"Турските актьори 24/7" (153): от 15 до 21 януари 2018 г.

януари 21, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 21 януари, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 15 до 21 януари 2018 г., научавате сега от новото издание №153 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Ясен е актьорският състав на най-новия сериал на Ay Yapim "Осмия ден" (8. Gun)! Както информирахме по-рано, в обещаващият проект на ATV участие ще вземат Бурджу Бириджик от "Песента на живота", Буура Гюлсой от "Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг" и Муса Узунлар от "Пепел от рози". Освен тях, ясен е и останалият каст в "Осмия ден". Джейда Дювенджи, позната у нас от "1001 нощ" и "Другите отчаяни съпруги", ще направи завръщането си на екран като екранна майка на Бурджу Бириджик, пресъздавайки доста по-възрастна от нея героиня. Първоначално за тази роля продуцентите са преговаряли с Айча Бингьол от "Времето лети", но в крайна сметка се споразумели с Джейда. Освен нея, в "Осмия ден" ще видим още Хакан Курташ от "Изкушение", Ийт Киразджъ и Джем Давран. 

2) Хазал Кая е изморена. Една от най-известните млади турски актриси отново е на върха със сериала "Нашата история" (Bizim Hikaye), излъчващ се всяка четвъртък вечер по FOX, след поредица от провали в професионален план през последните години. Изпълняващата главната роля в турския римейк на американския хит "Безсрамници" (Shameless) актриса наскоро сподели пред медиите, че се е отдала изцяло на работата си и че изпитва сладка умора от нея, бивайки удовлетворена от успеха, който жъне. Именно заради това Хазал не води нощен живот и не е забелязвана в известните нощни клубове в Истанбул. '

3) Елчин Сангу заснета без грим! Наскоро една от най-известните турски актриси, която в момента гледаме у нас всеки делничен ден в "Любов под наем" (Kiralik Ask) по БТВ, бе забелязана от журналисти заедно с половинката си Юнус Йоздикен на излизане от кино-салона в истанбулския търговски център Akmerkez. Виждайки снимащите я папараци, Елчин се опита да скрие негримираното си лице и се обърна към тях с думите: "Неприятни сте!", след което се жалва на любимия си, че са я снимали в този грозен вид. 

4) Нова светска двойка в Турция! След като се раздели с вече бившия си приятел Окан Янтър, младата надежда на турското кино Дилян Чичек Дениз отново е обвързана! Красавицата, станала известна след участията си в хитовете "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali) и "Пропаст" (Cukur), има връзка с изключително популярния Фуркан Андъч, когото гледаме в момента в драмата "Мерием" (Meryem) всяка сряда по KanalD. Любопитно е, че Дилян се е запознала с Фуркан благодарение на близката си приятелка Бестемсу Йоздемир ("Черни пари и любов"), която в момента си партнира с Андъч в "Мерием". 

5) Мерием Узерли с нова любов! Световноизвестната актриса с германски произход наскоро е била на парти в нощния клуб Angie в истанбулския квартал Бебек. В същото заведение бил и известният баскетболист Ибрахим Кутлуай. Двамата, които се забавлявали в различни компании, седнали на една маса случайно, след което започнали да си говорят, а по-късно - и да танцуват заедно. Така двамата излезли от дискотеката в 05.00 часа сутринта заедно, като Мерием била много весела, а 44-годишният Ибрахим - напрегнат, за да не ги заснеме някой. Любопитно е, че преди няколко дни Кутлуай се разведе с досегашната си съпруга Демет Шенер след бракоразводен процес, продължил близо година и половина... 

6) Някои се събират, други се разделят... Ханде Доандемир и Мерт Фърат сложиха край на връзката си! Младата актриса от "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken) и актьора от "Отмъщението" (Intikam), който в момента се снима с главна роля в хита "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), вече не са заедно. Според близки до екс-двойката причина за раздялата им е сближаването на Ханде с Ийт Йозшенер, с когото доскоро се снимаше заедно във филма "Отбора на загубеняците 2" (Kaybedenler Kulubu 2). 

7) Нов игрален филм от Буура Гюлсой! Лентата "Махалата" (Mahalle), която бе заснета още през лятото на 2016-а година, ще направи премиерата си по турските кина на 9 март, повече от година и половина след края на снимките. В проекта участие взимат Буура Гюлсой, Серхат Теоман, Хазар Ергючлю, Емре Еркан, Селен Йозтюрк, Селяхаттин Тьоз, Гьокшен Атеш, Гьокхан Сойулу и други. Любопитно е, че режисьори на филма са именно актьорите, изпълняващи двете главни роли - Буура Гюлсой и Серхат Теоман. Продуценти са Med Yapim. 

