"Турските актьори 24/7" (116): от 17 до 23 април 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 23 април, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания и през пролетния ни сезон продължават да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 17 до 23 април 2017 г., научавате сега от издание №116 от "Турските актьори 24/7"!

1) Имане Елбани е преживяла спонтанен аборт! След като наскоро ви информирахме, че любимецът на милиони зрителки по света от "Гордата Аси" и "Любов и наказание" Мурат Йълдъръм ще става баща, то стана ясно, че за съжаление това няма да се случи. Съпругата на актьора Имане Елбани е преживяла спонтанен аборт, губейки бебето си. Тази новина разтърси медиите в южната ни съседка, като фенове на Мурат побързаха да изкажат своето съжаление. Той продължава да се снима като водещ на най-успешната телевизионна игра в южната ни съседка "Стани богат" (Kim Milyoner Olmak Ister?) на ATV. 

2) Халит Ергенч е изключително популярен и на изток! Актьорът, станал световноизвестен след ролите си в хитовете "1001 нощ" и "Великолепният век", наскоро посети Пакистан, за да се включи в тазгодишната шестнадесета церемония по връчването на наградите "Lux Style Awards". Халит присъства там, за да връчи наградата в категория "най-добър филм". Пред присъствали на церемонията журналисти Ергенч, снимащ се в момента в хитовата историческа драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), сподели, че е бил много щастлив от поканата, която са му отправили пакистанските колеги. 

3) Серенай Саръкая стана рекламно лице на известна марка шампоани за коса! Изключително популярната млада актриса, снимаща се в момента в най-големия хит в интернет-пространството "Фи" (Fi), наскоро засне реклама, в която промотира новата линия продукти на известния бранд за грижа за косата Hand&Shoulders. Любопитно е, че само за два месеца видеоклипа с участието на Саръкая е гледан над 5 000 000 пъти в YouTube, с което чаровницата от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите" поставя поредния рекорд. Можете да видите рекламата от тук!

4) Мерием Узерли направи визита в Дубай! Изключително популярната актриса с германски произход, станала световноизвестна след участието си в най-успешната турска историческа драма "Великолепният век", наскоро посети Катар, където представи новата линия на собствения си бранд за мода и красота, който създаде съвместно с дубайските си партньори. Впечатление на присъствалите там журналисти направи колието, което Узерли бе сложила на шията си и което по последна информация е подарък от партньорите ѝ в Дубай на стойност 150 000 турски лири. Напомняме, че в момента Мерием се снима в криминалния хит "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz). 

5) Бурджу Кара е в напреднала бременност! Известната актриса от "Сълзи над Босфора" наскоро бе забелязана в голям търговски център в Истанбул, където изгледа направилия наскоро премиерата си в кината филм "X-Ray". На излизане от кино-салона, където я пресрещнаха репортерите, Бурджу сподели пред тях, че влиза в петия месец от бременността си и че се учи отсега на майчинство от своята сестра и по-възрастните жени в семейството си. Тя добави, че бременността е вълшебно чувство. От направените снимки се вижда изпъкналото коремче на Бурджу, която за последно се снима във втория сезон на драмата "Гордиев възел" (Kordugum) през изминалата есен.

6) След участието си във феноменалния сериал "Отново любов" (Ask Yeniden), една от най-любимите екранни двойки на Турция Буура Гюлсой и Йозге Йозпиринчи отново се събира, но този път на голям екран! Буура ("Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг") и Йозге ("Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал") ще оглавят новия игрален филм "Нова любов" (Yeni Ask), чиито снимки започват през юни. Любопитно е, че преди главната женска роля на Дуру да бъде поверена на Йозге, тя е била предложена на Синем Кобал ("Малки тайни"), която обаче след прочитането на сценария отказала. 

7) Беррак Тюзюндач винаги е привличала вниманието на медии и фенове със странното си поведение. Наскоро екзотичната красавица, позната у нас от "Езел" и "Край или начало", бе забелязана от папараци да се разхожда из истанбулския квартал Бебек. Понечвайки да я спрат за кратко изявление, Беррак им се изрепчила и им казала, че не обича докато върви да я спират, и продължи по пътя си без да ги отрази. Факт е, че Беррак не е сред тези, които се интересуват от хорското мнение, и е известна с бунтарския си нрав. В момента тя се снима в тоталния хит "Фи" (Fi). 

8) Шюкран Овалъ за пореден път показа колко голямо сърце има! Наскоро известната турска актриса, изиграла главната роля във втория сезон на хита "Твоят мой живот" (Paramparca), сподели в профилите си в социалните мрежи снимка на котка, родила пет малки котенца. Шюкран сподели, че е открила котилото в двора на градината си и че веднага го е прибрала вътре на топло, осигурявайки му подслон и храна. Красавицата призова своите последователи да осиновят котенцата и също така да не продават и купуват животни, а да ги даряват и осиновяват. 

9) Серенай Саръкая бе забелязана в Холивуд! Изключително попуярната млада актриса от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите" впечатли холивудски продуцент с играта си в новия си сериал "Фи" (Fi), който бе представен на тазгодишния филмов фестивал в Кан, и по-точно с танца си, който изигра като балерина в първия епизод на поредицата. Известният продуцент бил толкова развълнуван от играта на Серенай, че записал името ѝ в работния си тефтер и разкрил пред журналисти, че при подбора на каст за следващите си проекти, ще избира и измежду Саръкая. 

