"Турските актьори 24/7" (115): от 10 до 16 април 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 16 април, честито Възкресение Христово! Продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на
СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания и през пролетния ни сезон продължават да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 10 до 16 април 2017 г., научавате сега от издание №115 от "Турските актьори 24/7"!

1) Къванч Татлъту си търси нов дом! Най-известният турски актьор, познат в България чрез ролите си в хитовете "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", е принуден да се премести в нова къща заради своите домашни любимци - две кучета, една котка и една птичка. На животинките им било тясно в досегашния им дом и за да им бъде по-широко, Къванч в момента търси по-просторна къща с голям двор, на който пухкавите му любимци да си играят на спокойствие. Напомняме, че в момента Татлъту се снима в хита с Туба Бююкюстюн "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) на StarTV, като често използваше караваните на снимачната площадка на проекта за втори дом на част от домашните си любимци.

2) Бурак Йозчивит ще се ожени за своята половинка Фахрие Евджен през юни месец! Именно заради това в момента изключително популярният актьор, познат у нас от "Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата", прекарва свободното си време освен в подготовка за сватбата, и в компанията на своето семейство, тъй като съвсем скоро ще се раздели с него и ще създаде свое собствено. Наскоро любимецът на милиони зрителки по света, снимащ се в момента в драмата "Черна обич" (Kara Sevda), публикува в профилите си в социалните мрежи свое общо selfie със своята майка Джейхан Йозчивит и със своята сестра Бурчин Дениз. Фотосът за отрицателно време събра десетки хиляди харесвания от феновете. 

3) Чаатай Улусой стана фризьор! Един от най-известните и харесвани млади турски актьор, който в България познаваме чрез ролите му в хитовете "Огледален свят" и "Кварталът на богатите", наскоро смени професията си и стана от актьор - фризьор. Първият му клиент бе брат му Аталай Улусой, който сподели в профилите си в социалните мрежи свое selfie, на което се вижда как в заден план Чаатай го подстригва. Актьорът не се изкуши да се усмихне на камерата, а продължи концентрирано да фризира по-малкия си брат. Напомняме, че в момента Чаатай се снима в криминалния хит "Отвътре" (Icerde). 

4) Мерве Болуур и Мурат Далкълъч застават заедно пред камера! Наскоро една от най-обсъжданите светски двойки в южната ни съседка бе забелязана в луксозен ресторант в Истанбул, като на излизане от него даде кратко изявление пред струпалите се отвън журналисти. Пред репортерите Мурат, известен повече с певческата си кариера, сподели, че това лято със съпругата му ще играят заедно в игрален филм, с което зарадва многобройните си фенове. Мерве, позната у нас от "Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг", от своя страна добави, че двамата ще оглавят филм на ужасите и обещава, че ще уплашат всички. Напомняме, че за последно Болуур се снима в провала "Бурята в мен" (Icimdeki Firtina). 

5) Серенай Саръкая и Керем Бюрсин са повече от щастливи заедно! Наскоро двамата любимци на младата аудитория бяха забелязани от папараци да вечерят заедно в луксозно заведение в Истанбул. Серенай, позната у нас от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", и Керем, снимащ се в момента в "Този град ще дойде след теб" (Bu Sehir Arkandan Gelecek), прекараха няколко часа в романтична обстановка и демонстрираха повече от прекрасни отношения помежду си, прегръщайки и целувайки се. Техните отношения опровергаха всички появили се слухове за ревност от страна на Бюрсин към Саръкая, след като в новия ѝ сериал "Фи" (Fi) тя засне доста интимни сцени с екранния си партньор Мехмет Гюнсюр. 

6) Сестрите Бенсу и Ханде Сорал с благотворителна кауза! Наскоро двете изключително популярни млади актриси станаха рекламни лица на благотворителния маратон, организиран от най-големия телекомуникационен оператор в Турция - Vodafone, който ще се проведе на 30 април (неделя). Те ще се включат в него и ще тичат наравно с останалите доброволци, които ще вземат участие в него. Пред журналисти те споделиха, че тичането е много важно и че прави човек по-мотивиран и енергичен, че го кара да се чувства много по-добре. Ханде специално добави, че се гордее с по-малката си сестра - Бенсу, снимаща се в момента в хита "Отвътре" (Icerde). 

