"Турските актьори 24/7" (110): от 6 до 12 март 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 12 март, и днес предстои да прочетете десетото за новата 2017-а година и сто и десето подред издание от една от
най-успешните ни рубрики, публикуваща се вече две години и половина - "Турските актьори 24/7"! Нови броеве от нея ще продължим да публикуваме в запазения ѝ ден в програмата на СЕРИАЛИ в България - неделя, като в тях ще продължим да Ви държим в течение с всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно, случващо се с Вашите любимци от сериалите. Време е да започваме и да преминем към издание №110 от рубриката, в което намирате новини за периода от 6 до 12 март 2017 г.!

1) Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен се сгодиха! Именно това стана повод за разтапяне на ледовете между актрисата от "Листопад", "Чучулигата" и "С Русия в сърцето" и колежката и от "Двете лица на Истанбул" Неслихан Атагюл-Доулу, между които имаше вражда в последно време. Младата красавица, изпълняваща главната роля в хита "Черна обич" (Kara Sevda), позвъни на току-що сгодилата се Фахрие по телефона и я поздрави по повод щастливото събитие. А на въпросите дали все още са скарани със семейство Доулу, Бурак Йозчивит отговори: "Никога не е имало кавги между мен и когото и да било. И занапред няма да има!". Напомняме, че причина за студената война между Фахрие и Неслихан бе неуважението, с което първата се отнесе към втората, не присъствайки на сватбата ѝ с Кадир Доулу, въпреки че беше сред поканените. 

2) Откакто се е родила дъщеря ѝ Лара, известната турска актриса Мерием Узерли не е излизала на купони и партита вечер. Наскоро обаче, месец след като навърши три годинки, Мерием остави дъщеричката си и реши да се позабавлява заедно със свои приятели от Германия, дошли в Истанбул. Компанията на звездата, която в момента се снима в хита "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), посети известен клуб в Истанбул и бе забелязана да слиза от ВИП-минибус. Партито за Мерием и приятелите ѝ приключи в 02.30 часа през нощта, когато те напуснаха заведението и се разотиваха. Узерли обаче очевидно бе попрекалила с алкохола и веселбата, защото на излизане от клуба тя изгуби равновесие и падна, но виждайки насочените към нея папарашки обективи, бързо се изправи на крака и не пожела да прави изявления. 

3) В новия епизод от сериала "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin) на StarTV присъстваше гореща сцена с целувка между двамата главни герои, пресъздавани от Йозджан Дениз и Аслъ Енвер. Тя разбуни духовете в социалните мрежи и предизвика същински фурор, като след излъчването на епизода журналисти срещнаха половинката на Аслъ - певецът и актьор Мурат Боз, и го помолиха за мнение относно тази интимна и романтична сцена. Мурат запази спокойствие и учтиво отговори, че това е част от работата на любимата му и че няма смисъл да се вдига толкова шум около нея, защото и той, като артист, е трябвало да се целува с други жени в други свои проекти. Накрая Боз заяви, че се гордее с таланта на Енвер!

4) Ще става ли майка Бурджу Бириджик? Този въпрос отскоро обикаля из светското и медийно пространство в южната ни съседка, след като бе пуснат подобен слух. Преди няколко дни Бурджу бе срещната заедно със своя съпруг Емре Йеткин, като на въпроса на журналистите дали е бременна и иска ли да има деца, тя отговори, че все още не мисли по този въпрос, тъй като снимките на сериала с нейно участие "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) продължават с пълна сила. В отговор на нейните думи обаче Емре изненада репортерите и заяви, на шега или не, че той иска да става татко. Напомняме, че двамата сключиха брак през лятото на 2016-а година.

