"Турските актьори 24/7" (139): от 25 септември до 1 октомври 2017 г.

октомври 01, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 1 октомври, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 25 септември до 1 октомври 2017 г., научавате сега от издание №139 от "Турските актьори 24/7"! 

1) След бума на военните сериали идва ред на военен филм! Двама от най-харесваните турски актьори - Бурак Йозчивит и Керем Бюрсин, се изиграят главните роли в новия мащабен кино-проект "Саможертва" (Can Feda). Продуцентска компания TAFF съвместно с BRK'S Yapim ще създадат обещаващия игрален филм. Сценарист е Зафер Кюлюнк, а режисьор - Чаатай Тосун. Премиерата на проекта по кината ще бъде на 23 февруари 2018 г. Този уикенд по турските кина ще се излъчи първият трейлър към филма. Напомняме, че за последно Бурак се снима в хита "Черна обич" (Kara Sevda), а Керем - в "Този град ще дойде след теб" (Bu Sehir Arkandan Gelecek).

2) Започнаха снимките на новия сериал "Тайните на живота" (Hayat Sirlari)! Проектът, в който главните роли са поверени на младите актьори Екин Коч ("Великолепният век: Кьосем") и Хазар Ергючлю ("Север-Юг" и "Кварталът на богатите"), ще започне съвсем скоро в ефира на StarTV. Актьорският състав ще бъде допълнен от още познати и любими имена, сред които Ахмет Мюмтаз Тайлан ("Вярна на себе си", "Любов назаем" и  "Градско момиче"), Деврим Якут и Олгун Токер ("Справедливостта на Кара"). Представянето на новия сериал в пълни подробности очаквайте във вторник в новото издание на "Турция представя...".

3) В интернет-пространството изтекоха първите кадри от новия филм с участието на Баръш Ардуч и Елчин Сангу! Стана ясно и че дългоочакваният кино-проект сменя заглавието си. Първоначално обявен като "Остани до мен" (Yanimda Kal), филмът в последния момент промени името си на "Време за щастие" (Mutluluk Zamani). Както вече информирахме, продуценти са NuLook, режисьор е Шенол Сьонмез, а сценарист - известният актьор Буура Гюлсой ("Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг"). Премиерата на романтичната комедия по турските кина е насрочена за 10 ноември.

4) Седем години по-късно Биркан Сокуллу и Синем Кобал застават отново заедно на снимачната площадка! Младите актьори, направили първите си крачки в актьорската кариера през 2010 г. в младежкия сериал "Малки тайни" (Kucuk Sirlar), оглавяват новия проект на ShowTV и Tims&Bi Productions "Лице в лице" (Yuz Yuze). През изминалата седмица бяха излъчени първите трейлъри към новата криминална драма, които привлякоха огромно внимание. Можете да ги видите от тук и тук! Първите кадри също изтекоха и един от тях можете да видите по-горе. Следете рубриката ни "Какво гледат в Турция?" за официална информация около старта на "Лице в лице".

5) Интернет-сериалът, предизвикал бум през изминалата пролет - "Фи" (Fi), е първият закупен турски сериал в Южна Корея. Нестандартният проект, който се завръща с втори сезон съвсем скоро в Турция, ще започне да се излъчва през ноември по южнокорейския канал, насочен към женската половина от аудиторията - GTV. Телевизията ще излъчва епизодите от сериала с участието на Серенай Саръкая и Озан Гювен в главните роли в 4K качество на картината. Собственикът на компанията-дистрибуторка Eccho Rights, която отговаря за продажбите на "Фи" по света, сподели пред медиите, че е много развълнуван и че това е една голяма стъпка напред за турската филмова индустрия.

6) Ханде Доандемир с нова роля! Младата надежда на турското кино, станала световноизвестна след участието си в младежкия хит "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken), ще изиграе главната роля във втората част на филма от 2011 г. "Клубът на загубеняците" (Kaybedenler Kulübü) - "Клубът на загубеняците идва" (Kaybedenler Kulübü Yolda). Екранни партньори на Ханде ще бъдат актьорите, взели участие и в първата част преди шест години - Ийт Йозшенер ("Мелодията на сърцето", "Езел", "Край или начало" и "Отмъщението") и Неджат Ишлер ("Златната клетка", "Готова на всичко" и "Отмъщението"). Продуценти са TMC Film, режисьор е Мехмет Ада Йозтекин. Снимките започват през октомври.

7) Арас Булут Ийнемли с нова визия! Младият актьор, познат у нас от "Времето лети" и "Великолепният век", ще видим в главната роля в новата криминална драма на ShowTV "Пропаст" (Cukur). За участието си в нея Арас се подготвя от четири месеца насам и промени външния си вид, подстригвайки дългата си коса, която пусна по време на снимките на предишния си проект - "Отвътре" (Icerde). В "Пропаст" Ийнемли ще си партнира с младата актриса от "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali) Дилян Чичек Дениз. През изминалата седмица бе пуснат афишът към сериала заедно с първия му трейлър, който можете да видите от тук!

