"Турските актьори 24/7" (152): от 8 до 14 януари 2018 г.

януари 14, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 14 януари, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 8 до 14 януари 2018 г., научавате сега от новото издание №152 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Ясен е новият екранен партньор на Елчин Сангу! Както писахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", чаровната червенокоса актриса, която в момента гледаме у нас всеки делничен ден в "Любов под наем" (Kiralik Ask) по БТВ, ще изиграе главната роля в новия интернет-сериал "Неживелите" (Yasamayanlar). В интригуващата вампирска история, която ще се излъчва единствено на интернет-платформата BluTV, Елчин ще си партнира с Биркан Сокуллу, познат у нас от "Малки тайни" и "С Русия в сърцето". Актьорът сам потвърди информацията преди няколко дни. По последна информация обещаващият проект ще прилича много на световноизвестната сага "Здрач". Любопитно е, че през 2015-а Елчин и Биркан се снимат в историческата драма "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura) и това няма да е първата им среща на снимачната площадка.  

2) Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен на почивка! Изключително популярният актьор, когото в момента гледаме всяка делнична вечер в "Черна любов" по Диема Фемили, замина за Германия заедно със съпругата си при нейното семейство, живеещо там. Бурак си е взел кратка почивка от снимките на най-новия си филм "Саможертва" (Can Feda), в който си партнира с Керем Бюрсин. Суетният актьор не пропусна да сподели снимки от престоя си в Германия в профилите си в социалните мрежи. Следеният от над 10 000 000 души в Instagram Бурак предизвика поредното събитие в интернет с новите си фотоси. 

3) Серенай Саръкая спечели наградата за най-добра актриса от Техническия университет в Истанбул! Световноизвестната актриса, позната у нас от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", получи лично престижното признание, като сподели пред присъствалите на събитието журналисти, че благодарение на героинята ѝ Дуру в интернет-сериала "Фи Чи" (Fi Ci) е помъдряла и пораснала, тъй като допреди това е участвала предимно в младежки проекти, докато тук за първи път влиза в образа на жена, а не на момиче. 

4) Еркан Петеккая вече е напълно здрав! Изключително популярният актьор, когото у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Любов назаем", "Памуковата принцеса", "Времето лети", "Дила" и "Твоят мой живот", наскоро бе забелязан на излизане от рибен ресторант в истанбулския квартал Арнавуткьой. Еркан, който прекара тежка есен заради счупването на крака си и заради проблеми с бъбреците, както и заради провала на последния си сериал "Извън протокола" (Kayitdisi), отрече изтеклата информация, че е прекарал посрещането на новата 2018-а година в болница и че вече е напълно добре. 

5) Къванч Татлъту се завръща на екран в римейк на хитовия американски сериал "Бягство от затвора" (Prison Break)? Отскоро подобни слухове мълвят из турското медийно пространство, но засега все още нищо не е официално потвърдено. Преди няколко дни Къванч бе забелязан в компанията на съпругата си Башак Дизер на излизане от театрална постановка в истанбулския търговски център Zorlu. Двамата бяха като влюбени ученици, хванали се ръка за ръка. На въпросите на пресрещналите ги журналисти, отправени към Татлъту, дали в действителност ще се снима в подобен проект, той отговори с мълчание. 

6) Туба Бююкюстюн отрече слуховете да се е скарала с приятеля си Умут Евирген от ревност. Наскоро най-известната турска актриса бе забелязана в компанията на половинката си на излизане от заведение в Истанбул. На въпросите на пресрещналите ги журналисти дали Туба ревнува Умут от певицата Дефне Самйели, на чието участие двамата са присъствали наскоро, Бююкюстюн отговори следното: "Това не е вярно. Не съм го ревнувала. Лъжа е".

7) Скандал в екипа на хитовата драма "Г-жа Фазилет и дъщерите ѝ" (Fazilet Hanim ve Kizlari)! Наскоро в интернет-пространството изтече ексклузивна информация относно това какво предстои да се случи в следващите епизоди на историята. Причина за изтичането на информация е оператор с инициали У. М., който видял сценария на новите серии, снимал го и го изпратил на приятелката си, която била голям фен на сериала и съответно разпространила развитието на историята в интернет. За нелоялното си деяние, което е в разрез с договора му за конфиденциалност, въпросният оператор е бил уволнен. Изтичането на информацията какво предстои да се случи в сериала ни най-малко се отрази на рейтингите му, които са все така високи. 

