"Турските актьори 24/7" (103): от 16 до 22 януари 2017 г.

януари 22, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 22 януари, и днес предстои да прочетете третото за новата 2017-а година и сто и трето подред издание от една от
най-успешните ни рубрики, публикуваща се вече повече от две години - "Турските актьори 24/7"! Нови броеве от нея ще продължим да публикуваме в запазения ѝ ден в програмата на СЕРИАЛИ в България - неделя, като в тях ще продължим да Ви държим в течение с всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно, случващо се с Вашите любимци от сериалите. Време е да започваме и да преминем към издание №103 от рубриката, в което намирате новини за периода от 16 до 22 януари 2017 г.!

1) Месецът на влюбените - февруари, наближава! Наскоро току-що сключилите брак звезди Шюкран Овалъ и Джанер Еркин бяха забелязани в известен турски търговски център на шопинг, като журналистите не пропуснаха да им зададат въпроса как ще прекарат първия 14 февруари във връзката си. На него Шюкран, която отскоро гледаме у нас като Айше от "Твоят мой живот", отговори, че няма да го отпразнуват по кой знае колко специален начин, защото за нея всеки ден, прекаран с Джанер, е подарък. Поласкан от думите на съпругата си, бившият футболист се развълнува и стесни пред камерите. Напомняме, че двамата се врекоха във вечна вярност преди три седмици, на 2 януари.

2) Бременността вдъхнови актрисата Джейда Дювенджи! Отскоро чаровницата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "1001 нощ" и "Другите отчаяни съпруги", планира стартирането на YouTube-канал, който да носи заглавието "Anne TV" (в превод: "Майка ТВ") и в който да споделя полезни видеа с бъдещи и настоящи майки от своето ежедневие като такава. Наскоро Джейда сподели пред медиите: "Бременна съм и никога досега не съм се чувствала толкова развълнувана. Искам да споделя всички свои преживявания с вас! Подготвям проект в тази насока". Дювенджи е в третия месец от втората си бременност.

3) Берен Саат и Кенан Доулу, подобно на Шюкран Овалъ и Джанер Еркин, няма да отпразнуват предстоящия Ден на влюбените на 14 февруари. Наскоро двамата съпрузи бяха забелязани на разходка в голям истанбулски търговски център, където пазаруваха. Пред журналистите, попитали ги дали се подготвят за празника на влюбените, певецът Кенан Доулу сподели, че няма да го прекара със съпругата си, а с феновете си, тъй като ще изнесе специален концерт, на който обаче, разбира се, ще присъства и Берен. Според близки до двойката Кенан подготвя изненада за Саат, която да ѝ поднесе по време на концерта си, а именно - посвещение.

4) Отново скандал в екипа на хитовия турски сериал "Майка" (Anne)! В центъра на събитията отново е актрисата, изпълняваща главната роля в него - Джансу Дере, която този път предизвикала яростта на екипа, приютявайки всяка котка, която срещнела навън, в караваната на целия екип, където колегите ѝ си почивали в промеждутъците между снимките. Заради студеното време Джансу не могла да остави пухкавите писани навън и ги вкарвала в караваната, което обаче изобщо не се нравело на нейните и без това изнервени от дългия и уморителен снимачен процес колеги. Когато те ѝ направили забележка, Дере се разстройвала и дори разплаквала, защитавайки котките. Правилна ли е постъпката ѝ според вас?

5) Наз Елмас за пореден път учуди своите фенове и журналистите! Наскоро чаровната актриса, снимала се за последно в провалилата се драма през пролетта на 2016-а "Истанбулски улици" (Istanbul Sokaklari), бе забелязана от папараци да се разхожда в района на тузарския квартал Нишанташъ. Тя бе излязла навън в напълно натурален вид, без грим, но не това впечатли снимащите я журналисти, а огърлиците с молитви, които носеше на шията си. На въпросите им, отправени към нея, защо носи подобни колиета, тя отговори: "Страната  ни е в опасност. Нося тези молитви, за да защитават както мен, така и съгражданите ми".