5) Както споменахме в новина №1, Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен се сгодиха! Наскоро двамата влюбени бяха забелязани на летището, завръщайки се от Германия, където се проведе годежа им. Двамата изглеждаха повече от щастливи след важното събитие, като Бурак сподели пред журналистите, че с голяма мъка е изпил кафето си, което било доста осолено, както повелява традицията. Той добави, че двамата и семействата им са изпълнили всички нужни ритуали за годежа и са спокойни. Все още не е ясно дали светската двойка ще сключи брак в Турция или в Германия. 

6) Излезе първия трейлър към новия сериал на Серенай Саръкая "Fi"! Той започва на 31 март (петък), като епизодите му ще се излъчват изцяло на платената видео-платформа "puhuTV". Феновете бяха впечатлени от първия тийзър към дългоочаквания проект, но същински бум в социалните мрежи предизвика интимната и романтична сцена между героите на Серенай и нейния екранен партньор Мехмет Гюнсюр, които се целуват полуголи. Напомняме, че участие във "Fi" взимат още Озан Гювен, Беррак Тюзюндач и Бюшра Девели, а със специална епизодична роля ще се включи и Йозге Йозпиринчи. Рекламата с горещата сцена между Серенай и Мехмет можете да видите от тук!

7) Арас Булут Ийнемли и Ханде Ерчел станаха двойка! Отскоро двамата любими млади актьори на зрителите по цял свят станаха рекламни лица на известната марка "DeFacto". Двамата предстои да заснемат най-новата реклама на компанията, която ще излезе скоро на екран. Известната фирма дълго време търсеше своите нови рекламни лица и ето, че след година най-после ги откри. Напомняме, че в момента Арас се снима в хита "Отвътре" (Icerde), a Ханде доскоро участваше с главна роля в приключилата романтична комедия "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz). 

8) Любовна драма между Баръш Ардуч и негова асистентка е била причината за финализирането на романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask) преди два месеца! Отскоро в медийното пространство в южната ни съседка се разпространява слухът, че по време на снимките на втория сезон на поредицата Баръш се влюбил в жена с инициали М. А., която била част от екипа на проекта и била семейна с деца. По повод тази информация представител на продуцентската компания Ortaks Film, осъществила "Любов под наем", излезе с кратко изявление, че сериалът е приключил по желание на сценариста, а и заради понижилия се интерес, и финализираното му няма общо с любовна драма. Дали обаче Баръш наистина изживява забранена любов, предстои да разберем!

9) Кадир Доулу бе арестуван! Наскоро любимецът на милиони зрителки по света, снимал се за последно в драмата "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat), посети Дубай със свои приятели, но престоя му там е бил белязан от неприятна ситуация. Актьорът от "Двете лица на Истанбул" и "Малки тайни" сподели чрез пост в Instagram профила си, че компанията му била задържана от дубайската полиция по неясни причини, като той и приятелите му прекарали четири часа в полицейско управление, без да знаят защо. Кадир разкри, че полицейските служители в най-скъпата държава в света му напомнили на учителите му от началното училище, защото не му позволявали да говори, да се смее и да реагира по какъвто и да било начин на случващото се. След 4 часа в управлението компанията била освободена, но така и не разбрала защо е била задържана, а получила само по едно извинение. 

10) Берен Саат и Илкер Калели се срещнаха на обяд в известно истанбулско заведение! Наскоро двама от любимците на турските зрители проведоха тайнствена среща в луксозния ресторант Soho, където разговаряха в продължение на няколко часа. На излизане от заведението двамата не пожелаха да говорят пред присъствалите журналисти и запазиха мълчание. Носи се слух обаче, че Берен, която за последно се снима в първия сезон на "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), и Илкер, участвал доскоро в хита "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), ще оглавят нов игрален филм, адаптация на известния роман "Мадоната с коженото палто" (Kürk Mantolu Madonna). Очаквайте повече информация скоро! Засега е ясно единствено, че след финала на "Пойраз Карайел" Илкер и Бурчин заминават на дълга почивка в чужбина. 

