"Турските актьори 24/7" (141): от 9 до 15 октомври 2017 г.

октомври 15, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 15 октомври, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 9 до 15 октомври 2017 г., научавате сега от новото издание №141 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Филмът "Проницателният Реджай" (Cingoz Recai) направи премиерата си! Дългоочакваният проект, който бележи завръщането на Кенан Имирзалъоулу и Мерием Узерли на голям екран, стигна до пределите на германската столица Берлин, където се проведе гала-вечер по случай премиерата, в Alhambra Cineplex. На бляскавото събитие присъстваше голяма част от актьорския състав, включително двамата главни актьори и младият Боран Кузум. Кенан и Мерием се снимаха със събралите се свои фенове. Вижте видео от събитието от тук!

2) Къванч Татлъту и Башак Дизер прогониха съседите си! Една от най-обсъжданите светски двойки в южната ни съседка отскоро живее в луксозния апартамент на известната турска актриса-ветеран Демет Акбаа, като плати 120 000 лири наем за една година напред. Най-известният турски актьор и съпругата му-дизайнерка обаче причиняват неудобства на своите съседи. Причина за това е висококачествената звукова кино система, която Къванч и Башак използват дори докато гледат сериали. Комшиите им пропищели от високите децибели и едно от съседните семейства дори взело решение да се премести. 

3) Първи скандал на снимачната площадка на новия сериал "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask). Новата половинка на актрисата, пресъздаваща главната роля в очакваната драма - Бирдже Акалай, ревнува от нейния екранен партньор Ибрахим Челиккол. Балетистът Джем Туналъ наскоро е направил скандал на красивата Бирдже заради твърде интимните сцени, които е заснела с Ибрахим за първия епизод на новия сериал на KanalD. Самата Акалай е известна със скандалните си любови и връзки, също като Челиккол. Дали ревността на Джем е оправдана и ще станем ли свидетели на любов от екрана, прерастваща в реалността?

4) Гизем Караджа на меден месец! Красавицата от "Опасна красота", "Надежда за обич", "Пътят на Емир" и "Градско момиче" се омъжи за своя дългогодишен приятел Кемал Екмекчи миналия месец в Бодрум. Едва месец по-късно обаче двойката замина за меден месец. Гизем и Кемал наеха яхта, с която излязоха на морско пътешествие. Двамата не пропуснаха да споделят снимки от медения си месец в социалните мрежи. Наскоро Кемал добави свое selfie, на което позира с Гизем и което озаглави "Спокойствие". 

5) Мерве Болуур е плашещо слаба! Актрисата, позната у нас чрез ролите си в "Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг", наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка в цял ръст и уплаши феновете си с това колко е отслабнала. Според слуховете Мерве е свалила цели 34 килограма, а причина за това е сривът в отношенията и разводът ѝ с известния турски поп-певец Мурат Далкълъч. Напомняме, че двамата сложиха официално край на взаимоотношенията си преди месец. 

6) Туба Бююкюстюн и Умут Евирген си наеха къща! Най-известната турска актриса и бизнесменът, които имат връзка от няколко месеца и чиито отношения претърпяха скандален развой в медийното пространство, са решили да свият свое семейно гнездо, в което да се усамотяват от любопитните погледи на минувачи и папараци, докато се срещат на обществени места. Според приближени до двойката новият им дом се намира в близост до къщата, в която бе заснет сериала с участието на Туба "Черни пари и любов" (Kara Para Ask). 

7) Бенсу Сорал се омъжва! Една от най-харесваните млади турски актриси отскоро е рекламно лице на известната марка Mavi Glam. Преди няколко дни се проведе прес-конференцията по повод партньорството на Бенсу с компанията, на което тя бе придружена от своя годеник Хакан Баш. Сорал бе много развълнувана, а бъдещият ѝ съпруг не се отдели от нея. Пред присъствалите на събитието журналисти Хакан разкри, че планират сватбата им за 2018-а година, но че не може да издаде точната дата все още. Той добави, че иска да спази всички традиции, съпровождащи годежа и брака. 

8) Арас Булут Ийнемли стана моден дизайнер! Наскоро стана ясно, че известният актьор от "Времето лети" и "Великолепният век" сам е създал дизайните на дрехите от новата колекция на марката DeFacto, чието рекламно лице е в момента. Младият актьор, когото предстои да гледаме от 23 октомври (понеделник) в новата криминална драма на ShowTV "Пропаст" (Cukur), преди няколко дни позира с част от колекцията пред известния фотограф Тамер Йълмаз. 

9) Халит Ергенч не се отделя от сина си! Наскоро един от най-известните турски актьори, познат в България от "1001 нощ", "Готова на всичко" и "Великолепният век", бе забелязан от журналисти да взима сина си Али от училище. Вървейки към чакащия ги в близост автомобил, репортерите им препречиха път и зададоха въпроси на Халит. Пред тях той сподели, че снимките на новия сезон на историческия хит "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) са започнали и че съвсем скоро сериалът се завръща в ефир. Ергенч също така добави, че през почивките от снимки не се разделя от сина си Али. 

