"Турските актьори 24/7" (101): от 2 до 8 януари 2017 г.

януари 08, 2017
Здравейте, приятели! Неделя е, 8 януари, и днес предстои да прочетете първото за новата 2017-а година и сто и първо подред издание от една от
най-успешните ни рубрики, публикуваща се вече повече от две години - "Турските актьори 24/7"! Нови броеве от нея ще продължим да публикуваме в запазения ѝ ден в програмата на СЕРИАЛИ в България - неделя, като в тях ще продължим да Ви държим в течение с всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно, случващо се с Вашите любимци от сериалите. Време е да започваме и да преминем към издание №101 от рубриката, в което намирате новини за периода от 2 до 8 януари 2017 г.!

1) Преживяват ли любовен романс младите актьори Фарах Зейнеп Абдуллах и Метин Акдюлгер, изпълняващи главните роли във втория сезон на историческата сага "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem)? Този въпрос е сред най-задаваните в последно време в южната ни съседка, като повод за спекулациите в медиите са общите снимки, които двамата екранни партньори споделят непрестанно в социалните мрежи. Освен това стана ясно, че на парти по случай посрещането на новата 2017-а година Фарах е присъствала без своя приятел, докато на събитието е бил поканен и Метин. На въпросите на журналистите дали имат връзка, звездата от "Времето лети" и "С Русия в сърцето" отговори: "Няма такова нещо. Двамата сме много добри приятели". 

2) Около Нова година мега-звездата Къванч Татлъту, позната у нас от "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", се разболя и постъпи в болница. Това разтревожи много феновете на актьора, които изразиха съпричастност към него в социалните мрежи. Наскоро той бе забелязан заедно със съпругата си Башак Дизер на излизане от известно заведение в истанбулския квартал Етилер, като на въпросите на журналисти как се чувства, той отговори следното: "Няма какво да кажа, нямам сили да казвам каквото и да е. Няма нищо страшно, просто настинах малко по-сериозно и затова се наложи да се лекувам в болница". Напомняме, че в момента Къванч се снима с Туба Бююкюстюн в хита "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), която се завръща след празничната едноседмична пауза в четвъртък, 12 януари, с нов епизод по StarTV. 

3) Керемджем се извини на феновете си! Любимецът на милиони зрителки по света, който в момента у нас гледаме всяка делнична вечер по Диема Фемили в хита "Моят живот" (O Hayat Benim), от доста време насам е позанемарил певческата си кариера, но наскоро обеща пред журналисти, че няма да кара феновете му да чакат повече и че съвсем скоро ще ги изненада с нови сингъли. Той обясни, че досега не е имал нужното време и енергия да се занимава с музика, тъй като сериалът "Моят живот" продължава да се снима и в него той влага цялото си време и желание. Изпълнение на Керемджем с български субтитри можете да чуете от тук!

4) Неслихан Атагюл разкри тайната си за перфектно тяло и кожа! Младата надежда на турското кино, снимаща се в момента във втория сезон на хитовата драма "Черна обич" (Kara Sevda), излъчваща се всяка сряда вечер по StarTV, сподели наскоро пред медиите, че поддържа тялото си в перфектна форма, карайки колело при всеки удобен момент, когато метеорологичните условия го позволяват, и че освен това прави упражнения у дома всеки ден. А за гладката си и сияйна кожа на лицето екранната Нихан добавя, че всеки ден си прави домашен пилинг от сезонни плодове и че не третира торбичките под очите си с лед, както се спекулираше доскоро.

5) Сонгюл Йоден се е отдала на почивка от всякакви професионални ангажименти от вече почти две години, след като за последно се снима в провалилата се драма от пролетта на 2015-а "Дворец на врабчето" (Serce Sarayi). Любимката на зрителите от "Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги" съвсем скоро ще се завърне, но не на снимачната площадка, а на... страниците на книга! Сонгюл е решила през новата 2017-а година да се отдаде на ново начинание, написвайки първата си книга, която ще бъде под формата на автобиография с лични истории и преживявания.  

