"Турските актьори 24/7" (144): от 30 октомври до 5 ноември 2017 г.

ноември 05, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 5 ноември, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 30 октомври до 5 ноември 2017 г., научавате сега от новото издание №144 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Елчин Сангу сподели интересни неща за себе си. Наскоро една от най-известните турски актриси, която предстои да гледаме у нас от 15 ноември по БТВ в най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), разкри пред журналисти, че макар да изглежда спокоен и уравновесен човек, всъщност обожава да се забавлява, да избухва спонтанно, да танцува и купонясва дори когато на останалите вече им се спи, да се шегува постоянно. Напомняме, че на 10 ноември премиерата си по турските кина ще направи най-новият игрален филм с нейно участие "Време за щастие" (Mutluluk Zamani), в който си партнира отново с Баръш Ардуч. 

2) Отскоро зрителите в Турция гледат Хазар Ергючлю в най-новия ѝ сериал "Тайните на живота" (Hayat Sirlari) по StarTV. По повод новата си роля една от най-харесваните млади турски актриси даде интервю пред известно издание. Сред най-интересните подробности, които разкри около себе си в него, бе, че е прекарала много трудно юношество и че заради това е посещавала психолог. Започвайки да се занимава с театър, е видяла, че той ѝ се отразява добре. Оказало се, че ако не посещавала психолог, Хазар нямало да стане актриса. Или иначе казано - всяко зло за добро. 

3) Гюрбей Илери с нова визия! Един от най-харесваните млади турски актьори, когото у нас познаваме чрез ролята му в драмата "Част от мен", наскоро бе забелязан от журналисти в истанбулския търговски център IstinyePark. Впечатление на репортерите направи новият външен вид на красавеца, който е пуснал брада. Причина за тази промяна във визията е включването на Гюрбей в актьорския състав на четвъртия сезон на хитовата историческа драма "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul). Илери се видя с мениджъра си, а след това проведе дълга среща. 

4) Чаатай Улусой харесва Серенай Саръкая! За нещастие на феновете на обичаната екранна двойка от хита "Кварталът на богатите" (Medcezir) - само в социалната мрежа и то по погрешка. Наскоро излезе трейлърът към втория сезон на интернет-сериала "Фи" (Fi), като Чаатай го хареса, но явно по погрешка и след това бързо отмени харесването си. Колкото и бърз да беше, това негово действие не убегна от погледа на милионите му последователи. Любопитно е, че преди време по същия начин Улусой хареса снимка на последната си бивша Дуйгу Саръшън, след което я отхареса. Навикът си казва думата. 

5) Алина Боз има връзка със сина на най-известната турска певица Сезен Аксу! Отскоро 19-годишната млада актриса постоянно е в компанията на 35-годишния певец Митхат Джан Йозер. Въпреки голямата възрастова разлика, двамата се разбират повече от добре и са започнали връзка, споделят техни близки. Напомняме, че за последно Алина се снима в провалилата се драма "Градината на любовта" (Sevda'nin Bahcesi), а Митхат Джан работи по музикалните теми в приключилия хит "Песента на живота" (Hayat Sarkisi). 

6) Еркан Петеккая си счупи крака! Един от най-известните турски актьори наскоро бе забелязан от журналисти на излизане от голям истанбулски търговски център, като слизайки забързан по ескалатора, направи рязко движение и стъпи накриво. Въпреки видната болка Еркан успя да стигне до колата си и след като се качи в нея, се отправи към най-близката болница. След проведения преглед стана ясно, че актьорът си е счупил крака. Така за известно време той няма да се снима в най-новия си сериал "Извън протокола" (Kayitdisi). 

7) Озан Гювен си върна свалените килограми обратно. Популярният актьор, познат у нас от "Истанбулска приказка" и "Великолепният век", наскоро бе забелязан на излизане от спортен магазин в търговски център в истанбулския квартал Етилер заедно с бившата си съпруга Тюркан Дерия и сина им Али Атеш. Пред пресрещналите го репортери Озан сподели, че бързо и безпроблемно е успял да си върне свалените по време на снимките на филма "Ариф 2016" килограми преди началото на новия сезон на интернет-сериала "Фи" (Fi) с негово участие. 

8) Алмеда Абази ревнува съпруга си Толгахан Сайъшман от новата му екранна партньорка Ханде Ерчел! Още в началото на снимките на драмата "Черна перла" (Siyah Inci) красавицата предупреждавала постоянно Толгахан да внимава, докато се целува с Ханде. Тъй като интимните сцени между двамата продължават по сценарий и това е повече от нормално, Алмеда наскоро не сдържа ревността си и посети снимачната площадка на сериала в Йеникьой с тава с баклава за почерпка и заедно с режисьора на драмата изгледа в продължение на два часа заснемането на поредната интимна сцена между Сайъшман и Ерчел. 

