"Турция представя..." (77): още нови есенни сериали по StarTV

октомври 17, 2017
Здравейте, приятели! Вторник е, 17 октомври, и продължава новият сезон на рубриката ни "Турция представя...". В новите ѝ издания ви запознаваме в пълни подробности с новите сериали в южната ни съседка, част от новия телевизионен сезон 2017-2018 г. В шестото за сезона и седемдесет и седмо подред се спираме на още нови проекти на StarTV - "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) и "Вълк" (Boru). Да започваме! 

"Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) - от 24 октомври, всеки вторник по StarTV:
жанр: мистериозна драма
продуцентска компания: Ay Yapim 
продуцент: Керем Чатай
режисьори: Али Билгин и Дениз Йорулмазер
сценарист: Мерич Аджеми
актьорски състав: Гьокче Бахадър ("Листопад"), Бааде Ишчил ("Езел" и "Север-Юг"), Аслъхан Гюрбюз ("Великолепният век: Кьосем"), Тюлин Йозен ("Памуковата принцеса" и "Великолепният век: Кьосем"), Мерт Фърат ("Отмъщението"), Селим Байрактар ("Великолепният век"), Ферит Актуу ("Мечтатели"), Йълдърай Шахинлер, Тансу Бичер, Дуйгу Саръшън, Хаял Кьосеоулу и други
сюжет: Оя (Гьокче Бахадър), Мерве (Аслъхан Гюрбюз), Пелин (Бааде Ишчил) и Арзу (Тюлин Йозен) са четири приятели от гимназията. Оя е успешен лекар, който след години се завръща в родния си квартал. Мерве е бизнесдама, занимаваща се с благотворителност. Омъжена е за Серхан (Мерт Фърат), който е директор на голям холдинг. Строг и студен човек. Пелин е най-близката приятелка на Мерве. Жена е с черно минало, омъжена за Тайлан (Ферит Актуу) - човек на живота. Арзу е майка на две деца и е омъжена за Мехмет (Йълдърай Шахинлер). Бурджу (Дуйгу Саръшън) е йога-инструктор. Едип (Селим Байрактар) е учител на Оя, Мерве, Пелин и Арзу от гимназията, който след събитията през 90-те се затваря в себе си. Как едно мистериозно убийства свързва всички тези души, предстои да разберем.

______________________________________________

"Вълк" (Boru) - скоро по StarTV:
жанр: военна драма
продуцентска компания: CaglarArts&Insignia 
продуценти: Дорук Ачар и Алпер Чаалар
режисьори: Алпер Чаалар, Джан Емре и Джем Йозюдуру
сценарист: Алпер Чаалар
актьорски състав: Серкан Чайоулу ("Сезонът на черешите"), Аху Тюркпенче ("Истанбулска приказка" и "Цената на славата"), Месут Акуста ("Черна роза"), Емир Бендерлиоулу, Фърат Доуруоулу, Мурат Аркън, Ахмет Пънар, Джан Нергис ("Дила" и "Опасни улици"), Армаан Оуз, Беди Акън, Озан Аач, Гюрол Тонбул и други
сюжет: годината е 2014, Турция. Враговете наближават, с тях и опасността. Период на порочен кръг. Турската република е пред най-голямата опасност в историята си. Спец-частите сформират екип с кодово име "Вълк", който с цялата си любов към родината и с хъс да я защитят, ще се впуснат в битка с неясен край. 
допълнение: "Вълк" (Boru) е мини-сериал, състоящ се от шест епизода с продължителност по 60 минути. Финалът му ще бъде излъчен на голям екран по турските кина. 

______________________________________________

Освен "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) и "Вълк" (Boru), по StarTV продължава излъчването на "Обещание" (Soz) всеки понеделник, "Кръг" (Cember) всяка сряда, "Черна перла" (Siyah Inci) всеки четвъртък, "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin) всеки петък, "Г-жа Фазилет и дъщерите ѝ" (Fazilet Hanim ve Kizlari) всяка събота и "Пълнолуние" (Dolunay) всяка неделя. Предстоят да започнат и още два нови сериала - "Греховете на баща ми" (Babamin Gunahlari) и "Тайните на живота" (Hayat Sirlari).


Това беше всичко за тази седмица от "Турция представя..."! Припомнете си предишните броеве чрез архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.