"Турските актьори 24/7" (147): от 20 до 26 ноември 2017 г.

ноември 26, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 26 ноември, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 20 до 26 ноември 2017 г., научавате сега от новото издание №147 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Къванч Татлъту стана баща... на снимачната площадка! Най-известният турски актьор отскоро се снима с главна роля в игралния филм "Хайде, синко" (Hadi be Oğlum) в курортното градче Каш. Както информирахме по-рано, екранният син на Къванч играе малкият голям талант Алихан Тюркдемир, когото в момента гледаме и в сериала "Пълнолуние" (Dolunay). Преди дни в интернет изтекоха първите кадри от снимачния процес, от които се вижда колко много му отива на Къванч да е баща. По повод поредните слухове, че съпругата му Башак Дизер е бременна, Татлъту обяви: "Де да беше истина". 

2) Бременна ли е Туба Бююкюстюн и ще се омъжва ли? Отскоро тези въпроси са сред най-задаваните в медийното пространство в южната ни съседка, тъй като по време на събитието, организирано от УНИЦЕФ, на което Туба присъства, тя изглеждаше с по-голям корем. Така бе пуснат слуха, че Туба чака бебе от новия си приятел Умут Евирген, а следователно дойде и прогнозата за брак. Малко след това скандалната двойка сподели пред медиите, че нито ще има бебе, нито - сватба, и че в момента са много щастливи заедно. 

3) Дъщерята на Нергис Кумбасар има връзка със Сечкин Йоздемир! Наскоро известната актриса-ветеран, която в момента гледаме всеки делничен следобед в "Любов под наем" (Kiralik Ask) по БТВ, бе забелязана заедно с 21-годишната си дъщеря Ясмин Ербил в голям истанбулски търговски център. Виждайки приближаващите ги репортери, Ясмин се паникьосала и успяла да избяга от тях, излизайки от мола. Останалата сама пред журналистите Нергис отговорила на въпросите им относно връзката на дъщеря ѝ с 15 години по-възрастния от нея Сечкин със следните думи: "Дъщеря ми вече е на 21 години. Достатъчно голяма е, за да взема сама решения. Винаги съм зад нея. Не се бъркам в решенията ѝ, свързани с любовта". 

4) Серенай Саръкая с двойничка! Хърватската манекенка Ела Грего, която работи и живее в Турция, наскоро сподели пред журналисти, че докато се разхожда навън, често я бъркат с известната актриса Серенай Саръкая и я спират за снимки и автографи. Покрай приликата си с младата актриса, снимаща се в момента във втория сезон на интернет-хита "Фи Чи" (Fi Ci), хърватката доби голяма популярност в южната ни съседка. 

5) Онур Сайлак и новата му половинка за първи път заснети заедно! Наскоро известният актьор, познат у нас от "Гордата Аси" и "Огнено сърце", бе забелязан от журналисти на тръгване от снимачната площадка на историческата драма със свое участие "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) в компанията на новата си приятелка и мениджърка Гьозде Йълмаз. 40-годишният Сайлак и 30-годишната Йълмаз се отправиха към суши-ресторант, където вечеряха. На излизане от заведението двамата, хванали се ръка за ръка, бяха пресрещнати от чакащите ги репортери, които ги поздравиха за връзката им, а те им отговориха с: "Благодарим!". Напомняме, че преди половин година Онур се разведе с вече бившата си съпруга Туба Бююкюстюн. 

6) Бенсу Сорал настина. Популярната млада актриса, снимала се за последно в хита "Отвътре" (Icerde), се отдаде на почивка през новия телевизионен сезон и няма да вземе участие в нов сериал. Така Бенсу намери време за себе си и за любимото си хоби - спорта. Наскоро красавицата излязла да тича по крайбрежната на истанбулския квартал Бебек, но настинала. Така тя бе забелязана заедно с приятеля си Хакан Баш на влизане в частна болница, където прекара два часа. На излизане от нея Сорал сподели, че е настинала, че няма нищо сериозно и че отива да си почива вкъщи. 

7) Баръш Ардуч се срещна с най-известния продуцент в Турция и собственик на телевизия TV8 Аджун Ълъджалъ. Повод за срещата им бе новият филм "Време за щастие" (Multuluk Zamani), в който Баръш играе главната роля и чиито права за телевизионно излъчване Аджун иска да откупи. Заедно с продуцента на лентата, направила премиерата си в кината наскоро - Музаффер Йълдъръм, тримата обсъдиха на дълго и на широко всички подробности в известно заведение. На излизане от него Баръш, когото в момента гледаме в "Любов под наем" (Kiralik Ask) по БТВ, бе пресрещнат от репортери, които го попитаха как намира факта, че половинката му Гюпсе Озай качи 23 килограма за участието си във филма "Делиха 2" (Deliha 2). На въпросите им Баръш отговори, че това не се случва за първи път и че обича Гюпсе във всеки неин вид. 

