"Турските актьори 24/7" (119): от 8 до 14 май 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 14 май, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания и през пролетния ни сезон продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 8 до 14 май 2017 г., научавате сега от издание №119 от "Турските актьори 24/7"!

1) Днес, 14 май, е денят на майката в Турция! По този повод голяма част от звездите споделиха в профилите си в социалните мрежи пожелания към своите майки, придружени от интересни снимки. Берен Саат от "Забраненият плод" и "Пепел от рози" бе сред тях, като тя поздрави своята майка от сцената на наградите "Okan'da Yılın En'leri 2016 Ödülleri", на които бе поканена да присъства. Разчувствана от получената престижна награда, Берен благодари на майка си за всичко, което е направила за нея през годините. "Майката е единственият човек в живота, който освен да изслуша проблемите ни, ги и решава", сподели Саат.

2) Къванч Татлъту отново в болница! Най-известният турски актьор, който у нас познаваме от "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", наскоро е претърпял тежка контузия по време на баскетболен мач, след което е бил опериран. Към момента Къванч се придвижва с помощта на патерица и пред журналисти сподели, че е все по-добре, като през следващите дни ще си почива. Той призова никой да не се притеснява за него, защото въпреки травмата си продължава да се снима в хита "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel). Татлъту разкри още, че ще се подложи на интензивна рехабилитация, след като бъде изписан. 

3) След като миналата седмица известна руска моделка коментира снимка на Бурак Йозчивит в Instagram профила му с "Nice" (в превод: "Хубав"), наскоро известният актьор даде изявление относно този случай, който предизвика ревност в половинката му Фахрие Евджен ("Листопад", "Чучулигата" и "С Русия в сърцето"). Любимецът на милиони зрителки по света от "Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата", снимащ се в хита "Черна обич" (Kara Sevda), коментира, че се чувства поласкан от коментарите на известните моделки за него. "Хубаво е да те обичат навсякъде по света", сподели Бурак.

4) Напрежение между вече бившата двойка Ханде Ерчел и Екин Мерт Даймаз! Наскоро двамата млади любимци на зрителите бяха поканени на събитие в Истанбул. Първи дойде Екин Мерт Даймаз, известен от "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu), който бе в компанията на своя приятел Бурак Челик, с когото се снима миналото лято в "Радостта от живота" (Hayat Sevince Guzel). Когато обаче към събитието се присъедини и Ханде Ерчел, известна от "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) и "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), Екин Мерт потегли с бърза крачка към изхода и си тръгна. На въпросите на журналистите дали си отива заради идването на бившата му, той отговори: "Попитайте нея".

5) Зеррин Текиндор в затруднение! Наскоро известната актриса-ветеран, позната у нас от "Забраненият плод" и "Север-Юг", която в момента се снима в хита "Черна обич" (Kara Sevda), бе засечена от папараци на излизане от голям супермаркет в истанбулския квартал Акмеркез. Времето обаче беше лошо и валеше из ведро, затова натоварилата се с тежки пазарски торби Зеррин бе принудена да извади чадъра си, който да я предпази. Виждайки, че не може да се справи с тежките пликове и с отварянето на чадъра, стоящ в близост до супермаркета полицай ѝ се притече на помощ и занесе пазарските ѝ торби до багажника на колата ѝ, проявявайки джентълменство, след което Текиндор любезно му благодари.

6) Серенай Саръкая от три месеца насам взема уроци по балет и гимнастика заради ролята си на балерината Дуру в хитовия онлайн-сериал "Фи" (Fi). Актрисата от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите" наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка от поредната си тренировка, от която се вижда големият ѝ напредък в спорта. В описанието към фотоса Серенай благодари на своя треньор, който я е направил толкова гъвкава. За отрицателно време снимката събра огромен интерес. Сериалът "Фи" върви на интернет-платформата puhuTV, като по три нови епизода се качват два пъти в месеца.

7) Къванч Татлъту отрече слуховете за кавга между него и екранната му партньорка в хитовата драма "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) на StarTV! След като миналата седмица стана ясно, че Туба е напуснала снимачната площадка на проекта заради непрестанните закъснения на Къванч, сега има яснота по въпроса от първо лице. Преди няколко дни Татлъту бе забелязан в трафика в истанбулския квартал Етилер, като пред репортерите отрече всички слухове за вражда между него и екранната му партньорка.

8) На 10 май, сряда, известната млада актриса Аслъ Енвер отпразнува своя тридесет и четвърти рожден ден! Красавицата, която у нас познаваме от хитовете "Мечтатели" и "Тайни", отпразнува своя рожден ден заедно с екипа на най-новия си сериал "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin), в който си партнира с Йозджан Дениз. На снимачната площадка на проекта бе подготвена голяма изненада по случай личния празник на Аслъ, включително голяма торта и цветя, придружени от десетки искрени пожелания. Аслъ не пропусна да запечата този специален момент в снимка и да я сподели в профилите си в социалните мрежи, изказвайки благодарност към всички.

9) Фахрие Евджен стана новото рекламно лице на известната козметична марка "L’Oréal Paris". Наскоро изключително популярната актриса засне рекламата на най-новата линия продукти на компанията - "Elseve Arginine Direnç X3", излизайки на... боксовия ринг! Фахрие демонстрира колко силна е косата ѝ, след като използва новите шампоани и балсами, в боксови ръкавици, предизвиквайки огромен интерес. Мотото, което Евджен предаде, бе, че външната красота идва отвътре. Всички бяха впечатлени от боксовите умения на красавицата, за придобиването на които през изминалите седмици тренира усилено.

Резултат с изображение за wilma elles
10) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 15 май, ще бъде финализиран брой №159 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 16-ти, започва новият №160, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 17 май, идва ред на единадесетия брой от "На гости на...", в който ще Ви отведем в дома на актрисата от "Времето лети" Вилма Елес. В петък, 19 май, ще бъде публикувано единадесетото издание от "Втори шанс за провалите", в което ще представим историческия сериал с Мехмет Акиф Алакурт "Завоевателят" (Fatih). В събота, 20 май, идва ред на брой №33 от "Какво коментират в Турция?", от който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка от 13 до 19 май 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 21 май, предстои издание №120 от "Турските актьори 24/7"!
Във вторник, 16 май, приключват последните десети номинации и започват последните десети елиминации в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", а в петък, 19 май, започва четвъртфиналът! 

1 коментар:

Diema Family каза...

Кога приключват "Пътят на Емир" и "Твоят мой живот"?

Предоставено от Blogger.