"Турските актьори 24/7" (107): от 13 до 19 февруари 2017 г.

февруари 19, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 19 февруари, и днес предстои да прочетете седмото за новата 2017-а година и сто и седмо подред издание от една
от най-успешните ни рубрики, публикуваща се вече повече от две години - "Турските актьори 24/7"! Нови броеве от нея ще продължим да публикуваме в запазения ѝ ден в програмата на СЕРИАЛИ в България - неделя, като в тях ще продължим да Ви държим в течение с всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно, случващо се с Вашите любимци от сериалите. Време е да започваме и да преминем към издание №107 от рубриката, в което намирате новини за периода от 13 до 19 февруари 2017 г.!

1) Чаатай Улусой върна своите последователи в социалните мрежи в 1998 година, публикувайки своя снимка от детството, на която си играе с кученцето си Коуч. На фотоса, взривил интернет за отрицателно време, двадесет и шест годишният в момента Чаатай е на 8 години, като докато една част от феновете му споделяха коментари от рода на: "Изобщо не си се променил", други се изразяваха в крайната противоположност с: "Нямаше да те позная никога!". Напомняме, че в момента Улусой се снима в изключително успешната криминална драма "Отвътре" (Icerde) на ShowTV.

2) Ханде Доандемир и Мерт Фърат изживява любовта си на пълни обороти! Наскоро двамата влюбени бяха засечени от папараци на излизане от известно заведение в Истанбул, като на шофьорското място в автомобила им седна Ханде, а Мерт зае задната седалка, очевидно попрекалил с алкохола и в нетрезво състояние, непозволяващо му да шофира. Двамата бяха в доста добро настроение и дори се пошегуваха с дебнещите ги журналисти, че в тяхната връзка жената е в състояние да управлява автомобила, а не мъжа. Междувременно стана ясно, че новият сериал на Фърат "Любов и гордост" (Ask ve Gurur) с Дамла Сьонмез ще се излъчва в ефира на ShowTV и започва скоро.

3) Ясемин Ален се завърна за кратко в Турция! Наскоро чаровната блондинка, позната у нас чрез ролята си в хита "Милост" (Merhamet), бе забелязана на излизане от известно заведение в Истанбул, където бе организирала събиране на своите приятели по случай престоя ѝ в родината ѝ. Пред заобиколилите я журналисти Ясемин, снимала се за последно в трилъра "46 изчезване" (46 Yok Olan) през изминалата пролет, сподели, че много се уморила от живота в Турция и че заради това е решила към този момент да се установи в Лос Анджелис, САЩ, където наравно с почивката ще взима и уроци по актьорско майсторство, за да се усъвършенства още повече като актриса.

4) Сонгюл Йоден навърши 40 години! На 17 февруари, петък, чаровницата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги", отпразнува своя четвърти юбилей по време на парти-изненада, организирано от най-близките ѝ приятели. На събирането по повод рождения ѝ ден присъстваха звездите Азра Акън ("Дъждовно време"), Мерт Фърат, Ханде Доандемир, Хакан Йълмаз, Синан Тузджу ("Под липите", "Пламъкът на сърцето" и "Част от мен") и други. В края на вечерта журналисти се срещнаха с рожденичката Сонгюл, като пред тях тя сподели, че не е очаквала подобна организация и че е благодарна на своите приятели, зарадвали я на празника ѝ. А по повод възрастта си, Йоден сподели с шеговит тон: "Та аз се чувствам така, сякаш съм на 22!", и попита: "Не ми личат 40-те, нали?!".

5) Въпреки че отчита нестабилни рейтинги, "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) на KanalD продължава с пълна сила! Съвсем скоро към актьорския състав на проекта се присъединява изключително популярната актриса Мелиса Сьозен, позната у нас от хита "Златната клетка". Важно уточнение, което направиха продуцентите още при обявяването на включването на Мелиса, е, че тя ще вземе специално участие в няколко от следващите епизоди на поредицата с Биркан Сокуллу и Бурджу Бириджик, пресъздавайки ролята на Ипек - бившата съпруга на Хазер и майка на Мурат.

6) Гизем Караджа и Бурак Ямантюрк са истински професионалисти! Наскоро двамата млади любимци на публиката заснеха екстремна сцена за новите епизоди на драмата "Бурята в мен" (Icimdeki Firtina) на StarTV, влизайки в леденостудените води на морето край Шишли. Въпреки отрицателната температура на водата от минус два градуса, Гизем и Бурак не се посвениха и изпълниха задължението си повече от професионално. Кадър от снимачната площадка на въпросната сцена можете да видите вляво!

7) Демет Йоздемир стана дизайнерка! През последните месеци чаровната млада актриса, която ще вземе участие в тазгодишния сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда", се бе отдала на проектирането на три модела дамски чанти, които вече са изработени и ще бъдат пуснати съвсем скоро на пазара под шапката на световната козметична компания Garnier, чието рекламно лице отскоро е именно Демет. Пред журналисти Йоздемир, снимаща се в момента в романтичната комедия "Номер: 309" (№: 309) на FOX, сподели, че се сбъдва една от най-големите ѝ детски мечти. 

8) Интернет бе взривен от целувката на Фахрие Евджен и Енгин Акюрек в сериала "До живот" (Olene Kadar)! Интимната сцена между двамата актьори стана повод за поредните спекулации в медиите... След излъчването на въпросната сцена Бурак Йозчивит, любимият на Фахрие, бе забелязан на излизане от известно заведение и бе попитан какво мисли за целувката на любимата му с Енгин. Йозчивит отвърна с лаконичен, но еднозначен отговор: "Ние сме актьори и си вършим работата". А по повод 7-те милиона абонати, последвали го в Instagram, той заяви, че подготвя голяма изненада за феновете си.