8) Новият филм "Още" (Daha) се провали! Дългоочакваната лента с участието на Туба Бююкюстюн, Ахмет Мюмтаз Тайлан, Еркан Авджъ, Тургут Тунчалп и Хаят ван Ек в главните роли не оправда големите очаквания към себе си. Филмът, който е по сценарий и режисура на известния Онур Сайлак ("Гордата Аси" и "Огнено сърце"), снимащ се в момента във втория сезон на историческата драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), е бил гледан от едва 6142 души през първите три дни след премиерата си. За сравнение, "Делиха 2" (Deliha 2) е била гледана от близо 350 000 през първите си три дни. Най-гледаните филми в момента в Турция са "Ариф 216" (Arif V 216), "Между семейството" (Aile Arasinda), "Горчиво, сладко, кисело" (Aci Tatli Eksi) и "Айля" (Ayla). 

9) Гупсе Озай все още търси изгубеното си коте! Една от най-известните турски комедийни актриси наскоро получи подарък, който я разчувства до сълзи. Гупсе, която отскоро обикаля Турция заедно с екипа си, за да представи новия си филм "Делиха 2" (Deliha 2), получи от свой фен подарък-чаша, на която е нарисуван нейн шарж. На чашата Гупсе е изобразена заедно с домашните си любимци. Сред тях е изгубилото се през април м. г. персийско коте Бетю, което все още не е намерено и по което Гупсе все още страда. Въпреки че ѝ напомни за болезнената загуба, Озай през сълзи сподели, че тази чаша е един от най-хубавите подаръци, които е получавала в последно време. 

10) Разделени ли са Биркан Сокуллу и Беррак Тюзюнатач? Една от най-обсъжданите светски двойки в южната ни съседка от доста време насам не се е появявала заедно. Наскоро Беррак, снимаща се в момента в интернет-сериала "Фи Чи" (Fi Ci), бе забелязана в истанбулския квартал Джихангир, разговаряйки нервно по телефона. След като приключи да разговаря, тя забеляза снимащият я папарак и се обърна към него със следните думи: "Какво има? Защо ме снимаш?". На въпроса му дали досега се е карала с Биркан по телефона, тя отговори: "На много умен ли се правиш?". 

11) В понеделник, 15 януари, една от най-известните млади турски актриси Мирай Данер отпразнува своя рожден ден! По този повод нейният настоящ екранен партньор Боран Кузум, с когото играе заедно в историческата драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), сподели тяхно общо селфи в профила си в социалната мрежа Instagram, с което честити личния празник на Мирай. Така мълвата, че двамата имат връзка, отново тръгна из медийното пространство в южната ни съседка...

12) Бенсу Сорал вдига сватба с 500 човека! Младата надежда на турското кино, станала популярна след участието си в хита "Отвътре" (Icerde) през изминалия телевизионен сезон, ще се омъжи за своя любим Хакан Баш, с когото има връзка от две години и половина, през септември т. г. Противно на слуховете, че двамата ще се венчаят чак в Австралия, подготовката по сватбената церемония вече започна и тя ще е в Истанбул, Турция. Сватбата ще се проведе в комплекса Four Seasons Bosphorus в квартала Бешикташ. Ще бъдат поканени 500 гости. 

13) Керем Бюрсин работи усилено за новия си филм "Саможертва" (Canfeda)! Във военната лента, чиито снимки продължават, младият актьор, познат от "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken) и "Сърцето на града" (Bu Sehir Arkandan Gelecek), ще изиграе ролята на войник и именно заради това работи усилено върху фигурата си. Керем спортува по пет часа на ден и спазва строг хранителен режим, богат на протеини и калий, за да натрупа още по-голяма мускулна маса. Напомняме, че освен Бюрсин, в "Саможертва" участие с главна роля взима и Бурак Йозчивит от "Черна любов" (Kara Sevda). 

Свързано изображение
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 22 януари, ще бъде финализиран брой №193 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 23-ти, започва новият №194, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 25 януари, предстои интервю с известния актьор от "Прости ми" Йозгюн Чобан. В събота, 27 януари, идва ред на осемнадесетото за сезона и петдесет и пето подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 20 до 26 януари 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 28 януари, предстои издание №154 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.