"Турските актьори 24/7" (108): от 20 до 26 февруари 2017 г.

февруари 26, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 26 февруари, и днес предстои да прочетете осмото за новата 2017-а година и сто и осмо подред издание от една
от най-успешните ни рубрики, публикуваща се вече повече от две години - "Турските актьори 24/7"! Нови броеве от нея ще продължим да публикуваме в запазения ѝ ден в програмата на СЕРИАЛИ в България - неделя, като в тях ще продължим да Ви държим в течение с всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно, случващо се с Вашите любимци от сериалите. Време е да започваме и да преминем към издание №108 от рубриката, в което намирате новини за периода от 20 до 26 февруари 2017 г.!

1) Енгин Акюрек е актьорът с може би най-голяма фенска маса по света! През изминалата седмица група от неговите най-големи почитатели от четирите краища на света - Иран, Гърция, Германия, Мексико, Парагвай, Уругвай и Чили, се събра и посети своя идол на снимачната площадка на най-новия му сериал "До живот" (Olene Kadar), излъчващ се всяка четвъртък вечер по ATV. Енгин, когото в България познаваме чрез ролите му в "Брак с чужденец" и "Пепел от рози", бе доста приятно изненадан от визитата на своите фенове от чужбина, като им благодари за вниманието и си направи десетки selfie-та с тях. 

2) Вилдан Атасавер явно откри новата си любов! След като през изминалата 2016-а година се разведе със съпруга си Исмаил Хаджъоулу, който непосредствено след развода се ожени за новата си любима, известната актриса от "Златната клетка" и "Млечният път" остана сама и в депресия. Отскоро обаче, според близки до чаровницата, тя се среща с мъж на име Ерол Минташ, с когото изживява новата си любов. Наскоро двамата бяха заснети от папараци да обядват заедно в малко заведение в истанбулския квартал Етилер, като на излизане Вилдан изпадна в паника, виждайки журналистите, и ги помоли да не пишат неверни неща, уточнявайки, че с Ерол са само приятели. Дали обаче това е така?

3) Шюкрю Йозйълдъз наскоро даде кратко интервю за турска медия. Пред журналистите известният млад актьор, който ще вземе участие в стартиращия до броени дни четвърти сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2017 г., сподели подробности около най-новия си сериал "Пастирска звезда" (Coban Yildizi): "За ролята си в проекта трябваше да отрежа косата си и да променя изцяло външния си вид. Актьорът винаги трябва да е в готовност за жертви относно визията си в името на убедителното си представяне. За съжаление, дори в днешно време е от по-голямо значение как изглеждаш на екрана или на сцената, а не какво послание предаваш на аудиторията". 

4) Биркан Сокуллу предпочита да прекарва малкото си свободно време сам и у дома, а не навън и с приятели, подобно на повечето свои млади колеги. Актьорът, когото в България познаваме от хитовете "Малки тайни", "Малки жени" и "С Русия в сърцето" и който в момента се снима в драмата "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) на KanalD, наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която се вижда как се излежава върху хамак... в дома си! Тъй като времето все още е студено и не позволява правенето на пикник, каквото Биркан обожава, той решил да вкара пикникът вътре в дома си. Хилядите последователи на Сокуллу му завидяха благородно. 

5) Един от най-касовите игрални филми в южната ни съседка през изминалите месеци - "Истанбулско червено" (Istanbul Kirmizisi), направи своето представяне в Италия. Наскоро режисьорът му Ферзан Йозпетек, който адаптира лентата по една от собствените си книги, и част от актьорския състав - Туба Бююкюстюн, Халит Ергенч и Мехмет Гюнсюр, направиха своята визита в Рим, където представиха по време на голяма пресконференция хитовия проект. Италианските филмови представители бяха впечатлени от работата на турските си колеги по филма, който в Италия ще върви под името "Rosso İstanbul". 

6) Известната турска телевизионна водеща Ясемин Бозкурт наскоро сподели в профила си в Instagram интересен пост под хаштаг "tbt", с който припомни на своите последователи общото участие на двама от най-известните турски актьори и певци - Йозджан Дениз и Махсун Кърмъзъгюл, във вече несъществуващото, но изключително успешно през годините свое предаване "Yasemin'in Penceresi". В едно от изданията на шоуто, излъчено преди доста години, двамата любимци на милиони зрителки по света изпяха в дует свои песни, като любопитния видео-материал с общото им участие можете да видите от тук!  

7) Един от най-продаваните турски сериали "Пепел от рози" (Fatmagul'un Sucu Ne?) тръгва в Индия! Отскоро хитовият проект, който бе най-гледаният сериал в България през 2012-а година, чупи рейтингите и в Индия, където преди него вече бяха завъртяни други изключително успешни проекти, сред които "Великолепният век", "Езел", "Забраненият плод", "Завръщане", "Времето лети", "1001 нощ", "Огледален свят", "Долината на вълците" и "Справедливостта на Кара". Любопитно е, че както в Индия турските сериали се радват на огромна популярност, така в Турция индийските също вървят с огромен успех. Както знаете от изданията на "Какво гледат в Турция?", сред най-хитовите в южната ни съседка индийски проекти, познати и у нас, са "Пътеки към щастието" и "Цветовете на любовта". 

