Повторение на "Войната на розите" (Güllerin Savaşı) по НоваТВ

Задава се повторение на един от най-добрите турски сериали, излъчвани в българския ефир... Любовта е игра, която няма правила. Във войната за любов най-силното оръжие е красотата! Само след две седмици българските зрители ще имат възможността да гледат за първи път в национален ефир историята за Гюлфем и Гюлру в епизодите на сагата "Войната на розите" (Güllerin Savaşı). Поредицата, която приключи в края на октомври м.г., е ред да бъде повторена в ефира на НоваТВ, а кога ще се случи това - разбирате сега!

На 28-ми ноември (вторник) ще се излъчи последният 126-ти епизод от повторението на драматичната поредица "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye). Сериалът, оглавяван от Неслихан Атагюл и Кадир Доuлу, ще приключи в обичайния си час на излъчване - от 12.30 часа, само по НоваТВ.

Още на следващия ден обаче се завърта ново повторение на турски сериал. Считано от 29-ти ноември, ден сряда, по НоваТВ всеки делничен ден от 12.30 до 13.30 часа започва "Войната на розите" (Güllerin Savaşı). Хитовата драма, в която Дамла Сьонмез, Джанан Ергюдер и Баръш Кълъч заплитат сложен любовен триъгълник, ще се ротира за първи път в национален ефир. Напомняме Ви, че "Войната на розите" стартира в ефира на Диема Фемили през март 2016 година и приключи през месец октомври същата година, излъчвайки 167 епизода.

Историята на сериала е пленяваща и разказва за Гюлру и Гюлфем Сипахи - две напълно различни жени, които се познават от деца. Разликата между тях е и в социалното им положение: Гюлфем е богата и преуспяла жена, живееща в голямо имение заедно с брат си Джихан, а Гюлру е дъщерята на градинаря и живее скромен живот в пристройката на имението, заедно с трите си сестри. Гюлфем се завръща от Америка заради смъртта на баща си, а това е и повод тя да се сдобри с брат си и да остане да живее в голямото имение. Гюлру винаги е имала една мечта - да бъде точно като госпожица Гюлфем и да стане Сипахи. Тя се превръща дори в нейна помощница, имитира жестовете ѝ, а скоро започва да ѝ представя рисунките си, мечтаейки най-после Гюлфем да я забележи. Скоро обаче двете ще се превърнат в смъртни врагове, а една огромна тайна ще разкрие, че и двете всъщност са толкова близки, колкото никой никога не е предполагал. И в живота на двете дами се появява доктор Йомер... Не пропускайте вълнуващата и изключително поучителна история в епизодите на "Войната на розите" по НоваТВ!

2 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте Сериали в Бг Защо Теленовалес казаха че Войната на розите ще започне на Мястото на Супер сериальт Докоснати от сльнцето така казаха
Сьщо казаха че Непростимо започва от 29 11 2017 сутринта по Нова тв
Не знам на кого вече да вярвам Теленовалес ли грешат или вие
Благодаря

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Не сме отричали новината. "Войната на розите" (Gullerin Savasi) ще се излъчва и по Диема Фемили, което ще преустанови излъчването на "Докоснати от слънцето". Това ще се случи обаче през декември.

Предоставено от Blogger.