8) Елчин Сангу ще съди журналист! Преди няколко дни турски журналист разпространи в медийното пространство информация, че е видял как по време на снимките на новия филм "Време за щастие" (Mutluluk Zamani) Елчин Сангу се е скарала със своята половинка Юнус Йоздикен по телефона, след което е излязла от хотела, в който е стаята ѝ, плачейки. На следващата сутрин пък била в хотелската стая, където пребивава предишният ѝ и настоящ екранен партньор Баръш Ардуч, на когото се жалвала за проблемите си с приятеля си и с когото се сближила. Малко след изтичането на клюката, зарадвала феновете на сериала "Любов под наем" (Kiralik Ask) и на несъществуващата двойка ЕлБар, Елчин сподели в профила си в Twitter пост, чрез който обяви, че тази информация е невярна и че ще съди разпространилият я журналист.

9) Ще се завърне ли Джансу Дере на екран през новия телевизионен сезон 2017-2018 г. и ще вземе ли участие в историческия сериал "Фатих" (Fatih) с Кенан Имирзалъоулу? Преди няколко дни красавицата от "Езел", "Завръщане" и "Великолепният век" бе забелязана от журналисти в района на Румели Хисар, излизайки от зоомагазин с торбичка кучешка храна в ръка. На въпросите им дали ще я видим в нов сериал скоро, Джансу отговори: "Сценарият на сериала "Фатих" не ми допадна и няма да взема участие в него. Имам предложения за нов сериал и провеждам преговори, но не съм се съгласила. Принципно много трудно ми харесват сценарии и много трудно се съгласявам да участвам в даден проект". Напомняме, че за последно Дере изигра главната роля в драмата "Майка" (Anne), която е закупена в България.

10) Наскоро в турското медийно пространство излезе интересна снимка на Кенан Имирзалъоулу, която е преработена с фотошоп и на която той е плешив. Актьорът, когото съвсем скоро предстои да видим отново на екран в историческия сериал "Фатих" (Fatih), наскоро бе забелязан заедно със съпругата си Синем Кобал в района на Фулия. На въпросите на журналистите дали би обръснал главата си за предстояща роля в бъдеще любимецът на зрителките отговори: "Не изглеждам зле на колажа. Когато остарея, е възможно да изглеждам така. Ако получа предложение за роля, която го изисква - да, бих обръснал главата си. Защо не?". Освен във "Фатих", съвсем скоро ще видим Кенан и на голям екран във филма "Проницателният Реджай" (Cingoz Recai).

11) Напредването на възрастта пречи на известния Халил Ергюн. Актьорът-ветеран, когото в България познаваме чрез емблематичната му роля на Али Ръза в най-гледаната семейна драма "Листопад" (Yaprak Dokumu), наскоро бе забелязан от журналисти в Асмалъмесджит Якуп. Пред тях Халил споделил следното: "Спрях алкохола, но заради килограмите вече едва ходя. Вече внимавам повече с какво се храня. Тежа почти 100 килограма. Искам да съм по-здрав и да водя по-здравословен начин на живот".

12) Ханде Ерчел с нова половинка! Чаровната млада актриса, станала световноизвестна след участията си в младежките сериали "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) и "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), наскоро е била забелязана от журналисти в компанията на изпълнителния директор на марката Gloria Jeans в Турция - Мехмет Динчерлер. Красавицата, която в момента се снима в новата драма на StarTV "Черна перла" (Siyah Inci), се раздели преди четири месеца с бившия си приятел и явно не е търсила дълго новата си изгора.

13) Чили полудя по Чаатай Улусой! На 23 септември т. г. известният млад актьор навърши 27 години. По този повод неговият фен-клуб в Чили, състоящ се от над 32 000 души, отпразнува рождения му ден, заменяйки тортата с кебап и шампанското - с чай. Събитието бе отразено от чилийската преса. Фенките на Чаатай в Чили споделиха, че са над 32 000 и че много искат да го видят в родината им. Така Улусой получи честитки в социалните мрежи и от сънародниците си в Турция, и от почитателите си на 15 000 километра далечина.

14) Ръза Коджаоулу привлече вниманието към себе си в социалните мрежи. Наскоро актьорът, известен с отрицателните си роли в сериалите, сподели в профила си в Instagram своя снимка от преди около 18 години, на която е с рижа къдрава коса. Фотосът на младия Ръза, който в момента е на 38 години, за отрицателно време събра десетки хиляди харесвания. В описанието към него Коджаоулу, снимал се за последно в хита "Отвътре" (Icerde), сподели, че снимката е от 1998-1999 г. Напомняме, че съвсем скоро той се завръща на екран в новия сериал на ShowTV и Ay Yapim "Пропаст" (Cukur). 

Резултат с изображение за tulin ozen
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 2 октомври, ще бъде финализиран брой №179 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 3-ти, започва новият №180, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 3 октомври, ще бъде публикувано четвъртото за сезона и седемдесет и пето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите есенни сериали на StarTV - "Черна перла" (Siyah Inci), "Греховете на баща ми" (Babamin Gunahlari) и "Тайните на живота" (Hayat Sirlari). В сряда, 4 октомври, очаквайте специална статия. В четвъртък, 5 октомври, идва ред на интервю с актрисата от "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil Kosem) Тюлин Йозен. В петък, 6 октомври, ще стане ясно коя е най-добрата турска романтична комедия за 2017 г. в "Турски награди 2017". В събота, 7 октомври, предстои четвъртият за сезона и четиридесети подред брой от "Какво коментират в Турция?", в който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 30 септември до 6 октомври 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 8 октомври, идва ред на издание №140 от "Турските актьори 24/7"
В петък, 6 октомври, започва гласуването в петата категория в "Турски награди 2017", а именно - за най-добра двойка от турски сериал за 2017 г.!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.