"Турските актьори 24/7" (143): от 23 до 29 октомври 2017 г.

октомври 29, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 29 октомври, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 23 до 29 октомври 2017 г., научавате сега от новото издание №143 от "Турските актьори 24/7"!

1) Ще става ли баща Къванч Татлъту? По повод рождения ден на най-известния турски актьор  на 27 октомври неговата половинка Башак Дизер сподели в профилите си в социалните мрежи свое selfie със съпруга си, към което добави следното описание: "Молитвата ни бе чута". Тези многозначни думи предизвикаха редица спекулации, най-упоритата от които - че Къванч и Башак ще стават родители. Любопитно е, че в деня на сватбата им, състояла се през месец февруари 2016-а, Башак сподели в социалните мрежи подобен статус: "Пожелахме си нещо, помниш ли?". Дали този път слуховете за бременността на Дизер ще се окажат верни?

2) Мерве Болуур слага край на актьорската си кариера. Красавицата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг", наскоро е посетила лекар заради плашещото ѝ отслабване. След развода си с известния певец Мурат Далкълъч Мерве е свалила 8 килограма само за два месеца и така в момента тежи 43 килограма. Специалистът ѝ забранил да се снима в сериали заради изтощителния снимачен процес, да спи повече и да не се натоварва много. Именно затова поне през този телевизионен сезон Болуур няма да се завърне на екран, а ще се изявява само като модел. В момента актрисата избира на коя модна марка да стане рекламно лице.

3) Пелин Карахан също няма да се изявява като актриса в близко бъдеще. Младата надежда на турското кино, позната у нас от "Мечтатели" и "Великолепният век", наскоро бе забелязана на излизане от известно заведение в Истанбул в компанията на съпруга си Бедри Гюнтай. На въпросите на пресрещналите я журналисти дали ще се снима в сериал в скоро време, Пелин отговори, че към момента няма такива намерения. На въпроса "Децата ли не Ви позволяват?" тя отговори: "Ще изчакам да пораснат още малко. Деца не се гледат така". Съпругът ѝ шеговито добави: "Деца не се гледат така, но Бедри ще ги гледа". Напомняме, че в момента Карахан се изявява като водеща на дневно кулинарно предаване по ShowTV.

4) Серенай Саръкая се обяви против насилието над животни. Младата актриса, позната у нас от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която позира заедно със своето куче, което е прегърнала. Красавицата, снимаща се в момента във втория сезон на интернет-сериала "Фи" (Fi), добави следното описание: "Човек, който е безмилостен към животните, не е добър". По-голямо внимание привлече коментарът, който половинката на Серенай - Керем Бюрсин, остави под снимката: "Липсваш ми!". Напомняме, че в момента младият актьор е в САЩ по работа.

5) Ханде Ерчел се показа без грим! Младата актриса, станала световноизвестна след участията си в "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) и "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи свое selfie, на което е в напълно натурален вид. Феновете ѝ останаха изненадани от фотоса, тъй като са свикнали да виждат любимката си винаги гримирана. Някои дори споделиха, че ако Ханде мине покрай тях без грим, надали ще я познаят. Напомняме, че в момента Ерчел се снима в новия хит на StarTV "Черна перла" (Siyah Inci).

6) Туба Бююкюстюн замина за Лос Анджелис, САЩ. Най-известната турска актриса, която предстои да гледаме отново в България от 23 ноември в "Дръзки и красиви" (Cesur ve Guzel) по БТВ, стана част от журито на международния азиатски филмов фестивал, който ще се състои в Лос Анджелис до 2 ноември. Красавицата изненада всички с новата си визия и прическа на черта с бретон. Именно Туба е първият представител на Турция в журито на фестивала. На него присъства и екипът на филма "Айля" (Ayla), който ще представи Турция на предстоящите награди "Оскар".

7) Небахар Чехре с фобия от селфита! Наскоро известната турска актриса-ветеран присъства на светско събитие, на което бе обградена от свои фенове, които искаха да се снимат с нея. Вероятно заради струпването, получило се около нея, на Небахат ѝ прилоша и помоли феновете ѝ да я оставят. Въпреки това те продължиха да се бутат около нея в надпревара за обща снимка. Накрая Чехре ги призова да я оставят на мира, защото не може да си поеме въздух, и закри лицето си с ръце, за да не бъде снимана.

8) Имане Елбани е била постоянно на снимачната площадка на филма "Първа целувка" (Ilk Opucuk) с участието на съпруга си Мурат Йълдъръм! Мароканската красавица е била неотлъчно до известния актьор най-вече по време на заснемането на интимните сцени в проекта, в които Мурат е трябвало да се целува с екранната си партньорка Йозге Гюрел ("Сезонът на черешите"). Очевидно, подтикната от ревност.

