"Турските актьори 24/7" (145): от 6 до 12 ноември 2017 г.

ноември 12, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 12 ноември, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 6 до 12 ноември 2017 г., научавате сега от новото издание №145 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Фарах Зейнеп Абдуллах и Берк Джанкат се завръщат на екран в нов сериал! Снимките на дългоочакваната драма "Гюлизар" (Gulizar), която ще се излъчва по KanalD, започват този месец, като именно двамата млади актьори ще изиграят главните роли в нея. Любопитно е, че първоначално Елчин Сангу трябваше да участва в сериала, но в последния момент червенокосата красавица се е отказала и така на нейно място е дошла тази от "Времето лети" и "С Русия в сърцето", която ще си партнира с младия талант от "Великолепният век: Кьосем" и "Градско момиче". Ключова роля в "Гюлизар", режисиран от Чаан Ърмак, ще изиграе и Беркай Атеш, който нашумя след участието си в "Майка" (Anne) миналата година. 

2) Черни облаци са надвиснали над Еркан Петеккая! След като си счупи крака, стана ясно, че новият сериал на световноизвестния актьор "Извън протокола" (Kayitdisi) е свален от екран. Нещастията спохождат едно след друго любимеца на зрителките от "Любов назаем", "Времето лети", "Дила" и "Твоят мой живот", коментират из светските среди. Фактът, че за втора поредна седмица няма да бъде излъчен нов епизод от иначе обещаващия проект, тръгнал с големи очаквания, но не успял да ги оправдае, е притеснителен и мнозина вече го отписаха. 

3) Ханде Ерчел се контузи по време на снимките на "Черна перла" (Siyah Inci). Младата надежда на турското кино, станала световноизвестна след участията си в "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) и "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), претърпя инцидент, при който си изкълчи крака. Така се наложи екипът на новия ѝ сериал да спре за известно време работа, докато Ханде се възстанови. Очевидно забързаното темпо и натовареният снимачен процес дават отражение върху кондицията на любимците ни...

4) Хазал Кая най-сетне счупи каръка! Една от най-известните турски актриси най-сетне успя да пожъне успех с новия си сериал "Нашата история" (Bizim Hikaye), след като през последните няколко дни отчиташе провал след провал. Лошият късмет на Хазал започна в историческата драма "Последното лято на Балканите" (Son Yaz Balkanlar) и продължи след това в "Изкушение" (A.S.K.) и "Марал" (Maral). След двугодишното си отсъствие от екран тази есен Кая, станала световноизвестна след участията си в "Забраненият плод" и "Огледален свят", се завърна в семейната трагикомедия "Нашата история", която всяка четвъртък вечер се радва на огромен интерес. 

5) На 10 ноември се състоя премиерата на един от най-очакваните игрални филми тази година - "Време за щастие" (Mutluluk Zamani). Актьорите, изпълняващи главните роли в него - Елчин Сангу и Баръш Ардуч, посетиха първо Анкара, а след това и Истанбул, за да се срещнат със своите многобройни почитатели по време на гала-събития, организирани по повод тръгването на лентата в кината. Впечатление на всички направиха тоалетите, с които Елчин се появи на събитията и с които бе неотразима. Напомняме, че от 15 декември предстои да гледаме Елчин и Баръш в сериала, изстрелял ги на върха - "Любов под наем" (Kiralik Ask), по БТВ.

6) Амине Гюлше разпуска, рисувайки. Красавицата, която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ в хита "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem), наскоро бе забелязана от журналисти в луксозна книжарница в истанбулския квартал Нишанташъ. Чаровницата купи няколко скицника, бои и четки за рисуване и на излизане от магазина сподели пред пресрещналите я репортери, че напоследък много обича да рисува и че по този начин се разтоварва от ежедневния стрес, свързан с приготовленията по сватбата ѝ с футболиста от Арсенал Месур Йозил. 

7) Йозджан Дениз се скара с бременната си половинка Фейза Актан. Причина за кавгата между двамата бе интимната сцена с целувка между Йозджан и Мерием Узерли в новия игрален филм "От другата страна" (Oteki Taraf), направил премиерата си наскоро. Актан поискала да изгледа въпросната интимна сцена, но Дениз не ѝ позволил и не успял да убеди приятелката си, че това е част от работата му. Йозджан си обяснява повишената чувствителност на Фейза с факта, че е бременна в четвъртия месец. 

8) Енгин Акюрек уважи свой близък приятел. Наскоро се състоя премиерата на театралната постановка "Много продажби" (Cok Satanlar), в която главната роля играе Тансу Ташанлар, с когото Енгин си партнираше допреди две години в криминалната драма "Черни пари и любов" (Kara Para Ask). Акюрек бе сред поканените да изгледат постановката, като по този начин журналистите успяха да го изловят, след като от дълго време Енгин не се появяваше в светското пространство. Селин Шекерджи, Каан Ташанер, Ръза Коджаоулу и още други колеги на Тансу дойдоха да изгледат постановката с негово участие. Напомняме, че съвсем скоро Енгин Акюрек се завръща на екран в нов сериал на KanalD. 

