"Турските актьори 24/7" (104): от 23 до 29 януари 2017 г.

януари 29, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 29 януари, и днес предстои да прочетете четвъртото за новата 2017-а година и сто и четвърто подред издание от една
от най-успешните ни рубрики, публикуваща се вече повече от две години - "Турските актьори 24/7"! Нови броеве от нея ще продължим да публикуваме в запазения ѝ ден в програмата на СЕРИАЛИ в България - неделя, като в тях ще продължим да Ви държим в течение с всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно, случващо се с Вашите любимци от сериалите. Време е да започваме и да преминем към издание №104 от рубриката, в което намирате новини за периода от 23 до 29 януари 2017 г.!

1) В последно време все по-упорито се разпространяват спекулации, че младата надежда на турското кино Гизем Караджа се е омъжила тайно. Наскоро тя и приятелят ѝ Кемал Екмекчи бяха забелязани на излизане от популярно истанбулско заведение, като двамата бяха повече от щастливи заедно. Пред любопитните журналисти Гизем, която още следващата събота се завръща на екран след едногодишна пауза в започващия проект "Бурята в мен" (Icimdeki Firtina) по StarTV, сподели следното по повод появилите се клюки: "Информацията, че съм се омъжила тайно, е грешна. А и защо бих скрила толкова щастливо събитие? Когато се омъжвам, всички ще разберат!". 

2) Мурат Далкълъч и Мерве Болуур искат да имат близнаци! Любимият певец и чаровната актриса, които цяла Турция познава и които сключиха брак преди повече от година, вече са готови за момента, в който да станат родители! Наскоро двамата бяха забелязани на излизане от заведение в истанбулския квартал Етилер, като пред дебнещите ги журналисти, задали на Мурат въпроса: "Ще ставате ли баща?", той отговори: "Откъде разбрахте? Шегата настрана, но наистина сме решили да ставаме родители. Ако питате кога - отскоро работим по въпроса. Искаме да са близнаци!". Още следващата събота, 4 февруари, Мерве Болуур се завръща на екран в новия сериал "Бурята в мен" (Icimdeki Firtina), чийто снимачен процес би попречил на евентуална нейна бременност... 

3) Хитовият сериал "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), изживя банков обир! Наскоро целият снимачен екип на проекта на StarTV избрал за локация на следващ епизод от поредицата Тузла. Малко след като всички пристигнали там и започнали да снимат обаче, в банка, намираща се в близост до снимачната площадка, бил извършен банков обир на стойност 100 000 долара. На място, след подаден сигнал, пристигнала полиция, която търсейки извършителя на престъплението, била принудена да прекрати снимачния процес на "Смели и красиви". Това непредвидено събитие предизвикало напрежение в екипа на драмата с Туба Бююкюстюн и Къванч Татлъту, но след няколко часа екипът получил позволение отново да снима. Любопитно е, че в последствие се оказало, че откраднатите пари били фалшиви... 

4) Снимачната площадка на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) постоянно е разтърсвана от скандали! Наскоро, по време на снимки, актьорите, изпълняващи главните роли във втория сезон на проекта - Нургюл Йешилчай (Кьосем султан) и Метин Акдюлгер (Мурат IV), се скарали заради възникнало напрежение помежду им. След разярилата се разправия, журналисти попитаха и двамата какво се е случило, като по-интересно бе, че и двамата им отговориха по абсолютно еднакъв начин: "Гледайте си работата! Продължаваме да работим". Любопитно е, че от следващия епизод на "ВВ: Кьосем", сериалът вече ще се излъчва във вторник, считано от 14 февруари, по FOX, след като в петък продължи да бележи рекордно ниски рейтинги. 

5) "Черна обич" (Kara Sevda) приключва! Хитовата драма на StarTV, излъчваща се всяка сряда вечер в ефира на медията, ще покаже своя финал през юни т. г., в края на телевизионния сезон 2016-2017 г. в Турция. Продуцентите от Ay Yapim са взели такова решение за съдбата на сериала с Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит заради понижилия се рейтинг от около 5%, който той постига с всеки свой нов епизод, а и заради сценарият, който не искат да проточват излишно и да развалят. Предпочели вместо да продължат, да приключат достойно и логично. Един от недостатъците на успешните поредици в южната ни съседка е именно това, че биват удължавани с пълнеж заради огромния си интерес и че се "разводняват". Очевидно "Черна обич" няма да бъде сред тях... 

