"Турските актьори 24/7" (123): от 5 до 11 юни 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 11 юни, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 5 до 11 юни 2017 г., научавате сега от издание №123 от "Турските актьори 24/7"!

1) Неслихан Атагюл е големият победител в "Любима турска звезда 2017"! Младата надежда на турското кино, позната в България чрез участията ѝ в хитовете "Листопад" (Yaprak Dokumu) и "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye) и снимаща се в момента в "Черна обич" (Kara Sevda), спечели четвъртия сезон на най-успешното ни онлайн-състезание вчера, 10 юни. Финалната битка за победата се проведе между нея и класиралата се на второ място Елчин Сангу. За Неслихан своя вот дадоха цели 69.53% от всички над 250 анонимни потребители, включили се във финалния вот през последните 24 часа. На трето място остана Баръш Ардуч, на четвърто - Алина Боз, и на пето - Керем Бюрсин. Благодарим на всички за активното гласуване през изминалите три месеца! 

2) Серенай Саръкая с травма! Една от най-харесваните турски актриси, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", претърпя сериозен инцидент по време на снимките на новия си интернет-сериал "Фи" (Fi). Красавицата имала сцена с падане, като не пожелала да използва дубльор, а сама я изиграла. Снимайки я, Серенай наистина паднала и така много сериозно наранила левия си крак. Травмата наложила поставянето на шина. Преди няколко дни Саръкая бе забелязана от журналисти в истанбулския квартал Бебек, като пред тях тя сподели с усмивка, че още две седмици ще се придвижва по-трудно и ще бъде с шина на крака си. 

3) Бременна ли е Гьокче Бахадър? Отскоро този въпрос вълнува цялото турско медийно пространство, след като актрисата от "Листопад" бе забелязана да посещава гинеколог. Преди няколко дни чаровницата, снимаща се в момента в младежката драма "Име-легенда" (Adi Efsane), бе забелязана на излизане от заведение в истанбулския квартал Арнавуткьой и, разбира се, бе попитана от пресрещналите я журналисти дали е бременна. Тя отговори, че няма такова нещо и че е отишла на профилактичен преглед при своя гинеколог, като помоли да не се спекулира по неин адрес. Напомняме, че от няколко месеца Гьокче има връзка с Ефе Дуру. 

4) Едже Услу с изявление относно продуцентската компания Endemol Shine Turkey, за която се говори, че не изплаща хонорарите на екипите, създаващи сериалите ѝ! Едже, която доскоро участваше в приключилия проект "Дръж се, сърце мое" (Dayan Yuregim), наскоро бе забелязана в истанбулския квартал Нишанташъ доста променена - късоподстригана и с шина на ръката. Пред пресрещналите я репортери тя заяви, че изтеклата инфромация относно бившите ѝ работодатели е напълно невярна и че те винаги са били коректни спрямо нея, що се отнася до хонорара ѝ, като са го изплащали седмица за седмица, както е било по договор. В допълнение тя заяви, че не би се снимала в проект, без да плащат за работата ѝ. 

5) Остават по-малко от три седмици до сватбата на Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит! Наскоро една от най-обсъжданите светски двойки в южната ни съседка, която ще се венчае на 29 юни, бе забелязана на излизане от сватбен бутик в истанбулския квартал Левент. Пред журналистите, пресрещнали ги, Фахрие сподели, че е била на проба за булчинската си рокля, като добави, че не е позволила на бъдещия ѝ съпруг Бурак да я види, защото поверието гласи, че това би донесло нещастие. Напомняме, че за последно Евджен участва в провала "До живот" (Olene Kadar), а Йозчивит в момента се снима във финалните епизоди на "Черна обич" (Kara Sevda). 

6) Керемджем се завръща на екран! След финала на хитовата драма "Моят живот" (O Hayat Benim), в която се снима в продължение на повече от три години, известният актьор и певец ще вземе участие с главна роля в новия сериал "Двама лъжци" (Iki Yalanci). В него Керемджем ще си партнира с младата надежда на турското кино Ямур Танръсевсин ("В очакване на слънцето"), участвала за последно в провала от есента на 2015-а "Майската кралица" (Mayis Kralicesi). Снимките на проекта вече започнаха, като първите сцени ще бъдат заснети в курорта Бодрум. Все още не е ясно дали проектът ще направи премиерата си през летния сезон или ще бъде част от новия сезон 2017-2018 г., както и по коя телевизия ще се излъчва. 

7) Чаатай Улусой и Дуйгу Саръшън се разделиха! Изключително популярният актьор от "Огледален свят" и "Кварталът на богатите", който на снимачната площадка на сериала си "Отвътре" (Icerde) се запозна с красавицата Дуйгу Саръшън, изпълняваща ролята на комисар Сема, отново остана сам. Връзката между двамата започна в началото на тази година, но наскоро стана ясно, че от един месец двамата вече не са заедно. Така връзката им продължи едва пет месеца. След края на снимките на "Отвътре" двамата планираха да заминат на почивка в САЩ, но плановете им се развалиха сред разрива в отношенията им. Не е ясна причината за раздялата. 

8) Гизем Караджа сподели първата си снимка със своята половинка! В четвъртък, когато в социалните мрежи е денят на #tbt (споделят се стари снимки или материали), младата надежда на турското кино от "Опасна красота", "Надежда за обич" и "Пътят на Емир", участвала за последно във втория сезон на хита "Черна обич" (Kara Sevda), качи в профила си в Instagram своята първа обща снимка с приятеля си Кемал Екмекчи, за когото се сгоди през февруари т. г. Към нея тя добави следното описание: "Това е първата ни снимка! Тогава, разбира се, не знаех, че ни снимат. Той е моята душа! Човекът, който може да бъде дете заедно с мен, но и да убие всичко детско в мен едновременно". 

