"Турските актьори 24/7" (105): от 30 януари до 5 февруари 2017 г.

февруари 05, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 5 февруари, и днес предстои да прочетете петото за новата 2017-а година и сто и пето подред издание от една от
най-успешните ни рубрики, публикуваща се вече повече от две години - "Турските актьори 24/7"! Нови броеве от нея ще продължим да публикуваме в запазения ѝ ден в програмата на СЕРИАЛИ в България - неделя, като в тях ще продължим да Ви държим в течение с всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно, случващо се с Вашите любимци от сериалите. Време е да започваме и да преминем към издание №105 от рубриката, в което намирате новини за периода от 30 януари до 5 февруари 2017 г.!

1) Бурак Йозчивит направи изненада на Фахрие Евджен! Любимецът на милиони зрителки по света наскоро изпрати голям букет с рози на снимачната площадка на новата криминална драма "До живот" (Olene Kadar), която неговата половинка Фахрие Евджен оглавява. Красавицата, умилена от нежния жест на любимия си, веднага сподели в профила си в Instagram снимка, на която позира с красивите цветя, и към нея допълни: "Благодаря ти, че ми подаряваш тези специални моменти, любов моя! Всичко си ми, най-дълбокото в сърцето, животът си ми, най-ценното! С всеки следващ ден любовта ми става все по-голяма! Много съм влюбена в теб, Бурак Йозчивит!".

2) Бергюзар Корел се срещна с една от най-добрите си приятелки Аслъ Орджан. Наскоро двете популярни актриси бяха забелязани да се разхождат из тузарския истанбулски квартал Нишанташъ, пазарувайки заедно, обядвайки заедно и говорейки си. Пред журналистите, изпречили се на пътя им, Бергюзар, която в момента се снима с главна роля в хита "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), сподели, че отдавна не се е виждала с Аслъ и че е много щастлива от факта, че най-сетне е намерила време за нея. Корел закачливо добави да ги оставят насаме, защото си "говорели по женски". Напомняме, че Аслъ Орджан е позната в България чрез ролята си във втория сезон на "Кварталът на богатите" (Medcezir) и за последно се снима в приключилата драма "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat).

3) Бенсу Сорал излезе на разходка с брата си-близнак Бедирхан Сорал. Наскоро двамата бяха забелязани в един от големите истанбулски търговски центрове, където се бяха отдали на шопинг. Пред журналистите, които снимаха брат и сестра, Бенсу сподели, че снимките на сериала, в който участва с главна роля "Отвътре" (Icerde), продължават с пълна сила и че си е взела малка почивка днес, в която да се разсее и да си почине с брат си. По-късно двамата, приличащи си като две капки вода, продължиха да пазаруват и да разглеждат в друг мол. Много си приличат, нали?

4) Берен Саат се напи! Любимката на милиони зрители по света, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Щастливи заедно", "Забраненият плод" и "Пепел от рози", наскоро присъства на партито по случай рождения ден на един от най-близките ѝ приятели - режисьора Айкут Джьомерт. През заведението, в което се проведе пищното празненство, журналисти успяха да заснемат как Берен непрестенно отпива от чашата си с алкохол и долива от него в нея доста често. Саат бе сред последните тръгнали си от партито, като в малките часове на нощта тя едвам-едвам ходеше, залитайки и държейки се неадекватно пред струпалите се около нея папараци. Чрез тази си постъпка Берен за пореден път отхвърли поредните слухове, че е бременна.

5) Джансу Дере, също като Бенсу Сорал, предпочита да прекарва кратките почивки между снимките на сериала си в големите търговски центрове в Истанбул. Наскоро една от най-харесваните актриси, познати в България от "Езел", "Завръщане" и "Великолепният век", бе забелязана в голям мол, където прекара краткия промеждутък в снимачния процес на проекта, в който се снима в момента с главна роля - "Майка" (Anne) на StarTV. Любопитно бе, че Джансу се застоя дълго време в известен марков магазин за чанти заедно със своя близка приятелка, като на излизане от него тя бе с пълни в ръце торби, обновявайки колекцията си от чанти. След това Дере сподели пред насъбралите се журналисти, че се връща на работа. 


