"Турските актьори 24/7" (112): от 20 до 26 март 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 26 март, и днес предстои да прочетете дванадесетото за новата 2017-а година и сто и дванадесето подред издание от
една от най-успешните ни рубрики, публикуваща се вече две години и половина - "Турските актьори 24/7"! Нови броеве от нея ще продължим да публикуваме в запазения ѝ ден в програмата на СЕРИАЛИ в България - неделя, като в тях ще продължим да Ви държим в течение с всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно, случващо се с Вашите любимци от сериалите. Време е да започваме и да преминем към издание №112 от рубриката, в което намирате новини за периода от 20 до 26 март 2017 г.! 

1) Йойкю Карайел и Джан Бономо за първи път бяха видяха заедно! Наскоро известната млада турска актриса, позната у нас чрез ролята си в хита "Север-Юг", бе забелязана от папараци заедно със своята нова половинка и известен турски музикант хванати ръка за ръка като влюбени гимназисти да се разхождат в истанбулския квартал Бейоулу. Те не пожелаха да дадат изявление пред пресрещналите ги журналисти, като докато Джан им се усмихна, Йойкю видимо се стесни и изчерви, гледайки надолу. Напомняме, че Карайел за последно се снима в първия сезон на историческата драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem).

2) Джейда Дювенджи е в напреднала бременност. Известната актриса наскоро присъства на откриването на новата рекламна кампания на световната марка за спортни облекла Adidas, като бе облечена в семпла синя рокля, очертаваща изпъкналия ѝ корем. Освен него, впечатление на присъствалите журналисти направи и новата прическа на чаровницата от "1001 нощ" и "Другите отчаяни съпруги", която е доста скъсена. Бременността на Дювенджи засега не се отразява на фигурата ѝ, която е почти същата като преди. Пред репортерите усмихнатата актриса заяви, че е в добро здраве и че втората ѝ бременност върви добре. Сред останалите знаменитости, присъствали на събитието, бяха Ханде Доандемир, Мерве Офлаз, Аслъ Бекироулу.

3) Виновна ли е Джейда Атеш за хладните отношения между баща и син Буура и Тургут Топлусой? Този въпрос е сред най-задаваните в последно време в медийното пространство, тъй като Джейда и Буура заминаха заедно за САЩ, където да живеят, и почти прекратиха всякакви отношения с известния бизнесмен. Наскоро Топлусой-старши даде кратко изявление пред журналисти, гласящо следното: "Джейда Атеш не е причината за лошите ми отношения със сина ми. Това, което се пише, не е вярно. Причината е друга. Синът ми реши да гради живот в Америка и от там започнаха дразгите помежду ни. Няма какво повече да кажа".

4) Йозге Йозпиринчи иска винаги да е лято. Наскоро най-усмихнатата млада турска актриса сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка, на която позира заедно с любимия си Бурак Ямантюрк, снимал се за последно в провала "Бурята в мен" (Icimdeki Firtina), от лятната им ваканция през изминалата година. Към нея чаровницата, позната у нас от "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал" и участвала за последно в хита "Отново любов" (Ask Yeniden) през м. г., разкри, че иска винаги да е лято, да се събужда до морето, да влиза вечер в него, въпреки че е опасно, да плува... След седмица, на 1 април, Йозге предстои да навърши 31 години.

5) Хатидже Шендил напълно доста заради бременността си. Една от най-красивите турски актриси наскоро бе забелязана от журналисти заедно със съпруга си Бурак Саяшар на премиерата на филма "Безкрайна любов" (Sonsuz Ask) с Фахрие Евджен и Мурат Йълдъръм, като шокира с външния си вид. Хатидже е видимо напълняла и сподели, че от началото на бременността си досега е качила 16 килограма. Впечатление на репортерите направи също така, че е и бъдещият татко Бурак също е напълнял покрай съпругата си, вероятно от стрес покрай скорошното раждане. Шендил въодушевено сподели, че през първата седмица на месец май предстои да роди. Да ѝ пожелаем леко раждане и много щастие след това!

