"Турските актьори 24/7" (122): от 29 май до 4 юни 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 4 юни, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори
24/7", чиито нови издания и през пролетния ни сезон продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 29 май до 4 юни 2017 г., научавате сега от издание №122 от "Турските актьори 24/7"!

1) Ясни са петимата големи финалисти в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017"! Това са младата надежда на турското кино с руски произход Алина Боз от "Твоят мой живот", харизматичният Баръш Ардуч от "Любов под наем", червенокосата и вечно усмихната красавица Елчин Сангу от "Една любовна история", "С Русия в сърцето" и "Любов под наем", любимецът на младите зрителки Керем Бюрсин от "В очакване на слънцето" и талантливата и екзотична Неслихан Атагюл от "Двете лица на Истанбул" и "Черна обич". Можете да подкрепите този, който според Вас трябва да спечели състезанието, до следващия петък, 9 юни! Вотът е напълно безплатен, анонимен и положителен!

2) Сарп Апак се ожени! Комедийният актьор, познат в България чрез ролята си в най-харесвания младежки сериал "Мечтатели" (Kavak Yelleri), сключи брак със своята дългогодишна приятелка Бенгису Узуньоз в испанския град Барселона! Двамата влюбени се врекоха във вечна вярност един в друг по време на сватбена церемония, провела се в тесен семеен и приятелски кръг. На събитието присъстваха колеги и приятели на Сарп, известни с актьорските си кариери, сред които Бюлент Емрах Парлак, Гюпсе Озай, Ердем Баш, Хаки Бичиджи, Дерия Карадаш, Айлин Контенте, Йонер Еркан, Онур Булдук и други. Да пожелаем на двойката много семейно щастие!

3) Берен Саат се завръща на екран! Любимата актриса на милиони зрители по света, снимала се за последно в първия сезон на историческата драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) преди година, ще вземе участие с главна роля в нов проект, стартиращ през новия телевизионен сезон 2017-2018 г.! Берен, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Забраненият плод", "Пепел от рози" и "Щастливи заедно", ще гледаме в сериала "Отвъд нощта" (Gecelerin Otesi), който ще бъде продуциран от TIMS Production и Bi Yapim, които в момента създават тоталния военен хит "Обещание" (Soz). Сценарист ще бъде Етхем Йозъшък, работил по феномена "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel). Очакваше се, че Саат ще вземе участие във филма "Влак" (Tren), но след като Илкер Калели отказа да ѝ партнира, проектът бе замразен за неопределен период от време.

4) След като се раздели окончателно с вече бившия си приятел Екин Мерт Даймаз, младата актриса Ханде Ерчел замина на почивка в Бали! Вечно усмихнатата красавица, станала световноизвестна след участието си в хита от лятото на 2015-а "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) и снимала се за последно в "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz) допреди няколко месеца, ще прекара предстоящия един месец на екзотичното място заедно с няколко свои приятели. На Бали Ханде ще се отърси от раздялата си с приятеля си, но и ще събере сили за новия телевизионен сезон 2017-2018 г., защото се очаква да се завърне на екран в нов сериал. 

5) Джейда Атеш се завърна в Турция! Изключително популярната млада турска актриса от "Огледален свят" наскоро бе забелязана да излиза от кафене в истанбулския квартал Етилер. Пред журналистите тя сподели, че се е завърнала за кратко в родината си, за да се запознае с няколко отправени ѝ предложения за участия в нови проекти, след което отново ще се прибере в САЩ, където заживя заедно с половинката си Буура Топлусой от началото на тази година. Впечатление на репортерите направи татуировката, която Джейда си е направила на ръката, с името на нейния любим. Питайки я дали двамата скоро ще се женят, Атеш им отговори да не влизат в тази тема и че ако някой ден се венчаят, всички ще разберат.

6) Бурджу Кара в очакване да роди! Красивата актриса, позната у нас чрез ролята си в хита "Сълзи над Босфора", наскоро бе забелязана да излиза от един от най-големите и посещавани от знаменитостите търговски центрове в Истанбул - Zorlu. Бурджу, снимала се за последно във втория сезон на драмата "Гордиев възел" (Kordugum) миналата есен, сподели пред пресрещналите я журналисти, че с нетърпение очаква да роди и че единственото нещо, което прави по време на бременността си, е да ходи пеша много. Кара е в петия месец на бременността си и се очаква да роди на есен. 