9) Серенай Саръкая присъства на церемонията по награждаването на "İTÜ Medya, Sanat ve Spor Ödülleri". Чаровницата от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите" бе облечена в къса черна рокля и светло синя риза, като за присъствалите на събитието журналисти обаче по-важен от облеклото ѝ бе въпросът как е прекарала празника на влюбените на 14 февруари с любимия си Керем Бюрсин. На него Серенай отговори, че е обещала на половинката си да не издава пред никого как двамата са изкарали Св. Валентин и само намекна, че е било незабравимо. Напомняме, че съвсем скоро Саръкая се завръща в уеб-сериала "Fi Ci Pi".

10) Ясно е новото рекламно лице на известната турска модна марка Mavi! Къванч Татлъту е подписал договор за участие в рекламната кампания на линията за сезон "пролет-лято 2017", като в интернет-пространството вече дори изтекоха първите снимки от снимачната площадка. Любопитно е, че Къванч не за първи път ще бъде рекламно лице на Mavi, тъй като преди години отново работи съвместно с компанията-гигант. Напомняме, че предшествениците на Татлъту, снимащ се в момента в "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), през 2016-а бяха Керем Бюрсин и Илкер Калели.

11) Една от най-коментираните и харесвани светски двойки в южната ни съседка - Синем Кобал и Кенан Имирзалъоулу, отпразнува Деня на влюбените на 14 февруари в чужбина! През изминалата седмица всички се питаха как и къде ще посрещнат Св. Валентин двамата влюбени, като на празника Синем сподели в профилите си в социалните мрежи снимка, на която позира пред красиви водопади, очевидно в чужбина. Къде точно обаче са били двамата съпрузи, така и не стана ясно. И Кенан, и Синем в момента са си дали заслужена почивка от всякакви професионални ангажименти и се радват на семейния си живот.

12) Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази сключиха брак! На 13 февруари, понеделник, турският актьор и грузинската манекенка се врекоха във вечна вярност един в друг в Лос Анджелис, САЩ! Сватбеното празненство бе в тесен кръг, като гостите наброяваха около 40. Сред присъствалите бяха Махсън Кърмъзъгюл ("Щастливи заедно") и съпругата му Едже Бинай, сключили брак точно преди година. Церемонията се проведе в луксозния "Beverly Wilshire Hotel". Да пожелаем на младото семейство много щастливи мигове!

13) Ханде Сорал направи сватбена репетиция! Отскоро чаровната млада актриса, позната у нас от "Малки жени" и "Чучулигата", се снима в нов филм, който ще направи премиерата си в турските кина на 3 март. Заради ролята си в него Ханде трябваше да облече сватбена рокля и заедно със стилистите на проекта посети бутиков сватбен магазин в истанбулския квартал Нишанташъ, където пробва няколко красиви булчински рокли заедно с екранната си партньорка Бестемсу Йоздемир ("Черни пари и любов"). Ханде, която се завръща съвсем скоро и на малък екран в драмата "Детско ухание" (Evlat Kokusu), не пропусна да се снима като булка и да сподели фотоса в профилите си в социалните мрежи. Мнозина се пошегуваха, че Сорал се подготвя за бъдещата си сватба с любимия си Исмаил Демирджи, за когото е сгодена.

14) През изминалата седмица в Турция се проведе церемонията по награждаване на престижната класация "GQ Türkiye" за мъж на годината. На светското събитие присъства и мега-звездата Берен Саат, която предизвика вълна от шокирани погледи и неодобрение на модните критици със своя тоалет, състоящ се от дълга зелена дантелена рокля с доста дълбоко и изрязано деколте. Бившата екранна Кьосем султан излезе на сцената, за да удостои с приза "Най-добър режисьор" Озан Ачъктан, като по този начин вниманието на публиката не бе насочено толкова към получателя на наградата, отколкото към бюста на Берен.

15) Ясни са всички осемнадесет участници в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2017 г.! Последните шест, чиито имена обявихме през изминалата седмица във фейсбук-страницата ни, бяха Керем Бюрсин от "В очакване на слънцето" и "Този град ще дойде след теб", Керемджем от "Моят живот", Неслихан Атагюл от "Листопад", "Двете лица на Истанбул" и "Черна обич", Танер Йолмез от "Кварталът на богатите", Хазар Ергючлю от "Север-Юг", "Кварталът на богатите" и "Висше общество" и Шюкрю Йозйълдъз от "Надежда за обич". Новият сезон на "Любима турска звезда", който се очертава като най-силният досега и който ще бъде изпълнен с много изненади, започва на 3 март! Специалният сайт, в който ще се състои проектът, можете да посетите от тук

Резултат с изображение за sinem ozturk kiralik ask16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 20 февруари, ще бъде финализиран брой №147 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 21-ви, започва новият №148, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 23 февруари, идва ред на поредното интервю с турска звезда, което ще бъде със Синем Йозтюрк от "Любов под наем" (Kiralik Ask). В петък, 24 февруари, ще можете да прочетете шестнадесетото за сезона и двадесет и девето подред издание "Твоят мой живот", в което ще разберете какво да очаквате в новите епизоди от едноименния хит на БТВ. В събота, 25 февруари, ще бъде публикуван двадесет и първия брой от "Какво коментират в Турция?", от което ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи от 18 до 24 февруари 2017 г. И в неделя, 26 февруари, идва ред на издание №108 от "Турските актьори 24/7"

2 коментара:

Анонимен каза...

Ако позволите да ви поправя,това не е Бенсу Сорал,а сестра й Ханде Сорал!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Благодарим за поправката, информацията ще бъде коригирана! :)
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.