"Турските актьори 24/7" (106): от 6 до 12 февруари 2017 г.

февруари 12, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 12 февруари, и днес предстои да прочетете шестото за новата 2017-а година и сто и шесто подред издание от една
от най-успешните ни рубрики, публикуваща се вече повече от две години - "Турските актьори 24/7"! Нови броеве от нея ще продължим да публикуваме в запазения ѝ ден в програмата на СЕРИАЛИ в България - неделя, като в тях ще продължим да Ви държим в течение с всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно, случващо се с Вашите любимци от сериалите. Време е да започваме и да преминем към издание №106 от рубриката, в което намирате новини за периода от 6 до 12 февруари 2017 г.!

1) Туба Бююкюстюн мисли за бъдещето на своите близначки още отсега! Най-известната и харесвана турска актриса, снимаща се в момента в хитовата драма "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) на StarTV, наскоро е наела учител по английски език за своите петгодишни дъщерички Мая и Топрак. Макар все още не започнали училище, те вече ще започнат да учат най-разпространения в света чужд език, като учителят им ще посещава дома им веднъж седмично, за да ги обучава в домашна и уютна среда, без стрес. Двете момиченца обаче неизбежно ще бъдат подложени на трудни моменти през следващите месеци, тъй като родителите им се развеждат и те ще останат при майка си.

2) Дъщеричката на Мерием Узерли - Лара, стана на три годинки! Малкото момиченце, което дълго време бе пазено от майка си от уроки и зли очи, отпразнува рождения си ден на 10 февруари. По този повод Мерием, която стана световно известна след ролята на Хюррем султан във "Великолепният век" (Muhtezem Yuzyil) и която в момента се снима в криминалната драма "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), публикува в профилите си в социалните мрежи нова снимка на Лара, на която се вижда колко е пораснала малката красавица. Като допълнение към нея бе и следният текст: "Ти си моят най-голям подарък. Моята най-голяма любов... Моето всичко... От първият ти миг на този свят ми даваш сили... Обичта ми към теб не може да бъде описана с нито една дума. На твоя рожден ден и аз се родих. Добре, че те има, Ларичка! Обичам те безкрайно много!".

3) Наскоро една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка Бурак Дениз и Бюшра Девели беше заснета от турски папараци да се целува. Двамата млади любимци на зрителите бяха забелязани в търговския център в Нишанташъ, Истанбул заедно, като на излизане от него, качвайки се на ескалатора, те се целунаха страстно. След това погледнаха нагоре към снимащите ги обективи и се пошегуваха, че в днешно време не е никак странно двама влюбени да демонстрират красивите си отношения пред света. Напомняме, че в момента Бурак се снима в "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), а Бюшра за последно взе участие в "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam) през 2016-а. 

4) Йойкю Карайел с нова връзка! Младата актриса, позната в България чрез ролята си в "Север-Юг", наскоро бе забелязана на излизане от луксозен ресторант в истанбулския квартал Етилер заедно със своята нова половинка - актьорът и музикант Джан Бономо! Двамата, за които се знае, че са заедно от три месеца, за първи път бяха заснети заедно, с което най-сетне бяха потвърдени слуховете за отношенията им. Виждайки ги заедно, журналистите закачливо ги поздравиха с "Честита нова връзка!", а те им отговориха с "Благодарим!". Напомняме, че за последно Йойкю се снима в първия сезон на "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), а през 2016 г. Джан се разведе с вече бившата си съпруга Дидем Сойдан (актриса и модел). 

5) Спор за възрастта на Башак Дизер! Отскоро в интернет-пространството усилено се спекулира, че известната дизайнерка и съпруга на най-популярния турски актьор Къванч Татлъту, снимащ се в момента в хитовата драма на StarTV "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), е по-възрастна и че е не е родена през 1980 г., а през 1978. По този повод тя за първи път направи изявление в социалните мрежи относно личния си живот и отправи апел към недоброжелателите ѝ да спрат да спекулират с името ѝ и да уважат правото ѝ на лично пространство. Това не е първият случай на нападки към Башак. Милионите фенки на Къванч Татлъту по света неведнъж са изказвали неодобрението си към нея. 

