"Турските актьори 24/7" (120): от 15 до 21 май 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 21 май, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания и през пролетния ни сезон продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 15 до 21 май 2017 г., научавате сега от издание №120 от "Турските актьори 24/7"!

1) Толга Текин, пресъздал един от най-колоритните и запомнящи се персонажи в хита "Твоят мой живот" (Paramparca) - този на Йозкан, изплаши феновете си. Наскоро актьорът е претърпял тежък инцидент, който е наложил спешна операция на носа му. Състоянието на Толга няколко часа е било критично, но вече е по-добре и се възстановява. Толга ще трябва да се подложи на интензивно лечение и след изписването си от болницата, което вероятно ще го възпрепятства да се завърне на екран и ще се наложи да си даде заслужена дълга почивка след три сезона участие в "Paramparca". 

2) Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен се женят! Една от най-любимите светски двойки в южната ни съседка ще се врече във вечна вярност на 29 юни. Подготовката за голямото събитие тече с пълна сила. Наскоро Бурак, снимащ в момента финалните епизоди на хита "Черна обич" (Kara Sevda), бе забелязан от папараци в голям истанбулски търговски център да избира сватбения си костюм. След дълги проби, накрая Йозчивит, познат у нас от "Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата", излезе от луксозния магазин с купена риза, панталон и обувки на обща стойност 8 000 турски лири. 

3) След разрива в отношенията между актрисата Аслъ Енвер и певеца Мурат Боз в турските медии се изписаха много версии за раздялата им. Една от най-тиражираните бе, че причина за края на връзката им е новият екранен партньор на Аслъ в хита "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin) - Йозджан Дениз, с когото тя има връзка. Наскоро младата актриса излезе с официално изявление по този повод, гласящо следното: "Новините, които се пишат по медиите, ме натъжават много. Казвам си, че не трябва да ги взимам на сериозно, но чашата вече преля. Извършва се голяма манипулация, която няма край. Затова от тук нататък ще си търся правата в съда". С това тя отрече информацията, че има връзка с Йозджан. 

4) Фахрие Евджен с рекорд! Наскоро изключително популярната актриса от сериалите "Листопад", "Чучулигата" и "С Русия в сърцето" удари 5 000 000 последователи в социалната мрежа за споделяне на снимки Instagram. По този повод красавицата, снимала се за последно в провала "До живот" (Olene Kadar), сподели своя снимка, като в описанието ѝ благодари на всички свои милиони фенове, че винаги са я подкрепяли и са били до нея. Накрая добави, че по този повод скоро ще зарадва последователите си с изненада. Каква ли ще е тя?

5) Има повече подробности по новия сериал на Еркан Петеккая! След като през изминалите три сезона се снима с главна роля в тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), изключително популярният актьор, познат още от "Любов назаем", "Памуковата принцеса" и "Времето лети", се завръща на екран тази есен в проекта "Поправка" (Düzeltici), като той ще се излъчва по FOX! Преди няколко дни излезе първия афиш към сериала, който можете да видите вдясно. По-любопитното е, че той е на английски и заглавието му е "Fixer", което означава, че сериалът ще върви и по американската FOX паралелно с премиерата си в Турция. Част от снимките ще се проведат в Лос Анджелис, САЩ. 

6) Къде ще прекарат медения си месец Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен? Както писахме по-горе, двамата любимци на зрителите ще сключат брак на 29 юни. Наскоро двамата влюбени, срещнали се на снимачната площадка на сериала "Чучулигата" (Calikusu), бяха забелязани в истанбулския квартал Арнавуткьой. Пред репортерите Бурак сподели, че в момента са в процес на разпращане на поканите за сватбата си, върху ясно пишело "Не забравяйте тази дата". На въпросите им къде смятат да прекарат медения си месец след венчавката, Йозчивит отговори, че все още не е ясно. Това обаче вероятно не е така, а двамата ще си мълчат докрай, за да не бъдат притеснявани на медения си месец от нежелани гости...

7) Синем Кобал се завръща на екран! Чаровната млада надежда на турското кино наскоро бе забелязана да се разхожда в истанбулския квартал Бебек, като пред пресрещналите я папараци тя сподели, че има отправени няколко предложения за участия в проекти, които все още разглежда и чете. Преди да се завърне на снимачната площадка, Синем ще отпразнува заедно със съпруга си Кенан Имирзалъоулу първата годишнина от сватбата им! Двамата влюбени ще отидат сами на почивка в Бодрум за няколко дни. 

8) Защо се разделиха Мерием Узерли и Алп Йозджан? Този въпрос е сред най-задаваните в медийното пространство в Турция, но все още е без отговор. Наскоро Мерием, станала световноизвестна след ролята си на Хюррем султан в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil) и снимаща се в момента в криминалния хит "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), бе забелязана на излизане от парти в бар в истанбулския квартал Арнавуткьой. На въпросите на репортерите дали се е разделила с Алп, тя отговори: "Нека не говорим за този човек повече", запазвайки доброто си настроение. 

