"Турските актьори 24/7" (117): от 24 до 30 април 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 30 април, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания и през пролетния ни сезон продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 24 до 30 април 2017 г., научавате сега от издание №117 от "Турските актьори 24/7"!

1) Елчин Сангу прави ударно завръщане на екран! Наскоро изключително популярната актриса от "Една любовна история" и "С Русия в сърцето ми", която до началото на 2017-а година се снимаше в най-успешния си сериал досега - "Любов под наем" (Kiralik Ask), подписа договор за участие в два проекта - филм и сериал. Кино-лентата, в която Елчин ще изиграе главна роля, ще бъде продуцирана от Limon Yapim и ще бъде заснета през идващото лято. Сериалът, с който Сангу ще се завърне на малкия екран, ще се излъчва по KanalD и ще бъде продуциран от нейната вътрешна компания D Yapim. В момента се търсят новите екранни партньори на червенокосата красавица. Можете да я подкрепите в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017"!

2) Джелил Налчакан бе заловен с половинката си! Известният актьор от "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) наскоро бе забелязан от папараци да излиза в малките часове на нощта от известен бар в истанбулския квартал Бейоулу в компанията на приятелката си, като щом съзря снимащите ги фотообективи, екранният Зюлфикяр, който освен актьор е и музикант, призова своята любима да скрие лицето си, защото е видял, че ги снимат. Така за пореден път папараците не успяха да видят лицето на жената до любимеца на хиляди зрителки по света. Към момента Джелил е сред сигурните актьори, които ще се включат в игралния филм "Пойраз Карайел" това лято. 

3) Каан Урганджъоулу ще се жени! Любимецът на милиони зрителки по света, познат у нас от "Край или начало" (Son) и "Изкушение" (A.S.K.), наскоро бе забелязан от папараци в компанията на своята половинка Зейнеп Оймак на разходка в истанбулския квартал Бебек. Пред репортерите Каан, снимащ се в момента с главна роля в хита "Черна обич" (Kara Sevda), сподели, че отдавна е запознал приятелката си със семейството си и че скоро ще вдигат сватба. Вероятно това ще се случи през идващото лято след финала на поредицата, в която пресъздава образа на Емир. 

4) Синем Кобал за пореден път впечатли с предизвикателен фотос! Преди няколко дни чаровната млада актриса, позната в България от "Малки тайни", сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която позира в силно изрязана черна рокля, разкриваща прелестите ѝ, на фона на запален огън. За отрицателно време фотосът бе харесан от над 50 000 последователи на Синем, снимала се за последно в провала "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler) през есента на 2015 г. Кобал няма планове да се завръща на екран в скоро време. За сметка на това съпругът ѝ Кенан Имирзалъоулу, за когото се омъжи през май м. г., ще направи ударно завръщане и на малък, и на голям екран съвсем скоро. 

5) Бенсу Сорал за пореден път демонстрира великодушието си. Младата актриса, която доскоро се снима с главна роля в криминалния хит "Отвътре" (Icerde), но бе убита по сценарий, наскоро бе забелязана на излизане от модно ателие в истанбулския квартал Нишанташъ. Качвайки се в колата си, тя видяла възрастна жена, която помахала на няколко таксита, но никое от тях не спряло. Тогава Бенсу я попитала от колата накъде се е запътила и щом получила отговор от жената, Сорал я поканила в нейната кола с думите: "В една посока сме, ще те закараме, лельо". 

6) Мурат Йълдъръм скоро се завръща на екран в нов сериал! Изключително популярният актьор, познат у нас от "Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа", наскоро присъства заедно със съпругата си Елмаз на представянето на новата книга "Yaşamın Göremediğimiz Şifreleri". Пред присъствалите там журналисти водещият на телевизионна игра №1 в Турция "Стани богат" (Kim Milyoner Olmak Ister?) сподели, че скоро се завръща на екран в нов сериал. "В никоя професия не можеш да кажеш "Научих всичко". Всяка нова роля ме учи на нови неща. Всеки един от героите, които съм изиграл досега, е оставил отпечатък в сърцето и съзнанието ми. За последно се снимах в "Безкрайна любов" (Sonsuz Ask) и се надявам, че зрителите ще се зарадват, когато ме видят в този проект", добави Йълдъръм. 

7) Сонгюл Йоден с нова любов! След като преди няколко месеци се раздели с досегашния си партньор Керем Алъшък, известната актриса от "Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги" има нова половинка - Фатих Артман. Въпреки че дълго време отричаха за връзка помежду си, двамата са неразделни и нямаше как да не се издадат сами за отношенията си. Двамата влюбени бяха забелязани наскоро на вечеря с приятели, на която бяха седнали един до друг и демонстрираха голяма близост. Напомняме, че за последно Сонгюл взе участие в провалилата се през пролетта на 2015-а драма "Дворецът на врабчето" (Serce Sarayi) с Мерт Фърат и Алиджан Юджесой.

8) Неслихан Атагюл татуита инициалите на съпруга си Кадир Доулу на устната си! Младата надежда на турското кино, известна у нас от "Листопад" и "Двете лица на Истанбул", наскоро сподели в профилите си социалните си мрежи снимка на устата си, от която се вижда, че е татуирала буквата "К", символизираща "Кадир", на вътрешната страна на долната си устна. По този начин Неслихан, снимаща се в момента в хита "Черна обич" (Kara Sevda), демонстрира огромната си обич към съпруга си. Можете да я подкрепите в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017"!

