"Турските актьори 24/7" (148): от 27 ноември до 3 декември 2017 г.

декември 03, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 3 декември, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 27 ноември до 3 декември 2017 г., научавате сега от новото издание №148 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Фуркан Палалъ с подробности за новия сериал "Яма" (Cukurdere)! Актьорът, когото в момента гледаме у нас всеки уикенд в романтичната комедия "Стая 309" (№: 309) по Диема Фемили, ще изиграе главната роля в новия проект на телевизия FOX и компания Pastel Film. По този повод наскоро той се срещна с една от новите си екранни партньорки - Аху Сунгур ("Огледален свят" и "Моят живот"), и съпругът ѝ Суат Сунгур на вечеря. На излизане от ресторанта Фуркан бе заобиколен от журналисти и пред тях той сподели, че "Яма" започва излъчване този месец, като се е срещнал с Аху и мъжа ѝ именно по повод старта на сериала.

2) Ясемин Ален стана част от актьорския състав на втория сезон на хитовия интернет-сериал "Фи Чи" (Fi Ci). Наскоро младата актриса, позната в България чрез ролята си в хита "Милост" (Merhamet), бе забелязана на излизане от снимачната площадка на поредицата. Виждайки снимащите я папараци, тя се ядоса и отправи следните думи към охранителя на сградата: "Не можете позволявате да ме снимат. Плащам си за охрана. Това да не е вход на някой бар?".

3) Зюхал Олджай се завръща на театралната сцена! Известната чрез ролите си в хитовете "Ифет", "Една любовна история" и "Висше общество" актриса-ветеран ще играе отново в пиеса след осем години. Последната постановка, в която Зюхал взе участие, бе "Слава" (Sohret) от 2009 г. Проектът, в който Олджай ще вземе участие сега, е със заглавие "Страните на любовта" (Ask Halleri) и в него ще си партнира с известния Бурак Серген. Премиерата на постановката ще се състои на 4 декември.

4) Серенай Саръкая също иска да играе на театралната сцена! Красавицата, позната у нас от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", присъства на премиерата на постановката с участието на Зеррин Текиндор и Онур Сайлак "Трамваят на Арзу" (Arzu Tramvayi). Пред журналистите Серенай сподели, че иска да играе на сцена, защото за нея театърът е един съвсем различен свят. А на въпроса дали би участвала в проект по сценария на половинката ѝ Керем Бюрсин, който той пише в момента, Саръкая отговори: "Зависи от историята".

5) Сумру Явруджук каза "не" на насилието над жени. Наскоро известната актриса-ветеран замина за Лондон, където се проведе поредната кампания срещу домашното насилие. На пресконференцията, състояла се в турския хотел The Lion&Key, любимката на зрителите от "Пепел от рози" и "Стая 309" сподели: "Мъжете не са тези, които ще определят колко деца ще раждаме, как и къде ще живеем. Жените имат нужда от подкрепа. Не е късно за нищо, ценете живота си. Откакто имам трибуната на професията си, винаги съм го казвала и ще продължавам да го казвам. Стойте докрай зад принципите си, не се пречупвайте и подредете живота си".

6) Напрежение на снимачната площадка на сериала "Черна перла" (Siyah Inci). В сценария на хитовата драма, излъчваща се всяка четвъртък вечер по StarTV, сцените с главната героиня Хазал, изиграна от Ханде Ерчел, стават все по-малко. За сметка на това тези на героинята Ърмак, пресъздадена от Селин Ъшък - все повече, и то с главния актьор Толгахан Сайъшман. Така скъсяването на сцените с Ханде Ерчел стана причина за недоволство от нейна страна. Тя не преставала да проявява капризите си на снимачната площадка и на целия екип му писнало от нея. Дали напрежението ще се разрасне?

7) Разплакващ жест за Серенай Саръкая! Младата актриса, която от две години насам подкрепя инициативата "Живот без рак", бе разплакана от щастие, след като видя своите думи: "Всяко дете заслужава да мечтае, без да се страхува." на входа на детската онкология в истанбулска болница. Серенай не спира да посещава болните от рак деца и да им дава подкрепа, като този път бе посрещната от собствените си думи, написани на входа.

8) Изневяра ли е причината за развода на Хазал Филиз Кючюккьосе и Туан Туналъ? Тази версия за разпада в отношенията между двамата бивши съпрузи бе сред най-спряганите доскоро, като едва сега Хазал Филиз, позната у нас от "Прости ми" и "Черна любов", направи изявление по този повод, гласящо: "Може да смятате, че щом не съм отговорила на тези слухове, те са верни. Но продължавам да не искам да говоря по този въпрос. Защото не му отдавам голямо значение".