9) Фахрие Евджен бе високо оценена! Красивата турска актриса, позната у нас от "Листопад", "С Русия в сърцето" и "Чучулигата", отскоро е новото рекламно лице на световноизвестната козметична компания L'Oreal Paris. Рекламата с нейно участие, която се върти освен в Турция и в редица европейски държави, сред които и България, се оказа трамплин за нея. Благодарение на рекламата Фахрие бе забелязана от няколко европейски продуценти, които ѝ предложиха съвместна работа. Евджен обаче подписа с Arginine Direnç X3 и се очаква скоро да я видим в новата им реклама. 

10) Започнаха снимките на новия обещаващ сериал "Яма" (Cukurdere). Както информирахме по-рано, главните роли в нея са поверени на известни лица като Фуркан Палалъ ("Стая 309"), Су Кутлу ("Градско момиче") и Аху Сунгур ("Огледален свят" и "Моят живот"). Първата заснета сцена от проекта предизвика голямо внимание в социалните мрежи, тъй като героинята на Аху зашлевява шамар на тази на Су. Актрисите споделиха, че с нетърпение очакват да се срещнат със зрителите и че за тях е чест да участват в сериала. "Яма" започва скоро по FOX и е от създателите на "Моят живот" (O Hayat Benim) - Pastel Film. 

11) Мине Тугай бе нападната! Една от най-известните турски актриси, позната у нас от "Времето лети" и "Кварталът на богатите", наскоро се оплака в профилите си в социалните мрежи, че е била нападната от шофьор на микробус. Причина за случилото се станал фактът, че карайки след него, Мине натиснала клаксона на колата си. След което шофьорът на превозното средство слязъл от него и се отправил право към колата на Мине. Красавицата реагирала бързо и затворила отворения си прозорец, заключвайки се. Идвайки до нея, шофьорът ударил юмрук в стъклото и за малко не го счупил. Мине сподели, че подобно нещо не ѝ се случва за първи път и че е станала жертва на агресията по пътя и миналия месец. 

12) Шок за Синем Кобал! Красивата актриса, позната у нас от "Малки тайни", с пореден спрян сериал. След като бяха излъчени първите два епизода на най-новия проект с нейно участие "Лице в лице" (Yuz Yuze), ShowTV взе решение да го прекъсне временно за един месец, през който сценарият да бъде променен и някои вече заснети сцени да бъдат презаснети с цел ръст в рейтинга. Уви, преди няколко дни ръководството на телевизията излезе с изявление, че "Лице в лице" няма да продължи и че е приключил само след два епизода. Това не се случва за първи път на Синем... Преди две години предишният ѝ проект "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler) бе прекратен преждевременно заради ниски рейтинги. Случайно или не, и той като "Лице в лице" се излъчваше в четвъртък. Напомняме, че за ролята си на Зелиха в обещаващата криминална драмата, Кобал се подготвяше дълго, вземайки уроци по бойни изкуства и стрелба. Усилията ѝ явно за били напразни...

13) Чаатай Улусой на път да покори Холивуд! Един от най-известните турски актьори наскоро бе забелязан от известната американска актриса Лори Ливели, която го взе под крилото си и в момента го обучава на актьорско майсторство с идеята да пробие в Холивуд и да стане новия Брад Пит. По време на престоя си в САЩ и благодарение на Лори Чаатай се срещна с редица холивудски режисьори и сценаристи. Първата му среща с Америка се очаква да се случи през новата 2018-а година, когато започва първият турски сериал, създаден за световната интернет-платформа Netflix, в който той ще изиграе главната роля. 

Резултат с изображение за sumru yavrucuk
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 13 ноември, ще бъде финализиран брой №185 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 14-ти, започва новият №186, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 14 ноември, ще бъде публикувано деветото за сезона и осемдесето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим двата нови сериала на KanalD - "За дъщерите ми" (Kizlarim Icin) и "Хаяти и другите" (Hayati ve Digerleri). В сряда, 15 ноември, очаквайте специална статия. В четвъртък, 16 ноември, идва ред на интервю с актрисата от "Стая 309" (№: 309) Сумру Явруджук. В петък, 17 ноември, ще стане ясно коя е най-добрата историческа драма за 2017 г. в "Турски награди 2017". В събота, 18 ноември, предстои десетият за сезона и четиридесет и шести подред брой от "Какво коментират в Турция?", в който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 11 до 17 ноември 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 19 ноември, идва ред на издание №146 от "Турските актьори 24/7"
В петък, 17 ноември, започва гласуването в единадесетата категория в "Турски награди 2017", а именно - за най-добра драма за 2017 г.! 

1 коментар:

Анонимен каза...

Любов под наем колко епизода е
А Черна любов колко епизода има и сезона
А защо Диема фемили не спре вече този Ритьмьт на мечтите
Този сериал е най лошият вече да го спират
Докоснати от слънцето е най добрият сериал по Диема фемили
Класика този сериал трябваше да е от 20 часа а не онзи Ритьмьт на мечтите защото Докоснати от слънцето е номер 1
А Моят Живот кога ще свърши
Черна любов не трябваше да е от 21 защото се гледа Вип Брадър

Предоставено от Blogger.