СЕРИАЛИ в България става на 6 + пролетната ни програма"

Днес е 28 февруари и екипът на СЕРИАЛИ в България празнува шест години от началото на блога през 2011-а! Благодарим искрено на всички наши хиляди
читатели, които през тези шест години бяха и продължават да са с нас и да ни подкрепят в добро и в зло. Благодарим на всички, които дават своите оценки за работата ни, благодарение на които не спираме да се развиваме. Благодарим на тези, които ни хвалеха, и на тези, които ни критикуваха! Благодарение на всички вас ние продължихме и продължаваме! Защото СЕРИАЛИ в България остава единственото място в българското интернет-пространство, информиращо за сериалите със 100% авторски материали и отдавайки се на работата си напълно доброволно! Защото остава единственото място, придобило подобна огромна популярност сред хиляди интернет-потребители с изцяло собствения си безвъзмезден труд! Още веднъж - ИСКРЕНО ВИ БЛАГОДАРИМ!

Освен че днес празнуваме шестия си рожден ден, предстои да обявим нещо по-важно, а именно - пролетната ни програма, която обещава изключително интересни изненади! През нея предстоят нови броеве от вече наложилите се през годините като изключително успешни рубрики "Какво гледат в Турция?", "Турция представя...", "Какво коментират в Турция?" и "Турските актьори 24/7". Очакват ви и две нови поредици - "На гости на..." и "Втори шанс за провалите", които ще допълнят пролетната програма на блога и ще внесат глътка свежест сред ветераните ни. Предстои и най-силният сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2017 г., който отсега се очертава като най-силното издание на формата! Разбира се, в комплект вървят и интервютата с участниците в него, които по традиция ще присъстват и в тазгодишната ни пролетна програма. Така изглежда тя синтезирано, време е да я разгърнем във всичките ѝ подробности! 


"Любима турска звезда 2017" започва на 3 март (петък)!
Най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България се завръща с нов четвърти сезон по-силно, по-обещаващо и по-дългоочаквано от всякога! Четвъртото издание на проекта ще открие пролетния сезон на блога още на 3 март, петък! 
През изминалия месец февруари всеки ден във фейсбук-страницата ни, по традиция, обявявахме имената на всеки един от общо осемнадесетте участници в новия сезон - девет актьори и девет актриси. За първи път тук ще обявим какви са предварителните настроения и нагласи на читателите ни спрямо харесванията, които дадоха за всеки един от тазгодишните състезатели в "Любима турска звезда"! На първо място, изненадащо или не, в предварителната класация стои Баръш Кълъч, на второ - Езги Асароулу, на трето - Керемджем, на четвърто - Елчин Сангу, на пето - Неслихан Атагюл, на шесто - Баръш Ардуч, на седмо - Алина Боз, на осмо - Зафер Ергин и Танер Йолмез, на девето - Дамла Сьонмез, на десето - Демет Йоздемир и Хазар Ергючлю, на единадесето - Бегюм Кютюк, на дванадесето - Шюкрю Йозйълдъз, на тринадесето - Гизем Караджа, на четиринадесето - Керем Бюрсин и на петнадесето - Енгин Алтан Дюзятан и Илкер Калели. Тази подредба обаче няма да има каквото и да е влияние към същинското и официално гласуване, което започва този петък! По традиция първите номинации ще бъдат по двойки...

Регламентът и тази година остава непроменен – от петък вечер до вторник следобед, в рамките на 4 дни, ще се провеждат номинациите в "Любима турска звезда 2017", като след тях всеки вторник ще бъдат съобщавани имената на четиримата или петимата застрашени от изгонване състезатели, които от вторник следобед до петък вечер, в рамките на 3 дни, ще се борят за продължаването си напред във формата, като всяка петък вечер ще става ясно името на отпадащия участник. И тази година ви очакват изключително интересни номинации и елиминации, сред които вече познатите обикновени, по двойки и по групи, както и напълно нови, които обаче ще запазим в тайна, за да бъдете още по-изненадани. На четвърт-финала остават 9, на полу-финала - 7, а на големия финал - само 5 състезатели, порещи се за оспорваната титла "Любима турска звезда 2017"! И тази година всеки един от елиминираните участници ще има възможността да се завърне в даден момент от играта в специален кръг. 

