"Турските актьори 24/7" (109): от 27 февруари до 5 март 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 5 март, и днес предстои да прочетете деветото за новата 2017-а година и сто и девето подред издание от една от
най-успешните ни рубрики, публикуваща се вече две години и половина - "Турските актьори 24/7"! Нови броеве от нея ще продължим да публикуваме в запазения ѝ ден в програмата на СЕРИАЛИ в България - неделя, като в тях ще продължим да Ви държим в течение с всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно, случващо се с Вашите любимци от сериалите. Време е да започваме и да преминем към издание №109 от рубриката, в което намирате новини за периода от 27 февруари до 5 март 2017 г.!

1) Както Ви информирахме по-рано тази седмица, "Твоят мой живот" (Paramparca) приключва само след две седмици в Турция - на 20 март, когато ще бъде излъчен финалният 96 епизод. Въпреки че все още се снима в него, актьорът Еркан Петеккая, изпълнил главната роля, вече подписа договор за участие в нов проект, започващ с началото на предстоящия телевизионен сезон 2017-2018 г. Засега е известно единствено, че новата поредица с участието на екранния Джихан, когото познаваме още от "Любов назаем", "Времето лети" и "Дила", ще се излъчва по FOX и че ще получи предварителен хонорар от 2 000 000 турски лири. 

2) Дамла Сьонмез се завръща на екран тази вечер в Турция в новия сериал "Гордост и предразсъдъци" (Ask ve Gurur) на ShowTV! Наскоро, дни преди премиерата на новия си проект, участничката в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" бе забелязана в един от истанбулските търговски центрове на шопинг. Пред журналистите, които бяха изненади от напълно естествения ѝ външен вид и негримираното ѝ лице, тя сподели, че чакането приключва и феновете ѝ ще могат да ѝ се радват отново. А относно голямата конкуренция, която очаква сериалът в неделя, Дамла сподели: "Битката ще бъде интересна. Рейтингите още отсега много ме вълнуват!". 

3) Гюлджан Арслан заживява под един покрив с приятеля си! Наскоро чаровната млада надежда на турското кино, която у нас познаваме от хита "Момичето, което обичах" и която за последно се снима в първия сезон на "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), бе забелязана пред магазин за обзавеждане в Истанбул в компанията на своя любим Метин Антер. Двамата прекараха дълго време вътре, вероятно избирайки мебелите за новото си жилище. Впечатление на журналистите направи фактът, че Гюлджан бе без грим и в напълно естествен и натурален вид. 

4) Още новини около Еркан Петеккая! Отскоро се твърди, че именно той и постоянните му проблеми в личен план, които се отразявали на работата на целия екип на снимачната площадка, са причината за финализирането на сериала "Твоят мой живот" (Paramparca), освен ниските рейтинги. Наскоро за пореден път Еркан принудил всичките си колеги да го чакат, защото имал личен проблем и трябвало да "отскочи" до Белград, за да плати на строителни работници. Настанал скандал на снимачната площадка и продуцентите от Endemol Shine Turkey решили най-сетне да сложат край на всичко, обръщайки се към сценаристи и режисьори с думите: "Стига вече, омръзна ни от проблемите му!", искайки проектът да бъде финализиран възможно най-скоро. 

5) Хатидже Шендил е в седмия месец на бременността си! Наскоро чаровната актриса бе забелязана в голям истанбулски търговски център на шопинг, като пред срещналите я журналисти тя сподели, че от началото на бременността е наддала с 16 килограма. Красавицата, станала световноизвестна след участията си в "Черни планини", "Дила" и "Част от мен", обяви още, че терминът ѝ за раждане е в началото на месец май. Тя добави, че със съпруга ѝ и баща на бъдещото им дете Бурак Саяшар все още не са избрали име, с което да го кръстят. За финал Хатидже сподели, че за първи път в живота си не се чувства сама, носейки бебе в утробата си за първи път в живота си.

6) Кенан Имирзалъоулу и Синем Кобал се завърнаха от Маями, САЩ! Наскоро двамата любимци на зрителите, които прекараха почти месец в почивка в Северна Америка, пристигнаха в родината си. Напомняме, че преди да заминат, двамата се преместиха да живеят от квартал Джихангир в Бебек, наемайки луксозен имот за свое семейно гнездо. Пред журналисти двамата съпрузи не пожелаха да говорят за слуховете, че са закупили къща и в чужбина, както и че съвсем скоро ще се преместят да живеят там, далеч от интереса на медиите и на феновете към тях в Турция. Ако това може да се вземе предвид, то нито Кенан, нито Синем имат планове да се завръщат на екран, поне не и турския. 