9) Берен Саат се срещна със свои фенове с увреждания в Ирак! Една от най-известните турски актриси, която у нас познаваме от "Забраненият плод", "Пепел от рози" и "Щастливи заедно" и която предстои да гледаме в историческата драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) от 27 юни по БТВ, наскоро посети своите иракски почитатели с увреждания. Берен бе толкова разчувствана от срещата, че едва сдържа сълзите си. Саат попита една от фенките си каква иска да стане като порасне и получи отговор - актриса, след което я похвали и заяви, че се гордее с нея. 

10) Бурджу Бириджик с нова роля! Веднага след края на снимките на хитовата драма, в която взе главна роля и приключила само преди няколко дни - "Песента на живота" (Hayat Sarkisi), младата надежда на турското кино подписа договор за участие в турска адаптация на изключително успешния в световен мащаб филм "Сватбата на най-добрия ми приятел" (My Best Friend's Wedding) с участието на Джулия Робъртс и Камерън Диаз. Бурджу ще пресъздаде турския прототип на образа на Джулиана Портър. Снимките на филма започват през юли. 

11) Джансел Елчин загуби баща си! Преди няколко дни бащата на изключително популярния актьор от "Огнено сърце", снимал се за последно в провалилата се драма "Дръж се, сърце мое" (Dayan Yuregim), е починал. Джансел наскоро сподели в профила си в Instagram прочувствено прощално писмо, започващо така: "Не послуша никого. Правеше всичко на своя глава. Не вярваше на хората. Обърна целия свят наопаки. Кой ли не те нарече "луд"! Какво казваше, какво правеше... Може ли такова нещо, г-н Невзат? Но в крайна сметка както винаги излезе прав...". Мир на праха му! 

12) Туба Бююкюстюн и Онур Сайлак се разведоха! Милионите фенове на една от най-харесваните турски светски двойки останаха в шок, след като разбраха, че любимците им вече не са съпруг и съпруга преди няколко дни. Самата Туба сподели в профила си във фейсбук новината, че се е развела с Онур Сайлак, с когото се запозна по време на снимките на "Гордата Аси", но за когото се омъжи след края на тези на "Огнено сърце" преди 6 години. Двамата са се развели на 5 юни в съда. Напомняме, че Туба и Онур са родители на близначки - Мая и Топрак. При кого ще останат те, все още не е ясно. От дълго време насам се спекулираше, че звездното семейство е пред разпад, но то отричаше до последно. Ето, че разводът вече е факт! 

13) Първият интернет-сериал в Турция "Фи" (Fi) се превърна във феномен! Мащабната продукция на Ay Yapim, излъчваща се единствено на интернет-платформата PuhuTV, до този момент е излъчила 9 епизода, като събрани, общият брой на гледанията им е над 50 000 000! Това означава, че всяка серия е била гледана средно над 5 000 000 пъти. Удивителен е ръстът на използване на смартфони и таблети за гледането на сериали, който е отчетен именно след началото на "Фи" през март т. г. Мобилното приложение на PuhuTV до момента е свалено на над 2 000 000 устройства. Напомняме, че в поредицата участие взимат Серенай Саръкая, Озан Гювен, Мехмет Гюнсюр и други. 

14) Започнаха снимките на новия филм с Йозге Йозпиринчи и Буура Гюлсой! Проектът е със заглавие "Горчиво, сладко, кисело" (Aci, Tatli, Eksi) и снимачният процес започна преди няколко дни. Филмът е продуциран от BKM, като ще направи премиерата си по турските кина през 2018 г. Напомняме, че Йозге и Буура не се срещат за първи път на снимачната площадка на "Горчиво, сладко, кисело". Двамата се превърнаха в любимци на зрителите след участието си в изключително успешната романтична комедия "Отново любов" (Ask Yeniden), приключила преди година. Двамата обещават, че новите им роли - на Дуйгу и Мурат, ще бъдат коренно различни от тези на Зейнеп и Фатих и че с тях ще изненадат милионите си фенове. 

Свързано изображение15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 12 юни, ще бъде финализиран брой №163 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 13-ти, започва новият №164, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 13 юни, започва новият сезон на "Турция представя...", като в първото издание ще представим новите летни сериали на StarTV - "Турски имот" (Turk Mali), "Пълнолуние" (Dolunay) и "Светулка" (Atesbocegi). В четвъртък идва ред на интервю с класиралата се на шесто място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017" актриса от "Кварталът на богатите" и "Висше общество" Хазар Ергючлю. И в неделя, 18 юни, ще можете да прочетете брой №124 от "Турските актьори 24/7"

2 коментара:

Анонимен каза...

Голям боклук е тая Туба Бююкюстюм, поредния мъж който, ще захвърли, нейния специалитет е обслужващия персонал на сериалите, кой ли е следващият и в леглото! Отвратена съм от личността и, престанах да гледам нейните сериали. Жалко за децата!

Админ каза...

Здравейте,
Въздържайте се от подобни квалификации, ако обичате! Не сте се аргументирали, а само нападате. Туба Бююкюстюн бе шест години омъжена за Онур Сайлак и двамата бяха прекрасна двойка, достойна за подражание. Кой мъж преди е "захвърлила", ако може да ме осведомите? И какво значи "нейнияТ специалитет е обслужващияТ персонал на сериалите"? Туба с годините се е доказала като една от най-добрите в бранша и няма слаб сериал, следя кариерата ѝ отдавна. Винаги е демонстрирала напълно нормално и човечно поведение, никога не е злоупотребявала със славата си и не се е възгордявала, въпреки че има защо. Напротив - винаги е била земна и социално отговорна. За талантът ѝ да не говорим - няма равна!
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.