"Турските актьори 24/7" (142): от 16 до 22 октомври 2017 г.

октомври 22, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 22 октомври, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 16 до 22 октомври 2017 г., научавате сега от новото издание №142 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Туба Бююкюстюн и Умут Евирген за първи път заснети ръка за ръка! Наскоро най-скандалната двойка през изминалото лято бе забелязана от папараци на излизане от известното заведение Da Mario. Вместо обаче да изпаднат в паника, виждайки снимащите ги обективи, двамата бяха повече от спокойни, хванати ръка за ръка. Поведението им учуди и самите репортери, които бяха в готовност да ги подгонят, ако тръгнат да бягат. Туба дори привика журналистите да дойдат при тях и да ги снимат. На въпросите им относно отношенията им обаче най-известната турска актриса отговори с мълчание и с усмивка. Очевидно Туба и Умут вече не се притесняват от папараците. 

2) Мерием Узерли се изкачва все по-нагоре в модния бранш. Наскоро една от най-известните турски актриси замина за Лос Анджелис, САЩ, където се проведе представянето на новата колекция на световноизвестния дизайнер Ердем Моралъоулу и бранда "H&M". Чаровницата от "Великолепният век" бе поканена лично от дизайнера. Така тя се оказа на едно място заедно със световноизвестни знаменитости като Кирстен Дънст, Кейт Босуърт, Селма Блеър, Кейт Мара и други. Мерием събра голямо внимание на събитието. 

3) Беррак Тюзюндач подкрепи любимия си Биркан Сокуллу! Екзотичната актриса, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Езел" и "Край или начало", сподели пост в своя Twitter-акаунт, в който изрази възхищението си от новия сериал с участието на Биркан в главната роля - "Лице в лице" (Yuz Yuze), направил премиерата си в четвъртък вечер по ShowTV. "Това е най-добрият телевизионен проект, който съм гледала през последните години. Режисура, звук, камера и актьори - невероятна работа", бяха думите на Беррак. Под същия пост обаче заядлив потребител я попита: "Толкова ласкава сте, само защото в сериала участва приятелят ви?", а Тюзюнтач, която не цепи басма на никого, му отговори: "Миличък, това не е първият сериал на приятеля ми". 

4) Къванч Татлъту кара антично ферари. Най-известният турски актьор наскоро бе забелязан от журналисти да кара античен автомобил от марката "Ferrari" по улиците на истанбулския квартал Етилер. Вероятно това е най-новата придобивка на любимеца на зрителките, който е маниак на тема коли. Междувременно има повече подробности около най-новия филм на звездата! В него Къванч ще си партнира с Бюшра Девели и с малкия голям талант Алихан Тюркдемир, който ще бъде неговият екранен син. Заради снимките на проекта Татлъту ще остане за два месеца в Каш - малко градче в областта Анталия. 

5) Мерве Болуур ходи на уроци по английски! Изключително популярната актриса, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг", наскоро бе забелязана от журналисти, шофирайки по улиците на истанбулския квартал Бебек. Попаднала в задръстване, тя нямаше как да им избяга и те веднага се приближиха към колата ѝ. На въпросите им относно драстичното ѝ отслабване Мерве отговори с мълчание, но голямо внимание привлякоха учебниците по английски език, който бяха оставени на предната седалка до нея. 

6) Синем Кобал чисто гола на екран! Младата актриса, която у нас познаваме от "Малки тайни", направи дългоочакваното си завръщане в ефир след двугодишно отсъствие в новата криминална драма на ShowTV "Лице в лице" (Yuz Yuze), започнала в четвъртък. В една от сцените от първия епизод Синем бе чисто гола в душ-кабина, къпейки се и спомняйки си за тежкото си минало. Въпросната сцена предизвика същински фурор в социалните мрежи, където се превърна в едно от най-обсъжданите събития. В медийните среди веднага се появи въпросът каква ли е реакцията на съпруга на Кобал - мега-звездата Кенан Имирзалъоулу. Засега той запазва мълчание. Вижте въпросната скандална сцена от тук!

7) Керем Бюрсин липсва на Серенай Саръкая. Наскоро една от най-известните турски актриси бе забелязана от журналисти. Пред тях красавицата от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите" сподели, че любимият ѝ Керем Бюрсин е заминал за седмица в САЩ, за да проведе преговори за участие в нов проект. Серенай разкри, че дори разделени за кратко, Керем много ѝ липсва. Междувременно стана ясно кога започва вторият сезон на интернет-сериала сензация с нейно участие "Фи" (Fi). Модерната история продължава от 9 ноември (четвъртък) и отново ще се излъчва само на интернет-платформата PuhuTV.

8) Ще се завърне ли Гизем Караджа скоро на екран? Красавицата, позната в България от "Опасна красота", "Надежда за обич", "Пътят на Емир" и "Градско момиче", наскоро бе забелязана от журналисти на излизане от известното заведение "Sur Balik" в истанбулския квартал Джихангир. Младата актриса прекара там близо четири часа в разговори. Според запознати Гизем е водила преговори за участие в нов проект. Излизайки от ресторанта Караджа, която наскоро се омъжи за любимия си Кемал Екмекчи, отговори с мълчание на въпросите на репортерите дали ще я гледаме скоро в нов филм или сериал. Дали в случая мълчанието е знак на съгласие?

