"Дъщерята на Ананди" замества "Моята карма" по НоваТВ

Нови премиерни заглавия и повторения очакват зрителите през месец август. БТВ ще зарадва зрителите си 
с повторение на два хитови сериала, а НоваТВ пък ще предложи дългоочакваното продължение на най-успешния индийски сериал "Малката булка" (Balika Vadhu), озаглавено като "Дъщерята на Ананди". По Диема Фемили през август предстои да се завърти нова латино поредица, в която на екран се завръщат две обичани латино актриси. Финалът на "Моята карма" (Uttaran) също е през август, като на българските зрители им предстои да видят дългоочакваната развръзка на драмата след тригодишно излъчване в ефира. Повече за всички акценти в програмата на родните телевизии намирате в следващите редове!

На 9-ти август, ден сряда, НоваТВ ще излъчи последният епизод от хитовата драма "Моята карма" (Uttaran). Финалът на индийската поредица, която стартира през 2014 в българския ефир, ще се излъчи в обичайното за сериала разписание - от 13.30 до 14.30 часа. Повторение на финалната серия ще бъде показано и в ефира на Диема Фемили на същия ден от 19.00 до 20.00 часа. "Моята карма" приключва с 1549 епизода.

На мястото на "Моята карма" НоваТВ ще зарадва зрителите и феновете на "Малката булка" (Balika Vadhu) с нейното дългоочаквано продължение. "Дъщерята на Ананди" се завърта в българския ефир от 10-ти август (четвъртък), като ще се позиционира всеки делничен ден от 13.30 до 14.30 часа. Повторения на епизодите също ще бъдат предлагани. Те започват също на 10-ти август, като тях ще можем да гледаме всеки делничен ден от 19.00 до 20.00 часа в ефира на Диема Фемили. В продължението, което започва 15 години след смъртта на Ананди, ще се включат и нови герои, като в ролята на дъщерята на Ананди ще видим Маххи Видж. "Дъщерята на Ананди" съдържа само 80 епизода.

По Диема Фемили също предстоят изненади. На 3-ти август (четвъртък) ще бъде излъчен последният 70-ти епизод от латино сагата "Лъжовно сърце" (Corazon que miente). Финалът ще бъде показан между 13.30 и 14.30 часа, както се излъчва в момента поредицата. 

На мястото на "Лъжовно сърце" тръгва нов латино сериал. "Пола" (La Pola) стартира в ефира на Диема Фемили от 4-ти август (петък), всеки делничен ден от 13.30 до 14.30 часа. В "Пола" участие взимат Каролина Рамирез, Емануел Еспарза, Пабло Еспиноса ("Физика или химия", "Виолета"), а в бълагрския ефир с този сериал се завръщат Мария Елена Дьоринг ("Вдовицата в бяло") и Корайма Торес ("Касандра"). Сериалът е исторически и е от 2010 година, като се състои от 98 епизода. 

Промени през август предстоят и в ефира на БТВ. "Загадките на Лора" (The Mysteries of Lora), който вече усилено се рекламира в ефира на медията, стартира от 24-tи юли, ден понеделник, като ще се излъчва всеки делничен ден от 22.30 до 23.30 часа на мястото на "Шоуто на Слави", който излиза в лятна пауза. "Загадките на Лора" се излъчва по БТВ Комеди, а поредицата съдържа 2 сезона и 38 епизода. 

След финала на "Веществени доказателства: Рим" също предстои да започне повторение на сериал. Италианската поредица "Любов и вендета" (Un amore e una vendetta). Поредицата тръгва на 18-ти август (петък) и ще се излъчва всеки делничен ден от 21.30 до 22.30 часа, замествайки "Веществени доказателства: Рим", който пък приключва ден по-рано - на 17-ти август (четвъртък). "Любов и вендета" има 16 епизода, които, ако се позиционира всеки делничен ден без прекъсване, трябва да бъдат излъчени до 8-ми септември (петък).

3 коментара:

Анонимен каза...

Кога да очакваме ''Черна обич'' по bTV (ако изобщо тръгне някого по бг телевизия?)

Анонимен каза...

ТУРСКИ ЛИ Е?

Анонимен каза...

До коментар 2: Въпросният сериал, за който се говори в статията, е латино. А аз пак да попитам, макар че знам какво да очаквам като отговор – едно голямо НИЩО, но все пак: кога ще започне ''Черна обич'' по bTV???

Предоставено от Blogger.