9) Туба Бююкюстюн събра всички погледи! Най-известната турска актриса вече седмица е в Лос Анджелис, САЩ, където се провежда тазгодишният Международен азиатски филмов фестивал. Красавицата, която предстои да се завърне в родния ефир на 23 ноември в новата драма "Дръзки и красиви" (Cesur ve Guzel) по БТВ, е част от журито на събитието и привлече цялото внимание на гости и организатори към себе си със стилния си външен вид. Туба бе облечена с дантелена рокля в зелени нюанси с изрязано деколте, дело на известната дизайнерка Зейнеп Тосун. 

10) Неслихан Атагюл с отговор на въпроса ще се завърне ли на екран! Наскоро любимата турска звезда на България за 2017 г., която предстои да гледаме у нас от 20 ноември в хита "Черна любов" (Kara Sevda) по Диема Фемили, бе забелязана от журналисти в истанбулския квартал Нишанташъ. Красавицата, която в България познаваме и от "Листопад" и "Двете лица на Истанбул", сподели пред пресрещналите я журналисти, че през следващата година няма да се завърне на екран и ще си даде почивка от всякакви професионални ангажименти. 

11) Демет Йоздемир е лицето на ноемврийския брой на известното списание "ALL". Чаровната млада актриса, която в момента гледаме у нас всеки уикенд в романтичната комедия "Стая 309" (№: 309) по Диема Фемили, наскоро даде интервю и засне фото-сесия за изданието. На въпроса какво усеща, когато е влюбена, Демет отговори следното: "Сякаш в корема ми пърхат пеперуди. Усещането е много вълнуващо, сякаш ям милиони шоколади". Напомняме, че след срива в отношенията ѝ с Юсуф Чим, с когото си партнираше в "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu), Демет има връзка с футболиста от Бешикташ Оузхан Йозякуп. 

12) Фатма Топташ и Сечкин Йоздемир забелязани заедно! Актрисата от "Сезонът на черешите" и "Стая 309" и актьорът от "Великолепният век", "Момичето с червения шал" и "Една любовна история" наскоро бяха заснети от папараци на влизане в заведение в близост до известния площад Таксим. Двамата видимо се притесниха, виждайки снимащите ги папараци, и Сечкин дори разгневен им каза, че не са ги питали дали могат да ги снимат. 

13) Синем Кобал в "траур"! Красивата турска актриса наскоро бе забелязана в истанбулския търговски център Zorlu, пременена изцяло в черно. Блондинката бе облякла дълго черно яке и бе сложиха големи черни слънчеви очила, въпреки че вече се свечеряваше. Вероятно причината за лошото настроение на Синем е фактът, че най-новият ѝ сериал "Лице в лице" (Yuz Yuze) падна от екран заради ниските рейтинги, които отчете с първите си два епизода. За щастие, това е само временно и след месец поредицата ще се завърне с втори шанс и с променена концепция. Дали ще постигне успех, предстои да разберем! 

14) Джесика Мей е влюбена в Турция! Красивата бразилка, която направи дебюта си като актриса повече от успешно в най-гледаната романтична комедия за 2017 г. "Новата булка" (Yeni Gelin) и за отрицателно време се превърна в любимка на зрителите, наскоро бе гост в телевизионно предаване. В него Джесика, изявяваща се и като модел, сподели как е започнала историята ѝ с Турция - преди шест години е трябвало да замине в Япония по работа, но заради цунамито там, пътуването било отменено. Малко по-късно дошло предложение от Турция. Мей дошла в южната ни съседка и се влюбила в нея. Та чак досега... 

15) Ясно е коя е новата екранна партньорка на Чаатай Улусой! Бурджу Бириджик ще изиграе главната женска роля в първия турски интернет-сериал, създаден за световната платформа Netflix! Чаровницата стана световноизвестна след участията си в хитовите драми "Въпрос на чест" (Seref Meselesi) и "Песента на живота" (Hayat Sarkisi). Отсега феновете са развълнуваме каква ще бъде двойката Чаатай Улусой-Бурджу Бириджик. 

Свързано изображение
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 6 ноември, ще бъде финализиран брой №184 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 7-ми, започва новият №185, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 8 ноември, очаквайте специална статия. В четвъртък, 9 ноември, идва ред на интервю с актьора от "Стая 309" (№: 309) Фуркан Палалъ. В петък, 10 ноември, ще стане ясно коя е най-добрата музика от сериал за 2017 г. в "Турски награди 2017". В събота, 11 ноември, предстои деветият за сезона и четиридесет и пети подред брой от "Какво коментират в Турция?", в който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 4 до 10 ноември 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 12 ноември, идва ред на издание №145 от "Турските актьори 24/7"
В петък, 10 ноември, започва гласуването в десетата категория в "Турски награди 2017", а именно - за най-добър исторически сериал за 2017 г.! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.