9) Ханде Ерчел и Екин Мерт Даймаз сложиха окончателен край на отношенията си. Преди две години, когато Ханде се снимаше в летния хит "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), а Екин - в "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu), започна връзката между двете млади звезди, която обаче приключи през февруари т. г. След изминалите напрегнати месеци за двамата, наскоро според близки до тях те са дали втори шанс на отношенията си. Още преди тази информация да достигне до медиите обаче, двамата окончателно са се разделили и са сложили точка на отношенията си. Така още преди да се зарадват, феновете им останаха разочаровани. 

10) Нургюл Йешилчай е сред актрисите, които нямат задръжки. Провокативната звезда от хитовете "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите", "Ангелският остров" и "Твоят мой живот", снимаща се в момента във втория сезон на "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) на FOX, наскоро сподели в профила си в Instagram своя снимка, на която лежи по пижама на дивана у дома, в напълно естествен вид. Към фотоса, който разбуни духовете в интернет, Нургюл сподели: "Вярно, че съм малко неглиже, но това е напълно натуралният ми вид вкъщи". 

11) Елчин Сангу вкара гол на Берен Саат! След като Ви информирахме, че Берен Саат и Илкер Калели ще изиграят главните роли в новия игрален филм "Влак" (Tren), наскоро стана ясно, че това няма да се случи. Заради безкрайните си капризи, с които е известна Берен, Илкер от "Тайни" и "Пойраз Карайел" се е отказал да снима с нея и от участието си във въпросния проект. За сметка на това той ще се включи в друг игрален филм - "Женски работи" (Kiz Meselesi), в който ще си партнира с не по-малко популярната Елчин Сангу от "Любов под наем". Проектът ще бъде продуциран от Limon Yapim. Така филмът "Влак" остава за момента замразен. 

12) Съпругата на Мурат Йълъдъръм го превъзпитава! Наскоро известният актьор от "Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа", който се ожени за мароканската красавица Имане Елбани в началото на тази година, сподели пред журналисти, че откакто е сключил брак с любимата си, яде все повече и повече марокански ястия, които тя му приготвя. Те, за разлика от турската кухня, били много по-здравословни, като го подмладявали и го карали да се чувства много по-добре. Разбира се, не е спрял завинаги консумацията на неустоимите турски сладкиши и чай, а ги е редуцирал. Все пак Имане правила много добре кускус. 

13) Къванч Татлъту си купи яхта! Най-известният турски актьор от "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", снимащ се в момента в хита "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) на StarTV, наскоро се изръси с 110 000 евро (приблизително 450 000 турски лири), за да си купи яхтата от хитовия в южната ни съседка филм "Млекарят-философ" (Mandira Filozofu). За Къванч, който е голям фен на кино-лентата, било мечта да притежава тази яхта. Пред свои близки той споделил, че с нея ще кръстосва морето около курорта Бодрум през идващото лято. 

14) Хатидже Шендил стана майка! Една от най-красивите турски актриси, известна у нас с ролите си в хитовете "Дила", "Черни планини" и "Част от мен", роди на 17 май (сряда)! Хатидже и съпругът ѝ Бурак Саяшар, с когото се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на сериала "Karadaglar", станаха родители на момченце, което кръстиха Джан. Да пожелаем на младото семейство много щастие! 

Резултат с изображение за demet ozdemir15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 22 май, ще бъде финализиран брой №160 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 23-ти, започва новият №161, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 24 май, идва ред на дванадесетия брой от "На гости на...", в който ще Ви отведем в дома на актрисата от "Черна обич" Мелиса Аслъ Памук. В четвъртък, 25 май, предстои интервю с десетия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2017" - Демет Йоздемир от "Номер: 309" (№: 309) .В петък, 26 май, ще бъде публикувано дванадесетото издание от "Втори шанс за провалите", в което ще представим криминалната драма с Ибрахим Челиккол "Реакция" (Reaksiyon). В събота, 24 май, идва ред на брой №33 от "Какво коментират в Турция?", от който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка от 20 до 26 май 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 28 май, предстои издание №121 от "Турските актьори 24/7"!
Продължава четвъртфиналът в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017"! В петък, 26 май, той приключва, като тогава ще станат ясни имената на участниците, класиращи се на осмо и девето място. Тогава започва и полуфиналът!

4 коментара:

Тодор каза...

Много скучна статия. Нищо интересно , не прочетох. Например дали ще има , нови сериали за лятото?!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Такава информация можете да намирате в изданията на "Какво гледат в Турция?", където вече сме обявили началата на няколко летни сериала. Тази рубрика е за новини около актьорите.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Do 1-vi komentar mnogo si zle to si pi6e turskite aktiori i ot godini se spomenava samo za aktiori. Ne pi6e turskite seriali 24/7! Puuu aman ot hora deto ne 4etat

Тодор каза...

Ти първо се научи , да пишеш на кирилица и тогава давай мнение! Акъл от неграмотници , не искам! Аре у лево!

Предоставено от Blogger.