"Турските актьори 24/7" (118): от 1 до 7 май 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 7 май, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори
24/7", чиито нови издания и през пролетния ни сезон продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 1 до 7 2017 г., научавате сега от издание №118 от "Турските актьори 24/7"!

1) Аслъ Енвер и Мурат Боз се разделиха! Една от най-коментираните и харесвани светски двойки в южната ни съседка, чиято връзка започна в началото на миналата 2016-а година след снимките на филма "Моят брат" (Kardesim Benim), се раздели. През изминалата седмица се изписа много по този повод, като най-спряганата информация бе за изневяра от страна на известния певец Мурат Боз. Най-новата версия гласи, че двамата са сложили край на отношенията си още преди месец - в началото на април, след като Мурат отказал да участва в кампанията против провелия се по-късно референдум в Турция, което много огорчило неговата половинка Аслъ Енвер, снимаща се в момента в хита "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin). 

2) Селин Шекерджи е сред звездите, които изненадват с непринуденото си поведение. Наскоро младата надежда на турското кино, позната у нас от "Ангели-пазители", бе забелязана на излизане от заведение в истанбулския квартал Каракьой, увила тюрбан на главата си. Красавицата събра погледите на всички със странния си вид, като пред журналистите сподели, че тъкмо си е тръгнала от снимачната площадка на новия ѝ сериал "Пастирска звезда" (Coban Yildizi) и е облякла каквото е намерила. Тя помоли да не се пишат лоши неща за нея относно външния ѝ вид. 

3) Небахат Чехре отказа предложение за 1 000 000 лири! Наскоро най-известната актриса-ветеран в южната ни съседка, позната от хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", е получила предложение от дубайска компания за козметика да стане нейно рекламно лице. Сумата, която ѝ предложили като хонорар, била колосалните 1 000 000 турски лири, но Небахат отказала. Тя пожелала най-малко 1 500 000, тъй като нейният лик ще краси билбордове из цял Дубай, но не успяла да се договори и така сделката пропаднала.

4) Туба Бююкюстюн напусна "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel)! Най-известната и харесвана турска актриса наскоро си тръгнала от снимачната площадка на проекта, който оглавява в момента, тъй като вече не можела да търпи закъсненията на своя екранен партньор и също толкова известен актьор Къванч Татлъту. Наскоро търпението на Туба се изчерпало, тъй като любимецът на милиони зрителки по света закъснял с цели три часа за началото на снимките от общо 12-часовия работен ден, и тя си тръгнала. В екипа на поредицата на Ay Yapim, която и без това е с нестабилни рейтинги, усилено се говори, че ако се продължава в същия дух, "Смели и красиви" ще направи преждевременен финал. 

5) Серенай Саръкая с примамливо предложение! Една от най-известните млади актриси в южната ни съседка, която в момента се снима с главна роля в интернет-сериала "Фи" (Fi), е получила предложение от турския филиал на световната марка "Coca-Cola" да стане негово рекламно лице. Хонорарът, който Серенай ще получи, ако приеме, ще бъде 1 000 00 турски лири. Засега не е ясно решението на красавицата, позната у нас от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите". 

6) Берен Саат не отиде на рождения ден на зълва си! Наскоро в известно заведение в Истанбул се състоя парти по случай рождения ден на сестрата на известния певец Кенан Доулу - Джанан Доулу. Впечатление на присъствалите на събитието журналисти направи отсъствието на Берен Саат от партито. В края на вечерта, на излизане от заведението, съпругът ѝ Кенан Доулу обяви пред репортерите, че двете им кученца са се сбили и че едното от тях е ранено сериозно. Известната актриса не могла да уважи празника на зълва си, тъй като трябвало да се погрижи за пострадалия си домашен любимец. 

7) Фахрие Евджен ревнува Бурак Йозчивит от руска моделка! Наскоро известният актьор от "Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата", снимащ се в момента в хита "Черна обич" (Kara Sevda), сподели в профила си в Instagram поредната своя нова снимка. Малко след това тя бе коментирана от известната руска моделка Виктория Боня, написала за 37-годишния актьор "Nice" (в превод: "Красив"). Това вбесило половинката му Фахрие Евджен ("Листопад", "С Русия в сърцето" и "Чучулигата"), която е известна с ревността си. Преди време пък иранска моделка също бе харесала и коментирала фотос на Бурак, което отново изкара Евджен извън нерви. 

8) Дениз Чакър винаги е провокирала със своите визии и изявления. Наскоро звездата от сериалите "Листопад", "Великолепният век" и "Ифет" сподели в профилите си в социалните мрежи свое selfie, на което е с доста изрязано деколте. Засичайки я в истанбулския квартал Бебек, журналисти поискаха от нея изявление относно този скандален фотос. На въпросите им Дениз, снимаща се в момента в хита "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), отговори, че в социалните мрежи споделя всичко, което ѝ харесва, и че не се влияе от негативните мнения за себе си, пожелавайки на всички да са живи и здрави. 

