"Турските актьори 24/7" (99): от 5 до 11 декември 2016 г.

декември 11, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 11 декември, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в България
- "Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 5 до 11 декември 2016 г., разбирате сега от деветдесет и деветото ѝ издание!

1) Очаква ни нов сериал с участието на Дамла Сьонмез и Мерт Фърат в главните роли! Той е с работно заглавие "Любов и гордост" (Ask ve Gurur) и ще бъде продуциран от компания Limon Film, която в момента снима големия хит "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel). Любопитно е, че въпросният проект е бил замислен първоначално като игрален филм, но впоследствие е било взето решение, че би имал по-голям потенциал като многосериен сериал. Дамла Сьонмез познаваме от сериалите "Една любовна история" и "Войната на розите", а Мерт Фърат - от турската версия на едноименния американски хит "Отмъщението" (Intikam). Очаквайте повече подробности около "Любов и гордост" скоро! 

2) Чаровната актриса Нур Фетахоулу, която преди месец навърши 36 години, е свалила килограмите, които натрупа по време на бременността си. Красавицата, позната у нас от хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", наскоро бе забелязана от папараци да се разхожда сама навън, ядейки зелена ябълка и говорейки по телефона. На въпросите на журналистите след като разговорът ѝ приключи, тя отговори, че се е чула със своята близка приятелка и колежка Селма Ергеч, която стана майка през април т. г., и обяви, че известно време няма да се завръща на екран, защото се е отдала на майчинството. 

3) Красивата актриса Гизем Караджа наскоро бе забелязана заедно със своя годеник Кемал Екмекчи. На въпросите на журналистите, отправени към сгодената двойка, Гизем отговори с въодушевление и приповдигнато настроение: "Кемал ми предложи брак на мястото, на което се запознахме - в Акяка. И аз веднага приех, разбира се. Все още обаче неговото семейство не ме е поискало от моето. Въпреки това вече планираме кога ще се състои сватбата - през лятото на 2017 година!". 

4) Мерием Узерли за пореден път скандализира медийното пространство в Турция! Красивата актриса с германски произход наскоро присъства на светско събитие по повод нейния филм от 2016-а "Майчина рана" (Annemin Yarasi), на което пристигна в компанията на своя екранен партньор и бивш любовник отпреди две години - Озан Гювен ("Великолепният век"), когото бе хванала за ръка и с когото след това няколко пъти се целуна кокетно. С това свое поведение Мерием отново предизвика въпроси относно личния си живот - дали е подновила отношенията си с Озан или демонстрирайки близост с него, всъщност се опитва да накара бившият ѝ приятел Алп Йозджан, с когото се раздели наскоро да ревнува? 

5) Мерве Болуур за пореден път предизвика слухове по свой адрес, че е бременна! Наскоро чаровницата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Малки тайни", "Север-Юг" и "Великолепният век", сподели в профила си в социалната мрежа Instagram снимка на слоница с две малки слончета. Този фотос предизвика бум сред последователите ѝ, като за отрицателно време събота 10 000 харесвания. Според мнозина, коментирали снимката, това означава, че всъщност Мерве чака близнаци, като не пропуснаха и да ѝ честитят. Каква ще се окаже истината - следете ни, за да разберете!

6) Башак Дизер с изявление относно отношенията си с Нуртен Татлъту! Наскоро известната дизайнерка и съпруга на мега-звездата Къванч Татлъту бе забелязана от папараци на голямо модно събитие, на което бе поканена, като те не пропуснаха да се приближат към нея и да ѝ зададат въпрос относно това има ли напрежение между снаха и свекърва. На него Башак се усмихна и лаконично заяви, че между нея и Нуртен няма никакъв проблем. Напомняме, че наскоро думите на майката на Татлъту, че синът ѝ си отива прекрасно с екранната му партньорка в "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) Туба Бююкюстюн, взривиха интернет и дадоха повод за нови спекулации, че тя не харесва Башак. 

7) Младият актьор Биркан Сокуллу, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Малки тайни", "Малки жени" и "С Русия в сърцето", се радва на огромна любов от почитателките си! Наскоро къдрокосият любимец на зрителките бе забелязан в една от почивките между снимките на сериала си "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) да обядва в малко заведение край Босфора, но минаващи покрай него възрастни жени нарушиха малкото му останало спокойствие и го разпознаха с думите: "Това момчето от онзи сериал ли е? Красив е колкото и на екран!", след като пожелаха да си направят снимки с него. А Биркан ги зарадва и се съгласи.