9) Сонгюл Йоден и Есра Дерманджъоулу в задушевен разговор! Наскоро двете изключително популярни актриси бяха забелязани от папараци в малко заведение в истанбулския квартал Нишанташъ. Сонгюл и Есра разговаряха дълго време, хванати ръка за ръка, очевидно по важна и лична тема. Есра често ставаше и сядаше до Сонгюл, снимайки се с нея и споделяйки фотосите в социалните мрежи. Когато видяха дебнещите ги репортери, настроението и на двете се развали и си тръгнаха от заведението. Напомняме, че приятелството на Йоден и Дерманджъоулу датира отпреди две години, когато двете се снимаха в провалилата се драма "Дворец на сърцето" (Serce Sarayi).

10) Снимачният процес на новата хитова драма "Черна перла" (Siyah Inci) възпрепятстван от фенове. Проектът, чиито снимки започнаха в малкото курортно градче Чешме, вече се снима в големия Истанбул. И докато в Чешме екипът е работил безпроблемно и на спокойствие, в Истанбул се е срещнал с големи пречки. По време на заснемането на сцена от сериала в истанбулския квартал Нишанташъ, охранителите от екипа едвам са удържали настоятелни фенове на Толгахан Сайъшман и Ханде Ерчел да не отидат при тях и да не прекъснат снимачния процес. След края на снимките двете звезди предпочетоха бързо да си тръгнат от квартала и да останат на спокойствие.

11) Младоженците Ханде Сорал и Исмаил Демирджи съчетаха работата с медения си месец. Любимците на зрителите, които сключиха брак преди десетина дни, станаха рекламни лица на модела автомобили "Volvo" в Турция. За заснемането на новата рекламна кампания на марката двамата трябваше да обиколят родината си и така спонтанно организираха медения си месец. Преди няколко дни двамата влюбени бяха забелязани заедно в Кайсери. Напомняме, че в момента Ханде се снима с главна роля във втория сезон на военната драма "Безименните" (Isimsizler) по KanalD.

12) Дениз Чакър е сред любимките на журналистите, защото винаги е любезна и словоохотлива пред тях. Наскоро красавицата от "Листопад" и "Ифет" бе забелязана на излизане от магазин за козметика в истанбулския квартал Етилер. Актрисата сподели пред пресрещналите я репортери, че снимките на третия сезон на хита с нейно участие "Без бандити светът е невъзможен" (EDHO) продължават с пълна сила и че след вече две години съвместна работа, екипът се е споил перфектно. Освен това Дениз сподели, че е възможно скоро да отвори нова изложба със свои картини, след като преди няколко месеца откри първата. А на въпроса какво мисли за вечерята, на която близката ѝ приятелка Мерием Узерли е била поканена от арабски шейх, Чакър отговори с: "Нямам общо с това".

13) Кенан Имирзалъоулу винаги е играл редом до най-добрите актьори. Любимецът на милиони зрителки по света си партнира с покойния Тунджел Куртиз в "Езел", с Четин Текиндор в "Справедливостта на Кара", с Уур Юджел в игрален филм и за последно с Халюк Билгинер и Муса Узунлар в "Проницателният Реджай" (Cingoz Recai). Наскоро Кенан сподели пред журналисти, че това не е случайно и че винаги е избирал да участва в проекти, в които играят големи актьори-ветерани, за да се учи от тях. Освен това Кенан сподели, че с всяка следваща роля развива своята емпатия и гневът в него намалява. Напомняме, че скоро предстои да го гледаме в новия исторически сериал на KanalD "Фатих" (Fatih).

14) Гонджа Вуслатери се завръща на екран! Една от най-колоритните и самобитни турски актриси наскоро бе забелязана от репортери в истанбулския търговски център "Akmerkez". Красавицата бе облечена със суичър и носеше шапка с козирка, за да не бъде разпознавана от останалите посетители на мола, като ядеше сандвич. На въпросите на пресрещналите я журналисти дали ще се завърне на екран в скоро време, тя отговори с "да" и уточни, че това ще се случи през януари 2018 г., но не издаде повече подробности. Напомняме, че за последно Гонджа се снима в драмата "Майка" (Anne), където привлече вниманието на зрителите с големия си талант и блестящата си игра. 

Резултат с изображение за safak pekdemir
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 30 октомври, ще бъде финализиран брой №183 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 31-ви, започва новият №184, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 31 октомври, ще бъде публикувано осмото за сезона и седемдесет и девето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим още нови есенни сериали на FOX и ATV - съответно "Къде си, братле? (Nerdesin Birader) и "Бахтияр Йолмез" (Bahtiyar Olmez). В сряда, 1 ноември, очаквайте специална статия. В четвъртък, 2 ноември, идва ред на интервю с актрисата от "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) Шафак Пекдемир. В петък, 3 ноември, ще стане ясно кой е най-добрият турски комедиен актьор за 2017 г. в "Турски награди 2017". В събота, 4 ноември, предстои осмият за сезона и четиридесет и тетвърти подред брой от "Какво коментират в Турция?", в който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 28 октомври до 3 ноември 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 5 ноември, идва ред на издание №144 от "Турските актьори 24/7"
В петък, 3 ноември, започва гласуването в деветата категория в "Турски награди 2017", а именно - за най-добра музика от сериал за 2017 г.! 

1 коментар:

Тодор каза...

Вижте имате грешка.Мерве беше женена за Мурат Далкълъч а не за Мурат Боз.

Предоставено от Blogger.