6) Гьокче Бахадар е в разцвета си! Отскоро чаровната актриса, позната на родните зрители от "Листопад", се снима в новия хитов сериал "Име-легенда" (Adi Efsane) на KanalD, стана рекламно лице на известна марка за козметика и е щастливо влюбена! Красавицата наскоро засне новия рекламен клип на продуктите за коса "Gliss", като на снимачната площадка присъстваха и журналисти, които не пропуснаха да разпитат Гьокче относно личния ѝ живот и отношенията ѝ с новата ѝ любов Ефе Дуру. Бахадар разкри, че всичко е наред, че е много щастлива и изпълнена с енергия, а относно брака и децата - че всичко е въпрос на късмет и съдба. 

7) Криза за снимачни площадки в екипа на новия турски сериал "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin)! Наскоро започнаха снимките по новия проект на StarTV, но продуцентската компания O3 Medya така и не успя да открие подходящо имение, което да наеме и в което да се осъществява голяма част от снимачния процес. На помощ в този кризисен момент дойде не кой да е, а актьорът, който ще изиграе главната роля в сериала - Йозджан Дениз! Той дарил 2 000 000 турски лири на продуцентите на продуцентите за построяването на напълно нова вила в покрайнините на големия Истанбул, която вече била почти готова. Напомняме, че екранна партньорка на Йозджан ще бъде Аслъ Енвер. 

8) Напрежение на снимачната площадка на хитовата драма "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel)! Отскоро тълпи с фенове, които искат да се снимат с любимката си Туба Бююкюстюн, възпрепятствали нормалния снимачен процес на поредицата. Причина за това било доброто отношение на Туба към почитателите ѝ, което изнервяло останалите ѝ колеги. Тя на драго сърце се снимала и си говорела с всеки дошъл да се снима с нея и прекарвала часове, обръщайки внимание на феновете си. Това било повод за напрежение у колегите ѝ, които не само че не се радвали на подобен интерес, но и били възпрепятствани да снимат на време. Пред медиите Бююкюстюн обяви, че се снима с феновете си само по време на почивките между снимките и че напрежение няма. 

9) Беррак Тюзюндач няма да влиза в затвора, както обявихме преди седмици, а ще трябва да плати солена глоба по делото си. За щастие, екзотичната красавица остава на свобода и ще може да се снима в новия интернет-сериал "Fi Ci Pi", в който участие ще вземат още Серенай Саръкая, Озан Гювен и Мехмет Гюнсюр. За ролята си в новия уеб-проект Беррак, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Езел", "Великолепният век" и "Край или начало", наскоро посети известен фризьорски салон и отряза голяма част от дългата си кестенява коса. Тюзюндач остави като изненада новия си външен вид за сериала и засне само отрязаната и паднала на земята своя грива. 

10) Папараците в южната ни съседка не спират да преследват известните личности. Наскоро, на най-неочакваното място, бе забелязана една от най-големите звезди на турското кино - Джансу Дере ("Езел", "Великолепният век" и "Завръщане"), която вървеше по тротоарите на истанбулския квартал Нишанташъ, бързайки за някъде. Питайки я за къде бърза, Джансу отговорила на журналистите - към снимачната площадка на най-новия си сериал "Майка" (Anne). А на въпроса отива пеша дотам, Дере без никакво притеснение отговорила: "Защото има много задръствания". Джансу за пореден път демонстрира, че не страда от звездомания, подобно на доста свои колеги. 

11) Бергюзар Корел и Халит Ергенч, също като Джансу Дере, не се свенят да се разхождат навън, по оживени места. Наскоро двамата съпрузи и екранни партньори - преди в "1001 нощ" (Binbir Gece), сега в "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), бяха заснети на разходка по улиците на истанбулския квартал Бебек. Двамата забелязаха снимащите ги журналисти и помолиха любезно да не снимат малкия им син Али, който тичаше край родителите си. По-късно семейството стигна и до кафенето на Бергюзар в Джихангир, като пред следващите ги журналисти Халит сподели по повод информацията, че то затваря: "Не е сигурно, че ще затваряме. Миналия месец, докато валя обилен сняг, не беше отворено няколко дни. От търговска гледна точка няма проблем". 

