2017-а е най-успешната година за СЕРИАЛИ в България!

декември 31, 2017
Само след няколко часа изпращаме старата 2017-а и посрещаме новата 2018-а година! Традиционно СЕРИАЛИ в България прави равносметка на случилото се с блога през изминалите дванадесет месеца. За поредна година можем да кажем, че изминалата бе най-успешна до момента. През изминалите петдесет и две седмици експериментирахме и наложихме изцяло нов облик на целия сайт, рубриките и проектите ни. Промените бяха приети изключително добре, за което искрено благодарим! Нека си припомни какво се случи през 2017-а и да погледнем към предстоящото през 2018-а година! 

През пролетта СЕРИАЛИ в България осъществи един наистина интересен и вълнуващ сезон. Гвоздей в програмата ни тогава бе четвъртият сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2017 г., което след тримесечна оспорвана надпревара бе спечелено от младата турска актриса Неслихан Атагюл. С голяма радост можем да кажем, че четвъртият сезон на формата бе най-успешният от всички досега, както и най-оспорван. Разбира се, "Любима турска звезда" ще има и през 2018-а. По традиция, петият сезон на проекта ще бъде част от пролетния ни сезон, като подготовката по него вече започна и са избрани 18-те участници, които ще се борят за титлата догодина. В началото на февруари започва обявяването им във фейсбук-страницата ни.

Големите промени, съпътствани от големия успех, дойдоха през есента. С началото на есенния сезон в средата на септември СЕРИАЛИ в България направи голяма крачка напред в развитието си. След повече от три години блогът обнови изцяло дизайна си с нов, много по-модерен, функционален и удобен, както и визуалната опаковка на всичките си рубрики и проекти. 

През есенния сезон, освен това, експериментирахме и не заложихме на нов сезон на някое от онлайн-състезанията ни, а на тримесечно гласуване в годишната ни класация "Турски награди 2017". Това се случи, като всяка седмица гласувахте в определена отделна категория. Тази промяна също бе приета изключително добре и планираме и през 2018-а, живот и здраве, да продължим провеждането на гласуването по този начин. 

И през 2017-а продължихме да публикуваме изключително успешните ни и четени рубрики "Какво гледат в Турция?", "Турция представя...", интервюта с турски звезди, "Какво коментират в Турция?" и "Турските актьори 24/7". Освен тях, през пролетта водихме две нови - "На гости на..." и "Втори шанс за провалите", а през есента - седмичните коментари по актуални теми от турския ефир на администратора на блога. Похвалното е, че през есента на 2017-а всички наши рубрики се радваха на много по-голям интерес от преди с хиляди и дори десетки хиляди четения! Най-четени, отново, бяха "Какво гледат в Турция?" и "Турските актьори 24/7". 

Промяната на дизайна и цялата ни концепция през есента, както споменахме, ни донесе изключително голям успех. Разликата в посещенията ни спрямо есенните месеци на 2016-а и на 2017-а - септември, октомври, ноември и декември, е двойна. Така есенният сезон през 2017 г. бе най-успешният от създаването на СЕРИАЛИ в България досега. По-важното обаче е, че цялата 2017-а година е най-успешната за сайта в близо седемгодишната му история! През изминалите 365 дни блогът е бил посетен общо от близо половин милиони читатели и е с близо 500 000 посещения! Така за поредна година подобряваме собствения си рекорд, който през 2016-а бе 390 000 посещения. През 2017-а те са с цели 100 000 повече. Това означава, че средно 1400 потребители са разглеждали блога дневно през изминалите дванадесет месеца. Искрено благодарим на всички, които ни подкрепяха и четяха и през тази година! 

Благодарим ви, че бяхте с нас през изминалите дванадесет месеца! Бъдете с нас и през новата 2018-а година, през която предстоят много изненади и интересното тепърва предстои! Още в първите дни от новата година с нови издания се завръщат добре познатите ни рубрики - "Какво гледат в Турция?" и "Турция представя..." на 2 януари (вторник), интервютата с турски звезди на 4 януари (четвъртък), "Какво коментират в Турция?" на 6 януари (събота) и "Турските актьори 24/7" на 7 януари (неделя). Пожелаваме ви една изпълнена с много щастие, здраве и късмет нова година! :)  

2 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте и за много години! Има те ли информация защо бТВ ще спре вече втори сериал по никое време?! Знаете ли кога ще излъчат оставащите серии на Кьосем и Сърцето на града? Уж бяха гледани продукции у нас, а ги спират дори не след края на сезона, а по-рано! Да не говорим, че сърцето на града е от един сезон само! Благодаря! Надявам се на отговор!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
БТВ спира "Сърцето на града" заради началото на новия български "Скъпи наследници", който ще се излъчва на негово място. Освен "Кьосем" и "Сърцето на града", БТВ спря и "Опасни улици". Предполагаме, че ще довърши "Сърцето на града" през лятото след края на първия сезон на "Скъпи наследници", а след това ще пусне два месеца и "Опасни улици", след което ще завърне с нов сезон българския сериал. А "Кьосем" не го чакайте по-рано от лятото. След финала на "Сега и завинаги" БТВ най-вероятно ще завърти "Дръзки и красиви", който ще се излъчи точно до лятото. Разбира се, това са само предположения.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.