6) Напрежение на премиерата на дългоочаквания филм "Безкрайна любов" (Sonsuz Ask), състояла се по-рано през изминалата седмица. Звездите, изпълнили главните роли в него - Мурат Йълъдъм ("Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа") и Фахрие Евджен ("Листопад", "С Русия в сърцето" и "Чучулигата"), присъстваха на нея заедно със своите половинки - съответно мароканската красавица Имане Елбани и актьорът Бурак Йозчивит. Според журналисти, присъствали на събитието, е имало голямо напрежение между двете двойки, породено от ревността на Бурак, снимащ се в момента в хита "Черна обич" (Kara Sevda). Изявлението, което той даде, потвърди до голяма степен тези твърдения: "Фахрие е моята единствена, безкрайна любов. Много искам отново да снимам филм с нея!".

7) Берен Саат е принудена да промени стила си на обличане, за да не бъде разпознавана докато се разхожда навън. Наскоро една от най-известните турски актриси, позната у нас от хитовете "Щастливи заедно", "Забраненият плод" и "Пепел от рози", бе забелязана в истанбулския квартал Нишанташъ в доста необичаен за нея вид, тип бохемски - с дълго черно палто, широка и свободна пола с цветни орнаменти и бели кецове. Впечатление на заснелите я папараци направи и посещението ѝ в клиниката на известния гинеколог др. Февзи Шен. От дълго време се спекулира, че Берен има здравословен проблем, поради който все още не може да забременее, и че провежда лечение.

8) Еркан Петеккая е в болница! След като наскоро бе опериран от бъбречна недостатъчност, известният актьор отново бе принуден да посети болнично заведение по спешност. По време на снимките на финалния 97 епизод от хитовия сериал "Твоят мой живот" (Paramparca), състояли се в истанбулския квартал Каваджък, Еркан почувствал неразположение и бил приет в близка болница, където се наложило да бъде опериран спешно. Начинът на живот, който Петеккая води - натоварен от постоянни снимки в допълнение с консумация на алкохол, очевидно не се отразява добре на здравето му. Въпреки това той засега не мисли да спира поне с актьорството, тъй като както информирахме наскоро в "Турските актьори 24/7", на есен се завръща на екран в нов сериал на FOX.

9) Енгин Алтан Дюзятан наскоро отпразнува раждането на второто дете на своя близък приятел и световноизвестен актьор Шахан Гьокбахар от феномена "Реджеп Иведик" (Recep Ivedik). Мъжката компания се бе събрала в известно заведение в Куручешме, където се забавляваше в продължение на цели шест часа и празнуваше. Компанията си тръгна в малките часове на нощта, като на излизане от заведението Енгин Алтан, познат у нас от "Край или начало" и снимащ се в момента в най-гледания сериал "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul), бе в приповдигнато настроение. Очевидно употребил алкохол, първият елиминиран участник в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017" прояви отговорност и не се качи зад волана, прибирайки се.

10) След приключването на романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask) преди два месеца, Елчин Сангу се изгуби от погледа както на феновете си, така и на журналистите. Наскоро чаровната актриса най-после бе забелязана от репортери в компанията на свои приятели в истанбулския квартал Ортакьой. На въпросите им дали ще се завърне скоро на екран, отговори, че получава доста предложения, но иска да си почине още, уверявайки, че ако се включи в нов проект, той ще бъде коренно различен от последния ѝ. Елчин се изрази и по повод слуховете, че с нейния приятел Юнус Йоздикен ще се омъжват: "Не сме избрали дата, но предстои нещо хубаво. С това се занимавам в момента". А на въпроса дали е бременна, Сангу отговори засмивайки се с думите: "Вече се уморих да отговарям. Подминавайте тези новини".

11) Чаатай Улусой поиска момиче! Не за себе си, а за своя близък приятел Юмит Евирген, който наскоро се сгоди за своята приятелка Джансу Аар. Чаатай бе поканен на събитието, провело с в тесен кръг, и бе до своя приятел в този толкова важен за него момент. Сред присъствалите на годежа бяха още режисьорите Али Билгин и Улуш Байрактар, както и колегата на Чаатай в хита "Отвътре" (Icerde) Ръза Коджаоулу. В социалните мрежи изтекоха снимки от годежа, от които се вижда, че всички много са се забавлявали. Фенове на Чаатай закачливо намекнаха, че вече чакат любимецът им да поиска и своята нова любима - Дуйгу Саръшън.

