"Турските актьори 24/7" (113): от 27 март до 2 април 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 2 април, и продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските
актьори 24/7", чиито нови издания и през пролетния ни сезон продължават да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през изминалата седмица - от 27 март до 2 април 2017 г., научавате сега от издание №113 от "Турските актьори 24/7"!

1) Мурат Йълдъръм ще става баща! След като през изминалата 2016-а година се запозна с мароканската красавица Имане Елбани и през декември се ожени за нея, един от най-известните турски актьори, познат у нас чрез ролите си в "Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа", вече е готов да стане татко. Наскоро Мурат, който е новият водещ на най-известната телевизионна игра в южната ни съседка "Стани богат" (Kim Milyoner Olmak Ister?) бе засечен от журналисти, пред които заяви, че ако съпругата му не го дари с дете, то няма да има смисъл от техния брак, и загатна, че двамата вече работят по въпроса.

2) На 31 март, петък, се състоя дългоочакваната премиера на първия турски онлайн-сериал "Фи" (Fi) със Серенай Саръкая. На гала-вечерта, организирана по този повод, присъстваха най-големите имена на турското кино и, разбира се, самата Серенай, пресъздаваща главната роля в проекта на Ay Yapim и PuhuTV. Тя бе облечена в дълга тюркоазено синя рокля, като цялостната ѝ визия напомняше много на тази, с която бе по време на снимките на един от най-успешните си сериали "Сезони на любовта" (Lale Devri). Саръкая бе придружавана от своя любим Керем Бюрсин, с когото демонстрира изключително близки отношения през цялата вечер, целувайки и прегръщайки го. 

3) Още новини от премиерата на "Фи"! На събитието, организирано по повод началото на онлайн-сериала, присъства една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит. По-наблюдателни фенове разкриха, че визията, с която известната актриса от "Листопад", "С Русия в сърцето" и "Чучулигата" се появи, е изцяло взаимствана от тази на друга нейна колежка Йозге Йозпиринчи ("Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал"), която през 2015-а година получи "Златна пеперуда". Роклята на Фахрие бе абсолютно същата като на Йозге, както и прическата ѝ. Така Евджен за пореден път си навлече гнева на феновете... 

4) Мехмет Асланту брои стотинките. Изключително популярният актьор-ветеран, когото у нас познаваме чрез ролята му в хита "Истанбулска приказка" (Bir Istanbul Masali), наскоро бе забелязан от папараци да се радва на хубавото време в истанбулския квартал Нишанташъ, излизайки на обяд в малко заведение със свой приятел. Впечатление на заснелите го журналисти направи фактът, че когато получил сметката, той повикал сервитьорът и му казал, че отстъпката на ястието, което поръчал и която била отбелязана в менюто, не била отразена на сметката и така тя се оказала малко по-голяма. Веднага след това служителят на заведението донесе нова сметка, с отразеното в нея намаление, и Мехмет си тръгна заедно със своя приятел доволен. Напомняме, че за последно Асланту се снима в драмата "Гордиев възел" (Kordugum) на FOX. 

5) Една от най-известните турски актриси Нургюл Йешилчай отпразнува своя рожден ден миналата неделя, 26 март. Тогава световно популярната красавица от хитовете "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Ангелският остров", "Имението с лозите" и "Твоят мой живот", навърши 41 години. Макар да не е юбилей, Нургюл организира общо пет партита в пет поредни вечери по случай рождения си ден, като последното бе най-голямо и пищно и се проведе в известното заведение Soho House. Сред поканените бяха Серхат Теоман, Лейля Ферай, Синем Йозтюрк и други. Напомняме, че в момента Йешилчай се снима във втория сезон на "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem). 

6) Баръш Ардуч е син за пример! Преди няколко дни изключително популярният актьор, снимал се за последно в най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), бе забелязан на излизане от известно заведение в истанбулския квартал Етилер. Пред журналистите, заобиколили го, екранният Йомер заяви, че се прибира у дома, където го чака неговата майка. Баръш не бе употребил алкохол в клуба и се качи зад волана на автомобила си, който въпреки това управляваше доста внимателно и предпазливо. Можете да подкрепите Ардуч в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017"!

7) Както съобщихме в новина №5, Нургюл Йешилчай отпразнува своя 41 рожден ден с голямо парти. На него, разбира се, бе поканена и нейната екранна партньорка във втория сезон на историческата драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) Фарах Зейнеп Абдуллах, която пристигна в заведението, където бе организирано събитието, хваната за ръка за своята половинка - Джанер Джиндорук, който също бе сред поканените. На въпросите на журналистите дали смятат в скоро време да сключат брак, двамата предпочетоха да отговорят с мълчание. У нас познаваме Фарах чрез ролите ѝ в хитовете "Времето лети" и "С Русия в сърцето". 

8) Както неведнъж сме информирали, Енгин Акюрек е един от най-известните турски актьори в Южна Америка, където сериалите му "Пепел от рози" и "Черни пари и любов" се радват на огромен успех. В сряда, 29 март, общо 70 000 фенове от Южна Америка превърнаха Енгин в най-обсъждания човек в Twitter, публикувайки видеа, в които го поздравяват на... турски език! Любовта на бразилските феновете към Акюрек ги е накарала да започнат да учат турски, като те му показаха това под формата на кратки видео-клипове с послания, отправени към идола им. Наскоро също така самият Енгин, който в момента се снима в "До живот" (Olene Kadar), сподели в своите профили в социалните мрежи кратко видео, отправено към децата, болни от аутизъм, което можете да видите с превод от тук!