7) Туба Бююкюстюн и Онур Сайлак отново заедно на снимачната площадка! Една от най-любимите светски двойки в южната ни съседка, за която доскоро се говореше, че се развежда, застава за трети път рамо до рамо, но за първи път - във филм! Проектът е със заглавие "Още" (Daha) и е продуциран от Ay Yapim, като освен като актьор, Онур Сайлак ще работи и като режисьор по него. Съпругата му Туба, с която се снима заедно в "Гордата Аси" (Asi) и "Огнено сърце" (Gonulcelen), ще изиграе главната женска роля. Кастът включва още Ахмет Мюмтаз Тайлан ("Вярна на себе си" и "Любов назаем"), Уур Аслан ("Перла"), Тургут Тунчалп, Танкут Йълдъз, Каан Улуджа, Лара Айсал, Онур Акгюлгил, Первин Баадат и други. Напомняме, че в момента Туба се снима в "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), а Онур - в "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin). 

8) Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит с меден месец за милиони! Любимците на милиони зрители по света, срещнали и влюбили се през 2013-а по време на снимките на историческата драма "Чучулигата" (Calikusu), която оглавиха, се женят на 29 юни, четвъртък. Приготовленията по сватбата вече са напълно готови и в момента двамата влюбени планират своя меден месец. Според близки до двойката Бурак, познат у нас и от "Малки тайни" и "Великолепният век", е наел 15-метрова яхта на стойност 1 000 000 турски лири, с която двамата с Фахрие ще обикалят из екзотични места и острови в Егейско море и в Гърция. Напомняме, че в момента Йозчивит се снима във финалните епизоди на хита "Черна обич" (Kara Sevda), а за последно Евджен взе участие в провала "До живот" (Olene Kadar). 

9) Един от най-колоритните турски актьори Онур Бююктопчу се завръща на екран! Любимецът на милиони зрители по света, превърнал се във феномен след изиграването на ролята на Корай в най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), наскоро бе забелязан в парка в истанбулския квартал Нишанташъ заедно със своето кученце. Пред журналистите Онур сподели, че иска да играе в драма, загатвайки, че през новия телевизионен сезон 2017-2018 г. ще се случи нещо и че има голяма вероятност зрителите да го видят в напълно нова светлина и в напълно различен жанр.

10) Джансу Дере взриви социалните мрежи! Наскоро световноизвестната турска актриса от "Езел", "Великолепният век" и "Завръщане" засне фото-сесия за юнското издание на популярно модно списание в южната ни съседка. Споделяйки една от снимките в профила си в социалната мрежа Instagram, на която позира на яхта, Джансу събра за отрицателно време над 70 000 харесвания! Напомняме, че в момента тя се снима в тоталния хит "Майка" (Anne) на StarTV, който все още не е ясно дали ще приключи в края на настоящия телевизионен сезон или ще се завърне с нови епизоди на есен заради огромния си успех. Проектът с Вахиде Перчин и Гонджа Вуслатери досега бе удължен един път, тъй като бе планиран за 11 епизода, но заради големия интерес бе продължен и след това. 

11) Селин Шекерджи спипана с друг мъж! От дълго време насам младата надежда на турското кино, позната у нас от младежката поредица "Ангели-пазители" (Melekler Korusun), има прекрасна връзка със своя колега и известен актьор Каан Ташанер ("Пепел от рози" и "Тайни"). Двамата дори се снимаха заедно в летния сериал от 2016-а година "Колоритно" (Rengarenk). Преди няколко дни обаче Селин бе заснета от папараци да се разхожда в голям истанбулски търговски център в компанията на друг мъж. Виждайки, че я снимат, Шекерджи изпадна в паника и заяви пред репортерите, че отношенията ѝ с Каан са отлични и че това е неин близък приятел-актьор. Тя призова да не се пишат неверни неща по неин адрес.

12) Кенан Имирзалъоулу с изявление относно новия си проект! Любимецът на милиони зрителки по света от "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара", се завръща съвсем скоро и на голям, и на малък екран. Актьорът, който не се е снимал от пролетта на 2015-а насам, първо ще вземе участие в исторически игрален филм със заглавие "Cingöz Recai". Наскоро той бе забелязан от журналисти и пред тях сподели, че от дълго време не се е снимал в игрален филм и че много се вълнува за предстоящия си проект. Той запази мълчание, когато го попитаха с коя актриса ще си партнира в кино-лентата. По-късно предстои да се включи и в сериал.

