"Турските актьори 24/7" (131): от 31 юли до 6 август 2017 г.

август 06, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 6 август, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 31 юли до 6 август 2017 г., научавате сега от издание №131 от "Турските актьори 24/7"!

1) Серенай Саръкая напуска интернет-хита "Фи" (Fi)! Изключително популярната млада турска актриса, която у нас познаваме от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", ще участва само в първите четири епизода от новия втори сезон на проекта на Ay Yapim, излъчващ се само в интернет на платформата PuhuTV. Причина за напускането на Серенай е фактът, че в книгата, по която е адаптиран сериалът, нейната героиня от даден момент нататък не присъства в историята. От друга страна другият актьор, играещ главната роля във "Фи" - Озан Гювен ("Истанбулска приказка" и "Великолепният век: Кьосем"), сподели наскоро, че новият сезон на интернет-сериала започва в първата седмица на месец септември. 

2) Ще се завърне ли Чаатай Улусой на екран през новия телевизионен сезон 2017-2018 г.? Отскоро този въпрос вълнува цялото интернет-пространство, като вече има повече яснота по него! Наскоро младият актьор, когото у нас познаваме от "Огледален свят" и "Кварталът на богатите", бе забелязан в един от големите истанбулски търговски центрове в компанията на своята близка приятелка и стилистка Илкнур Шериф. На въпросите на пресрещналите го журналисти дали ще се завърне на екран, Чаатай отговори: "Към момента не съм се договорил за участие нито в игрален филм, нито в сериал. Засега все още нищо не е сигурно". Напомняме, че Улусой за последно се снима в криминалния хит "Отвътре" (Icerde). 

3) Завесата около един от най-очакваните нови сериали през новия телевизионен сезон 2017-2018 г. "Фатих" (Fatih) лека-полека се открива! Както отдавна е ясно, главната мъжка роля в обещаващия исторически проект ще бъде поверена на мега-звездата Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара"). Сред най-спекулираните имена за негова екранна партньорка е това на не по-малко популярната Джансу Дере, с която той си партнираше в хита "Езел" преди седем години. Според последните слухове в актьорския състав с ключови роли ще се включат още Фахрие Евджен и Четин Текиндор, а и Туба Бююкюстюн. 15 от най-големите звезди на турското кино ще вземат участие в историческия сериал на 03 Medya, който започва през декември по KanalD. 

4) Мерве Офлаз се присъединява към екипа на най-успешната турска полицейска поредица "Опасни улици" (Arka Sokaklar)! Красивата актриса, която в България познаваме чрез ролята ѝ в историческата драма "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), ще се включи в новия дванадесети сезон на сериала, започващ на есен по KanalD. Тя ще изиграе ролята на нов полицай в екипа на любимия татко Ръза. Напомняме, че през есента на 2015-а Мерве изигра главната роля в драмата с Джансел Елчин "Завръщане у дома" (Eve Donus), а през лятото на 2016-а година се снимаше в романтичната комедия "Колоритно" (Rengarenk). Освен това скоро предстои да я гледаме у нас като гост-звезда в новозапочналата поредица "Градско момиче" (Guzel Koylu) по БТВ.

5) Йозджан Дениз с нова половинка! Един от най-успешните турски артисти, на когото отдавна не му върви в любовта, наскоро бе забелязан от фенове в истанбулския квартал Левент. Докато се возили в един от автобусите на градския транспорт, група младежи видели Йозджан Дениз автомобила си в компанията на млада жена, с която демонстрирал близки отношения. Феновете веднага извадили мобилните си телефони и заснели пикантния момент, като виждайки ги, актьорът от "Млечният път", "Имението с лозите", "Черна роза" и "Част от мен" им се развикал със "Защо ни снимате? Не снимайте!". Разбира се, любителските кади веднага бяха качени в социалните мрежи и обиколиха целия интернет. Напомняме, че Йозджан, който освен актьор е и певец, продуцент и режисьор, скоро се завръща на снимачната площадка на сериала "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin). 

6) Сонгюл Йоден с иск срещу Endemol Shine Turkey! Изключително известната турска актриса от "Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги" наскоро е завела дело срещу компанията, която продуцира провалилия се преди две години неин последен сериал "Дворецът на сърцето" (Serce Sarayi). За разлика от актьорите, играли в по-скорошни проекти на фалиралата фирма, които заведоха дела за неизплатени хонорари, Сонгюл е с по-необикновен проблем. Заради купуването на "Serce Sarayi" в чужбина тя е трябвало да получи минимален процент от спечелената цена. В случая, равняващ се на 5102,12 лири. Дали Йоден ще спечели това дело за тази иначе "скромна" в сравнение с останалите задължения на Endemol сума, предстои да разберем. Напомняме, че компанията фалира след провала на всичките ѝ сериали през изминалия сезон - "Твоят мой живот", "Гордиев възел", "Дръж се, сърце мое" и "Детско ухание". 

