"Турските актьори 24/7" (138): от 18 до 24 септември 2017 г.

септември 24, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 24 септември, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 18 до 24 септември 2017 г., научавате сега от издание №138 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Йозджан Дениз ще става татко! Наскоро един от най-известните турски актьори от "Млечният път", "Имението с лозите", "Черна роза" и "Част от мен" е научил благата вест за бременността на своята приятелка Фейза Актан. Тя е на 25 години, тоест е разликата във възрастта им е двадесет години. Самият Йозджан потвърди новината пред медиите и сподели, че бременността на приятелката му е в шестата седмица. Научавайки, че ще стават родители, Актан и Дениз са се задействали по въпроса за сватбата и съвсем скоро ще се венчаят. Напомняме, че в момента Йозджан Дениз се снима в хитовата драма "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin).

2) Ще се завърне ли Ебру Йозкан на екран? Наскоро една от най-известните турски актриси бе забелязана от папараци на шопинг в един от големите истанбулски центрове. Красавицата обядва в заведението House Cafe, като на излизане от него пътят ѝ бе пресечен от репортерите. На въпросите им дали ще я видим с нов сериал през новия телевизионен сезон 2017-2018 г., тя отговори: "Сериалът, в който участвах за последно, наскоро приключи. Към момента съм в почивка. Тази година няма да участвам и в театрален проект". Напомняме, че допреди половин година Ебру изпълни главната роля в един от най-успешните сериали за последните години "Твоят мой живот" (Paramparca). 

3) Ясен е новият екранен партньор на Елчин Сангу! Красавицата, която ще изиграе главната роля в новия сериал на KanalD "Гюлизар" (Gulizar), ще си партнира с актьора Берк Ерчер, когото в България сме гледали в "Тайни", "С Русия в сърцето" и "Кварталът на богатите". Напомняме, че продуценти на новата обещаваща драма са O3 Medya, а режисьор е Чаан Ърмак. Премиерата ѝ се очаква да се състои в края на тази година. Слуховете, че Буура Гюлсой ще си партнира с Елчин Сангу в новия ѝ сериал, очевидно се оказаха неверни. Новината за двойката Елчин Сангу-Берк Ерчер за отрицателно време взриви социалните мрежи. 

4) Халит Ергенч даде добър пример на обществото! Наскоро изключително популярният актьор, познат у нас от "1001 нощ", "Готова на всичко" и "Великолепният век", бе спрян от пътни полицаи, докато шофира, за да даде проба за употреба на алкохол. След като процедурата бе извършена, дрегерът показа нула промила алкохол в кръвта. Халит благодари на полицаите и се отправи към дома си. Добрият пример на Ергенч, когото предстои да гледаме скоро във втория сезон на "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), стана повод за дискусии в социалните мрежи. Мнозина се възмутиха, че подобно напълно нормално нещо получава такава широка гласност в медиите. 

5) На 16 септември една от най-известните турски актриси Мерве Болуур отпразнува своя рожден ден! По случай навършването на 30 години красавицата от "Малки тайни", "Север-Юг" и "Великолепният век" замина за френската столица Париж заедно с най-близките си приятелки. Няколко дни по-късно наскоро развелата се актриса организира парти и в родния си Истанбул, на което също покани най-близките си роднини и приятели. Мерве привлече вниманието както на гостите, така и на присъствалите на събитието журналисти с новия си външен вид и с това, че сияеше от радост. Очевидно раздялата ѝ с Мурат Далкълъч ѝ се е отразила добре. 

6) Нургюл Йешилчай се доверява на най-съвременните методи за красота и грижа за кожата. Наскоро изключително популярната турска актриса сподели в профилите си в социалните мрежи свое selfie, на което е неразпознаваема под златната маска за лице, която си беше направила. Именно това е един от най-новите методи в грижата за кожата на лицето и очевидно Нургюл е решила да го изпробва. Фотосът привлече вниманието на стотици хиляди потребители, като последователите на Йешилчай, снимала се за последно във втория сезон на "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), не пропуснаха да ѝ направят комплименти колко красива е във всякакъв вид. 

7) Къванч Татлъту отново е рекламно лице на известната марка Mavi Jeans. Наскоро се състоя официалната пресконференция на новия сезон и новата колекция на известната линия, на която, естествено, присъстваше и най-известният турски актьор. Както информирахме в предишните издания на "Турските актьори 24/7", съвсем скоро започват снимките на новия филм на Къванч, в който той ще изиграе ролята на баща. По повод новата си роля Татлъту сподели следното: "Във филма ще играя баща. Няма да използвам грим или фотошоп. Вие ще решите какъв баща съм". Освен това мега-звездата разкри, че през новия телевизионен сезон 2017-2018 г. няма да се завърне на малък екран в нов сериал. 

8) Бергюзар Корел е възмутена от условията на известните летни турски курорти. Наскоро известната актриса от "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара" сподели следното: "От тригодишна прекарвам всяко лято в Чешме. Като бях малка, не сме плащали, за да се къпем в морето. Не сме плащали, за да ползваме шезлонги. Не се страхувам, че ще ме нарекат стисната. Или пък, че ще изляза гадна. Вечер цената на водата е една, през деня - е друга. Вече не искам да ме правят на глупачка. Повече няма да стъпя на това място. Не остана крайбрежна улица, по която да не свири музика. Не остана място, на което човек да може да си почине и да почете книга. Със сигурност вече ще прекарваме уикендите у дома на спокойствие, защото навън е лудница". 

