"Турските актьори 24/7" (102): от 9 до 15 януари 2017 г.

януари 15, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 15 януари, и днес предстои да прочетете второто за новата 2017-а година и сто и второ подред издание от една от
най-успешните ни рубрики, публикуваща се вече повече от две години - "Турските актьори 24/7"! Нови броеве от нея ще продължим да публикуваме в запазения ѝ ден в програмата на СЕРИАЛИ в България - неделя, като в тях ще продължим да Ви държим в течение с всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно, случващо се с Вашите любимци от сериалите. Време е да започваме и да преминем към издание №102 от рубриката, в което намирате новини за периода от 9 до 15 януари 2017 г.!

1) Джейда Дювенджи научи пола на бебето си! Чаровната актриса, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "1001 нощ" и "Другите отчаяни съпруги" и която за последно се снима в провалилата се през есента на 2016-а драма на KanalD "Баща ми и семейството му" (Babam ve Ailesi), наскоро проведе контролен преглед за развитието на бременността си и научи, че второто ѝ дете ще бъде момченце! По последна информация Джейда, която в края на 2015 г. се омъжи за Бюлент Шакрак, а през 2016 г. забременя за втори път, ще кръсти сина си с името Окан Али, което 6-годишната ѝ дъщеричка Мелиса е предложила за своето братче. 

2) Мерием Узерли винаги е изненадвала своите фенове, давайки им възможност да я опознаят отблизо. Чаровницата, която стана световнопопулярна след участието си в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil) и която отскоро се снима в един от най-големите хитове в момента в южната ни съседка "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която е с маска за лице и с книгата "Алиса в страната на чудесата" в ръце. Така Мерием разкри едновременно как се грижи за кожата на лицето си - с маска от глина, и какво четиво чете в момента. 

3) Три млади звезди се събраха отново заедно, след като се запознаха и сприятелиха по повод общата си награда "Златна пеперуда" (Altin Kelebek), взета през 2015 г. - Бенсу Сорал, Ханде Ерчел и Нилай Дениз! Младите красавици наскоро се срещнаха отново след дълго време и прекараха голяма част от деня си заедно. В момента и трите са изключително заети с професионални ангажименти, тъй като Бенсу се снима в хита "Отвътре" (Icerde), Ханде - в "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), а Нилай - в скорозапочващия проект "Дръж се, сърце мое" (Dayan Yuregim). 

4) Илкер Калели постъпи в болница! Изключително популярният актьор, който в България познаваме чрез ролята му в "Тайни", наскоро бе приет в частна истанбулска болница, тъй като не се почувствал добре на снимачната площадка на сериала си "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel). Причина за неразположението на Илкер се оказа твърде голямата продължителност на един работен снимачен ден, изтощаваща и най-големите професионалисти като него. Илкер сам обяви, че е в болница, след като не успя да се яви на церемонията по награждаването на Студентските кино награди, на които спечели поредния си престижен приз - "Най-добър актьор", и да получи лично наградата си, а се включи чрез видео-връзка от болничната си стая, благодарейки на всички, които са го подкрепили. Неотлъчно до Илкер в този момент бе неговата половинка и екранна партньорка Бурчин Терзиоулу. 

5) Мурат Йълдъръм става водещ на известно телевизионно предаване! Актьорът, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа", ще води новите издания от телевизионната игра "Стани богат" (Kim Milyoner Olmak Ister?) с началото на новата 2017-а година! Любимецът на милиони зрителки по света, който преди близо месец се ожени за своята половинка Имане Елбани, ще получава хонорар от по 150 000 турски лири месечно, като е подписал договор с продуцентите на шоуто за една година участие в него. Мурат ще замести Селчук Йонтем ("Забраненият плод") - досегашният водещ на проекта на ATV, който бе сполетян от семейна трагедия и се оттегля за неопределен период от време от екрана. 

6) За първи път от дванадесет години насам Емрах пропя! Изключително популярният турски актьор, когото в България познаваме чрез ролята му в хита "Голямата лъжа", от няколко месеца насам се снима в тоталния хит на ATV "Любов и синьо" (Ask ve Mavi), чупещ рейтинги всяка петъчна вечер. В новия епизод от сериала, излъчен на 13-ти януари, Емрах за първи път от дванадесет години насам пропя! Неговият герой в поредицата Али изпя песента "Kırmızı Gül Demet Demet" на своята любов Мави, докато бяха излезли на романтична вечеря... Феновете на Емрах по цял свят бяха приятно изненади от това негово своеобразно завръщане към музиката.

7) Йълдърай Шахинлер за първи път показа своя малък няколкомесечен син на света! Актьорът, който в момента участва в тоталния хит "Отвътре" (Icerde) с ролята на Алянак, наскоро засне фото-сесия за онлайн-списанието "E-Bebek", позирайки заедно със своя мъник Аксел и със своята съпруга. Русокосият любимец на зрителите сподели за читателите на изданието, че след раждането на сина си е разбрал, че раят всъщност е детството, което в момента той изживява за втори път благодарение на малкото си детенце. 

8) Една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка - актьорът Толгахан Сайъшман ("Сезони на любовта") и грузинския модел Алмеда Абази, насрочиха дата за сватбата си! Тя ще се състои на неслучаен ден, а именно 13 февруари - денят, в който бъдещата булка ще отпразнува едновременно и рождения си ден! Според близки до влюбените Толгахан бил този, който настоявал празникът за половинката му да бъде двоен. Когато научила, че сватбата ѝ ще се състои на рождения ѝ ден, Алмеда много се развълнувала и прочувствала. 