9) Развеждат ли се Емина и Мустафа Сандал? Отскоро в турското медийно пространство се мълви, че една от най-известните светски двойки е претърпяла криза в отношенията си е пред развод. Преди няколко дни самият Мустафа Сандал излезе с изявление по повод въпросните слухове, заявявайки, че те са измислица и не отговарят на истината. След 14-годишна връзка и 9-годишен брак и 2 деца двамата са все така щастливи заедно. Познаваме Емина Сандал в България чрез ролята ѝ в хита "Сезони на любовта" (Lale Devri), а Мустафа Сандал е известен певец.

10) Бурак Йозчивит и Керем Бюрсин в подготовка за новия филм "Саможертва" (Canfeda). Двамата млади актьори отскоро се учат как се използва оръжие и как да се бият. Двамата прекарват по пет часа дневно в тренировки и се хранят под строга диета. Двамата пият по два литра и половина вода на ден, за да свалят по-бързо килограми. В хранителния им режим напълно са изключени захарни продукти. За сметка на това Керем и Бурак приемат протеинови шейкове, които им дават енергия. След броени дни започват снимките на обещаващия проект с тяхно участие.

11) Кенан Имирзалъоулу е доволен от успеха на новия си филм "Проницателният Реджай" (Cingoz Recai) за първата седмица след премиерата му. През първите седем дни проектът, в който освен Кенан участват и Мерием Узерли, Халюк Билгинер, Муса Узунлар, Мерич Аджеми, Боран Кузум и други, е бил гледан от близо 260 000 души. Наскоро Кенан Имирзалъоулу бе забелязан от журналисти и пред тях сподели, че е доволен от резултатите на филма.

12) Наскоро се състоя премиерата на новия филм с участието на Мурат Йълдъръм и Йозге Гюрел в главните роли "Първата целувка" (Ilk Opucuk). На гала-събитието, организирано по този повод, присъства и любимият на Йозге - актьорът Серкан Чайоулу. Пред присъствалите журналисти той сподели, че всичко между двамата е наред, но че работи усилено и все още не е успял да посети снимачната площадка на сериала "Пълнолуние" (Dolunay), в който се снима любимата му. Йозге пък добави следното: "Когато се прибирам вкъщи, Серкан вече е заспал. Това много ме натъжава. Не се ревнуваме взаимно. Или поне не извън контрол. Серкан винаги ми има голямо доверие". Напомняме, че двамата се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на сериала "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) преди три години.

13) Бурак Йозчивит с нов дом! Наскоро изключително популярният актьор е наел луксозна четириетажна вила, в която ще заживее заедно със съпругата си Фахрие Евджен. Любимецът на милиони зрителки по света преди няколко дни бе забелязан на излизане от заведение в Етилер заедно със сценаристите на новия си филм "Саможертва" (Canfeda). На въпросите на пресрещналите го репортери относно новия му дом, Бурак отговори следното: "Няма да говоря за това".

14) Фуркан Палалъ в нов сериал! Известният актьор, когото в момента гледаме всеки уикенд в романтичната комедия "Стая 309" (№: 309) по Диема Фемили, по последна информация ще изиграе главната роля в новия сериал от създаделите на "Моят живот" (O Hayat Benim) - "Яма" (Cukurdere). Поредицата ще се излъчва по FOX, като са ясни имената на част от актьорския състав. Освен Фуркан в "Яма" ще видим и Аху Сунгур ("Огледален свят" и "Моят живот"), Мурат Далтабан ("Двама завинаги" и "Пепел от рози") и Су Кутлу ("Чучулигата" и "Градско момиче"). Напомняме, че преди няколко дни приключиха снимките на "Стая 309" и финалът на поредицата ще бъде излъчен в сряда, 25 октомври, по FOX. 

Резултат с изображение за tolgahan sayisman
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 23 октомври, ще бъде финализиран брой №182 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 24-ти, започва новият №183, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 24 октомври, ще бъде публикувано седмото за сезона и седемдесет и осмо подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите есенни сериали на TRT1 - "Семейство Аслан" (Aslan Ailem) и "Пламък" (Yalaza). В сряда, 25 октомври, очаквайте последната трета част от пътеписа "Истанбул - едно вълшебно място". В четвъртък, 26 октомври, идва ред на интервю с актьора от "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) Толгахан Сайъшман. В петък, 27 октомври, ще стане ясно коя е най-добрата турска криминална драма за 2017 г. в "Турски награди 2017". В събота, 28 октомври, предстои седмият за сезона и четиридесет и трети подред брой от "Какво коментират в Турция?", в който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 21 до 27 октомври 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 29 октомври, идва ред на издание №143 от "Турските актьори 24/7"
В петък, 27 октомври, започва гласуването в осмата категория в "Турски награди 2017", а именно - за най-добър комедиен актьор за 2017 г.! 

1 коментар:

Анонимен каза...

От години превеждате Беррак Тюзюнатач като Беррак Тюзюндач. Толкова ли не разбрахте как се превежда правилно? Берак ТЮЗЮНАТАЧ е правилният превод вижте го в интернет.

Предоставено от Blogger.