6) Нургюл Йешилчай е сред най-разпознаваемите турски актриси. По тази причина любимката на милиони зрители по света от "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Ангелският остров", "Имението с лозите" и "Твоят мой живот" рядко успява да остане необезпокоявана, разхождайки се навън. Наскоро обаче тя предприе типичните мерки за една звезда в това положение - облече се невзрачно, сложи шапка на главата си и слънчеви очила на очите си и излезе да пазарува по улиците на известния истанбулски квартал Еминюню. В края на необичайния си ден, по време на който абсолютно никой не успял да я разпознае благодарение на перфектния си камуфлаж, Нургюл сподели в профилите си в социалните мрежи снимка със следния закачлив текст: "Разходих се из Еминюню, но никой да не разбира!".

7) Раздор в триото, спечелило наградата "Най-добри изгряващи звезди" на престижната церемония "Златна пеперуда" (Altin Kelebek) през 2015 г.! Наскоро една от актрисите, окичили се с титлата тогава - Нилай Дениз, чиято звезда изгря в романтичната комедия "Отново любов" (Ask Yeniden) и която в момента се снима в новата драма "Дръж се, сърце мое" (Dayan Yuregim), бе засечена от журналисти и разпитана от тях по повод отказа ѝ да следва Ханде Ерчел и Бенсу Сорал - другите две красавици, с които тя сподели приза си през 2015-а. На въпросите на папараците чаровната Нилай отговори, че първо те се отказали да следват нейните акаунти, а след това и тя техните. Добави, че това не е толкова важно, тъй като с Бенсу например дори нямала възможността да се опознае повече.

8) Пелин Карахан е в напреднала бременност! Наскоро чаровната млада надежда на турското кино, снимала се за последно в приключилата драма "Достатъчно" (Yeter), бе засечена от папараци в голям истанбулски търговски център, където се разхождаше и пазаруваше за бъдещото си второ дете. Пред журналистите Пелин, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Мечтатели" и "Великолепният век", сподели, че със съпруга ѝ вече са решили как да кръстят втория си син - с името с Джан. Напомняме, че през 2014-а тя се омъжи за бизнесмена Бедри Гюнтай, а в края ѝ се роди и първородният им син Али-Демир. Да пожелаем леко раждане на Карахан!

9) Турските сериали стават все повече и повече, а локациите, на които да се снимат - все по-малко. Именно поради тази причина все по-често гледаме едни и същи домове в няколко различни проекта за кратък период от време. След като през изминалата 2016-а година екзотичната вила на двойката Мурат и Арзу Атабарут в Бейкоз бе наета от продуцентите на драмата "Гордиев възел" (Kordugum) за снимки, през 2017-а снимачният процес в нея продължава, но вече по новата криминална драма с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек "До живот" (Olene Kadar). Любопитно е, че наемът ѝ нито се е увеличил, нито е паднал - той продължава да бъде 5 000 000 евро, които и продуцентите от Endemol Shine Turkey са платили миналата година, и тези от TIMS Production тази.

10) Наближава сватбата на Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази! На 13 февруари, понеделник, двамата влюбени ще се врекат във вечна вярност един в друг в Лос Анджелис, където са се запознали преди две години. Както писахме и преди, любопитно е, че на тази дата грузинската красавица не само ще се омъжи за любимия си, но и ще отпразнува своя рожден ден. А още по-интересното е, че на следващия - 14 февруари, е Денят на влюбените. Така двамата ще улучат с един куршум не два, а три заека, както се казва. Пред журналисти наскоро Толгахан сподели, че занапред никога няма да може да забрави годишнините от сватбата си, защото те ще съвпадат с рождения ден на любимата му, а пък следващият ще бъде Денят на влюбените. Сайъшман добави шеговито, че се е подсигурил и застраховал от евентуални скандали по този повод, тъй като знае колко чувствителни са жените на тема "дати".

11) Туба Бююкюстюн и Онур Сайлак официално се развеждат! Любимата светска двойка на милиони фенове по света се разделя след петгодишен брак и съвместен живот. За успокоение на почитателите им обаче двамата успяха да изгладят неразбирателството помежду си, което тлее от няколко месеца насам, и споделиха в профилите си в социалните мрежи свое общо, вероятно последно семейно selfie. Туба и Онур, срещнали и влюбили се един в друг на снимачната площадка на хита "Огнено сърце" (Gonulcelen) преди почти седем години, са си поделили имуществото - Бююкюстюн ще вземе луксозния семеен Мерцедес на стойност 2 000 000 долара, а Сайлак - семейния апартамент в Аджъбадем, струвал им 1 000 000 долара. Петгодишните близначки и плодове на любовта между двамата - Мая и Топрак, остават при майка си.