10) Еркан Петеккая замина на почивка след края на снимките на "Твоят мой живот" (Paramparca)! Актьорът, изпълнил главната роля в хитовата драма, замина заедно със семейството си - съпругата си Дидем и сина си Джем, за Танзания, Африка. Заедно с пътешествието си из Черния континент, Еркан намери време и за хобито си - фотографията, като отскоро споделя много снимки от пътуването си със своите последователи в профилите си в социалните мрежи. От дълго време актьорът, който ще се завърне на екран тази есен в нов сериал на FOX, искаше да посети Африка и да отдели време за семейството си. 

11) Ще се женят ли Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу, които се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на излъчващата се в момента у нас всеки уикенд по Диема Фемили романтичната комедия "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi)? Този въпрос е сред най-задаваните в последно време в медийното пространство в южната ни съседка. Наскоро Йозге бе забелязана от репортери в голям търговски център, като на техните въпроси тя отговори: "Според мен семейният живот и кариерата са сложни за комбиниране. На този етап не мислим да се женим, връзката ни е силна. С времето ще видим". А относно новия ѝ филм с Мурат Йълдъръм Гюрел добави: "Снимките приключиха. През ноември филмът ще тръгне по кината. С Мурат много си паснахме. Свършихме хубава работа, нямам търпение до премиерата". 

12) Ще се жени ли Озан Гювен? Наскоро изключително популярният актьор, познат у нас от "Истанбулска приказка" и "Великолепният век", запозна своята нова половинка Едже Йонен със своето семейство, като според мнозина това е първата стъпка към брака му. Няколко дни след това Озан и Едже бяха забелязани на излизане от известно заведение в Истанбул, като на въпросите на журналистите дали ще се женят, те отговориха с мълчание. Дали в случая мълчанието е знак на съгласие? В момента Гювен се снима с главна роля в интернет-хита "Фи" (Fi). 

13) Съкращават сцените на Чаатай Улусой с Бенсу Сорал в сериала "Отвътре" (Icerde)! След като стана ясно, че Чаатай има връзка с друга актриса от каста на хитовия проект - Дуйгу Саръшън, пресъздаваща образа на комисар Сема, сценаристите на поредицата намаляват все повече и повече общите и интимни сцени на Улусой с екранната му партньорка Сорал. След драматичните събития в последния излъчен епизод от кримката, след които героинята на Бенсу - Мелек, бе простреляна, не е ясно дали участието ѝ в сериала продължава и дали героинята ѝ ще оживее. Ако прогнозите, че Мелек ще умре, се сбъднат, се очаква сценаристите да направят така, че комисар Сема да влезе в живота на героя на Чаатай - Сарп. Едно е ясно - утрешният епизод №31 ще даде повече яснота по въпроса.

14) Илкер Калели отказа да си партнира с Берен Саат в новия игрален филм "Влакът" (Tren)! Изключително популярният актьор, когото можете да подкрепите в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", се е отказал от участието си в проекта. В момента продуцентите, които са се заели със създаването на филма, са в търсене на нов екранен партньор на Берен. Илкер, познат у нас от "Тайни" и снимал се за последно в хита "Пойраз Карайел", се отказва в последния момент от участие във филма, тъй като началото на снимките му бяха насрочени за началото на месец май, т. е. само след седмица. Продуцентите от BKM разкриват, че във филма "Влак" ще бъде разказана историята на мъж и жена, докато пътуват във влак. 

Резултат с изображение за damla sonmez
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 24 април, ще бъде финализиран брой №156 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 25-ти, започва новият №157, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 25 април, предстои дванадесетото за сезона и шестдесет и шесто издание от "Турция представя...", в което ще представим новия пролетен сериал на ATV "Обичам и двамата" (Ikisine de Sevdim). В сряда, 26 април, идва ред на осмия брой от "На гости на...", в който ще Ви отведем в дома на актрисата от "Пепел от рози" Есра Дерманджъоулу. В четвъртък, 27 април, предстои интервю със седмия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2017" - Дамла Сьонмез. В петък, 28 април, ще бъде публикувано осмото издание от "Втори шанс за провалите", в което ще представим ... В събота, 29 април, идва ред на брой №30 от "Какво коментират в Турция?", от който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка от 22 до 28 април 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 30 април, предстои издание №117 от "Турските актьори 24/7"!
Във вторник, 25 април, приключват осмите номинации и започват осмите елиминации в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", а в петък, 28 април, ще стане ясен осмият елиминиран състезател! 

4 коментара:

Анонимен каза...

Сема е комисар, не адвокат във "Вътре"!

Анонимен каза...

Мелек е адвокат, Сема е комисар! Проверявайте си информацията преди да пишете!
Ако умре Мелек, ще е жалко - със Сарп бяха наистина хубава екранна двойка...

Тодор каза...

:(

Тодор каза...

Жалко за Мелек , това им е традиция да убиват главните герой/ни.Съсипаха сериала.

Предоставено от Blogger.