12) След като миналия месец отпразнува първата годишнина от сватбата си, наскоро известната светска двойка Къванч Татлъту и Башак Дизер отново се поглези. Известният актьор от "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето" и известната дизайнерка посетиха за кратко турския курорт Мармарис, където въпреки все още хладното време, се насладиха на морето. Преди няколко дни самата Башак сподели в профилите си в социалните мрежи снимка на Къванч, на която той позира на фона на Егейско море. Очевидно Татлъту е намерил време покрай снимките на хита "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), което да отдели за своята любима.

13) Берк Октай се завръща на екран! Изключително популярният актьор, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Опасни улици" и "Надежда за обич", ще се включи с главна роля в новия исторически сериал "Войник" (Savasci), който предстои да направи премиерата си скоро в ефира на турската телевизия FOX. За образа на Каан, на когото ще вдъхне живот, любимецът на милиони зрителки по света е трябвало да отслабне с 10 килограма. За тази цел през изминалите месеци той е спазвал строга диета и е изпълнявал тежки физически упражнения, давайки всичко от себе си за новата си роля. Напомняме, че за последно Берк се снима в хитовата романтична комедия "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu Karisik).

14) Гизем Караджа с нова роля! След като последният проект с нейно участие в главна роля - "Бурята в мен" (Icimdeki Firtina), се провали и приключи след едва шест излъчени епизода, чаровната млада актриса няма да остане за дълго време без работа. Съвсем скоро Гизем, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Опасна красота", "Надежда за обич" и "Пътят на Емир", ще се включи в актьорския състав на драмата "Черна обич" (Kara Sevda), оглавявана от Неслихан Атагюл, Бурак Йозчивит и Каан Урганджъоулу. Героинята, на която Караджа ще вдъхне живот, ще се казва Мерджан. Близки до Гизем споделят, че когато научила за преждевременния финал на "Бурята в мен", тя много се разстроила, но не след дълго дошло предложението за участие в "Черна обич", на което много се зарадвала. Напомняме, че Гизем Караджа е третият елиминиран участник в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017" и можете да очаквате интервю с нея следващия четвъртък в СЕРИАЛИ в България!

15) Ханде Сорал се омъжва това лято! Чаровната млада актриса, снимаща се в момента с главна роля в новата драма на KanalD и Endemol Shine Turkey "Детско ухание" (Evlat Kokusu), наскоро бе забелязана заедно със своя годеник Исмаил Демирджи, участващ във втория сезон на историческия проект "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), в истанбулския квартал Джихангир. След като двамата се сгодиха преди два месеца - през януари, те вече се подготвят за сватбата си, която ще вдигнат през лятото. Пред репортерите Ханде, позната у нас от "Малки жени" и "Чучулигата", сподели, че все още не са избрали нито дата, нито място на сватбата, тъй като са заети от сериалите, в които се снимат. Сигурно е обаче, че ще се врекат във вечна вярност през лятото. 

Резултат с изображение за gizem karaca
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 27 март, ще бъде финализиран брой №152 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 28-ми, започва новият №153, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 28 март, предстои деветото за сезона и шестдесет и трето подред издание от "Турция представя...", в което ще се спрем на новите пролетни сериали на StarTV "Обещание" (Soz) и "Г-жа Фазилет и дъщерите ѝ" (Fazilet Hanim ve Kizlari). В сряда, 29 март, идва ред на четвъртия брой от "На гости на...", в който ще Ви отведем в дома на актрисата-ветеран Небахат Чехре. В четвъртък, 30 март, ще бъде публикувано интервю с третия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2017" - красивата Гизем Караджа. В петък, 31 март, ще можете да прочетете четвъртото издание от "Втори шанс за провалите", в което ще представим "Остър нож" (Keskin Bicak) с Ибрахим Челиккол. В събота, 1 април, предстои брой №26 от "Какво коментират в Турция?", от който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка от 25 до 31 март 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 2 април, идва ред на издание №113 от "Турските актьори 24/7"!
Във вторник, 28 март, приключват четвъртите номинации и започват четвъртите елиминации в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", а в петък, 31 март, ще стане ясен четвъртият елиминиран състезател!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.