11) Както информирахме наскоро в изданията на "Турските актьори 24/7", актрисата Гьокче Бахадар, позната у нас като Лейля от "Листопад", е повече от щастлива в момента! Наскоро чаровницата, снимаща се в момента в хита "Име-легенда" (Adi Efsane) бе забелязана заедно със своя нов любим Ефе Дуру на излизане от известно заведение, като на въпроса на журналистите какво смята относно изневярата, Гьокче направи изненадващо изявление: "Зависи от обстоятелствата. Бих била склонна да простя!". А на въпроса дали скоро ще се омъжи за своята половинка, отговори: "Все още нямам отправено предложение, но защо не?", намеквайки на Ефе, че чака предложение за брак. 

12) Ясна е дамата, за която се предполага, че изживява любовен романс с Баръш Ардуч още от снимките на "Любов под наем" (Kiralik Ask)! Оказа се, че това е главният сценарист на най-успешната турска романтична комедия Мерич Аджеми, която от дълго време страдала от несподелената си любов към Баръш, но по време на втория сезон на проекта си започнала да го притиска и да го съблазнява. Тази бомба бе хвърлена в ефира на телевизия 1ANTV и предаването "За първи път при нас" (Bir De Bizden Dinleyin). По думите на водещия Джем Айдънлъ, Мерич впоследствие се отказала от Баръш и за да няма напрежение на снимачната площадка между нея и него, решила да финализира сериала. Изненадваща е реакцията на половинката на Ардуч - Гюпсе Озай, която и досега запазва пълно мълчание по повод слуховете. 

13) Броени дни остават до раждането на второто дете на Пелин Карахан! Наскоро любимата на милиони зрители актриса от "Мечтатели" и "Великолепният век" бе забелязана заедно със съпруга си Бедри Гюнтай в известно истанбулско заведение, като сподели пред журналистите, че са останали няколко дни до раждането и че вече е готова да стане майка за втори път. Пелин е видимо напълняла и това изненада репортерите, тъй като по време на първата си бременност през 2014 г. тя бе запазила отличната си форма, но явно втората бременност се е отразила на фигурата ѝ. 

14) Ще се женят ли Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу? Този въпрос отскоро обикаля из медийното пространство в южната ни съседка, след като преди няколко дни светската двойка бе забелязана в голям истанбулски търговски център. Репортерите не се изправили срещу двамата с въпроси, но дочули, че си говорят за сватба. Йозге и Серкан, които се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на хита "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi), направиха кратък шопинг-тур, след което си купиха билети за филма "Lion". На излизане от кино-салона те се подсилиха, хапвайки в ресторант. Напомняме, че за последно Серкан се снима в "Любовта на живота ми" (Hayatimin Aski), а Йозге - в "Звездите са ми свидетели" (Yildizlar Sahidim). 

Резултат с изображение за engin altan duzyatan
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България: в понеделник, 13 март, предстои финализирането на брой №150 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 14-ти, започва новият №151, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 14 март, ще публикуваме седмото за сезона и шестдесет и първо издание от "Турция представя...", в което ще представим двата нови пролетни сериала по KanalD "Безименните" (Isimzisler) и "Черна история" (Kara Yazi). В сряда, 15 март, идва ред на втория брой от "На гости на...", в който ще Ви отведем на гости в дома на Зеррин Текиндор. В четвъртък, 16 март, предстои да прочете интервю с първия отпаднал участник от "Любима турска звезда 2017" - Енгин Алтан Дюзятан. В петък, 17 март, ще бъде публикувано второто издание от "Втори шанс за провалите", в което ще се спрем на първия сериал на Ебру Йозкан "Майки и дъщери". В събота, 18 март, предстои брой №24 от "Какво коментират в Турция?", от който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка от 11 до 17 март 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 19 март, идва ред на издание №111 от "Турските актьори 24/7"
Във вторник, 14 март, приключват вторите номинации и започват вторите елиминации в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", а в петък, 17 март, ще стане ясен вторият елиминиран състезател!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.