9) Ханде Доандемир и Мерт Фурат най-сетне разкриха взаимоотношенията си пред целия свят! Любимците на зрителите, за които от декември месец 2016-а насам се спекулира, че имат връзка, наскоро бяха забелязани от турски папараци на излизане от известно истанбулско заведение хванати за ръце и сияещи от щастие. По този начин двамата сами обявиха пред всички, че са влюбени. На въпросите на журналистите как върви връзката им, те отговориха, че са много щастливи заедно. А на темата дали смятат за брак, Ханде и Мерт само се усмихнаха закачливо. 

10) Неочаквана раздяла в екипа на мелодрамата "Песента на живота" (Hayat Sarkisi)! Наскоро известната актриса Филиз Ахмет, станала световно популярна след ролята си на Нигяр калфа в най-успшения турски исторически сериал "Великолепният век", напусна актьорския състав на поредицата. Нейната героиня Нургюл, която се включи към сюжетното развитие в проекта след 15-та му серия, сега излиза от него, заминавайки за Америка, където ще се грижи за болната си сестра. Драмата на Most Production с участието на Бурджу Бириджик и Биркан Сокуллу в главните роли продължава излъчването си с пълна сила всяка вторник вечер по KanalD. 

11) Задава се нов сериал в ефира на турската телевизия FOX - "Пастирска звезда" (Çoban Yıldızı)! Главните роли в него ще бъдат поверени на младите актьори и любимци на милиони зрители по света Селин Шекерджи ("Ангели-пазители") и Шюкрю Йозйълдъз ("Надежда за обич"). Заради снимките по първия епизод на сериала, който ще направи премиерата си съвсем скоро, двамата, заедно с целия екип, заминаха за няколко седмици в Ууруп и се откъснаха от живота си в Истанбул. Отсъствието на Каан Ташанер до любимата му Селин Шекерджи на снимачната площадка породи съмнение за разрив във взаимоотношенията им. Дали то ще се окаже вярно, предстои да разберем... 

12) Отскоро се носят слухове за свалянето на новия хитов исторически сериал "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) от ефир по настояване на турското правителство. Преди няколко дни чаровната актриса Бергюзар Корел, изпълняваща главната роля в него, бе забелязана от журналисти на шопинг в голям истанбулски търговски център. На въпросите им дали слуховете за ранен финал на проекта са верни, тя отговори: "Сериалът ни продължава с пълна сила. Подобни неверни информации само ни мотивират да работим по-добре", след което продължи с покупките за себе си, за семейството си и за дома. 

13) Чаатай Улусой постъпи в болница! Любимецът на милиони зрителки по света, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Огледален свят" и "Кварталът на богатите", бе приет в частно лечебно заведение заради проблем с черния му дроб. Изострянето на заболяването му се оказал изтощителният и твърде продължителен снимачен процес на хита с негово участие "Отвътре" (Icerde), излъчващ се в момента всяка понеделник вечер по ShowTV и чупещ рейтинги. За щастие, няколко дни по-късно Чаатай вече е добре и отново е сред колегите си на снимачната площадка. 

14) Тъжна вест! Известният турски актьор-ветеран Айберк Атилла е бил диагностициран наскоро с тежкия рак на микочния мехур. Любимецът на млади и стари за последно се снима с второстепенна роля в хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), като, за съжаление, заради усложненото си здравословно състояние, той няма да може да присъства на финала на проект, който ще се излъчи следващия петък, 20 януари. Напомняме, че преди участието му в приключващия сериал на StarTV, Айберк Атилла играеше и в криминалната драма "Мълчаливите" (Suskunlar)! Да пожелаем на актьора сили, с които да се пребори с болестта!

15) Поради усложнената метеорологична обстановка в Истанбул, който през изминалата седмица бе покрит с дебела снежна покривка, дори актьорите предприеха по-специални мерки, за да се предпазят от студа. Пример бе актьорът-ветеран Зафер Ергин, когото в момента гледаме у нас като татко Ръза от криминалния хит "Опасни улици", който наскоро бе забелязан в голям търговски център в доста странен вид - с високи гумени ботуши. Когато журналистите се приближиха до него, той не пропусна да позира пред тях с широка усмивка, но забелязвайки учудените им лица, гледащи към краката му, ги попита закачливо: "Какво става, приятели, не харесвате ли ботушите ми?". 

Резултат с изображение за humeyra16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 16 януари, ще бъде финализиран брой №142 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 17-ти, започва новият №143, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 17 януари, ще бъде публикувано третото за сезона и петдесет и седмо подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите зимни сериали по FOX - "Дръж се, сърце мое" (Dayan Yuregim) и "Погълнати от бурята" (Kirlangic Firtinasi). В четвъртък, 19 януари, идва ред на ново интервю с Хюмейра, която ще гледаме като Маиде скоро в хита "Твоят мой живот" (Paramparca). В петък, 20 януари, очаквайте единадесетият за сезона и двадесет и четвърти подред брой от "Твоят мой живот", в който ще научите какво да очаквате в новите епизоди от едноименния хит на БТВ. В събота, 21 януари, ще бъде публикувано шестнадесетото издание от "Какво коментират в Турция?", от което ще разберете какви рейтинги постигнаха сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи от 14 до 20 януари. И в неделя, 22 януари, идва ред на брой №103 от "Турските актьори 24/7"! 

1 коментар:

Анонимен каза...

Здравейте какво ще се изльчва на мястото на Сериала Страсти в Тоскана

Предоставено от Blogger.