"Залагаме на "Любима турска звезда 2017" и четвъртия му сезон най-много тази пролет! Направихме изключително силен подбор на участници, какъвто досега не е имало. Всички състезатели са толкова силни, с такава голяма фенска маса зад гърбовете си, че още в началото ще бъде трудно отпадането им и конкуренцията ще бъде жестока. Настроенията на потребителите отсега са изненадващи и неочаквани, като се надяваме и занапред да бъдат такива! В тазгодишния сезон за първи път залагаме на звезди, познати повече от интернет-пространството, отколкото от телевизията, сред които са Баръш Ардуч, Демет Йоздемир, Елчин Сангу, Илкер Калели и Керем Бюрсин, тъй като самата целева аудитория на блога вече е тази от интернет. Подготвяме изключително мащабни провеждания на гласуванията, каквито за първи път в тазгодишния четвърти сезон ще организираме и които ще бъдат още по-ясна представителна извадка за нагласите на феновете. Влагаме целия си хъс и цялото си вдъхновение в създаването на четвъртия сезон на "Любима турска звезда", като искрено се надяваме той да ви хареса и през следващите три месеца да ви вълнува!", коментира администраторът на СЕРИАЛИ в България.


Рубриките започват на 6 март (понеделник)!
Пролетната програма на СЕРИАЛИ в България няма как да мине без любимите и емблематични рубрики, както и напълно новите такива! 
"Какво гледат в Турция?" продължава с нови издания, обновяващи се всеки ден с рейтингите за предходния, както и с финализирания всеки понеделник с традиционните ни обзори в ТОП 7 и по жанрове. Рубриката, която този март навършва три години от началото си през 2014-а и която е емблемата на блога, продължава с пълна сила, като с началото на следващото юбилейно издание №150 ще се сдобие с нова пролетна визия на всичките си графики. 
"Турция представя..." е поредицата, в която всеки вторник ще продължаваме да ви информираме във всички подробности за най-новите проекти, започващи в южната ни съседка! Жанрове, продуцентски компании, продуценти, режисьори, сценаристи, актьорски състави и сюжети - всичко това и още много предстои в новите издания на рубриката, тъй като нови сериали се обявяват почти всяка седмица в Турция.
"На гости на..." е първата нова пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България, която започва на 8 март, сряда, и ще се публикува с нови издания именно всяка сряда. След като през есента на 2016-а наложихме първата си фото-рубрика "От кухнята на...", постигнала огромен успех, през пролетта на 2017-а започва новата ни втора, в която всяка сряда предстои да ви отвеждаме в домовете на любимите ви турски звезди от сериалите. Изненадите ще бъдат големи! 
Интервюта с участниците в "Любима турска звезда 2017" ще присъстват за трета поредна година в пролетния сезон на СЕРИАЛИ в България! Четвъртък е запазеният ден за интервюта в блога, като през следващите месеци предстоят такива с не кои да е звезди, а със състезателите в започващия четвърти сезон на "Любима турска звезда"! Те започват на 16 март, четвъртък, когато ще прочетете интервю с първия отпаднал участник, чието име ще стане ясно на 10 март (петък). 
"Втори шанс за провалите" е втората ни нова пролетна рубрика, която започва на 10 март, петък, и ще се публикува именно в последния работен ден от седмицата - петък. В изданията от "Втори шанс за провалите" предстои да представяме сериалите, провалили се в южната ни съседка с ниски рейтинги и приключили след едва няколко излъчени епизода, които обаче са били не по-малко качествени от постигналите успех и които са станали жертви на обстоятелствата. Рубриката ще бъде изключително интересна, тъй като определено има доста провалили се сериали, заслужаващи втория шанс на вашето внимание!
"Какво коментират в Турция?" е рубриката, която представя другата страна на рейтингите в Турция, а именно - тези в социалните мрежи! Рубриката, която започна през есента на 2016-а и която за отрицателно време се наложи сред читателите и сред останалите три ветерана в нашата програма, продължава с нови броеве всяка събота.
"Турските актьори 24/7" също продължава с пълна сила с нови издания всяка неделя! Рубриката, в която Ви информираме за всички ново от личния и професионалния живот на любимите ви турски актьори и актриси, продължава да бъде най-четената на блога, макар и вече с над 100 броеве и две години и половина история зад гърба си! 
_________________________________________________________________________________

Това е пролетната програма на СЕРИАЛИ в България за 2017-а! Надяваме се, че проектите и рубриките, които подготвяме, са ви заинтригували отсега и че ще ви харесат, когато започнат! Ще се радваме да споделите с нас кои от тях очаквате с най-голямо нетърпение! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.