7) Серенай Саръкая стана първото рекламно лице-жена на известната марка шампоани "Head&Shoulders" в Турция! Наскоро чаровната актриса, която у нас познаваме от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите" и чийто най-нов проект "Fi Ci Pi" предстои да започне скоро в интернет, засне рекламата към новата кампания на продукта, като е любопитно, че режисьор на клипа с нейно участие е световноизвестният Чарлс Мелинг, работил през годините съвместно със световни звезди от ранга на Дженифър Анистън, Кейт Мос, Джесика Алба и други. 

8) Нургюл Йешилчай за пореден път привлече вниманието на всички в социалните мрежи! Наскоро любимата на милиони зрители по света актриса, позната в България чрез ролите си в хитовете "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите", "Ангелският остров" и "Твоят мой живот", направи в профилите си в интернет интересно и провокиращо изказване: "Съвсем скоро ще видите! Много съм развълнувана в момента!". Феновете на Нургюл, която в момента се снима с главна роля във втория сезон на "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), са на две мнения - или, че любимката им се подготвя за нова роля, или че е намерила новата си любов, след като се раздели с бившия си Йозгюр Инал. 

9) Чаатай Улусой е всестранен талант! Освен, че с годините се доказа като изключително успешен и талантлив актьор, придобил световна популярност чрез ролите си в "Огледален свят" и "Кварталът на богатите", любимецът на милиони зрителки по света наскоро разкри и друга своя голяма страст, в която е повече от добър - стрелбата с лък! Преди няколко дни Чаатай, който в момента се снима в хита "Отвътре" (Icerde) на ShowTV, сподели в профилите си в социалните мрежи видео, на което си вижда, че е в гора и че се е прицелил с лък. Стреляйки, той от първия път улучва мишената си. Напомняме, че бившата приятелка и екранна партньорка на Улусой - Серенай Саръкая, също обича да стреля и вероятно именно тя е го запалила по този спорт, докато са имали връзка. Можете да видите видеото от тук!

10) Туба Бююкюстюн и Онур Сайлак ще съдят турска медия, разпространила слуха за техния развод като официална информация! Наскоро стана ясно, че известната светска двойка, влюбила се след общото си участие в "Огнено сърце" (Gonulcelen) през 2010 г., завежда дело за клевета и за уронване на престижа и авторитета ѝ. Туба и Онур, за които се говореше усилено през изминалите месеци, че си изневеряват взаимно, отрекоха наскоро всички слухове и обявиха, че семейството им е здраво и задружно, въпреки че и двамата в момента са изцяло погълнати от участията си в хитовете "Смели и красиви" и "Ти си моята родина". Двамата съпрузи ще искат от съдията по времето на делото решение за компенсация в размер на 50 000 турски лири от въпросната медия, разпространила информацията за техния развод. 

11) Освен Туба Бююкюстюн и Онур Сайлак, медиите в южната ни съседка наскоро "разделиха" още една известна светска двойка - младите Ханде Ерчел и Екин Мерт Даймаз. Преди няколко дни папараци заснеха младата Ханде, снимала се доскоро в романтичната комедия "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), в компанията на няколко млади момчета, като веднага разпространиха в интернет-пространството информация, че тя изневерява на любимия си. Малко след случилото се пред медиите с изявление излезе Екин Мерт Даймаз, който сподели, че въпросните момчета са негови приятели и че Ханде няма нищо общо с нито едно от тях, освен приятелство. Очаква се съвсем скоро любимецът на младите зрителки от "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu) и "Радостта от живота" (Hayat Sevince Guzel) да се завърне на екран с нова роля. 

12) Поредна награда за Бурчин Терзиоулу! На 1 март се проведе церемонията по награждаването на университетските награди "E.N.", на които Бурчин получи признанието "Актриса на годината" за участието си в хитовата поредица "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel). Излизайки на сцената, за да получи поредната си престижна статуетка, Терзиоулу направи кратко изявление, гласящо: "За съжаление, в днешно време всеки може да напише, че някой се омъжва или оженва, че ще има деца, че се е скарал с половинката си, че се развежда... Както всички виждате, не нося пръстен на ръката си и не демонстрирам нищо. Айшегюл няма да се жени!". По този начин Бурчин отговори на всички спекулации и слухове, че скоро предстои да се венчае с любимия си Илкер Калели, с когото си партнираше две години и половина в "Пойраз Карайел". 

13) По-рано тази седмица се състоя премиерата на новия игрален филм "Връщаме се у вас" (Biz Size Doneriz), като на гала-вечерта по неин повод присъства целият ѝ екип. Актрисата, изпълнила главната роля в комедията - Ханде Сорал, позната у нас от "Малки жени" и "Чучулигата", пристигна на премиерата в компанията на своя любим Исмаил Демирджи, като по повод ролята ѝ на булка във филма и по повод предстоящата ѝ истинска сватба, тя сподели пред присъствалите журналисти: "Много пъти съм обличала булчинска рокля заради работата ми и вече не чувствам нищо особено, когато го правя. Най-вероятно на сватбата ми няма да съм в булчинска рокля. Това лято се женим!". 