7) Бергюзар Корел превзема Боливуд! Наскоро стана ясно, че изключително популярната турска актриса, позната у нас от хитовете "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара", ще се включи с главна роля в нов индийски филм. Красавицата, снимаща се в момента в историческата драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) ще застане рамо до рамо в новия проект с един от най-известните индийски актьори Никеш Рам. По последна информация голяма част от сцените във филма ще бъдат заснети в Дубай и по-специално - в най-високата сграда в света "Бурж Халифа". Продуцентите на проекта се спрели на Бергюзар, след като събрала най-много гласове в по-рано проведена от тях анкета. 

8) След приключването на снимките на хитовата криминална драма "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) преди близо два месеца, изключително популярните актьори и влюбени Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели заминаха на заслужена почивка в чужбина. Наскоро любимците на милиони зрители по света се завърнаха от екзотичното си пътешествие. Преди няколко дни Бурчин бе забелязана от репортери в истанбулския квартал Бебек, като на въпроса защо двамата с Илкер са толкова потайни и не споделят почти никакви снимки от личния си живот и преживяванията си, тя отговори: "Защото не искаме да тормозим хората", вероятно намеквайки за твърде показния начин на живот на други светски двойки в Турция. 

9) Кенан Имирзалъоулу се завръща на екран! Изключително популярният турски актьор, когото в България сме гледали в хитовете "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара", предстои да оглави нов сериал в началото на следващия телевизионен сезон 2017-2018 г. в Турция! По последна информация любимецът на милиони зрителки по света вече се е договорил с арабската продуцентска компания O3 Medya, която в момента създава хитовете "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) и "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin), за участието си в нов исторически сериал, в който ще пресъздаде образа на великия султан Мехмет ||. Отсега се говори, че сумата, която Имирзалъоулу ще получава като хонорар, ще бъде космическа. 

10) Рекорд! Новият интернет-сериал "Фи" (Fi), който започна преди две седмици - на 31 март, отчете невероятен успех с първите си три епизода, качени на онлайн-платформата PuhuTV. Поредицата със Серенай Саръкая, Озан Гювен, Мехмет Гюнсюр и Беррак Тюзюндач в главните роли досега е гледана над 10 000 000 пъти в интернет, което я прави най-гледаният сериал във виртуалното пространство в момента. Интересът към сериала, създаден по мотиви от едноименната книга, е огромен. Следващите три епизода - четвърти, пети и шести, ще бъдат качени на PuhuTV в петък, 21 април. От тук можете да следите проекта с български субтитри!

11) Джейда Атеш и любимият ѝ Буура Топлусой заживяха във Флорида, САЩ. Наскоро известната млада турска актриса, позната у нас от "Огледален свят", сподели в профилите си в социалните мрежи снимка, на която се вижда как заедно с половинката си се наслаждават на хубавото време там, карайки велосипеди. Джейда, снимала се за последно в провалилата се драма "Безгрижен живот" (Gamsiz Hayat) през есента на 2015 г., сподели, че само за час заедно с приятеля ѝ са изминали цели 16 километра с колелата си. Ето как красавицата се поддържа винаги в отлична форма...

12) Емре Кънай против референдума, който се провежда днес в южната ни съседка! Изключително популярният актьор, познат у нас от "Семеен сарай", наскоро отправи гневно послание в профилите си в социалните мрежи, гласящо следното: "Мислете с главите си, не ставайте поклонници на сепаратизма. Не бъдете глупави! Враговете на Ататюрк ще кажат "да" на референдума, а вие?". С това свое изявление актьорът, снимащ се в момента в новата драма "Черна орис" (Kara Yazi), изяви своето категорично "не", което ще зачеркне в бюлетината за референдума на президента Ердоган днес. 

