"Турските актьори 24/7" (121): от 22 до 28 май 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 28 май, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания и през пролетния ни сезон продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 22 до 28 май 2017 г., научавате сега от издание №121 от "Турските актьори 24/7"!

1) След като отслабна драстично след участието си в най-успешната турска историческа драма "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), световноизвестната актриса с германски произход Мерием Узерли си е била направила няколко пластични операции. Отслабването ѝ е довело до деформации на лицето ѝ, като Мерием е била принудена да си направи операция на носа, челюстта и скулите, за да придобие лицето ѝ отново нормален вид, тъй като било буквално изпито. След напускането си от екипа на "Великолепният век" през лятото на 2014-а, Узерли промени и цвета на косата си и от червенокоса, стана блондинка. В момента тя се снима в хита "Без бандити светът е невъзможен" (EDHO). 

2) Елчин Сангу си направи татуировка! Една от най-харесваните турски актриси, известна у нас от "Една любовна история" и "С Русия в сърцето", която придоби световна популярност след ролята си на Дефне в най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), наскоро сподели в профила си в социалната мрежа Instagram снимка на своя гръб, върху който е изрисуван интересен татус под формата на геометрични фигури. За отрицателно време фотосът събра десетки хиляди харесвания, като последователите на Елчин одобриха промяната във външния ѝ вид.

3) Джемал Хюнал сам на шопинг! Известният актьор, познат у нас от "Гордата Аси" и "Твоят мой живот", наскоро бе забелязан от папараци да пазарува сам в голям търговски център в Истанбул. Къдрокосият любимец на зрителките се бе дегизирал с шапка, за да не бъде разпознаван, но не успя да убегне от зоркия поглед на репортерите. След като се разходи по магазините, Джемал се срещна с няколко свои приятели и компанията продължи разходката си навън. 

4) 23 талантливи млади художници от академията Bağcılar Belediyesi посетиха снимачната площадка на хитовия исторически сериал "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid), излъчващ се всяка петъчна вечер по TRT1, за да се срещнат със своите любимци и да направят подарък на актьора, изпълняващ главната роля в него - Бюлент Инал ("Под липите" и "Момичето, което обичах"). Младежите подариха на известния актьор портрет, нарисуван от тях, на Абдюлхамид хан, на чийто образ Бюлент вдъхва живот в момента в едноименния сериал.

5) Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ изживяват любовен романс! Любимците на зрителите, пресъздаващи главните роли в най-успешния сериал от лятото на 2016-а година "Номер: 309" (№: 309), продължаващ и до момента да се излъчва всяка сряда вечер по FOX, наскоро бяха забелязани в нощен клуб в Истанбул да демонстрират доста близки отношения. На излизане от заведението Демет и Фуркан се бяха хванали ръка за ръка и призоваха снимащите ги журналисти за мълчание. Разбира се, такова не получиха. 

6) Толгахан Сайъшман се завръща на екран! Любимецът на милиони зрителки по света от сериала "Сезони на любовта" (Lale Devri) ще изиграе главната роля в сериал, започващ през новия телевизионен сезон 2017-2018 г. Единственото, ясно до момента около проекта е, че Толгахан сам ще трябва да избере с коя актриса да си партнира. Вариантите му са Ханде Ерчел ("Дъщерите на Гюнеш" и "Любовта не разбира от думи"), Елчин Сангу ("Една любовна история", "С Русия в сърцето" и "Любов под наем") и Лейля Лидия Туутлу ("Справедливостта на Кара", "Сладко отмъщение" и "Този град ще дойде след теб"). Наскоро Сайъшман сподели, че новият му герой няма да бъде лош, но ще направи много грешки. За последно той се снима в хита "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem) до есента на 2016-а. 

7) Керем Бюрсин няма намерения да се жени за Серенай Саръкая. Преди няколко дни в Истанбул се проведе благотворителен бал на световната организация УНИЦЕФ, на който специален гост бе именно любимецът на младите зрителки от "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken). Актьорът, снимащ в момента финалния епизод на провала "Този град ще дойде след теб" (Bu Sehir Arkandan Gelecek), сподели пред присъствали на събитието журналисти, че връзката му със Серенай Саръкая ("Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите"), участваща в момента в интернет-феномена "Фи" (Fi), върви повече от добре, че са много щастливи и че живеят заедно. Към момента обаче нямали планове за сватба, а се наслаждавали. 

8) Предстои продължение на филма "Моят брат" (Kardesim Benim), чиято първа част направи премиерата си по турските кина в началото на миналата 2016-а година! Стана ясно, че в актьорския състав на втората част участие ще вземат Бурак Йозчивит ("Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата") и Мурат Боз, изиграли главните роли в първия филм. Наскоро Бурак, снимащ се в момента във финалните епизоди на хита "Черна обич" (Kara Sevda), сподели пред журналисти, че снимките на филма скоро започват, но че в каста са направени леки промени. Предполага се, че те се изразяват в отстраняването на Аслъ Енвер от актьорския състав заради раздялата ѝ с Мурат Боз.

9) Ибрахим Челиккол се ожени! Изключително популярният актьор от хитовете "Ифет", "Милост" и "Черни планини", снимал се за последно в драмата на Endemol Shine Turkey "Гордиев възел" (Kordugum) до есента на изминалата 2016-а, сключи брак тайно от всички със своята половинка - архитектката Михре Мутлу. Двамата влюбени се врекоха във вечна вярност един в друг в изключително тесен кръг на отдалечено и спокойно място без журналисти. Сватбената им церемония се проведе символично, като младоженците не бяха облечени в официална рокля и костюм, а в удобни бели летни дрехи. Да им пожелаем дълго семейно щастие!

Резултат с изображение за baris kilic
10) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 29 май, ще бъде финализиран брой №161 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 30-ти, започва новият №162, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 31 май, идва ред на тринадесетия брой от "На гости на...", в който ще Ви отведем в дома на актрисата от "1001 нощ" и "Другите отчаяни съпруги" Джейда Дювенджи. В четвъртък, 1 юни, предстои интервю с класиралия се на девето място в "Любима турска звезда 2017" участник - Баръш Кълъч от "Огледален свят" и "Войната на розите" .В петък, 2 юни, ще бъде публикувано тринадесетото издание от "Втори шанс за провалите", в което ще представим ... В събота, 3 юни, идва ред на брой №35 от "Какво коментират в Турция?", от който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка от 27 май до 2 юни 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 4 юни, предстои издание №122 от "Турските актьори 24/7"!
Продължава полуфиналът в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017"! В петък, 2 юни, той приключва, като тогава ще станат ясни имената на участниците, класиращи се на шесто и седмо място, както и петимата големи финалисти!. Тогава започва и големият финал!!

1 коментар:

Анонимен каза...

Това за Мерием ми се струва, че са пълни глупости. В сегашния й филм в лице си е съвсем същата като във ВВ, поне аз не виждам разлика.

Предоставено от Blogger.