12) Мурат Йълдъръм и Имане Елбани няма къде да живеят! Двамата влюбени, сключили брак наскоро, все още живеят у приятелско семейство и не са наели или купили собствен дом. Тази информация дойде от близки до двойката, които споделят пред медиите, че заради втората си сватба, която ще се състои в родината на Имане - Мароко, двамата спестяват пари и не си позволяват никакви излишни харчове, дори и за дом. Те разкриват още, че от приготовления по сватбата, на младите влюбени не им останало време да помислят за свое ново семейно гнездо. Вероятно, след като успее да събере повече от хонорара си за ролята си на водещ в телевизионната игра "Стани богат" (Kim Milyoner Olmak Ister?), Мурат ще наеме най-накрая къща за себе си и съпругата си. 

13) Хазал Кая даде изявление относно спекулациите, че скоро се завръща на екран! Наскоро чаровната млада надежда на турското кино, позната у нас от сериалите "Забраненият плод" и "Огледален свят", бе забелязана от папараци в голям истанбулски търговски център на шопинг. Чаровницата сподели пред журналистите, попитали я дали скоро ще се завърне на екран, следното: "Приятели, аз също се затъжих за екрана, но засега не е редно да издавам каквото и да е относно новия проект. Когато му дойде времето, и това ще стане". След това Хазал обядва заедно със свои приятели. 

14) Джансел Елчин, който се завърна наскоро на екран в най-новата драма на FOX "Дръж се, сърце мое" (Dayan Yuregim), е взимал уроци за новата си роля. Преди няколко дни любимецът на милиони зрителки по света от вечната приказка "Огнено сърце" бе забелязан в Нишанташъ да разхожда кученцето си-бигъл, като пред журналистите той сподели, че за ролята си на адвокат Фуат е посещавал в продължение на един месеца Съдебната палата в Истанбул и е взимал своеобразни уроци в големи адвокатски кантори. За пореден път Елчин се утвърди като професионалист, изпипващ ролите си до последния детайл и вникващ в тях. 

15) Станаха ясни имената на още седем от участниците в четвъртия сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2017 г.! Това са Дамла Сьонмез от "Една любовна история" и "Войната на розите", Демет Йоздемир от "Номер: 309", Езги Асароулу от "Моят живот", Елчин Сангу от "Една любовна история", "С Русия в сърцето" и "Любов под наем", Енгин Алтан Дюзятан от "Край или начало" и "Възкресението на Ертуурул", Зафер Ергин от "Опасни улици" и Илкер Калели от "Тайни" и "Пойраз Карайел". През следващата седмица ще станат ясни последните шестима състезатели, които ще обявим във фейсбук-страницата ни! "Любима турска звезда 2017" започва през март! 

Резултат с изображение за salih bademci
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 13 февруари, ще бъде финализиран брой №146 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 14-ти, започва новият №147, който ще бъде обновяван всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Също във вторник, 14 февруари, ще публикуваме петото за сезона и петдесет и девето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим още два нови сериала - "Пастирска звезда" (Coban Yildizi) на FOX и "Детско ухание" (Evlat Kokusu) на KanalD. В четвъртък, 16 февруари, идва ред на ново интервю с турска звезда, което ще бъде със Салих Бадемджи, известен като Синан от "Любов под наем" (Kiralik Ask). В петък, 17 февруари, ще можете да прочетете петнадесетия за сезона и двадесет и осми подред брой от "Твоят мой живот", в който ще разберете какво да очаквате в новите епизоди от едноименната драма на БТВ. В събота, 18 февруари, ще публикуваме двадесетото издание от "Какво коментират в Турция?", от което ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 11 до 17 февруари 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 19 февруари, идва ред на брой №107 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.