"Твоят мой живот" (26): какво да очакваме в новите епизоди?

февруари 03, 2017


Здравейте, приятели! Петък е, 3 февруари, продължава рубриката ни, в която Ви информираме първи какво ще се случва седмица за седмица
в новите епизоди на най-гледани турски сериал в момента у нас "Твоят мой живот" (Paramparca)! Нови издания от едноименната с мелодрамата поредица ще продължават да се качват всеки петък, а не както досега - всеки вторник. Време е да започваме с тринадесетото за сезона и двадесет и шесто подред, за да разберем какво ще се случи в епизодите от "Твоят мой живот", които ще се излъчат на 6-ти, 7-ми, 8-ми, 9-ти и 10-ти февруари!

PARAMPARÇA 60. Bölüm FotoğraflarıДжандан е решена да раздели завинаги Дилара и Харун и предприема необмислена постъпка, карайки с бясна скорост към разговарящата с Харун Дилара, искайки да я блъсне и да я убие. Харун обаче вижда бързо наближаващия автомобил, бута Дилара на страна и се хвърля пред колата на Джандан, която го блъска и той изпада в безсъзнание. 
PARAMPARÇA 60. Bölüm Fotoğrafları
Дилара признава на Харун, че е станал баща! След като постъпва по спешност в болницата и се преборва за живота си, Дилара преобмисля всички свои решения и не издържайки, решава да разкрие всичко пред Харун, дошъл в съзнание, и да му признае, че новороденият Демит е негов син. 
PARAMPARÇA 60. Bölüm Fotoğrafları
Джихан е в безизходица! След като научават за случилото се с Харун, Айше и Джандан веднага отиват в болницата при него. Джандан се държи така, сякаш не е направила нищо. Когато Махиде разбира, че Харун е ранен, изпада в безсъзнание. Междувременно Джихан се озовава пред труден кръстопът - от една страна той е сключил брак отново с Дилара, за да я предпази от Харун, а от друга се влюбва все повече в Айше.
Джихан се разкрива пред Айше! Джихан кани в дома си Айше, за да поговори с нея. Той решава да се разкрие пред нея и да ѝ излее душата си, чувствайки я все по-близка. Той не пропуска да ѝ спомене за Харун и враждата му с него, но Айше няма никаква представа, че Джихан говори за собствения ѝ братовчед. 
PARAMPARÇA 60. Bölüm Fotoğrafları
"Той е мой син"! Дилара и Харун отново се събират и след изписването на Харун от болницата, той иска повече от всичко да види сина си Демир. Когато обаче разбира, че Джихан го е припознал и играе ролята на негов баща, гневът на Харун става огромен и той отново започва да крои планове за отмъщение.
PARAMPARÇA 61. Bölüm FotoğraflarıОзан и подаръкът на Махиде... За да нарани Джихан, Махидe използва нищо подозиращия Озан. От друга страна, съпругът на починалата Нергис и баща на Дениз - Бурхан, става враг на семейство Гюрпънар и започва да търси разплата за смъртта на жена си. А Хазал, която е наказана да стои само вкъщи, отново измисля план, чрез който да нарани Джансу, която досега е подценявала ума ѝ.
PARAMPARÇA 62. Bölüm Fotoğrafları
Голям шок за Джихан в дома на Айше! След като разбира, че Айше се е запознала с Джихан, Махиде я привиква и я разпитва за него. Айше подготвя изненада за Джихан в дома си, но когато той пристига развълнуван, вместо изненадан остава шокиран, защото вижда гледка, която изобщо не го радва, и го посреща някой, за когото въобще не е очаквал.
Бурхан се заклева да си отмъсти! Дениз се събира с баща си Бурхан след дълги години вражда помежду им и му разказва за всички злини на Рахми. Бурхан, разбирайки за постъпките му, си поставя за цел да му отмъсти и намира начин да се запознае с него. Дениз се разделя окончателно с Джансу, убеден, че тя вече не го обича.
PARAMPARÇA 62. Bölüm FotoğraflarıМахиде е объркана! Харун обещава на Дилара, че ще остави предишния си живот в миналото и че ще започне нов живот с нея, за да я убеди в искреността си. Дилара е пред най-трудното решение в живота си. Махиде не е сигурна, че племенникът ѝ е сериозен в отношенията си към Дилара. Без никой да очаква, една снимка ще промени животът на всички!





_________________________________________________________________________________


Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото четиринадесето за сезона и двадесет и седмо подред издание от "Твоят мой живот" следващия петък, 10 февруари! Можете да си припомните предишните броеве чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.