13) Бременна ли е Неслихан Атагюл? Този въпрос отскоро е сред най-задаваните в медийното пространство в южната ни съседка, след като преди няколко дни Кадир Доулу сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, която Неслихан коментира с думите "Моят герой! Обичам те!". На нея Кадир отговори с коментар, който взриви мрежата за отрицателно време: "Обичам те, второ бебе!". След него последва вълна от коментари на фенове, които са на мнение, че щом Неслихан е "второто бебе" на Кадир, то на бял свят съвсем скоро ще дойде първото. Дали е така? 

Резултат с изображение за ezgi asaroglu14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 17 април, ще бъде финализиран брой №155 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 18-ти, започва новият №156, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 19 април, предстои седмото издание от "На гости на...", в което ще Ви отведем в дома на известната турска актриса от "Сълзи над Босфора" и "Черна роза" Едже Услу. В четвъртък, 20 април, идва ред на интервю с шестия отпаднал състезател в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017" - звездата от "Моят живот" (O Hayat Benim) Езги Асароулу. В петък, 21 април, ще можете да прочетете седмия брой от "Втори шанс за провалите", в който ще представим "Лъжовна пролет" (Yalanci Bahar) с Фахрие Евджен и Джансел Елчин. В събота, 22 април, ще бъде публикувано издание №29 от "Какво коментират в Турция?", от което ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка от 15 до 21 април 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 23 април, идва ред на брой №116 от "Турските актьори 24/7"!
В петък, 21 април, приключват светкавичните седми елиминации в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", като тогава ще стане ясен седмият елиминиран състезател! 

5 коментара:

Анонимен каза...

"Обичам те, второ бебе!"-Моля,не пишете глупости!!Преводът на коментара е"Аз също те обичам,бейби"!! Думата "too" може да бъде заместена при писане на съобщения(неофициални) с цифрата две.Двете се произнасят по един и същ начин!!!!Вчера излезе видео от снимачната площадка и като гледам Неслихан как пуши цигарите не ми се вярва да е бременна.

Анонимен каза...

Сериали в България какво е мнението ви за сериала Завинаги свързани моето е че е противнивен сериал
Индийските сериали изобщо не са интересни пьлни глупости
Грешка е че ги дават и този Ритьмьт на мечтите е пьлна боза
Турските новите турски сериали не са интересни и не са нищо особено
Старите турски сериали като Мечтатели Малки жени Морска звезда
Любов извън закона са класика а тези новите Като Моят живот
Дила Част от мен Твоят мой живот изобщо не са интересни
И не са добри
А Опасни улици е в целият сериал най добрият турски сериал
Сезонът на черешите сьщо е добьр турски сериал
Според вас Комисар Хакан от Опасни улици който наскоро дойде в екипа прилича ли на Енгин от сериала Опасни улици
Според мен си приличат много и сякаш са близнаци
Освен това Комисар Хакан от Опасни улици прилича на Алекс от Сериала Уитни
Лек ден

Тодор каза...

Като те гледам колко си неграмотен , чак ми е жал за теб!!! Никой не ти е искал малоумното мнение , върви се скрий някъде! По - противно същество от теб няма! Олигофрен прост!!!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
В коментара си Кадир не е написал "too", както казвате, а "2". Да, това може да се разбира и като "второ" и като "too", именно в това е интригата. Да не говорим, че преди "2" има точка, а ако се четеше като "too", такава не би трябвало да има. ;)
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за мнението. Не гледаме нито един от изброените от Вас сериали и нямам как да се изкажем по въпросите, които сте ни задали.
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Здравейте,
Освен към нас, вероятно разбирате, че в коментарите си трябва да проявявате уважение и към останалите членове на провеждащата се дискусия. Ще Ви помолим отсега нататък да се въздържате от подобни групи думи и грозни квалификации, ако ли не - коментарите Ви ще бъдат трити!
Леки и успешни дни! :)

Тодор каза...

По - добре изтривайте коментарите на важния ви неграмотен читател а не мойте! ;)

Предоставено от Blogger.