"Турските актьори 24/7" (140): от 2 до 8 октомври 2017 г.

октомври 08, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 8 октомври, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 2 до 8 октомври 2017 г., научавате сега от юбилейното издание №140 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Излезе първият трейлър към филма "Време за щастие" (Mutluluk Zamani)! Можете да го изгледате с български субтитри от тук. Междувременно заедно с него в интернет-пространството изтекоха още снимки. Най-голямо внимание събраха тези, на които любимците на зрителите Елчин Сангу и Баръш Ардуч карат колело. Можете да видите по-горе! Във "Време за щастие" се разказва за Мерт (Баръш Ардуч), имащ безгрижен и спокоен живот, и скулпторката Ада (Елчин Сангу). Как ще се пресекат пътищата им, ще разберем след месец, на 10 ноември (петък), когато е премиерата на филма по турските кина. 

2) Хазал Филиз Кючюккьосе и Туан Туналъ се развеждат! Една от най-харесваните светски двойки в южната ни съседка режи да сложи край на връзката и брака си. Младите звезди се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на хитовия тийн-сериал "Морска звезда" (Deniz Yildizi), но ето, че дойде време за раздяла. В турското медийно пространство се спекулира, че причина за разрива в отношенията им са били изневерите на Хазал, за които Туан е научил. Наскоро Кючюккьосе, снимала се през изминалата година в "Черна обич" (Kara Sevda) и "Сън" (Ruya), бе забелязана от журналисти и обяви следното по повод развода си: "Опитвам се да предпазя семейството и репутацията си. На бракоразводното дело всичко ще стане ясно. Излязоха новини за всичките ми партньори. Ще кажа само едно - познавате ме". 

3) Ханде Ерчел скара двама дългогодишни приятели! Младата надежда на турското кино, станала известна след участията си в хитовете "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) и "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), отскоро има връзка с мъж на име Мехмет Динчерлер. Наскоро стана ясно, че новият приятел на актрисата е бил близък с нейната бивша половинка - актьора Екин Мерт Даймаз. Връзката на Ханде с Екин приключи през май т. г. и няколко месеца по-късно Ерчел завърза отношения с един от най-близките приятели на бившия си. Именно това е сложило край на дългогодишното приятелство на двамата.  

4) Вместо рози и плюшени мечета, половинката на известната млада актриса Бенсу Сорал ѝ прави по-нестандартни и смислени подаръци. Наскоро красавицата, снимала се за последно в хита "Отвътре" (Icerde), сподели в профила си в социалната мрежа Instagram снимка на първата страница на книга, подарена ѝ от приятеля ѝ Хакан Баш. На нея бе написано посвещение от него за нея, гласящо следното: "Най-харизматичната сред харизматичните, скъпа Бенсу, надявам се, че ще ти бъде интересно да прочетеш тази книга. Човек се учи, докато е жив. Обичам те!", а тя му отговори със "Болна съм по теб"! Очевидно двамата млади са много влюбени. Не стана ясно обаче коя е книгата, която Хакан е подарил на Бенсу.

5) Йозджан Дениз в болница! Наскоро братът на изключително популярният турски актьор и певец обяви преди медиите, че през изминалите 15 дни се е налагало Йозджан често да посещава болница, защото припадал. Причина бил уморителният и напрегнат снимачен процес на сериала, в който в момента се снима - "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin). Засега нямало нищо обезпокоително в състоянието му и си почивал вкъщи. Напомняме, че съвсем скоро Дениз ще се ожени за своята половинка Шейда Актан, която е с 25 години по-малка от него, и че иска час по-скоро да стане баща. 

6) Арас Булут Ийнемли и Дилян Чичек Дениз заминаха за Париж, Франция! Причина са снимките на най-новия сериал с тяхно участие в главните роли - "Пропаст" (Cukur), който започва съвсем скоро по ShowTV. По време на престоя си във френската столица двамата избраха да прекарат свободното време между снимките в нощен клуб, където се забавляваха заедно. Отношенията, които демонстрираха в дискотеката, станаха причина за слухове за връзка между тях. Интересна за медиите бе реакцията на приятелката на Арас - Биге Йонал, с която той има връзка от вече три години насам. Такава все още няма. Дали между Арас и Дилян ще пламне любов? 

7) Баръш Ардуч на шопинг! Наскоро един от най-известните турски актьори, класирал се на трето място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", бе забелязан от журналисти в истанбулския търговски център "Zorlu". Любимецът на милиони зрителки по света от "Любов под наем" (Kiralik Ask) напазарува зимни дрехи и обувки от магазина "Beymen". На излизане от мола Баръш по традиция бе обкръжен от свои фенове, които той не обиди и се съгласи на молбите им да се снимат заедно. Ардуч обърна внимание на всеки един свой почитател поотделно и за пореден показа, че не страда от звездомания. 