8) Енгин Алтан Дюзятан стана най-скъпоплатеният турски актьор! Любимецът на зрителките, който вече четири сезона се снима с главна роля в най-гледания сериал в южната ни съседка "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul), наскоро е получил предложение да стане новото рекламно лице на голяма турска банка. Срещу рекордния хонорар от 6 000 000 турски лири, Енгин се е съгласил, разбира се. Преди няколко дни са се провели първите снимки към рекламата с негово участие, която ще се завърти на екран скоро.

9) Промяна в последния момент! Бурджу Бириджик се отказа от участието си в първия турски сериал, създаден за Netflix, в който главната роля е поверена на Чаатай Улусой, и прие предложение от друг проект. Младата актриса, станала известна след ролите си в драмите "Въпрос на чест" (Seref Meselesi) и "Песента на живота" (Hayat Sarkisi), е подписала договор с продуцентската компания Ay Yapim за участие в новия сериал "Осмия ден" (8. Gun), който ще бъде режисиран от Хилял Сарал. По последна информация известният актьор-ветеран Муса Узунлар също ще се включи в обещаващия проект, който ще се завърти през януари 2018-а. 

10) Започнаха снимките на новия сериал "Гюлизар" (Gulizar)! Както информирахме по-рано, в последния момент Елчин Сангу се отказа да участва в него и така на нейно място застана младата актриса Фарах Зейнеп Абдуллах ("Времето лети" и "С Русия в сърцето"). Освен нея, в обещаващия проект с режисьор Чаан Ърмак, който започва скоро по KanalD, участие взима и нашумелият след ролята си в "Майка" (Anne) актьор Беркай Атеш. 

11) Излезе трейлърът към новия игрален филм с участието на Енгин Акюрек "Поверявам ти децата" (Cocuklar Sana Emanet)! Дългоочакваната лента, в която главната женска роля е поверена на Хилял Алтънбилек ("Черна роза"), ще направи премиерата си в кината съвсем скоро, вероятно в началото на новата 2018-а година. Излизането на трейлъра към филма води до изводите, че снимките му вече са приключили и че Енгин Акюрек съвсем скоро би трябвало да се завърне на малък екран в нов сериал на KanalD. Вижте трейлъра към "Поверявам ти децата" с български субтитри от тук!

12) Илкер Калели разочарован от екипа на "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel)! Наскоро най-добрият турски актьор за 2016 г. гостува на университет, като пред студентите и присъствалите на събитието журналисти той отговори на въпроса защо с Бурчин Терзиоулу не участват в игралния филм от създателите на "Пойраз Карайел" - "Глобален капитализъм" (Kuresel Sermaye). Ето какво сподели Илкер: "Не знаехме, че ще се снима такъв филм. Никой не ни каза, не ни е питал какво мислим. Това бе много обидно за нас. И преди това постъпиха лошо, но не казах. Хората си вършеха работата на наш гръб, но не казахме нищо, защото сериалът все още се снимаше и преди всичко искахме да запазим уважението си към зрителите. Затова мълчахме. Има уважение, има принципи. Но не и за хора, които не виждат нищо друго, освен пари. Не мога да приема това. Тъжен съм, защото досега съм запазвал по нещо от всеки свой герой, но те успяха да убият Пойраз вътре в мен.".

13) Както информирахме по-рано, "Черна любов" (Kara Sevda) спечели най-престижната филмова награда в света - "Emmy", за най-добра теленовела. Така продукцията на Ay Yapim с режисьор Хилял Сарал се превърна в първия турски сериал, печелил някога това признание. Уви, Бурак Йозчивит не можа да присъства на награждаването, тъй като баща му Бюлент Йозчивит е постъпил в болница и е преживял тежка операция. Известният актьор не се отделя от своя родител и за миг, като е постоянно до него. 

Свързано изображение
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 27 ноември, ще бъде финализиран брой №187 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 28-ми, започва новият №188, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 29 ноември, очаквайте специална статия. В четвъртък, 30 ноември, идва ред на интервю с актрисата от "Стая 309" (№: 309) Фатма Топташ. В петък, 1 декември, ще стане ясно коя е най-добрата актриса за 2017 г. в "Турски награди 2017". В събота, 2 декември, предстои дванадесетият за сезона и четиридесет и осми подред брой от "Какво коментират в Турция?", в който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 25 ноември до 1 декември 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 3 декември, идва ред на издание №148 от "Турските актьори 24/7"
В петък, 1 декември, започва гласуването в тринадесетата категория в "Турски награди 2017", а именно - за най-добър актьор за 2017 г.! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.