Амине Гюлше: "21 години живях в Швеция"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 19 октомври, и продължава публикуването на интервюта с най-известните и харесвани турски актьори и актриси в СЕРИАЛИ в България. Тазседмичното е с Амине Гюлше - красавицата, която в момента гледаме всяка делнична вечер в "Сега и завинаги" по БТВ. Преди да започнем, нека се запознаем с нейната биография! Тя е родена на 30 април 1993 година в Гутенбург, Швеция. В момента е на 24 години, зодия телец. Майка ѝ е туркиня от Измир, а баща ѝ е иракчанин. През 2014-а се явява на конкурса "Мис Турция" и го печели, превръщайки се в най-красивата туркиня. Представя държавата и на "Мис Свят" същата година. Така вратите на славата се отварят за нея и тя се превръща в едно от най-популярните лица в южната ни съседка. В началото на 2015 г. започва сериалът, в който прави дебюта си като актриса и то главна - "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem). В него се снима допреди година. През пролетта на т. г. започна вторият сериал в акьорската ѝ кариера - "Обичам и двамата" (Ikisini de Sevdim). Уви, той се проваля и приключва доста набързо с едва три епизода. Наскоро Амине се сгоди за футболиста Месут Йозил. Да започваме с интервюто!

Приличате ли си с героинята Ви в "Сега и завинаги" Нур?
Разбира се, че си приличаме. И тя, като мен, е голям инат. Много сме упорити.

И Вие ли като Нур минавате през всичко за любовта си?
Боря се за любовта си. Но не знам дали бих издържала толкова много трудности, не знам дали притежавам силата, която притежава Нур. Мисля, че Нур е по-силна от мен.

Добронамерена ли сте като нея?
Да. Стремя се да мисля позитивно и да живея положително. Дори да ми се случи нещо негативно, се опитвам да го погледна от позитивната му страна. Казвам си - не е искал да го направи, не е искал да каже това. Винаги виждам доброто в хората. Защото така съм възпитана, докато живях в чужбина като дете. Ако на мой приятел му се случи нещо хубаво, съм хиляди пъти по-щастлива от него.

Колко време сте живяла в Швеция?
Бях там от раждането си до порастването си. 21 години. Откакто дойдох тук, мина година и половина (към октомври 2015 г.). Тъкмо си бях дошла, когато се записах за конкурса "Мис Турция". И без това дойдох с цел почивка. Но след като спечелих конкурса, останах тук.

Станахте "Мис Турция 2014". Какво е чувството да носите тази титла?
Много е хубаво. Но всъщност е и огромна отговорност. Внимаваш за поведението и действията си, за това какво и къде ще кажеш, какъв е стилът ти на говорене и на държание. Следиш се за всичко. Най-голямата ми гордост бе, че представях Турция на световния конкурс. 

Мечтаехте ли да станете актриса? Ще продължите ли да се изявявате като такава?
И без това не бях модел. Представлявах Турция на "Мис Свят 2014" и след това станах манекенка. След това дойде актьорството. В момента съм съсредоточена върху него. Единствената ми цел е да си върша работата по-добре и по-добре. Да, трябва да изям още доста хляб, но... Понякога си казвам, че ако ще стъпвам някъде, то нека да е на върха. Да, измина един сезон, който за мен бе сезон на учене. Ще се опитам да работя още по-добре през новия сезон.

Работите заедно с големи професионалисти. На какво се учите от тях?
Чувствам се голяма късметлийка, защото работя с много добър екип. Всички са много талантливи и всеки винаги ми помага, с каквото може. Когато ми е много трудно, тичам при Толгахан (Сайъшман). Ако има нещо друго, питам кака Айшегюл (Гюнай). Щастлива съм, защото всички ми помагат с усмивки на лицата. Можеше да е доста по-различно, но слава Богу - не е. Винаги ми помагат с каквото могат.

Досега имаше ли сцена, която заснехте много трудно?
Имахме сцена с батко Юмит (Йесин). Трябваше да ме притисне в ъгъла. Тогава бях много притеснена. Знаех, че няма да е наистина, че е на игра, че ни снимат камери, но не можех да изтръгна онова чувство на страх у мен. А батко Юмит (Йесин) е толкова сладък човек. Но много се уплаших. Опазил Господ, но ако в действителността ми се случи нещо подобно, наистина не знам как ще реагирам и какво ще правя.

Значи батко Юмит (Йесин) играе доста добре сцените с насилие?
Много разбира от работата си. Така добре го изигра тогава, че сякаш беше истина и ме заболя или поне така си въобразих.

С кого се разбирате най-добре на снимачната площадка?
Много добре се разбирам с Толгахан (Сайъшман). С Хакан също. Но най-голяма подкрепа ми дава кака Айшегюл (Гюнай). Дава ми сили.

Какво се случва в екипа?
През новия сезон имаше някои промени. Има нови членове в екипа, наскоро се запознахме. Обстановката е приятна и весела. Шегуваме се, но когато трябва да бъдем сериозни, сме сериозни.  

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.