14) Съпругата на най-известния турски актьор Къванч Татлъту - Башак Дизер, шокира феновете си със своя снимка от преди 21 години, публикувана в профилите ѝ в социалните мрежи! Известната дизайнерка сподели с последователите си в интернет свой фотос от 1996 г., на който е на 16 години и на който тя е неразпознаваема в сравнение с днешната си визия. Много от заклетите фенки на Къванч и нейни недоброжелателки ѝ се подиграха, но още толкова пък я похвалиха, че днес, макар и на 36 години, изглежда далеч по-добре, отколкото тогава. 

15) Екипът на "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) се сбогува на 1 март! Тогава бе излъчен големият финал в 82 епизод от хитовата криминална драма, продължила три сезона и превърнала се във феномен. Въпреки трагичния финал, целият екип не спря да демонстрира колко е щастлив със снимки от последната си обща вечеря в луксозно заведение в Истанбул. Бурчин Терзиоулу например сподели в профилите си в социалните мрежи свое selfie с Илкер Калели и Атаберк Мутлу от последния снимачен ден, а Илкер Калели - снимка от последната страница на сценария на 82 финален епизод. Както Ви информирахме вчера в изданието на "Какво коментират в Турция?", финалът на "Пойраз Карайел" отчете рекорд в социалните мрежи и се превърна в най-коментираната телевизионна програма от началото на сезон 2016-2017 г. досега. 

Резултат с изображение за mehmet akif alakurt
16) Следващата седмица очаквайте началото на пролетния сезон за рубриките на СЕРИАЛИ в България! В понеделник, 6 март, ще бъде финализиран брой №149 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 7 март, започва новият юбилеен №150, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Също във вторник, 7 март, ще можете да прочетете шестото за сезона и шестдесето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новия сериал на ShowTV "Гордост и предразсъдъци" (Ask ve Gurur). В сряда, 8 март, започва новата ни рубрика "На гости на...", като в първия ѝ брой предстои да Ви отведем в дома на Бурчин Терзиоулу. В четвъртък, 9 март, ще прочетете интервю с победителя в миналогодишния трети сезон на "Любима турска звезда" Мехмет Акиф Алакурт. В петък, 10 март, идва ред на началото на втората ни нова рубрика - "Втори шанс за провалите", в чието първо издание ще дадем втори шанс на първия сериал на Берен Саат "Смъртта на любовта ни" (Askimizda Olum Var). В събота, 11 март, идва ред на брой №23 от "Какво коментират в Турция?", от който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи от 4 до 10 март 2017 г. И в неделя, 12 март, предстои издание №110 от "Турските актьори 24/7"
Във вторник, 7 март, започват първите елиминации в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2017 г., като тогава ще станат ясни първите застрашени от отпадане участници, които ще се борят за продължаването си напред в играта до петък, 10 март. Тогава ще стане ясен първия елиминиран състезател! 

3 коментара:

Анонимен каза...

Събудихте любопитството ми с това интервю с Мехмет Акиф Алакурт. Знаем, че той е мноооооооооого пестелив на интервюта и затова питам. От кога е това интервю, от преди години и от преди месец-два.

Анонимен каза...

iskam da popitam ne6to za6to petak nqma sofiq den i no6to nali 6te 6e da davat 4 dena a i sadbi na krastopat za6to nqma v 4etvartak

Анонимен каза...

Честити Празници на всички
Може ли да попитам обещам този път ще е само 1 Коментар
Вярно ли е че БТВ спира Турските сериали
А Какво мислите за сериала Трите Лица на Ана
Аз мисля че Този сериал е много гаден
Не е интересен
Диема Фемили незабавно трябва да спре този сериал
А Анджелик Бойер която играе Тризначките Ана Лусия
Ана Лаура и Ана Летисия е много гадна направо незнам как са я избрали за актриса
А БТВ ще купили нови сезони на испанският сериал Тайните на времето
Дано никога да не купи защото този сериал е доста затапял за нищо не става
А Сериала Твоят мой живот наистина ли спира по БТВ
А Този новият сериал Кюсем интересен ли е
А Моят живот
Ритьмьт на мечтите кога ще приключат
А Моята Карма Кога ще приключи
А Светлината на моят живот новият сезон кога ще започне
А Сериала Непростимо ще имали повторение по Диема Фемили
Благодаря и Поздрави

Предоставено от Blogger.