12) Къванч Татлути взриви интернет със съвместно свое бийт-бокс изпълнение с... папагал! Наскоро сценаристката на хитовата драма "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) Едже Йоренч сподели в профилите си в социалните мрежи кратко видео, на което се вижда как Къванч се забавлява заедно с малко бяло папагалче, кацнало на рамото му. Удивителен е ритъмът, който актьорът и птичето развиват в синхрон благодарение на звука, издаван от Татлъту. Забавното клипче за отрицателно време взриви социалните мрежи и само за минути бе гледано над 22 000 пъти. Можете да го видите от тук!

13) Серенай Саръкая присъства на церемонията по награждаване на престижната класация "İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü", организираща се за 24 пореден път. Пред присъствалите журналисти Серенай не пропусна да поговори за личния си живот и отношенията ѝ с Керем Бюрсин, към които интересът от страна на феновете не стихва. Звездата от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите" обяви, че към момента с Керем нямат намерения да сключат брак, защото все още им е твърде рано. А относно професионалната си кариера Серенай добави: "Завръщам се на екран в супер-проект! Ето, че вече отново ще можете да ме гледате!", визирайки скорозапочващият интернет-сериал "Fi, Ci, Pi".

14) Станаха ясни големите победители на престижните награди "İTÜ EMÖS"! Това са Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели, за които призовете за най-добра актриса и най-добър актьор са поредни, след като през последните месеци разбиват конкуренцията и обират статуетките на всички възможни класации. Двамата любимци на зрителите, които са двойка в живота и които се снимат в момента в третия сезон на хита "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), се явиха лично, за да получат наградите си. Вижте какво споделиха те пред камерите с български превод, изготвен от Alexia и hotchocolate от тук!

15) Продължава обявяването на участниците в четвъртия сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2017 г.! От 1 февруари до днес, 5-ти, станаха ясни имената на първите петима! Това са Алина Боз от "Твоят мой живот", Баръш Ардуч от "Любов под наем", Баръш Кълъч от "Огледален свят" и "Войната на розите", Бегюм Кютюк от "Огнено сърце", "Чучулигата" и "Част от мен" и Гизем Караджа от "Опасна красота", "Надежда за обич" и "Пътят на Емир". През следващата седмица, от 6 до 12 февруари, във фейсбук-страницата ни предстои да разберете имената на шестия, седмия, осмия, деветия, десетия, единадесетия и дванадесетия състезател в най-силния сезон от формата, стартиращ през март! 

Резултат с изображение за nergis kumbasar
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 6 февруари, ще бъде финализиран брой №145 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 7-ми, започва новият №146, който ще бъде обновяван всеки ден с рейтингите за предходния. В четвъртък, 9 февруари, ще можете да прочетете интервю с една от най-колоритните турски актриси-ветерани Нергис Кумбасар, изиграла ролята на Нериман в най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask). В петък, 10 февруари, идва ред на четиринадесетото за сезона и двадесет и и седмо подред издание от "Твоят мой живот", в което ще научите какво да очаквате в новите епизоди от едноименния хит на БТВ. В събота, 11 февруари, ще бъде публикуван петият за годината и деветнадесети подред брой от "Какво коментират в Турция?", в който ще разберете какви са рейтингите на сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи от 4 до 10 февруари 2017 г. И в неделя, 12 февруари, идва ред на издание №106 от "Турските актьори 24/7"

2 коментара:

Diema Family каза...

От 10 месеца не сте отговаряли на въпроси в ask.fm .. !? По - добре го премахнете този профил .. ! Така или иначе не благоволявате да отговаряте на въпроси!!!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте, Тодор,
Не разбираме защо постоянно се заяждате с нас за нещо?! Щом не отговаряме в ask.fm, значи интересът към акаунта ни там е доста намалял, а и хейтът и еднотипните въпроси, зададени неграмотно и неразбираемо, на които отдавна сме отговаряли, там станаха ежедневие. От друга страна пък приоритетът и целевата ни аудитория отдавна не са зрителите, гледащи само българска телевизия, ако не сте разбрал досега. Все нещо не Ви харесва и се оплаквате, дори когато няма за какво. Ако толкова не ни харесвате, просто спрете да ни посещавате и се успокойте! ;)
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.