9) Нур Фетахоулу заминава в чужбина! Наскоро изключително популярната турска актриса, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", която преди година - през февруари 2016-а, стана майка за първи път, бе забелязана от папараци в истанбулския квартал Бебек. Пред репортерите, срещнали я, тя заяви, че предстои да извади виза и да замине на почивка със съпруга си Левент Везироулу и дъщеричката си Елиса Гюзин в чужбина. Все още не е ясно коя е държавата, на която се е спряло младото семейство. Нур обаче определено ще липсва на своите фенове, тъй като няма планове да се завръща на екран в скоро време.

10) Чаатай Улусой похарчи хонорара си. Изключително популярният млад турски актьор, когото у нас сме гледали в хитовете "Огледален свят" и "Кварталът на богатите", наскоро остави своя автомобил-пикап в автосервиз. Причината не е била повреда във возилото, а смяна на цвета му. Колата на Чаатай вече е боядисана в тъмно зелен цвят. Любопитно е, че е Улусой е платил 50 000 лири за промяната цвета на пикапа при положение, че целият струва 160 000 турски лири. Така хонорарът му за участието ми в криминалната драма "Отвътре" (Icerde) отиде в джоба на автосервиза.

11) Селен Сойдер се завръща на екран! Изключително популярната актриса, позната у нас чрез ролята ѝ в хита "Сезони на любовта", в началото на тази година напусна романтичната комедия на TRT1 "Кой не ни обича?" (Hangimiz Sevmedik) заради неразбирателство с вече бившия ѝ екранен партньор Джан Яман ("Да обичаш на инат"). Наскоро чаровницата бе забелязана заедно със своя съпруг Орен Франсез в големия истанбулски търговски център Zorlu, като на въпросите на репортерите дали предстои да се завърне на екран с нова роля, тя загатна, че е много вероятно.

12) Броени дни остават до раждането на второто дете на Джейда Дювенджи! Известната актриса от "1001 нощ" и "Другите отчаяни съпруги" наскоро сподели, че ще роди не в родината си Турция, а в Америка, където по-рано проведе лечение и забременя за втори път. Любопитно е, че тя също така разкри полът на бебето, както и името, което ще му даде. То ще е момченце и ще се казва Окан Али. Напомняме, че Дювенджи стана майка за първи път преди шест години на момиченце и че се омъжи за своя любим Бюлент Шакрак през 2015-а. Да ѝ пожелаем безпроблемно раждане!

13) Къванч Татлъту очевидно вече иска да е лято. Най-известният турски актьор наскоро бе забелязан от папараци заедно със съпругата си Башак Дизер в курорта Бодрум. Двамата влюбени бяха наели яхта, с която прекараха над 4 часа в открито море, радвайки се на хубавото време, което бяха улучили. Освен това впечатление на заснелите ги журналисти направи фактът, че Къванч упражни своите риболовни умения и хвана близо 4 килограма риба. След като стъпи на брега, пред репортерите Къванч сподели, че със съпругата му за кратко са решили да си починат и са дошли в Бодрум, но и че работата по сериала му "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) продължава и че е длъжен да се върне в Истанбул. 

14) Пелин Карахан стана майка за втори път! В понеделник, 27 март, на бял свят се появи вторият син на една от най-популярните млади турски актриси, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Мечтатели" и "Великолепният век" - Джан Ейюп! В четвъртък, 30 март, майка и син бяха изписани от болницата, където се случи раждането, и заедно с таткото Бедри Гюнтай си отидоха у дома. 32-годишната красавица предстои да се отдаде изцяло на грижи за своето бебе и да се отдалечи от екрана и от медийни изяви. Напомняме, че за последно Пелин се снима в драмата "Достатъчно" (Yeter) на ATV. Да пожелаем много здраве и щастие на малкия Джан!

15) Вчера, 1 април, една от най-известните млади турски актриси Йозге Йозпиринчи отпразнува своя 31 рожден ден! Чаровницата, позната у нас от хитовете "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", отпразнува своя личен празник в тесен семеен и приятелски кръг първо у дома, а след това и в известно заведение в Истанбул. Тя бе засечена заедно със своя любим Бурак Ямантюрк, снимал се за последно в провала "Бурята в мен" (Icimdeki Firtina), на излизане от Sunset. Йозге получи хиляди поздравления в профилите си в социалните мрежи, сред които и от едни от най-близките си приятели Селин Шекерджи, с която се познава още от времето на "Ангели-пазители", и Буура Гюлсой, с когото си партнира за последно в "Отново любов" (Ask Yeniden). Да пожелаем здраве, щастие и много успехи на Йозпиринчи!

Резултат с изображение за zafer ergin
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 3 април, ще бъде финализиран брой №153 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 4-ти, започва новият №154, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 4 април, предстои да прочетете десетото за сезона и шестдесет и четвърто подред издание от "Турция представя...", в което ще се спрем на новите сериали на FOX и ShowTV - "Войник" (Savasci) и "Една луда любов" (Bir Deli Sevda). В сряда, 5 април, идва ред на петия брой от "На гости на...", в който ще Ви отведем в дома на Синем Кобал. В четвъртък, 6 април, ще бъде публикувано интервю с четвъртия отпаднал участник от "Любима турска звезда 2017" - Зафер Ергин. В петък, 7 април, предстои петото издание от "Втори шанс за провалите", в което ще се спрем на сериала с Нургюл Йешилчай "Без теб не може" (Sensiz Olmaz). В събота, 8 април, идва ред на брой №27 от "Какво коментират в Турция?", от който ще научите какви рейтинги постигнаха сериалите в южната ни съседка от 1 до 6 април 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 9 април, ще бъде публикувано издание №114 от "Турските актьори 24/7".
Във вторник, 4 април, приключват петите номинации и започват петите елиминации в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", а в петък, 7 април, ще стане ясен петият елиминиран състезател!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.