7) Мерве Болуур си търси нов дом! Младата турска актриса, позната у нас от "Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг", отскоро е в търсене на нов дом, в който ще живее САМА. Красавицата, омъжила се преди две години за известния певец Мурат Далкълъч, наскоро е провела огледи на два апартамента в истанбулския квартал Етилер. Мерве е готова да плаща по 3000 долара наем на месец, за да живее в апартамент с три стаи и един хол. Колкото и да отричат раздялата си, вече всичко е ясно. Според градската клюка Мерве съвсем скоро ще заведе бракоразводно дело и именно заради това се изнася от семейния апартамент в Йеникьой, където и без това живее сама през лятото. Причина за разрива в отношенията ѝ с Мурат Далкълъч са неговите постоянно отсъствия от Истанбул заради концертите му, особено през лятото. Новото начало в живота си Болуур отбеляза с нова прическа - черната коса на актрисата вече е подстригана на черта. 

8) Неслихан Атагюл и Кадир Доулу прекарват лятната си ваканция в чужбина. Наскоро актьорът от "Малки тайни", "Двете лица на Истанбул" и "Великолепният век: Кьосем" сподели в профилите си в социалните мрежи снимка, на която позира заедно със съпругата си и с техния домашен любимец - куче от породата доберман. От фотоса не стана ясно къде отмарят любимците на зрителите, но за сметка на това Кадир добави, че е на мястото, на което винаги е искал да бъде. Напомняме, че за последно Доулу се снима в провалилата се миналата година драма "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat), а Неслихан - в приключилия преди месец хит "Черна обич" (Kara Sevda). Кадир очевидно е занемарил външния си вид, тъй като е пуснал дълга коса и брада, което не се харесва на феновете му.

9) Мерием Узерли учи египтянин на турски! Придобилата световна слава след участието си в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil) актриса наскоро замина за родината си Германия, където се срещна по работа с един от най-известните актьори и телевизионни водещи в Египет - Басел Алзаро. Мерием сподели в профилите си в социалните мрежи видео, на което учи как египетския си колега да кажа "Много ви обичам" на турски, а той нея - на египетски. Клипът разсмя стотиците хиляди последователи на Узерли в Instagram, като някои по-конспиративни от тях се усъмниха, че между двете звезди има връзка. Напомняме, че в момента Мерием се снима в историческия филм с Кенан Имирзалъоулу. 

10) Омъжва ли се Гьокче Бахадар? Отскоро това е един от най-обсъжданите въпроси в турското медийно пространство, като вече има повече яснота по него. Наскоро известната актриса от "Листопад" бе забелязана в един от големите истанбулски търговски центрове в компанията на своята половинка Ефе Дуру. Пред пресрещналите я журналисти красавицата отговори следното на въпросите им дали се омъжва: "Все още е рано за брак. Все още не сме запознали семействата си. Но, разбира се, е възможно. Защо не? Не знам дали ще ми бъде предложен брак". Напомняме, че за последно Гьокче се снима в първия сезон на младежката драма "Име-легенда" (Adi Efsane), чийто екип напусна през юни. 

11) Ибрахим Челиккол е спортна натура. Световноизвестният турски актьор отскоро е на почивка заедно със съпругата си Михре Челиккол в курорта Чешме. Ибрахим, колкото и да е потаен, никога не е страдал от звездомания и по време на ваканцията си за пореден път го доказа. Докато половинката му бягаше, актьорът влезе в баскетболното игрище, намиращо се в близост до хотела, където пребивават, и започна да играе баскетбол с местните запалянковци. Спонтанният баскетболен мач не остана незабелязан от намиращите се в Чешме папараци, които заснеха настървената игра на Ибрахим. Напомняме, че за последно Челиккол се снима в драмата "Гордиев възел" (Kordugum). 

12) Фахрие Евджен се срамува от ръцете си! Изключително популярната турска актриса отскоро се намира в турския черноморски град Ризе, където нейният съпруг Бурак Йозчивит снима втората част на успешния филм "Моят брат" (Kardesim Benim). Преди няколко дни красавицата учуди последователите си в социалната мрежа Instagram, качвайки своя снимка, на която позира с чаша чай в ръка - една от емблемите за черноморската местност. Малко по-късно фотосът бе изтрит и след това отново качен, но този път - отрязан. Фахрие бе отрязала частта от горната част на ръката си, която очевидно не харесва. Бързите ѝ последователи не пропуснаха този детайл и веднага направиха сравнение между двете снимки, ставайки ясно, че Евджен се срамува от вида на ръцете си. 

13) Фарах Зейнеп Абдуллах си направи пиърсинг на езика! Младата надежда на турското кино наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която позира оплезена, а на езикът ѝ се вижда пиърсинг. Вниманието на последователите ѝ бе привлечено и от цвета на езика на актрисата, който бе оцветен в синьо заради сладолед. Фарах винаги е впечатлявала с нестандартния си външен вид и с непукизма си. Очаква се съвсем скоро красавицата от "Времето лети" и "С Русия в сърцето" да се завърне на екран в турската адаптация на корейската драма "Литър сълзи" (Bir Litre Gozyaslar). 

Резултат с изображение за iki yalanci
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 7 август, ще бъде финализиран брой №171 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 8 август, започва новият №172, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния. В четвъртък, 10 август, ще можете да прочетете второто за сезона и четиридесет и второ подред "Двойно интервю", което ще бъде с двойката от летния хит "Двама лъжци" (Iki Yalanci) Ямур Танръсевсин и Керемджем. И в неделя, 13 август, идва ред на брой №132 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.