8) Демет Йоздемир се раздели с приятеля си! Една от най-известните млади турски актриси, която в момента гледаме у нас всеки уикенд в "Стая 309" (№: 309) по Диема Фемили, е сложила край на връзката си с футболиста от "Бешикташ" Оузхан Йозякуп, с когото преживя любовен романс през последната година. Вече превъзмогнала раздялата, според последните слухове Демет има нова връзка. В турското медийно пространство се мълви, че Йоздемир отскоро е в интимни отношения с известния поп-певец Едис, с когото се познава отдавна, но с когото прекарва все повече време. 

9) Бурджу Бириджик стана част от благотворителна кауза! Известната актриса, снимала се за последно в хитовата драма "Песента на живота" (Hayat Sarkisi), наскоро посети дом за изоставени деца, с които рисува заедно. Идването на Бурджу в дома направи децата щастливи и ги усмихна до уши. Заедно с Бириджик те рисуваха и се забавляваха заедно. В края на посещението си в дома Бурджу, която предстои да гледаме в новия сериал на Ay Yapim "Осмия ден" (8. Gun), се обърна към всички деца: "Въпреки всичко, вие сте героите на вашите истории и само вие можете да ги напишете. Притежавате супер-сили и всички можете сами да напишете историите си!". 

10) Баръш Ардуч стана дизайнер! Изключително популярният актьор, когото в момента гледаме у нас като дизайнера на обувки Йомер в романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask) по БТВ, ще създаде своя колекция за марката за спортно облекло New Balance. Любимецът на милиони зрителки по света вече работи по собствената си модна линия, която ще излезе на пазара през месец май и ще е пролетно-лятна колекция. По повод новото си начинание, за което ще получи 850 000 турски лири възнаграждение, Баръш сподели: "Въпреки че не се занимавам професионално с това, се радвам, че са забелязали страстта ми към спорта и скрития ми талант на дизайнер". 

11) Ирем Хелваджъоулу ще изиграе главната роля в новия сериал "Разкажи, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz)! Преди да започнат снимките на обещаващия проект, който се завърта съвсем скоро по ATV, младата актриса, позната от "Великолепният век" и "Дъщерите на Гюнеш", е имала нужда от психологическа подкрепа в пресъздаването на образа си на жена, бягаща от насилие - Нефес. За да я разбере по-добре и да усети чувствата ѝ, Ирем е посетила няколко сеанса при психолог, тъй като изпитвала известни затруднения, докато я играе. 

12) Ясна е датата на премиерата на игралния филм "Хайде, синко" (Hadi be Oglum)! Дългоочакваната игрална лента с участието на Къванч Татлъту и Алихан Тюркдемир в главните роли ще се завърти по турските кина от 16 февруари. Във филма ще се разказва трогателната история на малкия Ефе (Алихан Тюркдемир) и баща му Али (Къванч Татлъту). Отсега е ясно и по кой канал филмът ще направи телевизионната си премиера след време - FOX.  

13) Гамзе Йозчелик се завръща на екран! Известната актриса от "Опасни улици", участвала за последно преди четири години в провалилия се исторически сериал "Завоевател" (Fatih), отново ще се пробва в проект на историческа тематика. Блондинката ще гледаме в една от главните роли в новия сериал на TRT1 "Малкия Мехмет" (Mehmetcik Kut'ul-Amare), който започва на 18 януари (четвъртък). Освен Гамзе, в обещаващия проект участие взимат още Каан Ташанер ("Пепел от рози" и "Тайни"), Илкер Аксум, Исмаил Еге Шашмаз и други. 

Резултат с изображение за gupse ozay
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 15 януари, ще бъде финализиран брой №192 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 16-ти, започва новият №193, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 16 януари, ще можете да прочетете третото за сезона и осемдесет и трето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите зимни сериали на ATV "Разкажи, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz) и "Не ме оставяй" (Beni Birakma). В четвъртък, 18 януари, предстои интервю с известната комедийна актриса и половинка на Баръш Ардуч - Гюпсе Озай. В събота, 20 януари, идва ред на седемнадесетото за сезона и петдесет и трето подред издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 13 до 19 януари 2018 г. в социалните мрежи. И в неделя, 21 януари, предстои издание №153 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.