9) Толга Текин с нова изгора! След края на снимките на хита "Твоят мой живот" (Paramparca), известният актьор очевидно е обърнал повече внимание на личния си живот и отношенията си. Наскоро Толга бе забелязан от журналисти да излиза късно вечерта от известно заведение в Истанбул, хванал за ръка младо момиче. Виждайки снимащите ги папараци, екранният Йозкан се паникьосал и пред тях обявил, че с дамата до него са само приятели. Хванати ръка за ръка, двамата определено обаче изглеждаха по друг начин... 

10) Нур Фетахоулу се завръща на екран! Наскоро изключително популярната актриса от "Забраненият плод" и "Великолепният век", която преди година и три месеца роди първородната си рожба и преустанови професионалните си изяви, бе забелязана в истанбулския квартал Бебек. Пред журналистите екранната Махидевран султан сподели, че догодина със сигурност се завръща на екран, тъй като в момента преглежда няколко предложени ѝ сценария. След като нейните приятели и бивши колеги от "Великолепният век" Селма Ергеч и Окан Ялабък се включиха със специални участия в драмата "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), започнаха спекулации, че и Нур ще ги последва. На тях тя отговори, че ако получи предложение за специално участие в проекта, ще се съгласи, тъй като в момента гледала единствено него. 

11) Стана ясно, че тоталният хит "Отвътре" (Icerde) на ShowTV приключва в края на настоящия телевизионен сезон въпреки отличните си рейтинги! Феновете на Чаатай Улусой, пресъздаващ главната роля в проекта на Ay Yapim, все пак няма да се налага да се разделят за дълго с любимеца си, тъй като веднага след края на снимките на сериала започват тези на най-новия му филм, за участие в който вече е подписал. Кино-лентата ще бъде заснета през лятото, като се очаква да излезе на голям екран в края на тази година. Филмът ще бъде продуциран от Taff Pictures. Последният филм, в който Чаатай взе участие, бе "Див мед" (Delibal) в края на 2015-а година. 

12) Елчин Сангу с къща за 800 000 турски лири! Наскоро стана ясно, че известната червенокоса актриса, известна в България от "Една любовна история" и "С Русия в сърцето", е купила луксозен имот в истанбулския квартал Левент с хонорарите си от рекламите, в които се включи през последната година. Звездата от най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask) отскоро живее във вила с голяма градина и с басейн. Засега Елчин все още била в процес на обзавеждане на дома си, като най-скъпите декорации, които купила, били две картини на известния художник Емре Юсуфи на стойност общо 700 000 турски лири. 

13) Преди да се завърне на малък екран през новия телевизионен сезон 2017-2018 г., изключително популярният турски актьор Кенан Имирзалъоулу ще за завърне на голям екран! Стана ясно, че любимецът на милиони зрителки по света, направил двугодишна пауза в кариерата си, ще оглави новата историческа кино-лента "Cingöz Recai", която ще бъде продуцирана от компания Limon Film. Наскоро Кенан, известен от "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара", подписал договора си за участие. През следващите дни започват снимките на филма. 

Резултат с изображение за keremcem14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 8 май, ще бъде финализиран брой №158 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 9-ти, започва новият №159, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 10 май, идва ред на десетия брой от "На гости на...", в който ще Ви отведем в дома на актрисата от "Листопад" и "Ифет" Дениз Чакър. В четвъртък, 11 май, предстои интервю с деветия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2017" - Керемджем от "Моят живот". В петък, 12 май, ще бъде публикувано десетото издание от "Втори шанс за провалите", в което ще представим ... В събота, 13 май, идва ред на брой №32 от "Какво коментират в Турция?", от който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка от 6 до 12 май 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 14 май, предстои издание №119 от "Турските актьори 24/7"!
В петък, 12 май, ще стане ясен този сред отпадналите до момента участници, който се завръща обратно в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017"! Тогава започват и последните десети номинации във формата. 

3 коментара:

Diema Family каза...

Здравейте , колко епизода остават до финала на "Дила" ? Бяхте казали че "Тихата улица" е закупен в пакет с "Надежда за обич" и "Дила" от Диема Фемили. Писах им и в фейсбук но не получих отговор. Има ли някаква вероятност да го излъчат??

Diema Family каза...

Мисълта ми е че "Дила" и "Надежда за обич" бяха излъчени отдавна , даже ги повториха. А "Тихата улица" така и не започна. :D

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте, Тодор,
До финала на "Дила" (Dila Hanim) остават 17 епизода, ще приключи през юни. За в момента "Тихита улица" (Huzur Sokagi) не се очаква да започне у нас, възможно е и въобще да не започне. Има много турски сериали, които така и не стартираха тук. Вероятно и този ще е сред тях.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.