9) Хюлия Авшар на шопинг! Една от най-известните турски актриси-ветерани наскоро бе забелязана от журналисти в истанбулския търговски център IstinyePark. Звездата, позната у нас от "Великолепният век: Кьосем", прекара дълго време в марков магазин за козметика. На излизане от него Хюлия, облечена в спортен екип, сподели пред пресрещналите я журналисти следното по повод мача по тенис между Мария Шарапова и Чаала Бююкакчай: "Беше хубав мач. Поне видях на живо Мария Шарапова".

10) Младият актьор Толга Саръташ, който стана новото рекламно лице на Ipana, присъства на събитие, организирано от "Room+Rumous", в истанбулския квартал Нишанташъ. Любимецът на милиони зрителки по света от "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) и "Обещание" (Soz), бе посрещнат с голяма еуфория. Впечатление на присъствалите на събитието журналисти направи белегът, който Толга имаше на устната си. На въпросите им от какво е, Саръташ отговори: "На снимачната площадка на "Обещание" ме нападна куче. Трябваше да ме шият. Но скоро ще мине, няма да остане белег".

11) Синем Кобал с радикално решение! Младата актриса, позната у нас от "Малки тайни", взе решение да сложи край на актьорската си кариера. Причина за това е провалът на последните два проекта с нейно участие, започнали с големи надежди, но свалени бързо от екран - "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler) от 2015-а и "Лице в лице" (Yuz Yuze) от тази есен. Така Синем се преориентира към модния бранш с целта да стане моден дизайнер. Най-голяма подкрепа в новото си начинание тя получава от съпруга си Кенан Имирзалъоулу и от своята приятелка-дизайнерка Ясемин Йозилхан, която ще я просвети в света на модата.

12) Неслихан Атагюл с многозначно и объркващо послание. Наскоро любимата турска звезда на България за 2017-а година, която в момента гледаме всяка делнична вечер в хита "Черна любов" по Диема Фемили, сподели в профила си в социалната мрежа Instagram интересна снимка на лампа, снимана отвътре. Този пост на Неслихан предизвика вълнение от страна на феновете й, които го свързаха с предполагаемата ѝ бременност. Други пък го намериха за безсмислен. Неслихан и преди е отправяла подобни провокации към феновете си, но досега не е разкривала какво значат...

13) Мерием Узерли е султанката на Дубай! Една от най-известните турски актриси, станала световнопопулярна след участието си в най-успешната турска историческа драма "Великолепният век", заживя в Дубай заедно с новата си половинка - египетският актьор Басел Алзаро, който наскоро ѝ предложи брак. Двамата са повече от щастливи заедно и вече си търсят къща в Дубай, в която да заживеят. С тях е и дъщеричката на Мерием - Лара, за която пък търсят подходящо училище. Очевидно Мерием е решила да се отдалечи от Турция и кариерата си на актриса и да се отдаде на любовта.

14) Сдобряват ли се Мерве Болуур и Мурат Далкълъч? Наскоро майката на известната актриса от "Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг" - Нехир Болуур, бе приета по спешност в болница. Научавайки за това, бившият ѝ зет незабавно е отишъл там, за да подкрепи бившата си съпруга. Освен това, Мурат е поел всички разходи по лечението на бившата си тъща, но Мерве не е могла да приеме този негов жест и му е благодарила. Така се роди слухът, че бившите съпрузи Мерве и Мурат са сдобрени. Дали?

15) Толга Саръташ и Айбуке Пусат имат връзка! Двамата млади актьори, изпълняващи главните роли в хитовата военна драма "Обещание" (Soz), отскоро демонстрират изключително близки отношения и според близки до тях са влюбени един в друг. Двамата са били забелязани на излизане от известно заведение в Истанбул, като за да не ѝ е студено, Толга е дал якето си на Айбуке и я е целунал. Двамата все още нито са потвърдили, нито са отхвърлили информацията за връзката им. Ето, че още една любов от снимачната площадка прерасна в истинска.

Резултат с изображение за nilperi sahinkaya bu sehir arkandan gelecek
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 4 декември, ще бъде финализиран брой №188 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 5-ти, започва новият №189, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 6 декември, очаквайте специална статия. В четвъртък, 7 декември, идва ред на интервю с актрисата от "Сезонът на черешите" и "Сърцето на града" Нилпери Шахинкая. В петък, 8 декември, ще стане ясно кой е най-добрият актьор за 2017 г. в "Турски награди 2017". В събота, 9 декември, предстои тринадесетият за сезона и четиридесет и девети подред брой от "Какво коментират в Турция?", в който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 2 до 8 декември 2017 г. в социалните мрежи. А в неделя, 10 декември, идва ред на издание №149 от "Турските актьори 24/7", което ще бъде специално, тъй като ще отразим тазгодишната церемония по награждаване на "Златна пеперуда" (Altin Kelebek)
В петък, 8 декември, започва гласуването в последната четиринадесетата категория в "Турски награди 2017", а именно - за най-добър турски сериал, излъчен в България за 2017 г.! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.