10) Серенай Саръкая и Керем Бюрсин се ожениха! Една от най-харесваните светски двойки в южната ни съседка бе оженена от феновете си посредством възможностите на програмата фотошоп, чрез която Серенай и Керем облякоха съответно сватбена рокля и младоженски костюм. Снимката е обработена доста сполучливо, както можете да видите по-горе, и мнозина се вързаха на номера. Всички обаче са на мнение, че двамата им любимци час по-скоро трябва да сключат брак, защото много си отиват и се обичат. 

11) Дениз Чакър в комична ситуация със свой последовател. Наскоро една от най-известните турски актриси, позната у нас от "Листопад", "Великолепният век" и "Ифет", сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка, на която позира с новата си прическа, сплетена в африкански стил. Под нея един от последователите на Дениз коментира фотоса със следните думи: "Дъщеря ти умря, мир на праха ѝ, а ти си показваш косата и роклята. Въобще не ти отива, како Дениз". Вероятно въпросният фен е твърде объркан, защото Дениз няма дъщеря в реалния живот и вероятно визира смъртта на екранната ѝ дъщеря Зейнеп в хита с нейно участие "Без бандити светът е невъзможен" (EDHO). Но вместо да подмине коментара на въпросния човек, Чакър му отговори следното: "Защо не се прегледаш при лекар?". 

12) Майката на Елчин Сангу ѝ стана свидетел в съда! Отскоро се води дело с ищец бившата мениджърка на известната актриса - Башак Окай, която претендира да ѝ бъде изплатено обезщетение на стойност 100 000 долара за прекъсване на договора ѝ. Преди няколко дни се проведе първото заседание, на което Елчин бе извикала за свой свидетел майка си Мюйессер Сес. Пред присъствалите пред съда журналисти дамата направи следното изявление: "Дъщеря ми е разстроена, изгуби много. Мисля, че лошите коментари, които г-жа Башак направи в социалните мрежи по неин адрес, ще ѝ попречат да спечели делото". Напомняме, че съвсем скоро Елчин се завръща на екран в новия сериал на KanalD "Гюлизар" (Gulizar).

13) На 9 октомври един от най-известните турски актьори Баръш Ардуч отпразнува своя тридесети рожден ден! Любимецът на милиони зрителки по света от "Любов под наем", класирал се на трето място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", посрещна парти по случай третия си юбилей в заведение в истанбулския квартал Етилер. То бе организирано от неговия по-голям брат Онур Ардуч. В края на вечерта Баръш изпълни песента "Ben Seni Sevdiğimi" в знак на благодарност към уважилите го близки и приятели. Напомняме, че скоро премиерата си по кината прави най-новия филм на Баръш "Време за щастие" (Mutluluk Zamani). Да му пожелаем много здраве и щастие!

14) Горчиво! Една от най-харесваните светски двойки в южната ни съседка сключи брак! Ханде Сорал и Исмаил Демирджи се врекоха във вечна вярност един на друг вчера, 14 октомври, по време на пищна сватбена церемония. На събитието присъстваха 150 души, сред които и най-близките приятели на двойката - Беркай Тулумбаджъ, Озан Калкан, Екин Тюркмен ("Малки жени") и Джейлян Йозен. Музикалният съпровод бе поверен на оркестъра на Озан Гюнейсу. Напомняме, че актрисата от "Малки жени" и "Чучулигата" и актьорът, когото предстои да гледаме във втория сезон на "Великолепният век: Кьосем", имат връзка от две години и половина. Пожелаваме им дълго семейно щастие! 

Резултат с изображение за amine gulse
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 16 октомври, ще бъде финализиран брой №181 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 17-ти, започва новият №182, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 17 октомври, ще бъде публикувано шестото за сезона и седемдесет и седмо подред издание от "Турция представя...", в което ще представим още нови есенни сериали на StarTV - "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) и "Вълк" (Boru). В сряда, 18 октомври, очаквайте втора част от пътеписа "Истанбул - едно вълшебно място". В четвъртък, 19 октомври, идва ред на интервю с актрисата от "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) Амине Гюлше. В петък, 20 октомври, ще стане ясно кой е най-добрият турски актьор-ветеран за 2017 г. в "Турски награди 2017". В събота, 21 октомври, предстои шестият за сезона и четиридесет и втори подред брой от "Какво коментират в Турция?", в който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 14 до 20 октомври 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 22 октомври, идва ред на издание №142 от "Турските актьори 24/7"
В петък, 20 октомври, започва гласуването в седмата категория в "Турски награди 2017", а именно - за най-добра турска криминална драма за 2017 г.! 

1 коментар:

Анонимен каза...

5. За 3 месеца е свалила 8 килограма и от 51кг е станала 48

Предоставено от Blogger.