13) Хазал Кая сама на шопинг! Изключително популярната млада актриса от "Забраненият плод", "Огледален свят" и "Изкушение", която в последно време търпи провал след провал в актьорската си кариера, наскоро бе забелязана сама на шопинг-тур в един от най-големите и посещавани от знаменитости търговски центрове в Истанбул Zorlu. Чаровницата, снимала се за последно през 2015-а в провала "Марал" (Maral) с Арас Булут Ийнемли, сама обиколи целия мол и напазарува. По последна информация тя се завръща на екран през летния сезон в нов проект, в който ще си партнира с актьора-ветеран Муса Узунлар ("Пепел от рози" и "Пойраз Карайел"). 

14) Бенсу Сорал е имала сериозни проблеми с килограмите! Младата надежда на турското кино, снимала се за последно във феномена "Отвътре" (Icerde), наскоро сподели пред медиите, че когато е била на 16 години е имала сериозни здравословни проблеми. Веднъж баща ѝ ѝ казал, че трябва да внимава с килограмите, след което леко закръглената тогава гимназистка започнала да спазва строга диета, за да отслабне. Нещата излезли извън контрол и се стигнало до припадъци по три път на ден. Постъпвайки в болница, лекарите ѝ поставили диагноза епилепсия, след което последвало едногодишно лечение. Впоследствие диагнозата се оказала грешна. Заради тогавашните си проблеми, сега Бенсу води начин на живот без напрежение и стрес. Бързите и напрягащи спортни дисциплини например са ѝ забранени.

Свързано изображение
15) Следващата седмица очаквайте финалът на пролетния сезон на СЕРИАЛИ в България! В понеделник, 5 юни, ще бъде финализиран брой №162 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 6-ти, започва новият №163, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 7 юни, ще бъде публикувано финалното за сезона четиринадесето издание от "На гости на...", в което ще Ви отведем в дома на актрисата от "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара" Бергюзар Корел. В четвъртък, 8 юни, ще можете да прочетете интервю с класиралия се на седмо място в "Любима турска звезда 2017" участник - Илкер Калели от "Тайни" и "Пойраз Карайел". В петък, 9 юни, идва ред на финалното за сезона четиринадесето издание от "Втори шанс за провалите", в което ще представим "Съдба" (Kader) с Йозджан Дениз. В събота, 10 юни, ще бъде публикуван финалният за сезона брой №36 от "Какво коментират в Турция?", от което ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи от 3 до 9 юни 2017 г. И в неделя, 11 юни, предстои издание №123 от "Турските актьори 24/7"!
ПРОДЪЛЖАВА ФИНАЛЪТ В ЧЕТВЪРТИЯ СЕЗОН НА ОНЛАЙН-СЪСТЕЗАНИЕТО НИ "ЛЮБИМА ТУРСКА ЗВЕЗДА 2017"! В петък, 9 юни, ще станат ясни имената на участниците, класиращи се на трето, четвърто и пето място. В събота, 10 юни, пък ще обявим големият победител! 

3 коментара:

Анонимен каза...

"Майка" приключва окончателно, това се знае със сигурност и няколко пъти беше потвърдено.

Анонимен каза...

Говори се че в"Отвъд нощта" (Gecelerin Otesi) Ибрахим Челиккол ще партнира на Берен Саат . Пише го е при арабите, а техните информации обикновено излизат верни. Ще видим.
Джансу Дере е много шик, но Гонджа Вуслатери направо и отвя главата. Страхотна актриса, невероятен талант. От известно време не следя сериала Мама, но подразбрах, че героинята и е загинала, та не знам как би могло да продължи без нея.
Ата Берк Мутлу вероятно ще се снима в нов сериал наречен Oglum.

Анонимен каза...

Джансу Дере е невероятна и зашеметяваща в новата сесия за известен моден бранд. Младите актриси и модели могат само да и завиждат за визията, а е на почти 37 години, прекрасна Джансу, затова си ми любимка!

Предоставено от Blogger.