6) Тъжна вест! След като в предишното издание на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че известният турски актьор-ветеран Айберк Атилла е постъпил в болница заради влошено състояние, причинено от късно открит рак на пикочния мехур, няколко дни по-късно той напусна този свят! Любимецът на няколко поколения зрители, който за последно се снима в хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), успя да дочака финалът на поредицата, в който не успя да се снима, след което през нощта в петък срещу събота е починал. Почивай в мир, Айберк! :(

7) Неслихан Атагюл се гордее с косата си! Наскоро се състоя откриването на новата рекламна кампания на известната марка "Pantene", чието рекламно лице е именно младата надежда на турското кино, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Листопад" и "Двете лица на Истанбул", която съвсем естествено присъства на събитието. Както е ясно на всички, Неслихан се грижи за прекрасната си прическа именно с продукти на "Pantene", като пред присъствалите на събитието журналисти сподели, че се гордее с косата си и че именно тя е най-важната част от нейната визия, която я кара да се чувства добре. В момента Атагюл се снима с главна роля в хита "Черна обич" (Kara Sevda), вървящ всяка сряда по StarTV.

8) Ясемин Ален се отказа от актьорството! Наскоро чаровната млада актриса, позната у нас чрез ролята си в "Милост", замина за САЩ, където ще се установи занапред. Красавицата, родена в Лондон, Англия, сподели пред журналисти, че известно време ще живее в Лос Анджелис, защото е взела това, което е искала от актьорството. 27-годишната Ясемин разкри още, че не знае кога ще се върне отново в Турция, и добави, че актьорството доста я е изморило в последно време. За последно Ален се снима в игралния филм "Връщам се с теб" (Donerse Senindir).

9) Младата надежда на турското кино Синем Кобал е в очакване на предложения за участие в нови проекти! Чаровницата, позната у нас чрез ролята си в тийн-хита "Малки тайни", за последно се снима в провалилата се през есента на 2015-а драма "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler), като от тогава досега се е отдала на почивка. Дните си тя прекарва предимно с новия си домашен любимец Байчико, който съпругът ѝ Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара") ѝ подари за рождения ден миналата година. Наскоро Синем сподели в профилите си в социалните мрежи своя обща снимка с черния френски булдог, която впечатли феновете и медиите със семплия ѝ, но елегантен стил.

10) Близначките на Туба Бююкюстюн и Онур Сайлак отпразнуваха своя пети рожден ден на 19 януари, четвъртък! Празникът на Мая и Топрак беше посрещнат в детски-парти клуб, където бяха поканени техните най-добри приятелчета от детската градина заедно с техните майки. Партито бе организирано от майката на близначките - Туба Бююкюстюн, снимаща се в момента в хита "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel). След края на празника тя сподели в профилите си в социалните мрежи снимка от от него, на която мнозина забелязаха липсата на бащата на рожденичките Онур Сайлак. Той бе зает около снимките на историческия хит "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) и не успя да отиде на рождения ден на децата си, но за сметка на това добави коментар към фотоса, гласящ: "Има ли рожденички?".

11) Стана ясно кои бяха най-коментираните турски актриси през изминалата 2016-а година! Най-голямата изненада в класацията, изготвена от Somera, е, че Ханде Ерчел от "Дъщерите на Гюнеш" и "Любовта не разбира от думи" е била най-обсъждана в социалните мрежи с над 2 800 000 хаштага с нейното име. Второто място е за Елчин Сангу от "Любов под наем" с над 2 000 000, на трето е Демет Йоздемир с близо 1 200 000, четвърта е Бурджу Йозберг от "Дъщерите на Гюнеш" и "Чудесният зет" с близо 1 100 000 и пета е Серенай Саръкая с над 800 000.

12) Илкер Калели напълно оздравя, след като през изминалата седмица преживя леко неразположение и постъпи в болница, откъдето не можа да получи лично поредната престижна награда, която спечели. Наскоро той и половинката му Бурчин Терзиоулу ("Езел" и "Милост") бяха забелязани да вечерят сами в празен ресторант, където се насладиха на пълно спокойствие, без да бъдат притеснявани от любопитни и развълнувани фенове. На излизане от него обаче се изправиха лице в лице с журналисти, като на въпросите им как са, Илкер отговори: "Преживях леко неразположение, но вече съм по-добре. Сега всичко е наред!". Напомняме, че Илкер и Бурчин се снимат вече трети сезон в хита "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), излъчващ се всяка сряда по KanalD.

13) Башак Дизер с репетиция за майка! Наскоро известната турска модна дизайнерка и съпруга на най-известния турски актьор Къванч Татлъту посети дома на своето приятелско семейство Уесли Снайдър и Йолант Кабо, където се срещна с техния едногодишен син Ксес Ксава. Башак бе очарована от малкото момченце, с което не пропусна да се снима и да качи фотоса в профилите си в социалните мрежи. Под снимката последователите на Дизер на шега или не заявиха чрез хиляди коментари, че много ѝ отива да държи бебе в ръце и я подканиха да създаде свое с Къванч. Дали това скоро ще се случи, след като двамата предстои да отпразнуват първата година от сватбата си?