9) Онур Сайлак най-сетне проговори по повод връзката на бившата му съпруга Туба Бююкюстюн със скандално провинения Умут Евирген. Наскоро актьорът от "Гордата Аси" и "Огнено сърце", снимал се за последно в първия сезон на "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), сподели пред медиите: "С Туба не се разделихме, защото тя си има любовник. Такава глупост е невъзможна. Това не би отивало нито на мен, нито на нея. И без това връзката ни беше приключила. Пробвахме отново заради децата ни, но не се получи. Туба е майка на децата ни. Вече не искам да коментирам този въпрос". 

10) Аслъ Енвер не мисли да се омъжва за Мурат Боз! Известната млада актриса, позната у нас от "Мечтатели" и "Тайни", наскоро бе гост на сватбата на известните Аджун Ълъджалъ и Шейма Субашъ заедно с половинката си. По време на празника двамата танцуваха заедно и събраха погледите на всички останали гости. Аслъ, снимаща се в момента във втория сезон на хита "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin), сподели пред медиите следното: "Сватбата беше много хубава. Но няма какво да си говорим за нас. Така сме много щастливи. Не мислим за брак". Напомняме, че романсът на Енвер и Боз започна в края на 2015-а година по време на снимките на първата част от филма "Моят брат" (Kardesim Benim). 

11) Илкер Калели за пореден път без Бурчин Терзиоулу! Наскоро един от най-известните турски актьори, спечелил приза за най-добър актьор за 2016 г. на "Златна пеперуда" (Altin Kelebek) за ролята си в хита "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), бе забелязан от журналисти да се придвижва с мотоциклета си из истанбулския квартал Арнавуткьой. Илкер паркира мотора си пред известно заведение, след което влезе вътре и вечеря с няколко свои приятели. Излизайки, Калели предпочете да запази мълчание пред журналистите, попитали го защо не е с половинката си. В типичния си стил, той лаконично им отговори с "Лека вечер!". 

12) Туба Бююкюстюн и новият ѝ приятел Умут Евирген забелязани заедно във френската столица Париж! Двамата бяха сред гостите на сватбата на известния продуцент Аджун Ълъджалъ и Шейма Субашъ, състояла се в югоизточното френско градче Сен Тропе, като решиха с това да комбинират и почивката си из европейската страна. Туба и скандалната ѝ половинка бяха спипани от наблюдателни фенове, разхождайки се заедно и хванали се ръка за ръка из парижките улици. Снимката им за отрицателно време обиколи социалните мрежи. 

13) Коя ще бъде новата екранна партньорка на Кенан Имирзалъоулу? През изминалите седмици за ролята на Чичек хатун в новия исторически сериал "Фатих" (Fatih) се спрягаха имената на актрисите Бурджу Бириджик и Фахрие Евджен. По последна информация Бурджу е отказала, а Фахрие е поискала срок, в който да вземе решение. Но има ново 20! През последните дни ролята на Чичек хатун е била предложена на известната Седа Бакан, която за последно се снима в драмата с Кадир Доулу "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat). Все още не е ясно дали тя ще приеме и ще изпревари Фахрие Евджен. Освен Кенан Имирзалъоулу, другата мъжка главна роля в мащабния проект на O3 Medya и KanalD е поверена на ветерана Четин Текиндор. 

14) Хилял Алтънбилек е новата екранна партньорка на Енгин Акюрек! Красавицата, станала световно популярна след участието си в тоталния хит "Черна роза" (Karagul), ще изиграе главната роля в новия филм на Енгин Акюрек и режисьора Чаан Ърмак "Не докосвай децата" (Cocuklar Dokunma). За да се снима в обещаващия кино-проект, чиито снимки започват следващата сряда в Истанбул, Хилял е отказала пет предложения за участия в доста обещаващи сериали. Героят на Енгин в новия му филм ще бъде архитект, а героинята на Хилял - на потайна селянка. 

Резултат с изображение за berk cankat
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 25 септември, ще бъде финализиран брой №178 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 26-ти, започва новият №179, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 26 септември, ще бъде публикувано третото за сезона и седемдесет и четвърто подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите есенни сериали на ATV - "Какво ли не прави влюбеният?" (Seven Ne Yapmaz) и "Сълзите на Дженнет" (Cennet'in Gozyaslari). В сряда, 27 септември, очаквайте специална статия. В четвъртък, 28 септември, идва ред на интервю с актьора от "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil Kosem) Берк Джанкат. В петък, 29 септември, ще стане ясно коя е най-добрата турска телевизия за 2017 г. в "Турски награди 2017". В събота, 30 септември, предстои третият за сезона и тридесет и девети подред брой от "Какво коментират в Турция?", в който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 23 до 29 септември 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 1 октомври, идва ред на издание №139 от "Турските актьори 24/7"
В петък, 29 септември, започва гласуването в четвъртата категория в "Турски награди 2017", а именно - за най-добра романтична комедия за 2017 г.!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.