"Турските актьори 24/7" (114): от 3 до 9 април 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 9 април, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания и през пролетния ни сезон продължават да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 3 до 9 април 2017 г., научавате сега от издание №114 от "Турските актьори 24/7"!

1) Отскоро в турските медии усилено се спекулира, че Шюкрю Йозйълдъз напуска новата хитова драма "Пастирска звезда" (Coban Yildizi) на FOX, която оглавява заедно със Селин Шекерджи. Преди няколко дни самият той бе засечен от папараци в истанбулския квартал Нишанташъ, като на въпросите им дали тези слухове са верни, той отговори с "не", което означава, че не напуска проекта и продължава да се снима в него. А на въпроса дали ще се ожени за своята половинка Рабиа Аяман отвърна, че това е нещо, което предпочита да остане в тайна, само между тях двамата. Можете да подкрепите Шюкрю в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017". 

2) Илкер Калели запозна Бурчин Терзиоулу с майка си! Наскоро една от най-обсъжданите светски двойки в южната ни съседка бе забелязана да вечеря в едно от най-нашумелите заведения в Истанбул - Soho House. Илкер и Бурчин, срещнали и влюбили се на снимачната площадка на приключилата преди месец криминална драма "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), бяха в компанията на майката на Илкер - Берил Йозтуналъ, която се запозна със своята бъдеща снаха. Напомняме, че у нас познаваме Бурчин от "Езел" и "Милост", а Илкер - от "Тайни". Можете да подкрепите Калели в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017". 

3) Аслъ Енвер и Мурат Боз са постоянно хванати ръка за ръка. Наскоро една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка бе забелязана търговския център Zorlu в Истанбул, където пазаруваха и изпиха следобедното си кафе. Впечатление на папараците направи това, че двамата млади влюбени бяха постоянно хванати ръка за ръка, дори когато пиеха кафе. Напомняме, че те се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на игралния филм "Моят брат" (Kardesim Benim), в който изиграха главните роли заедно с Бурак Йозчивит в началото на миналата 2016-а година. В момента Аслъ се снима в новата драма "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin) на StarTV. 

4) След като само преди седмица се разделиха, известната актриса Гьокче Бахадар и Ефе Дуру се сдобриха! Наскоро красавицата, позната у нас от "Листопад" и снимаща се в момента с главна роля в хита "Име-легенда" (Adi Efsane) на KanalD, и половинката ѝ бяха забелязани в заведение в истанбулския квартал Етилер, демонстрирайки повече от близки отношения и показвайки, че вече не са скарани. Престоят им в кафенето не бе дълъг и не след дълго двамата си отидоха, като Ефе отпътува за Азиатската част на града по работа, а Гьокче се завърна на снимките на новия си проект. 

5) Селма Ергеч посрещна родителите си! Наскоро майката и бащата на известната актриса, позната у нас от "Гордата Аси" и "Великолепният век", които живеят в Германия, дойдоха в Турция, за да видят дъщеря си, зет си Джан Йоз и внучка си - Ясмин. Привечер цялото семейство излезе на вечеря в известно заведение в Истанбул, като на излизане от него Ергеч позира заедно с близките си и направи кратко изявление пред присъствалите журналисти, гласящо следното: "Нашите си дойдоха от Германия и вечеряхме заедно. Много ми липсваха!". Когато репортерите започнаха да "нахалстват" с въппроси, Селма ги "скастри" със следните думи: "С ваше позволение, отивам си у дома да приспя дъщеря си". 

6) Керем Бюрсин замества Баръш Ардуч! Съвсем скоро младият актьор, снимащ се в момента в сериала "Този град ще дойде след теб" (Bu Sehir Arkandan Gelecek), ще стане рекламно лице на голяма турска банка, след като договорът на екранния Йомер от романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask) изтича. Преди няколко дни самият Баръш сподели в профила си в социалната мрежа послание до Керем, гласящо следното: "Успех, братле!" ("Yolun acik olsun, kardesim"). Това учуди феновете на двамата, които все още не знаеха за какво става въпрос, но малко след това турските медии ги "разобличиха". Керем ще се конкурира с Къванч Татлъту, рекламиращ друга банка в момента. 

7) Джан Яман и Бестемсу Йоздемир преживяват любовен романс! Преди няколко дни двамата млади любимци на зрителите, които доскоро бяха просто приятели, бяха забелязани от турски папараци хванати ръка за ръка в истанбулския квартал Нишанташъ. Джан, който се снима в момента в сериала "Кой не ни обича?" (Hangimiz Sevmedik) на TRT1, се раздели със своята досегашна половинка Аджеля Топалоулу, с която си партнираше в предишния си проект "Да обичаш на инат" (Inadina Ask), и отново се влюби в актриса, този път - популярната от "Черни пари и любов" (Kara Para Ask) Бестемсу. 