6) Седеф Авджъ показа сина си на всички! Чаровната актриса, която в България познаваме като Менекше от "Двама завинаги", наскоро даде интервю и засне фото-сесия за известно издание в южната ни съседка заедно със своя малък тригодишен син Джан, плод на любовта ѝ с актьора Къванч Касабалъ ("Листопад"). На въпросите на журналистите как се справя като майка и съпруга, Седеф отговори: "Хубаво е да си майка и съпруга, но не би ми било толкова приятно и лесно, ако не притежавах добри режисьорски умения. Повярвайте ми, наистина се изискват такива, дори в семейна среда!". А на въпросите дали със съпруга ѝ планират второ дете, сподели: "Засега нямаме такива планове. Светът става все по-опасен и болезнен. Опитваме се по всякакъв начин да предпазим Джан и ни е трудно, пък какво остава за още едно дете". Освен това Авджъ повърди слуховете, че ще се снима в новия сериал на KanalD "Детско ухание" (Evlat Kokusu). 

7) Празниците се оказаха не толкова щастливи за актрисата Бирдже Акалай, която се раздели със съпруга си Сарп Левендоулу, след като медиите го хванаха да ѝ изневерява с известната туркиня Дерия Шенсой. Любопитно е, че в профила на Instagram на Сарп, който предстои да гледаме в новия сериал на ATV "До живот" (Olene Kadar), все още стоят общите му снимки с Бирдже, като той все още продължава да следи нейния акаунт. Същото важи и за Бирдже, която пък от есента на 2016-а насам се снима в новата младежка драма "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir). На въпросите на журналисти, отправени към любовницата на Сарп - Дерия Шенсой, какви са отношенията ѝ с Акалай, тя не пожела да отговори. 

8) Както Ви информирахме в края на миналата година, Беррак Тюзюндач бе забелязана в кафене в Истанбул в откровена близост с друг мъж, което стана повод за сътресения във връзката ѝ с актьора Биркан Сокуллу. Наскоро чаровницата, която бе обвинена в аморалност от обществото, бе забелязана отново в същото заведение, но този път сама, като на въпросите на журналистите какви са отношенията ѝ с половинката ѝ, снимаща се в момента във втория сезон на хита "Песента на живота" (Hayat Sarkisi), тя отговори лаконично и леко припряно: "Сега не е времето да говорим за това, моля Ви. Всичко между нас върви наред!". Напомняме, че у нас сме гледали Беррак в хитовете "Езел", "Край или начало" и "Великолепният век".  

9) Актрисата Седа Гювен, позната у нас от "Пепел от рози" и "С Русия в сърцето", е повече от щастлива! Това сподели самата тя наскоро като изявление пред турските медии, отправили ѝ въпрос как върви брачният ѝ живот с актьора Онур Туна, снимащ се в момента в криминалния хит на ShowTV "Смело сърце" (Cesur Yurek). Чаровницата, снимала се за последно в медицинската драма "Пътят на живота" (Hayat Yolunda) през есента на 2014-а, преживя срив в отношенията си с бившия си съпруг Керемджем, с когото се разведе през изминалата 2016-а, а по-късно се омъжи и за настоящия си любим. 

10) Влюбени ли са Тувана Тюркай и Сечкин Йоздемир? Това е един от най-задаваните въпроси в турското медийно пространство отскоро, след като двамата станаха екранни партньори в новия филм "Един дъх е достатъчен" (Bir Nefes Yeter), който предстои да направи премиерата си през през 2017-а година, и прекараха двадесет дни на областта Сапанджа заради снимките му. Според слуховете именно там са се родили чувства между актрисата от "Черни пари и любов" (Kara Para Ask) и актьорът, снимал се за последно във втория сезон на "Любов под наем" (Kiralik Ask). На въпросите на журналисти дали това е вярно, Тувана категорично отрече и заяви, че със Сечкин са просто много добри приятели. 

11) Отскоро в турските светски среди все повече се разпространява слухът, че Кенан Имирзалъоулу се присъединява към сериалът, превърнал се във феномен - "Отвътре" (Icerde)! Изключително популярният актьор, познат у нас от "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара", наскоро присъства на събитие в един от големите истанбулски театри, организирано като мирен протест на граждани против терора, властващ в града от дълго време и направил своя пик в началото на 2017 година. На въпросите на журналисти, отправени към Кенан - "Отвътре ли сте?", той отговори: "Колко хубав сериал, нали? Показва ни, че не можем да знаем със сигурност кой е отвътре и кой е отвън. Ако ме питате дали съм отвътре, не - не съм! Поне засега няма такова нещо". 

12) Йозджан Дениз и Аслъ Енвер ще си партнират в нов сериал! Проектът е със заглавие "Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin) и започва съвсем скоро в ефира на StarTV. Любопитно е, че двамата актьори, които ще изиграят главните роли в него, едновременно с това ще се снимат и във филма "От другата страна" (Oteki Taraf), продуциран от DNZ Film - компанията на Йозджан Дениз. Напомняме, че за последно той се снима в драмата "Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun) до края на 2015-а година, а Аслъ - в провала "Зимно слънце" (Kis Gunesi) през пролетта на 2016-а. Всички подробности около "Истанбулска булка" ще намерите в новото издание от рубриката ни "Турция представя...", предстоящо във вторник, 11 януари!