6) Кафе-сладкарницата на известната турска актриса Бергюзар Корел е пред закриване! Наскоро самата тя сподели пред медиите, че нещата с малкия ѝ частен бизнес не вървят на добре, и че най-вероятно съвсем скоро заведението ще бъде затворено. Според Бергюзар причина за отлива на клиенти са лошите климатични условия и настаналият се за постоянно в Истанбул терор, който плаши туристите, които пък са основните посетители на кафето, намиращо се в истанбулския квартал Джихангир. Важен фактор за решението на Корел да закрие своето местенце е участието ѝ в историческия хит "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), което изисква цялото ѝ време. Поради тази причина тя не може да отдели нужното внимание на сладкарницата си. 

7) Берен Саат никога няма да забрави откъде е тръгнала... Една от най-големите звезди на турското кино, снимала се за последно в първия сезон на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), наскоро бе забелязана в голям истанбулски търговски център заедно със... своята майка Аля Саата и баба си Хабибе Дикмен! Колоритното женско трио първо посети фризьорския салон в мола, където и баба, майка и внучка се направиха красиви с нови прически. След това те пообиколиха няколко магазина и позираха пред срещналите ги папараци. 

8) Беррак Тюзюндач влиза в затвора! Известната турска актриса, известна с бунтарския си нрав и непримирим дух, бе осъдена на двадесет месеца лишаване от свобода за употреба и разпространение на забранени наркотични вещества. Версията на Беррак ("Езел", "Край или начало" и "Великолепният век"), с която тя излезе пред съда, гласеше следното: "Моя приятелка ме покани на събиране в нощен клуб и аз се съгласих да отида. Полицаите през това време са ме следели. Когато пристигнах в заведението, приятелката ми ми предложи от въпросното забранено вещество, но аз отказах. Фактът, че съм отишла там и че са ми предложили подобно нещо, виновна ли ме прави? И без това от дълго време не бях взимала и се борех със себе си!". Екзотичната красавица и половинка на Биркан Сокуллу ("Малки тайни" и "С Русия в сърцето") се обяви за невинна и не прие присъдата си, която обаче не подлежи на обжалване и така тя ще трябва да прекара почти две години зад решетките. 

9) Турският филиал на световно-известната марка за красота и козметика Garnier е с ново рекламно лице! Наскоро младата актриса Демет Йоздемир, снимаща се в момента в тоталния хит на FOX "Номер: 309" (№: 309), подписа договор със световния гигант и отсега нататък ще рекламира неговите продукти на територията на южната ни съседка. Демет измества друга своя колежка - актрисата Синем Кобал ("Малки тайни"), като рекламно лице на популярната марка. Самата Йоздемир сподели в профила си в Instagram, че вече ще работи с Garnier, публикувайки една от първите си снимки на снимачната площадка. 

10) Едно от най-големите открития на турското кино през последните две години - актьорът Онур Бююктопчу, е в очакване на предложения за участия в нови сериали! Наскоро любимецът на зрителите, станал световно-популярен след изключително колоритния си образ на Корай в приключилата само пред седмица най-успешна турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), бе забелязан в голям истанбулски търговски център. Пред журналистите той сподели следното: "Кориш много ми липсва, когато изляза навън, чувам как хората ме наричат "Корай". Но вече искам да изиграя различна роля!". На въпросите им дали би се съгласил да участва в криминален проект с елементи на мафия, той отговори: "Разбира се! Ако е проект като "Справедливостта на Кара" (Karadayi) с Кенан Имирзалъоулу, веднага бих се съгласил!". Очаквайте интервю с Онур Бююктопчу в четвъртък, 2 февруари, в СЕРИАЛИ в България!