8) Елчин Сангу е толкова популярна, че вече дори се правят кукли по неин образ и подобие! Наскоро в интернет-пространството изтекоха снимки на първите пластмасови клонинги на известната турска актриса, които се очаква да бъдат пуснати на пазара в няколко лимитирани серии, предназначени за любители-колекционери и за детска игра. Създателите на куклите са вдъхновени от най-успешната героиня на Елчин досега, а именно - Дефне в най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask). Напомняме, че Сангу ще вземе участие в започващия до броени дни четвърти сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2017 г.!

9) Фахрие Евджен жъне успех след успех не само на снимачната площадка, но в рекламите! Наскоро чаровната актриса, която в момента се снима с главна роля в криминалната драма "До живот" (Olene Kadar) на ATV, спечели признанието "Най-харесвано рекламно лице" за участието си в рекламните кампании на известната модна марка в южната ни съседка Koton. След като получи статуетката си по време на церемония, провела се в голям истанбулски търговски център, Фахрие сподели пред журналистите, че за първи път получава подобно признание и че е много щастлива от този факт! 

10) Намерен е двойникът на известния турски певец и актьор Мурат Боз! Наскоро интернет-пространството бе взривено от снимка на мъж от Шри Ланка, рекламиращ известен бранд напитки. Снимката на двойника на Мурат за отрицателно време обиколи социалните мрежи и хиляди бяха озадачени от огромната прилика между своя любимец и шриланския му клонинг. Напомняме, че това не е първият двойник на Боз, тъй като през изминалата година любимецът на милиони турци бе сравнен с известната манекенка Емили ДиДонато. Тогава самият Мурат се пошегува и публикува статус във фейсбук: "Мили татко, има ли нещо, което криеш от мен?". Сравнението можете да направите на снимката вляво! 

11) Кенан Имирзалъоулу и Синем Кобал са на почивка в Маями, САЩ. Наскоро двамата бяха заснети от американски папараци как вечерят заедно в луксозен ресторант на крайбрежието на изключително скъпи град. Двамата съпрузи, които скоро ще отбележат първата годишнина от сватбата си, отскоро обикалят света и прекараха празника на влюбените Св. Валентин в САЩ. Очевидно любимците на милиони зрители по света са решили да си дадат дълга почивка от всякакви професионални ангажименти в родината си. Напомняме, че за последно Кенан се снима в хита "Справедливостта на Кара" (Karadayi), а Синем в провала "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler). 

12) Меденият месец на известната двойка Мурат Йълдъръм и Имане Елбани приключи! Любимият турски актьор и известната мароканска манекенка, които сключиха брак преди два месеца, се завърнаха от почивката си на Малдивите и отново влязоха в ритъма на ежедневието. Самият Мурат, на пристигане от летището, сподели пред журналистите, че отново е време за работа! Любопитно е, че в момента той се изявява като водещ на хитовата телевизионна игра на ATV "Стани богат" (Kim Milyoner Olmak Ister?), замествайки ветерана Селчук Йонтем ("Забраненият плод"), който излезе в отпуск след семейна трагедия, сполетяла го.

13) Чаатай Улусой с нова любов! Любимецът на милиони зрителки по света вече е зает и е влюбен в една от своите нови колежки, снимащи се в хитовия проект с негово участие "Отвътре" (Icerde). Половинката на Чаатай се казва Дуйгу Саръшън, като е позната на зрителите отпреди с малките си роли в хитовите сериали "Избягалите булки" (Kacak Gelinler) и "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken). От дълго време се спекулира, че Улусой има нова любов и ето, че дойде времето, когато тя стана явна на всички! Все още младият актьор нито е потвърдил, нито е отрекъл изтеклата информация. 

14) Въпреки че отскоро отново е на снимачната площадка и се снима почти денонощно, известната турска актриса с германски произход Мерием Узерли все пак намира време за своята малка тригодишна дъщеричка Лара! Наскоро известната красавица, станала световно популярна след участието си във "Великолепният век", сподели в профилите си в социалните мрежи своя обща снимка с Лара, на която вижда как двете гладят - майката на истинска дъска и с истинска ютия, а дъщеричката - със своите играчки. Очевидно Мерием учи от малка Лара на домакинство. В момента Узерли се снима във втория сезон на тоталния хит "Без бандити светът е невъзможен" (EDHO). 

15) НОВО 20! Туба Бююкюстюн и Онур Сайлак няма да се развеждат! Наскоро чаровната актриса Туба Бююкюстюн, която в момента се снима в хита "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), бе засечена от папараци на летище "Ataturk" преди да замине за италианската столица Рим по случай представянето на филма "Истанбулско червено" (Istanbul Kirmizisi). Пред журналистите красавицата даде кратко изявление по повод информацията, че се развежда със съпруга си Онур Сайлак, като категорично я обори и отхвърли, наричайки я "лъжа"... За пореден път Туба и Онур объркаха всички относно своите взаимоотношения! 