13) Мерве Болуур е коренно различна със и без грим! Наскоро чаровницата, която гледахме у нас в хитовете "Малки тайни", "Север-Юг" и "Великолепният век", бе забелязана от папараци да влиза, а след това и да излиза от салон за красота в голям истанбулски търговски център. Натуралната Мерве била толкова преобразена след процедурите при гримьора, че на излизане от салона папараците едвам успели да я разпознаят и да я снимат отново. Очевидно в момента Мерве си почива като за последно, преди да започне новият ѝ сериал "Бурята в мен" (Icimdeki Firtina) по StarTV. 

14) Керем Бюрсин съчетава работата със свободното си време повече от умело! Наскоро любимецът на милиони зрителки по света, който отскоро се снима с главна роля в започналия преди броени дни нов сериал "Този град ще дойде след теб" (Bu Sehir Arkandan Gelecek) по ATV, бе забелязан от папараци да прави кросове по крайбрежните улици в Истанбул. Журналистите го следели и направили сметка, че е изтичал около 2 километра. Когато той спрял да си почине, те се приближили до него, а той споделил с тях, че просто се грижи за фигурата си и че след малко ще се връща на снимачната площадка на новия си проект. Напомняме, че Керем стана световноизвестен след участието си в тийн-драмата "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken) преди почти три години. 

15) Докато СЕРИАЛИ в България и "Турските актьори 24/7" бяха в празнична двуседмична почивка, в Турция се случиха доста интересни събития, най-вълнуващите сред които - две сватби! Мурат Йълдъръм ("Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа") се врече във вечна вярност в своята половинка Имане Елбани на 25 декември 2016 г., а Шюкран Овалъ ("Вярна на себе си" и "Изоставено сърце"), която съвсем скоро предстои да гледаме у нас с главна роля в "Твоят мой живот" (Paramparca), се омъжи за футболиста Джанер Еркин на 2 януари. Пожелаваме на двете двойки дълго семейно щастие! 

Резултат с изображение за ceyhun mengiroğlu
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 9 януари, ще бъде финализиран брой №141 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 10-ти, започва новият №142, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 10 януари, ще бъде публикувано второто за сезона и петдесет и шесто подред издание от "Турция представя...", в което ще представим двата нови зимни сериала на StarTV - "Бурята в мен" (Icimdeki Firtina) и "Истанбулска булка" (İstanbullu Gelin). В четвъртък, 12 януари, идва ред на ново интервю, което ще бъде с Джейхун Менгироулу, пресъздаващ образа на Дениз в "Твоят мой живот" (Paramparca). В петък, 13 януари, предстои десетият за сезона и двадесет и трети подред брой от "Твоят мой живот", от който ще разберете какво да очаквате в новите епизоди от едноименния хит на БТВ. В събота, 14 януари, ще бъде публикувано петнадесетото издание от "Какво коментират в Турция?", от което ще научим какви рейтинги постигнаха сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи с първите си за 2017-а година епизоди, излъчени от 7 до 13 януари. И в неделя, 15 януари, идва ред на брой №102 от "Турските актьори 24/7"! 

3 коментара:

Анонимен каза...

Супер но побликувайте статия за Всички от Опасни улици
Брагодаря ви

Анонимен каза...

http://kino-teka.com/news/tureckie/947-burak-ozchivit-i-neslihan-atagyul-v-ssore.html Вярно ли е ? Наистина ли скоро да очакваме финал ?

Анонимен каза...

До Сериали в бг
Сериали в бг наистина аз бях най голям фен на Немският сериал Медикоптер 117 много харесвах сериала извиням се че тормозих вас с Този сериал Много се извинявам
Извинявам се че го обиждах Този сериал
Бях фен на сериала но вече не съм фен на сериала
Защото Писна ми от този сериал и заради Този сериал имах много Проблеми
Този сериал изобщо не е гледан от много хора а от Малко
И не е велик сериал а е просто скучен
А Карин не е тьпа бях и фен но вече не съм и фен
От сериала никой не е тьп
Не ги Мразя но вече не ги харесвам
Дано Този сериал никога да не бьде изльчен по Никоя Телевизия

Предоставено от Blogger.