9) Ще се установи ли в САЩ известната турска актриса Джейда Дювенджи? Този въпрос е сред най-задаваните в последно време в турското медийно пространство. Наскоро красавицата, която в момента е бременна с второто си дете, проведе пресконференция с настоящи и бъдещи майки, по време на която сподели бъдещите си планове. "Няма да се установим в САЩ. Открихме подходящ лекар за специалните нужди на дъщеря ни Мелиса там и всяко лято прекарваме няколко месеца там. Но не се задържаме за дълго, защото съпругът ми Бюлент има професионални ангажименти тук, в Турция. Смятаме обаче да наемаме къща за бъдещите ни престои там. През юли, когато е терминът ми, ще родя там. Обичаме родината си и няма да се местим в друга държава", сподели Дювенджи от "1001 нощ" и "Другите отчаяни съпруги", снимала се за последно в провалилата се през есента на 2016-а драма "Баща ми и семейството му" (Babam ve Ailesi). 

10) Кенан Имирзалъоулу и Синем Кобал прекарват време заедно като за последно, защото съвсем скоро известният актьор от "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара" се завръща и на голям, и на малък екран. Двамата съпрузи, които през започващия утре май месец предстои да отбележат първата годишнина от сватбата си, бяха забелязани от папараци в голям търговски център на шопинг. Докато Синем се бавеше, избирайки новите си придобивки, Кенан се отегчаваше и я призоваваше да бъде по-бърза. Репортерите забелязаха, че Имирзалъоулу е видимо отслабнал, както вероятно изискват новите му роли в исторически проекти. 

11) Мерием Узерли направи скок във времето! Наскоро една от най-популярните турски актриси, станала световна популярна след участието си в най-успешната турска историческа драма "Великолепният век", сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която чрез приложение на смартфона си се е състарила с поне около 30 години. Иронизиращата себе си Мерием нарече фотоса "Бъдещето" ("Gelecek"), като той бе харесан за отрицателно време от 45 000 фенове на красавицата. Напомняме, че в момента тя се снима във втория сезон на хита "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz). 

12) Телефоните на Хазал Кая и Баръш Кълъч прегряха от поздравления! Отскоро в южноамериканската държава Аржентина се излъчват най-успешните им сериали - съответно "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum) и "Войната на розите" (Gullerin Savasi). Поредиците постигат огромен успех и именно заради това в дните и в часовите слотове, в които се излъчват в Аржентина, Хазал и Баръш изключват телефоните си, защото не спират да получават известия за харесвания, лични съобщения и поздравления от свои аржентински фенове, канещи ги да посетят тяхната родина. В Латинска Америка, известна със своите теленовели, турските сериали привличат все по-голям и по-голям интерес, бележейки рекорди по гледаемост. 

13) Небахат Чехре скоро се завръща на екран! Наскоро стана ясно, че най-известната турска актриса-ветеран, позната у нас от тоталните хитове "Забраненият плод" и "Великолепният век", ще вземе участие в нов проект. Все още не е ясно кой точно, защото Небахат продължава да преглежда предлаганите ѝ сценарии. Причина за бавенето ѝ е страхът от ниските рейтинги, заради които голям брой сериали приключват преждевременно. Чехре не искала да вземе участие в подобен проект, затова все още внимателно подбира в кой да се включи. 

14) След като преди месец тайно се сгоди за новата си половинка Михре Мутлу, Ибрахим Челиккол взриви турското медийно пространство и социалните мрежи! Наскоро любимецът на милиони зрителки по света от "Ифет", "Милост" и "Черни планини", който бе известен като заклет ерген, сподели в профилите си в социалните мрежи свое selfie, на което годеницата му го целува по бузата и на което и двамата изглеждат много щастливи. Фенове-конспиратори обаче оприличиха Михре на известната актриса Фахрие Евджен, като това разбуни духовете в интернет. Приличат ли си двете според Вас?

15) Баръш Ардуч с ново хоби! Любимецът на милиони зрителки по света, изиграл главната роля в най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем", наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи снимка, на която се вижда, че е във военна екипировка и че държи оръжие в ръка. По-късно стана ясно, че симулацията на битки е новото хоби на Ардуч, което практикува заедно с приятелите си по време на отсъствието си от екран и заслужената си почивка. Вероятно Баръш е бил вдъхновен да се впусне в такова приключение покрай началата на три военни сериала в Турция през изминалия месец - "Безименните" (Isimsizler) на KanalD, "Обещание" (Soz) на StarTV и "Войник" (Savasci) на FOX.

Резултат с изображение за sukru ozyildiz
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 1 май, ще бъде финализиран брой №157 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 2-ри, започва новият №158, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 3 май, идва ред на деветия брой от "На гости на...", в който ще Ви отведем в дома на актрисата от "Ифет", "Една любовна история" и "Висше общество" Зюхал Олчай. В четвъртък, 4 май, предстои интервю с осмия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2017" - Шюкрю Йозйълдъз от "Надежда за обич". В петък, 5 май, ще бъде публикувано деветото издание от "Втори шанс за провалите", в което ще представим ... В събота, 6 май, идва ред на брой №31 от "Какво коментират в Турция?", от който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка от 29 април до 5 май 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 7 май, предстои издание №118 от "Турските актьори 24/7"!
Във вторник, 2 май, приключват деветите номинации и започват деветите елиминации в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", а в петък, 5 май, ще стане ясен деветият елиминиран състезател! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.