14) Берк Атан скочи с бънджи! Любимецът на милиони млади зрителки по света, станал популярен след участието си в тийн-драмата "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), сбъдна една от най-големите си мечти по време на снимките на най-новия сериал на FOX и Endemol Shine Turkey "Дръж се, сърце мое" (Dayan Yuregim). Берк, който ще пресъздаде образа на Атъф Шанал, скочи от 54-метрова височина с бънджи, тъй като ролята му го изискваше. Вместо да се притеснява обаче, той прояви огромно въодушевление от тази своя задача я изпълни с огромно желание. Освен него, в новия проект участие с главни роли ще вземат още Едже Услу, Джансел Елчин и Нилай Дениз.

15) Миналата година известната турска актриса Ебру Йозкан, която в момента гледаме у нас като Дилара в хита "Твоят мой живот" (Paramparca), се омъжи за любовта на живота си Ертан Сабан. Наскоро двамата влюбени бяха забелязани да се разхождат заедно из квартала Нишанташъ, хванати за ръка за ръка и усмихнати до уши. На въпросите на журналистите как са, Ертан отговори с приповдигнато настроение: "Все така, бе!". Ебру пък добави с шеговит тон: "Все още сме в състояние да се изслушваме!", а след това поясни, че двамата са се отправили на шопинг.

16) Любовта на Джансу Дере към животните продължава да създава проблеми на екипа на хитовия сериал "Майка" (Anne)! Наскоро чаровницата от "Езел", "Завръщане" и "Великолепният век" бе забелязана от турски папараци да върви бързо по улиците на истанбулския квартал Бебек. Крайната точка в нейния своеобразен крос бе зоомагазин, от който излезе с пълни в ръцете си торби. На въпросите на заобиколилите я журналисти Джансу отговори, че е бързала да стигне до тук, за да купи храна на своето кученце. Тя добави, че бърза, защото закъснява за снимачния процес на "Майка", където разгневени я чакали нейните колеги...

17) Последният снимачен ден на хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), приключила в петък, 20 януари, бе изключително емоционален за голяма част от екипа му. В профилите си в социалните мрежи актьорът Онур Бююктопчу, пресъздал един от най-атрактивните и колоритни образи в историята на турските сериали - този на Корай, сподели снимки от последния снимачен ден на проекта, на които се вижда как неговата екранна партньорка Нергис Кумбасар не успява да сдържи сълзите си и се разплаква под влияние на силната емоция от сбогуването с колегите си. В типичния си шеговит стил Онур добави следното описание към фотосите с плачещата екранна Нериман Ипликчи: "Изплака сълзи колкото целия Босфор!".

Резултат с изображение за baris falay
18) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 23 януари, ще бъде финализиран брой №143 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 24-ти, започва новият №144, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 24 януари, ще бъде публикувано четвъртото за сезона и петдесет и осмо подред издание от "Турция представя...", в което ще представим още два нови зимни сериала - "Име-легенда" (Adi Efsane) на KanalD и "Новата булка" (Yeni Gelin) на ShowTV. В четвъртък, 26 януари, идва ред на интервю с Баръш Фалай, познат като Харун от "Твоят мой живот" (Paramparca). В петък, 27 януари, очаквайте дванадесетия за сезона и двадесет и пети подред брой от "Твоят мой живот", в който ще научите какво да очаквате в новите епизоди от едноименния хит на БТВ. В събота, 28 януари, предстои седемнадесетото издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще разберете какви рейтинги постигнаха сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи от 21 до 27 януари 2017 г. И в неделя, 29 януари, идва ред на брой №104 от "Турските актьори 24/7"

3 коментара:

Анонимен каза...

6te mojeli da napravite statiq za seriala zakoni na sdbata kakvo 6te se slu4va za napret

Анонимен каза...

Законите на Съдбата не е интересен сериал

Unknown каза...

Информацията ви за Елчин и приятелят и е напълно грешна ���� Събирането на целият екип на Любов под наем беше на 19ти(четвъртък). Бяха се събрали в рибен ресторант,а след това в караоке бар. Именно в караоке бара е дошла полиция по оплакване от пушене в заведението.

Предоставено от Blogger.