8) Толгахан Сайъшман е официално сгоден! Любимецът на милиони зрителки по света, станал популярен след участието си в хита "Сезони на любовта" (Lale Devri) и снимал се за последно в "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem), наскоро посети заедно със семейството си дома на своята половинка Алмеда Абази - грузински топ-модел. След като бяха изпълнени всички обичаи, страната на Толгахан поиска за снаха Алмеда от нейните роднини, като те я "дадоха". Сайъшман направи целия свят съпричастен с това важно събитие от своя живот, като сподели в профилите си в социалните мрежи снимка от искането, която можете да видите вляво!

9) Една от най-харесваните светски двойки в южната ни съседка - Седеф Авджъ ("Двама завинаги") и Къванч Касабалъ ("Листопад"), стана лице на новия брой на турското списание "Mag". Двамата, освен общо двойно интервю, заснеха и специална фото-сесия за изданието, като част от снимките можете да видите вдясно. На въпросите на журналиста какво значат за Къванч любовта и Седеф, той отговори: "За мен най-важното нещо в една връзка е взаимното уважение. Не е нужно да казвам, че я обичам, защото аз не мога да правя нищо друго, освен това!". Двамата актьори са женени от единадесет години.

10) Наскоро младата надежда на турското кино Ханде Доандемир беше забелязана в един от големите търговски центрове в Истанбул. На въпросите на журналисти дали ще се завърне скоро на екран, тя отговори с "не", но "засега", тъй като само четяла предлагани ѝ сценарии. А относно новите сериали през новия сезон, тя заяви: "Харесвам най-много "Майка" (Anne) и "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin). За "Отвътре" (Icerde) пък няма нужда да говоря... Рейтингите и огромният ми успех говорят сами по себе си за всичко!".

11) Мурат Йълдъръм с условие към продуцентите на най-новия си филм! В проекта с работно заглавие "Безкрайна любов" (Sonsuz Ask), в който ще си партнира с не по-малко популярната от него актриса Фахрие Евджен ("Листопад", "Чучулигата" и "С Русия в сърцето"), новосгоденият актьор е пожелал от сценаристите да няма нито една негова сцена, в която да приема алкохол. Заклетият трезвеник, финиширал на трето място в онлайн-състезанието ни "Всички любими звезди 2016", отдавна е един от най-големите противници на алкохолизма и не одобрява нито една негова проява, дори и по телевизията и в киното.

12) Туба Бююкюстюн за пореден път блестя на чуждестранен червен килим! Най-харесваната турска актриса, радваща се на международна любов, наскоро бе специален гост на тринадесетият филмов фестивал в Дубай. На тазгодишното издание от събитието бяха представени общо 156 филма от 55 страни. Сред имената, които присъстваха на фестивала редом до Туба, бяха световни величия като Ева Лонгория, Самюел Джаксън, Мелани Грифит, Дейв Джонс и други. Снимащата се в момента в новия хит на StarTV с Къванч Татлъту "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) за пореден път впечатли всички с елегантната си визия.

13) Известният турски актьор Мустафа Уурлу, който коли и беси в епизодите на новия голям хит в Турция "Отвътре" (Icerde), се оказа доста различен от своя герой в реалния живот. Наскоро ветеранът на турското кино бе забелязан от папараци на шопинг в голям истанбулски търговски център, като на тяхното присъствие и на въпросите им, той отговори с търпение и разбиране. Относно кризисните ситуации в южната ни съседка, той се изказа лаконично и премерено: "Далеч съм от тази тема, нека оставим на властимащите решаването на проблемите. Не обичам нито да се меся където не ми е работата, нито да говоря, когато не съм компетентен". 

Резултат с изображение за poyraz karayel 70 bolum
14) Финалът на есенния сезон на СЕРИАЛИ в България е следващата седмица! В понеделник, 12 декември, очаквайте финализирането на брой №139 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 13-ти, и новия финален за 2016-а година №140, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на годината. Във вторник, 13 декември, ще бъде публикувано осмото за сезона и двадесет и първо подред издание от "Твоят мой живот", в което ще разберете какво да очаквате в епизодите от едноименния турски хит до края на годината. В сряда, 14 декември, очаквайте финалният за сезона четиринадесети брой от "От кухнята на...", в който ще Ви отведем на снимачната площадка на хита "Опасни улици" (Arka Sokaklar). В четвъртък, 15 декември, ще можете да прочетете финалното двадесето за сезона и четиридесето подред "Двойно интервю", което ще бъде със звездите Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели от "Пойраз Карайел". В петък, 16 декември, ще бъде публикуван финалното за сезона четиринадесето издание от "Гледна точка: зрител", в което ще споделя кои сериали ме впечатлиха най-много през 2016-а година. В събота, 17 декември, идва ред на финалния за годината четиринадесети брой от "Какво коментират в Турция?", в който ще разберете рейтингите на сериалите в социалните мрежи за периода от 10 до 16 декември 2016 г. И в неделя, 18 декември, очаквайте финалното за тази година и юбилейно издание №100 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.