11) Мюжде Узман и Берк Атан имат връзка! Любимците на цяла Турция, за които отскоро се твърди, че изживяват любовен романс, най-сетне бяха хванати в крачка от папараците! Наскоро актрисата, снимала се за последно в романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), и актьорът, който предстои да гледаме още от следващата седмица в започващия проект "Дръж се, сърце мое" (Dayan Yuregim), бяха засечени на излизане от популярно заведение в Истанбул, като щом забелязаха снимащите ги папараци, двамата забързаха значително темпото и се качиха в намиращо се в близост такси. Журналистите дори дочуха как Мюжде се обръща към Берк с думите: "Ужас, хванаха ни! Бързо, да вървим!". Интересното е, че Берк е значително по-млад от своята нова изгора - с цели 7 години. 

12) Аху Яту напусна екипа на хитовия сериал "Твоят мой живот" (Paramparca)! Нейната героиня Джандан бе убита в последния излъчен до момента епизод от поредицата - 88. Любопитно е, че малко след напускането си от проекта, Аху най-сетне събра смелост и реши да разкрие пред всички, че има връзка със своя вече бивш екранен партньор Толга Текин, изпълняващ ролята на Йозкан в мелодрамата на StarTV и Endemol Shine Turkey. Наскоро двамата бяха забелязани заедно в голям истанбулски търговски център, хванали се ръка за ръка и демонстрирали изключителна близост помежду си. Слухове за отношения между Аху и Толга се разпространяват отдавна, но чак сега журналистите вече имат доказателства за съществуването им. 

13) Буура Гюлсой с нов проект! Любимецът на милиони зрителки по света, познат у нас чрез участията си в хитовете "Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг", за първи път ще застане зад камера, защото ще режисира нов пълнометражен филм, в партньорство със своя много добър приятел и колега Серхат Теоман, когото пък гледаме отскоро в новите епизоди от драмата "Майка" (Anne). Двамата в момента са в усилена подготовка за бъдещата си съвместна работа и са много развълнувани, според техни близки. Напомняме, че последните участия на Буура през 2016-а бяха в сериала "Отново любов" (Ask Yeniden) и във филмите "Махалата" (Mahalle) и "Зълвичка" (Gorumce). 

14) Филмът, в който Серенай Саръкая и Керем Бюрсин ще изиграят главните роли - "Добро утро, скъпи" (Gunaydin Sevgilim), за пореден път се отменя! Подготвян още от началото на миналата 2016-а година, снимките по него трябваше да започнат с началото на новата 2017-а, но поради новите професионални ангажименти на двамата влюбени - участието на Серенай в скоро започващия интернет-сериал "Fi Çi Pi" и на Керем в новостартиралия "Този град ще дойде след теб" (Bu Sehir Arkandan Gelecek), заснемането и премиерата на филма се отменят за неопределен период от време. Феновете на изключително популярната светска двойка отново останаха с пръст в уста, след като научиха за поредното отлагане на съвместния проект на любимците им. 

Резултат с изображение за onur büyüktopçu
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 30 януари, предстои финализирането на брой №144 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 31-ви, началото на новия №145, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 2 февруари, идва ред на интервю с турска звезда, което ще бъде с Онур Бююктопчу от хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask). В петък, 3 февруари, ще можете да прочетете тринадесетото за сезона и двадесет и шесто подред издание от "Твоят мой живот", от което ще научите какво да очаквате в новите епизоди от едноименния хит на БТВ. В събота, 4 февруари, предстои осемнадесетият брой от "Какво коментират в Турция?", в който ще разберете какви са рейтингите на сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи от 28 януари до 3 февруари 2017 г. И в неделя, 5 февруари, идва ред на издание №105 от "Турските актьори 24/7"
От 1 февруари (сряда) всеки ден във фейсбук-страницата ни предстои да обявяваме по един от общо 18-те участници в започващия тази пролет нов четвърти сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2017-а! 

3 коментара:

Анонимен каза...

Тази Година ще имали Любима Латино Турска и Индийска Звезда
Благодаря

Анонимен каза...

Информацията за Беррак Тюзюндач е стара. Отново започва да се спекулира с тази тема покрай проекта за участието и в Fİ Çİ Pİ. Имаше официално опровержение.

Анонимен каза...

Защо в петьк няма да има епизод от Дамата с Воала по Бтв
От 21 и 30 ще има Шоуто на Слави

Предоставено от Blogger.