"Турските актьори 24/7" (146): от 13 до 19 ноември 2017 г.

ноември 19, 2017

Здравейте, приятели! Неделя е, 19 ноември, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 13 до 19 ноември 2017 г., научавате сега от новото издание №146 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Нур Фетахоулу се завръща на екран! Една от най-харесваните турски актриси ще вземе участие във втория сезон на интернет-сериал "Фи Чи" (Fi Ci), излъчващ се на интернет-платформата PuhuTV. Красавицата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", ще изиграе ролята на Биллур в хита с участието на Серенай Саръкая, Озан Гювен и Мехмет Гюнсюр в главните роли. Напомняме, че преди година и половина Нур стана майка и именно затова преустанови изявите си като актриса, отдавайки се на грижи за първородната си дъщеря. Дойде времето Фетахоулу да се завърна не екран.

2) Туба Бююкюстюн продължава да бъде посланик на добра воля на УНИЦЕФ. Наскоро най-известната турска актриса, която у нас познаваме от "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце" и която предстои да гледаме скоро в "Дръзки и красиви" (Cesur ve Guzel) по БТВ, посети начално училище в Сирия и се срещна с над 120 сирийски деца. Появата на Туба предизвика много положителни емоции. Пред тамошните медии красавицата сподели следното: "Много съм щастлива, че съм тук. Всичко си струва в името на това тези деца да се усмихнат. Надявам се в най-скоро време ситуацията в Сирия да се успокои, войната да свърши и всички деца по света да се усмихват". 

3) Причината Мерием Узерли да напусне "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil) в края на третия му сезон, бе бременността ѝ. По онова време една от най-известните турски актриси се отдалечи от медийното пространство и социалните мрежи, като бе доста предпазлива и потайна. Дълго време след раждането на дъщеря ѝ Лара тя не показваше лицето ѝ. След като минаха няколко години, Мерием сподели с последователите си в социалните мрежи за първи път своя снимка, докато е бременна. Като част от тага "tbt" (throw back thursday) Узерли наскоро сподели свой фотос от деветия месец на бременността си и привлече вниманието на всички. 

4) Изневеряват на Елчин Сангу? Наскоро в турското медийно пространство излезе скандална снимка, на която се вижда как приятелят на известната актриса Юнус Йоздикен е в опасна близост с друга жена. Според клюката той е изневерил на Елчин, докато тя е била в чужбина по повод премиерата на игралния филм със свое участие "Време за щастие" (Mutluluk Zamani). След завръщането си в Турция самата Сангу излезе с изявление по повод разпространилата си снимка и информация: "Още не съм се върнала, а разбирам, че асистентката ни Берил има тайна връзка с Юнус. Да ви запозная с нашия супер-асистент - Берил!". Така Елчин, която в момента гледаме всеки делничен следобед в "Любов под наем" (Kiralik Ask) по БТВ, отрече изтеклите слухове. 

5) Бурак Йозчивит замени сериалите с рекламите. Красавецът е взел решение този телевизионен сезон да не се изявява като актьор, а като рекламно лице на известни марки, тъй като интересът към него е голям и предложения валят от цял свят. Последната сделка, която Бурак е направил, продавайки лицето си, е с известен моден бранд в близкия Изток. За да рекламира дрехите му, Йозчивит ще получи 2 500 000 лири хонорар и съвсем скоро пътува за Дубай. Напомняме, че от утре, 20 ноември, ще гледаме Бурак в тоталния хит "Черна любов" (Kara Sevda) по Диема Фемили.

6) "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin) покори Румъния! Епизодът от хитовата драма с участието на Йозджан Дениз и Аслъ Енвер, излъчил се тази седмица в ефира на северната ни съседка, е събрал пред екраните над 1 300 000 румънски зрители, превръщайки се в най-гледаната телевизионна програма. Напомняме, че в момента по турската телевизия StarTV с голям успех продължава излъчването на втория сезон на хита всяка петъчна вечер.  

7) Сонгюл Йоден подкрепи Еркан Петеккая. Наскоро една от най-известните турски актриси, позната у нас от "Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги", бе забелязана от журналисти. Пред тях красавицата изказа съжалението си към случилото се с екранния ѝ партньор Еркан Петеккая, който преди няколко седмици претърпя инцидент и счупи крака си. Относно сериала с тяхно участие - "Извън протокола" (Kayitdisi), Сонгюл сподели пред репортерите, че засега е временно прекратен и че скоро започва отново. 

8) Керем Бюрсин и Серенай Саръкая разделени! Заради участията си в новите си проекти двамата намират все по-малко време за себе си, но това укрепва силната им връзка още повече. Наскоро двамата бяха забелязани на излизане от известно заведение в истанбулския квартал Етилер, като пред пресрещналите ги репортери Керем сподели, че Серенай много му липсва и че заради участието му във военния игрален филм "Саможертва" (Can Feda) не му остава много свободно време, което да посвети на нея и връзката им. Саръкая също е доста заета покрай снимките на втория сезон на интернет-феномена с нейно участие "Фи Чи" (Fi Ci). А на въпроса дали вместо хонорар е поискал от марката часовници, която рекламира отскоро, часовник, Керем отговори: "Редно ли е да ме питате такова нещо?". 