8) Хазал Кая е лицето на октомврийския брой на турското издание на списание "BeStyle". Наскоро една от най-известните турски актриси засне фотосесия и даде интервю. В него красавицата от "Забраненият плод", "Огледален свят" и "Изкушение" сподели следното относно любовта: "Когато говоря за любовта, много се вълнувам. Когато съм влюбена, съм в състояние на спокойствие, възвишение и огромно щастие". Напомняме, че от доста време Хазал има връзка с известния турски актьор и режисьор Али Атай. В интервюто си за "BeStyle" тя сподели, че много би искала да участва в проект, режисиран от половинката ѝ.

9) Туба Бююкюстюн бе свидетел на новата си половинка Умут Евирген по време на делото му! Напомняме, че на 18 юни т. г. турските медии гръмнаха с новината, че новият приятел на най-известната турска актриса е нападнал снимащи ги журналисти. По време на изслушването, състояло се по-рано тази седмица, Туба Бююкюстюн се изказа в защита на Умут със следните думи: "В деня на случилото се с Умут закусвахме. Не чух и не забелязах, че ни снимат. Умут седеше срещу мен. Дори не е ставал от мястото си. Когато се прибрахме, видяхме новините. Бяхме шокирани и се опитвахме да разберем какво се случва". В края на делото съдът се произнесе с оправдание за подсъдимия. Впечатление на журналистите направи новата визия на Туба, която вече е с прическа с бретон. 

10) Ще се завърне ли Селма Ергеч на екран през новия телевизионен сезон 2017-2018 г.? Наскоро известната актриса от "Гордата Аси" и "Великолепният век" бе забелязана от журналисти на излизане от известно заведение в истанбулския квартал Етилер в компанията на съпруга си Джан Йоз. На въпросите на репортерите дали скоро се завръща на екран, тя отговори: "В момента преглеждам няколко проекта. Дано нещо да привлече вниманието ми и да ми хване окото". Напомняме, че за последно Селма се снима в романтичната комедия "Сърдечни работи" (Gonul Isleri) през пролетта на 2015-а година. 

11) Сонгюл Йоден тъжи за отминалото лято! Наскоро една от най-известните турски актриси, позната у нас от "Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги", сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка от ваканцията си в Махнатън, САЩ, от вече приключилото лято. На нея се вижда как Сонгюл позира в доста интересен и провокативен за част от последователите ѝ вид - с много къси панталонки и изрязана тениска, показваща пъпа ѝ, на фона на надпис "Промяната започва тук" (Change Starts Here). Напомняме, че в момента Йоден се снима с главна роля в новия сериал на FOX "Извън протокола" (Kayitdisi) с Еркан Петеккая.

12) Съпругът на Пелин Карахан - Бедри Гюнтай, навърши 33 години! По повод рождения ден на своя съпруг младата надежда на турското кино, позната у нас от "Мечтатели" и "Великолепният век", сподели в профилите си в социалните мрежи пожелание към него: "Днес се е родила моята друга половина. Пожелавам ти всичко най-хубаво и още много хубави дни заедно, мой приятелю!". В момента Пелин се изявява в кулинарно предаване, вместо в сериал, за да има повече време за двамата си синове - Али Демир и Еюп Джан. Напомняме, че Карахан и Гюнтай сключиха брак през 2014 година. 

13) Онур Сайлак с нова половинка! Един от най-известните турски актьори, познат у нас от "Гордата Аси" и "Огнено сърце", има връзка със своята мениджърка Гьозде Йълмаз. Причина за тези слухове, плъзнали из турското медийно пространство, е, че двамата бяха заедно на филмовия фестивал в Адана, провел се през изминалите дни, и че демонстрираха доста близки отношения. По-запознати дори твърдят, че Гьозде и Онур преживяват романс от вече година и половина насам. Това означава, че и Онур, и Туба Бююкюстюн, които доскоро бяха женени, са имали извънбрачни връзки по време на последните месеци от брака и съвместния си живот. 

Свързано изображение
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 9 октомври, ще бъде финализиран брой №180 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 10-ти, започва новият №181, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 10 октомври, ще бъде публикувано петото за сезона и седемдесет и шесто подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите есенни сериали на ShowTV - "Пропаст" (Cukur), "Лице в лице" (Yuz Yuze) и "Момчетата на клавиатурата" (Klavye Delikanlilari). В сряда, 11 октомври, очаквайте специална статия. В четвъртък, 12 октомври, идва ред на интервю с актьорът от "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil Kosem) Боран Кузум. В петък, 13 октомври, ще стане ясно коя е най-добрата двойка от турски сериал за 2017 г. в "Турски награди 2017". В събота, 14 октомври, предстои петият за сезона и четиридесет и първи подред брой от "Какво коментират в Турция?", в който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 7 до 13 октомври 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 15 октомври, идва ред на издание №141 от "Турските актьори 24/7"
В петък, 13 октомври, започва гласуването в шестата категория в "Турски награди 2017", а именно - за най-добър актьор-ветеран от турски сериал за 2017 г.!

1 коментар:

Анонимен каза...

Време от щастие ще се излъчва ли в България?

Предоставено от Blogger.