"Турските актьори 24/7" (136): от 4 до 10 септември 2017 г.

септември 10, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 10 септември, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 4 до 10 септември 2017 г., научавате сега от издание №136 от "Турските актьори 24/7"!

1) Синем Кобал и Биркан Сокуллу се завръщат на екран! Две от най-харесваните млади турски звезди ще оглавят новият сериал на ShowTV с работно заглавие "Отвъд нощта" (Gecelerin Otesi). Синем и Биркан ще изиграят главните роли в проекта, който е продуциран от TIMS&Bi Productions и е със сценарист Етхем Йозъшък ("Пойраз Карайел" и "Обещание"). Очаква се криминалната драма да започне през следващия месец октомври. Любопитно е, че Синем и Биркан за втори път ще се снимат заедно на една снимачна площадка, след като преди години взеха участие в тийн-сериала "Малки тайни" (Kucuk Sirlar). Напомняме, че за последно Кобал участва в "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler), а Сокуллу - в "Песента на живота" (Hayat Sarkisi). 

2) Вече има повече подробности около новия сериал на Елчин Сангу! Червенокосата актриса бе част от рекламния клип към новия телевизионен сезон 2017-2018 г. на KanalD и всички се питат в кой проект ще вземе участие и с кого ще си партнира. Наскоро стана ясно, че Елчин ще изиграе главната роля в новата драма на продуцентската компания O3 Medya "Гюлизар" (Gulizar). Режисьор ще бъде Чаан Ърмак. Все още не е ясно кой ще бъде новият екранен партньор на Сангу, станала световноизвестна след участието си в най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask). Следете ни за повече подробности!

3) Фахрие Евджен е новото рекламно лице на известната модна линия "Koton". Наскоро красавицата, позната у нас чрез ролите си в "Листопад", "С Русия в сърцето" и "Чучулигата", засне новата реклама на марката, позирайки с модели от най-новата ѝ дънкова колекция. По повод работата си с "Koton", актрисата сподели: "Тази колекция изразява вътрешния ми свят и вкуса ми. Представя ме точно такава, каквато съм - обичаща пътешествията, свободолюбива и модерна жена". 

4) Серенай Саръкая винаги е привличала внимание с провокативния си външен вид. Наскоро младата актриса, известна в България от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", бе забелязана от папараци на излизане от студио за красота в истанбулския квартал Бебек. Впечатление на репортерите направи оскъдното облекло на Серенай и най-вече - потникът ѝ с доста голямо и изрязано деколте. Красавицата ни най-малко се притесни, виждайки журналистите, и им се усмихна широко, споделяйки, че с нетърпение очаква началото на новия сезон на интернет-хита със свое участие "Фи" (Fi). 

5) Демет Йоздемир с интересно изказване. Наскоро младата надежда на турското кино, станала световноизвестна като Лале от хитовата романтична комедия "Номер: 309" (№: 309), бе забелязана от репортери да чати по телефона си. На въпросите на журналистите с кого си пише, Демет отговори: "Използвам социалната мрежа DM (Direct Mesaj) и си пиша само с жени. От 5 години не си пиша с мъже, защото повечето техни съобщения са от рода на "Искам да те целуна", "Искам да те прегърна" и т. н." През вече отиващото си лято Йоздемир изигра главната роля в мюзикъла "Не знаеш с кого танцуваш" (Sen Kiminle Dansediyorsun). 

6) Ханде Сорал и съпругът ѝ Исмаил Демирджи не спазват мюсюлманските традиции. Наскоро младата актриса от "Малки жени" и "Чучулигата" и половинката ѝ бяха забелязани на излизане от търговски център в истанбулския квартал Етилер. На въпроса на журналистите, отправен към Ханде, дали мие краката на съпруга си, както повелява ислямския обичай, тя отговори: "Не, но ако се наложи, ще ги мия". Исмаил допълни, че двамата не са виждали да правят това в семействата им и че това не е израз на любов. Според него любовта и уважението между съпруг и съпруга се изразява в гледането в очите. Ханде Сорал ще гледаме през новия телевизионен сезон във военната драма на KanalD "Безименните" (Isimsizler). 

7) Нилай Дениз се омъжи! Чаровната млада актриса, станала известна след участията си в сериалите "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken), "Отново любов" (Ask Yeniden) и "Дръж се, сърце мое" (Dayan Yuregim), се врече във вечна вярност на известния режисьор Ерчин Карабулут. Красавицата, която в момента играе първата си главна роля - тази на Аслъ в летния хит "Светулка" (Atesbocegi), се омъжи по време на сватбена церемония на плажа. Сред гостите бе и нейният екранен партньор Сечкин Йоздемир. Пожелаваме на Нилай и съпругът ѝ много щастие!