9) Йозге Йозпиринчи с интересен пост. Наскоро една от най-известните турски актриси, която в момента се снима в тоталния хит "Жена" (Kadin) на FOX, засягащ много социални проблеми, сподели в профила си в социалната мрежа Twetter гневен пост, гласящ следното: "Превърнали сме се в хора, които не знаят как да се радват на живота. Нямаме търпение, не се развиваме, нямаме цели. Колко жалко. Дори не сме наясно какво се случва с нас. Опитвайки се да се свържем с външния свят, забравихме да се вслушваме във вътрешния си глас". 

10) Берен Саат спря да използва социални мрежи. От доста време насам една от най-известните турски актриси, позната у нас от "Забраненият плод", "Пепел от рози" и "Великолепният век: Кьосем", няма никаква активност в най-известните интернет-платформи. На какво се дължи това нейно мълчание? Наскоро красавицата бе забелязана от журналисти, докато вечеря заедно с майка си и баба си в ресторант в истанбулския квартал Етилер. На въпросите им докога ще продължи мълчанието ѝ в социалните мрежи тя отговори: "Сърдита съм". 

11) Също като Бурак Йозчивит, Къванч Татлъту се преориентира към рекламите. Може да се каже, че в момента най-известният турски актьор, когото предстои да гледаме у нас в драмата "Дръзки и красиви" (Cesur ve Guzel) скоро по БТВ, се издържа предимно от рекламите, в които участва. Както знаете, русокосият красавец е рекламно лице на известния моден бранд "Mavi", получавайки хонорар от 2 500 000 долара (близо 9 500 000 турски лири). Наскоро Къванч е подписал и със световноизвестната компания "Coca-Cola", като ще заснеме новите ѝ реклами за Турция. Освен това Татлъту ще рекламира дрехите на още една марка, все още неясно коя, като за това ще получи 2 000 000 долара (близо 7 750 000 турски лири). Освен това в момента актьорът се снима в игралния филм "Хайде, синко" (Hadi be Oglum), партнирайки си с Алихан Тюркдемир и Юджел Ертем. 

12) Алмеда Абази отказа примамливо предложение. Наскоро от родината на красавицата - Албания, е дошло предложение да води тамошното издание на световноизвестно телевизионно предаване. Хонорарът, който албанците ѝ предложили, бил доста крупен, но тя трябвало да пътува 2-3 дни в седмицата до Албания, където се провеждат снимките на проекта. Алмеда категорично отказала с думите: "И злато да ми давате, няма да дойда, защото не искам да се разделям от съпруга си". Напомняме, че Абази е съпруга на актьора Толгахан Сайъшман, когото в момента гледаме у нас в "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) по БТВ. 

13) Керемджем с нова половинка! Наскоро един от най-известните турски актьори и певци бе забелязан от журналисти заедно с далеч по-младата си приятелка Илай Еркьок. На въпросите на пресрещналите ги репортери каква е разликата в годините им и дали им пречи, 39-годишният Керемджем, когото в момента гледаме всяка делнична вечер в хита "Моят живот" (O Hayat Benim) по Диема Фемили, отговори, че нямат проблеми с годините си и че няма какво да кажат по въпроса, както и че са много щастливи заедно. Напомняме, че за последно Керемджем се снима в лятната комедия "Двама лъжци" (Iki Yalanci). 

14) Енгин Йозтюрк променен до неузнаваемост. Наскоро един от най-известните млади турски актьори бе забелязан в един от големите истанбулски търговски центрове. Красавецът впечатли папараците с новата си дълга прическа и с новия си стил на обличане. На въпросите им дали е готов да се завърне на екран, той отговори: "Исках да направя нещо различно. Може да се каже, че съм готов да се завърна". Дали след експеримента с визията му ще последва такъв и с проекта, в който ще вземе участие? Ще видим ли Енгин в различна от познатата досега светлина? 

15) Туба Бююкюстюн се срещна с Анджелина Джоли! Двете световноизвестни актриси се срещнаха по време на Международния азиатски филмов фестивал, провеждащ се в Лос Анджелис, САЩ. Джоли присъства на него, за да представи режисирания от нея филм "Първо убиха баща ми" (First They Killed My Father). Туба и Анджелина поговориха за най-големите социални проблеми в днешно време и за кино. Темата, която дискутираха най-много, без изненада, бяха децата. Като посланички на добра воля към УНИЦЕФ и двете са много чувствителни на тази тема и не пропуснаха да я разискат по време на срещата си. 

Резултат с изображение за cihan ercan
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 20 ноември, ще бъде финализиран брой №186 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 21-ви, започва новият №187, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 22 ноември, очаквайте специална статия. В четвъртък, 23 ноември, идва ред на интервю с актьора от "Стая 309" (№: 309) Джихан Ерджан. В петък, 24 ноември, ще стане ясно коя е най-добрата драма за 2017 г. в "Турски награди 2017". В събота, 25 ноември, предстои единадесетият за сезона и четиридесет и седми подред брой от "Какво коментират в Турция?", в който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 18 до 24 ноември 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 26 ноември, идва ред на издание №147 от "Турските актьори 24/7"
В петък, 24 ноември, започва гласуването в дванадесетата категория в "Турски награди 2017", а именно - за най-добър актьор за 2017 г.! 

1 коментар:

Анонимен каза...

11. Тъй като филмът на Къванч започна по-късно от предвиденото, Тамер беше принуден да напусне проекта, тъй като се снима в Истанбулската булка. Той беше заменен от Юджел Ертен (Yücel Erten)

Предоставено от Blogger.