8) Баръш Ардуч загуби котката си! Наскоро половинката на изключително популярния актьор, когото можете да подкрепите в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017" - Гюпсе Озай, сподели в профилите си в социалните мрежи снимка на рижавия им котарак Левязъм, който се изгубил от дома им и в момента го търсят. Котаракът е персиец и е изгубен в района на търговския център Zorlu. Гюпсе остави телефон и име за връзка, ако животинката бъде открита. 

9) Нургюл Йешилчай прекарва свободното си време със сина си. Наскоро изключително известната актриса, позната у нас от "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите", "Ангелският остров" и "Твоят мой живот", сподели в профилите си в социалните мрежи свое selfie, на което позира заедно със сина си Осман Неджат в известно заведение в Истанбул. Към фотоса, който за отрицателно време събра десетки хиляди харесвания, Нургюл написа, че синът ѝ, който вече е на дванадесет години, е пораснал много бързо. Напомняме, че в момента тя се снима с главна роля във втория сезон на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem). 

10) Онур Сайлак обърка всички! Наскоро папараци заснеха как световноизвестният актьор от "Гордата Аси" и "Огнено сърце", снимащ се в момента с главна роля в историческия хит "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), посещава известно заведение в Истанбул късно през нощта, а след това отива в хотел, в който остава до сутринта. След излизането на новината мнозина предположиха, че Онур изневерява на своята съпруга Туба Бююкюстюн, след като дълго време се говореше, че двамата се развеждат. Впоследствие те отрекоха тази информация, но ето, че самите те отново дадоха повод за съмнения... Дали пък не става въпрос за PR-трик?

11) Белчим Билгин се завърна в Истанбул, след като вече от половин година насам се е установила заедно със съпруга си Йълмаз Ердоан и синът им в английската столица Лондон. По този повод актрисата от "Гордиев възел" (Kordugum) излезе на парти заедно с най-добрата си приятелка Берен Саат в известно заведение в града. Тъй като двете отдавна не се бяха виждали, прекараха доста време в ресторанта и пийнаха в повече... На излизане от заведението обаче репортерите видяха Берен в доста лошо състояние - любимката на милиони зрители по света от "Забраненият плод" и "Пепел от рози" се бе напила дотолкова, че не можеше да ходи сама и я държеше Белчим, която бе в по-трезво състояние. 

12) Сериалът "Майка" (Anne) приключва! Въпреки отличните си рейтинги от почти 9%, които отчита всеки вторник, драмата на StarTV ще излъчи своя финал в края на телевизионен сезон 2016-2017 г.! Наскоро Джансу Дере, изпълняваща главната роля в проекта на MF Yapim, бе забелязана от репортери, пред които даде следното изявление: "Сериалът върви много добре, но въпреки това приключва. Берен Гьокйълдъз прави страхотна роля в проекта, възприемам я като свое собствено дете. Още в началото сключих специален договор за участие в сериала само за един ТВ сезон. Сериалът приключва в края на този сезон. Получавам интересни предложения за участия в игрални филми. Ако си харесам някое, това лято ще се снимам във филм". По последна информация 30 епизод на "Майка" ще бъде последен. 

13) Озан Гювен запозна новата си любима с приятелите си! Наскоро известният актьор, познат у нас от "Истанбулска приказка" и "Великолепният век", бе забелязан заедно с новата си половинка Едже Йонен и колежките си Нургюл Йешилчай и Шебнем Бозуклу да вечеря в известно заведение. Пред журналистите, които го помолиха за изявление на тръгване, той сподели следното: "Нургюл и Шебнем са още горе. Вечеряхме заедно. Говорихме си за работа. Новият ми сериал "Фи" (Fi) засега върви много добре. Пожелаха ми успех!". 

Резултат с изображение за taner olmez mert
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 10 април, ще бъде финализирано издание №154 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 11-ти, започва новото №155, което ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник ще можете да прочетете единадесетия за сезона и шестдесет и пети подред брой от "Турция представя...", в който ще представим новия пролетен сериал на ATV "Кой те взе от мен?" (Seni Kimler Aldi). В сряда, 12 април, идва ред на шестото издание от "На гости на...", в което ще Ви отведем в дома на известната турска актриса от "Листопад" Гьокче Бахадар. В четвъртък, 13 април, предстои интервю с петия отпаднал състезател в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017" - Танер Йолмез от "Кварталът на богатите". В петък, 14 април, ще можете да прочетете шестото издание от "Втори шанс за провалите", в което ще представим "Сбогом" (Veda) с Фахрие Евджен и Мехмет Асланту. В събота, 15 април, идва ред на брой №28 от "Какво коментират в Турция?", в който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи от 8 до 14 април 2017 г. И в неделя, 16 април, предстои издание №115 от "Турските актьори 24/7"!
Във вторник, 11 април, приключват шестите номинации и започват шестите елиминации в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", а в петък, 14 април, ще стане ясен шестият елиминиран състезател! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.