8) Едже Услу в паника! Известната от "Сълзи над Босфора" и "Черна роза" актриса наскоро бе забелязана от папараци да се разхожда в истанбуския квартал Джихангир в компанията на по-млад от нея мъж, с когото се бе хванала за ръка. Виждайки снимащите я журналисти, Едже веднага се отдалечи от младежа видимо притеснена. Причина за паниката, обзела Услу, бе фактът, че преди близо месец тя обяви, че има връзка с Еждер Йозгюр и че медиите биха изтълкували разходката ѝ с друг мъж като изневяра. Пред репортерите актрисата обяви, че през новия телевизионен сезон няма да се завърне на екран в нов проект, след като за последно участва в драмата "Дръж се, сърце мое" (Dayan Yuregim) през изминалата зима. 

9) Остават броени дни до завръщането на Еркан Петеккая на екран! Новият сериал на любимеца на милиони зрителки по света "Извън протокола" (Kayitdisi) започва на 18 септември (понеделник) по FOX. В него Еркан ще си партнира с не по-малко известната Сонгюл Йоден от "Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги". За новия си проект Петеккая сподели: "Нова история, нови вълнения и нов екип. И аз очаквам с нетърпение денят, в който отново ще се срещна със зрителите. Това ще бъде един от най-добрите проекти за годината!". В каста на "Извън протокола" са още Долунай Сойсерт, Бурак Ямантюрк, Мюге Боз, Уур Полат и други. 

10) Каан Йълдъръм се завръща на екран! Един от най-известните млади актьори, познат у нас чрез ролята си в "Тайни", ще видим в главната роля в един от новите сериали на ShowTV - "Момчетата на клавиатурата" (Klavye Delikanlilari). В проекта участие ще вземе и друга звезда - Вилдан Атасевер от "Млечният път" и "Златната клетка". Комедията ще бъде продуцирана от Surec Film и се очаква да започне съвсем скоро. Напомняме, че за последно Каан Йълдъръм се снима във "В името на щастието" (Adi Mutluluk) през лятото на 2015-а и в "Сърцето ми изгаря в пламъци" (Kalbim Yangin Yeri) през пролетта на 2016-а година. 

11) Раздяла в екипа на хитовата медицинска драма "Сърцебиене" (Kalp Atisi)! В последния излъчен 10 епизод от летния проект героинята Бахар, изиграна от известната млада актриса Еге Кьокенли, почина. Така чаровницата, позната отпреди чрез ролята си в хита "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), се раздели с екипа на медицинския сериал. Причина за напускането на Еге според мнозина е с цел привличане на зрителския интерес, а и заради участието ѝ в нов проект. С напускането на Кьокенли, в екипа се присъедини друга млада актриса - Мерве Чаъран, позната от първия сезон на интернет-феномена "Фи" (Fi), която ще изиграе ролята на доведената сестра на Ейлюл (Йойкю Карайел). 

12) Има повече подробности около новия филм на Къванч Татлъту! Най-известният турски актьор наскоро е подписал договор с продуцентската компания 25 Film за участие в най-новия ѝ кино проект. Лентата ще бъде в жанр "драма" и ще разкаже тъжната история на баща и син. Именно ролята на бащата е поверена на Къванч, но кой ще бъде неговият екранен син, все още не е ясно. Очаква се снимките да започнат в края на октомври-началото на ноември и скоро след това да бъде обявена датата на премиерата по кината. 

13) Джейда Атеш в смъртна опасност! Една от най-известните млади турски актриси, която засега замрази актьорската си кариера, бяга от урагана "Ирма", превзел Щатите. Както неведнъж сме писали, красавицата се установи да живее в САЩ заедно с половинката си. Наскоро тя сподели следното съобщение в профилите си в социалните мрежи по повод наближаващата ги опасност: "Нещастие... В очакване на урагана сме. За питащите и притесняващите се - добре сме, но бурята идва в неделя. За питащите защо не отивам никъде - всички полети са отменени. Тръгнахме за Орландо, но ураганът идва и натам. Надяваме се единствено на хотела, в който сме. Неделя ще бъде много труден ден за нас. Отсега благодаря на всички, молете се за нас! Обичам ви!". 

Резултат с изображение за hulya avsar
14) Следващата седмица започва есенният сезон на СЕРИАЛИ в България! В понеделник, 11 септември, ще бъде финализирано издание №136 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 12-ти, започва новото №137, което ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 12 септември, се завръща "Турция представя...", като в първия брой за новия сезон ще представим новите есенни сериали на KanalD. В сряда, 13 септември, очаквайте специална коментарна статия. В четвъртък, 14 септември, ще бъде публикувано интервю със звездата от "Великолепният век: Кьосем" Хюлия Авшар. В петък, 15 септември, очаквайте резултатите от първия кръг в "Турски награди 2017", гласуването към който се провежда в момента. В събота, 16 септември, с нов сезон се завръща "Какво коментират в Турция?", като от новото издание ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 9 до 15 септември 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 17 септември, идва ред на брой №137 от "Турските актьори 24/7"!
В петък,15 септември, започва гласуването към втората категория в "Турски награди 2017", а именно - за най-добро дете-актьор! 

2 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте, мога ли да ви попитам кой сезон на „Опасни улици” се излъчва у нас в момента?

Анонимен каза...

Ханде и Исмаил още не са женени, сватбата предстои...

Предоставено от Blogger.