Свързано изображение16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 27 февруари, ще бъде финализиран брой №148 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 28-ви, започва новият №149, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 28 февруари, по случай шестия ни рожден ден ще обявим пролетната си програма в специална статия. В четвъртък, 2 март, идва ред на поредното интервю с турска звезда, което ще бъде с Мюжде Узман от "Любов под наем" (Kiralik Ask). В петък, 3 март, ще можете да прочетете седемнадесетотото финално за сезона и тридесето подред издание "Твоят мой живот", в което ще разберете какво да очаквате в последните епизоди от втория сезон на едноименния хит на БТВ. В събота, 4 март, ще бъде публикуван двадесет и втория брой от "Какво коментират в Турция?", от което ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи от 25 февруари до 3 март 2017 г. И в неделя, 5 март, идва ред на издание №109 от "Турските актьори 24/7"
На 3 март (петък) стартира четвъртият сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2017 г., като още тогава започват първите номинации, които по традиция ще бъдат по двойки! 

7 коментара:

Тодор каза...

Биркан Сокоолу не участва в "Малки жени"! Поправете си статията!

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Биркан Сокуллу има роля и в "Малки жени" (Kucuk Kadinlar). Там актьорът изпълни ролята на Аяз. Можете да проверете това в интернет.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте,бихте ли превели :
http://dizibilgi.tv/ozel-kuvvetler-dizisi-oyuncu-kadrosu-ve-karakterleri/
http://www.mynet.com/magazin/detay/dizi/ozel-kuvvetler-dizisinin-kadin-basrolu-belli-oldu/98143/
http://dizi.tv/aybuke-pusat-ve-tolga-saritas-ozel-kuvvetler-ile-geliyor/
https://twitter.com/hashtag/CanFeda?src=hash
Май Толга ще участва в нов сериал и отново ще играе заедно с Емре Кънай.

Анонимен каза...

Но ще се радвам ако дадете повече информация и подробности,относно сценарии,актьорски състав,дата на започва,телевизия,която ще го излъчва и т.н
Благодаря.

Тодор каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Анонимен каза...

koga shte svarshat edna lubovna istoriq,taini i ogledalen svqt i kakvo shte zamesti siqina luna?

Camila360 каза...

Здравейте приятели, казвам се Камила Rodela и аз съм от Мичиган, Unied State.I съм тук, за да свидетелствам за добрите дела на DR.OGAGA ​​KUNTA в My life.My съпруг и аз сме женени от 27 години с две children.Just преди две години всичко дойде на end.I искаше съпругът ми върна и аз го помолих, но той никога не слушаше, така, се натъкнах на няколко свидетелства за това специално заклинание пудра. Някои хора са свидетелствали, че той донесе им Ex любовник обратно, някои свидетелства, че той възстановява утроба и лечение на рака, както и друга болест, някои свидетелства, че той може да направи магия, за да спре развода, а също и на правописа, за да получите добра платена работа така нататък. Той е невероятен, аз също се натъкнах на едно специално свидетелство, беше за една жена, наречена Вера, свидетелстваше за това как върна бившия си любовник, а в края на свидетелските си показания тя пусна електронната си поща. След като прочетох всичко това, реших Да го опитам. Аз се свързах с него по имейл и ми обясни проблема му. Той ми каза какво трябва да направя, направих го и съпругът ми се върна при мен. Ние решен нашите проблеми, и ние бяхме още по-щастливи от всякога DR.OGAGA ​​KUNTA сте талантлив човек и аз няма да спра да го публикува, защото той е прекрасен човек. Ако имате някакъв проблем и търсите истински и оригинален магьосник, опитайте го по всяко време, той е отговорът на вашите проблеми. Можете да се свържете с него по електронната поща: ogagakunta@gmail.com и да получите проблемите си като мен. Той може да реши следните проблеми и много повече.
(1) АКО ИСКАТЕ ВАШЕТО ИЗКЛЮЧВАНЕ
(2) Искате да устроите съпруга си да спре разцвета
(3) Искате да бъдете насърчавани във вашия офис
(4) ЖЕЛАЕ МЪЖЕ И ДАМИТЕ ДА БЪДАТ ДА НАМИРАТ АТРАКТИВНО
(5) Ако искате да сътворите дете
(6) Искаш да бъдеш богат
(7) ЖЕЛАЕШ ВАШИЯТ СЪДИЙ, ЛЮБИТЕ САМО ЗА ВЯРВАНЕТО НА ЖИВОТА
(8) НИЕ НУЖЕСТВАШ ДОБЪР ЩАТКА
(9) НУЖЕСТВАШ ЛОТЕРИЙ СПЕЛ
(10) НИЕ НУЖДАТЕ ЗА РАБОТА
 Ogagakunta@gmail.com или на WhatsApp +2348069032895

Предоставено от Blogger.