"Турските актьори 24/7" (98): от 28 ноември до 4 декември

декември 04, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 4 декември, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в България
- "Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 28 ноември до 4 декември 2016 г., разбирате сега от деветдесет и осмото ѝ издание!

1) Вахиде Перчин и дъщеря ѝ Ализе Гьордюм вече почти два месеца се снимат заедно в най-големия хит този телевизионен сезон "Майка" (Anne) на StarTV! Майка и дъщеря делят една снимачна площадка и предизвикват огромен интерес сред зрителите с коренно различните си роли. За участието си в мелодрамата Ализе споделя: "За мен това е една доста ценна школовка. Това, че се снимам заедно с майка ми в проект, е много важно за мен. Учи ме на много, много неща". 

2) Елчин Сангу е лицето на декемврийския брой на турското издание InStyle! По този повод червенокосата чаровница, позната у нас от "Една любовна история" и "С Русия в сърцето", засне фотосесия и даде интервю. Ето какво сподели в част от него екранната Дефне от "Любов под наем" (Kiralik Ask): "Докато животът ми буквално прелита покрай работа и други ангажименти, не ми остава почти никакво време за личен живот. А аз обичах да планирам времето си. Но гледам, да не се ядосвам много. Не ми остава време дори за четене на книги, свирене на пиано, все неща, които обожавам да правя. Вярвам, че и това ще премине!". 

3) Доста добри отзиви получи най-новият филм на Буура Гюлсой, Еда Едже и Гюпсе Озай. По повод на неговата премиера, състояла се наскоро, бе организирана гала-вечер, на която присъстваха въпросните актьори заедно с други популярни личности и с останалата част от екипа. За играта на Гюпсе и изобщо за цялата ѝ същност известният продуцент Йълмаз Ердоан се изказа: "Тя не е само голяма комедийна актриса, тя е лидер! Тя продуцира, пише и играе едновременно. Върви по много хубав път!". А половинката на Гюпсе - мега-звездата Баръш Ардуч от "Любов под наем", добави: "Да, тя наистина има всички качества на лидер!". 

4) Наскоро една от най-известните млади турски актриси Мерве Болуур беше забелязана заедно със своята половинка Мурат Далкълъч на излизане от популярно заведение, приготвящо традиционното турско ястие мантъ. Поглезили се с вкусотията, двамата бяха повече от щастливи. На въпросите на журналистите дали Мерве е бременна, каквито слухове бродят из турското медийно пространство отскоро, тя отговори: "Приятели, вали силен дъжд, лека вечер!", с което даде повод за още повече питанки. 

5) Отскоро в медийното пространство в Турция се разпространява слухът, че ще има нова част-продължение на изключително успешния филм "Романтична комедия" (Romantik Komedi) с участието на Синем Кобал, Енгин Алтан Дюзятан, Седеф Авджъ, Джемал Хюнал и други. На въпроса дали това е вярно, наскоро самият Енгин отговори: "Има такива планове, но аз няма да участвам в проекта. Сценарият, който ми предложиха, не бе добър и затова отказах". Напомняме, че в момента звездата от "Край или начало" се снима в третия сезон на мега-хита "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul) на TRT1. 

6) Един от най-дългоочакваните филми тази година - "Червеният Истанбул" (Istanbul Kirmizisi), който ще направи своята премиера по турските кина съвсем скоро, предизвика бум още преди да са започнали прожекциите му. Наскоро стана ясно, че актьорът, който ще пресъздаде главната роля в него - Халит Ергенч, е пожелал да използва свой заместник при заснемането на интимни и голи сцени, които е трябвало да изиграе с Туба Бююкюстюн. След излизането на тази новина, мнозина се запитаха дали всъщност съпругата на Халит - Бергюзар Корел, не е твърде ревнива? 

7) Младата надежда на турското кино Ханде Доандемир, станала световнопопулярна след участието си в хитовата младежка драма "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken) преди повече от две години, бе забелязана наскоро в един от търговските центрове в истанбулския квартал Етилер. Чаровницата, чийто последен проект "Любовта на живота ми" (Hayatimin Aski) се провали и приключи, сподели пред медиите, че в момента гледа доста родни и чуждестранни филми, както и че получава доста предложения за участия, които засега само разглежда. А на колието, което носеше на врата си, Ханде сподели, че са изписани имената на родителите ѝ, с което журналистите за пореден път бяха разочаровани, че не могат да разкрият половинката на Ханде...

8) Започнаха снимките на най-новия сериал на Ay Yapim "Този град ще стане скрит" (Bu Sehir Arkandan Gelecek)! С това най-сетне стана и ясна официалната екранна партньорка на тийн-идола Керем Бурсин, който ще изиграе главната роля в проекта - Лейля Лидия Туутлу! Чаровницата, която стана световно-популярна след участието си във филма "Див мед" (Delibal) с Чаатай Улусой в началото на тази година и която за последно се снима в "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam), ще застане до Керем на снимачната площадка на новия обещаващ проект. Първите заснети сцени от сериала са как героите на Керем и Лейля се забавляват, возейки се в трамвай. 

9) Неслихан Атагюл стана лице на декемврийския брой на списание "BeStyle". Чаровницата, снимаща се в момента в тоталния хит "Черна обич" (Kara Sevda), сподели в интервю за изданието, че Кадир Доулу е лудо влюбен в нея и че след началото на връзката им досега за двамата е нямало нито един скучен ден. "С Кадир се чувствам най-хубавата, най-добрата жена на света!" На въпросът дали двамата планират бебе, екранната Нихан отговори: "Има неща, които трябва да останат само и единствено между нас двамата с Кадир, едно от тях е именно темата за бебето. На този етап обаче все още не мислим да ставаме родители".

Резултат с изображение за vatanim sensin
10) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте:  в понеделник, 5 декември, ще бъде финализиран брой №138 от"Какво гледат в Турция?", а във вторник, 6-ти, започва новият №139, който ще бъде обновяван всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 6 декември, предстои седмото за сезона и двадесето подред издание от "Твоят мой живот", в което ще научите какво да очаквате в следващите нови епизоди от едноименния хит на БТВ. В сряда, 7 декември, идва ред на тринадесетия брой от "От кухнята на...", в който ще Ви отведем на снимачната площадка на "Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun). В четвъртък, 8 декември, очаквайте деветнадесетото за сезона и тридесет и девето подред "Двойно интервю", което ще бъде с Бергюзар Корел и Халит Ергенч от "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin). В петък, 9 декември, предстои тринадесетият брой от "Гледна точка: зрител", в който ще разберете кои новини от турския ефир ме впечатлиха най-много 2016 г. В събота, 10 декември, идва ред на тринадесетото издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще научите какви са били рейтингите на сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи от 3 до 9 декември 2016 г. И в неделя, 11 декември, идва ред на брой №99 от "Турските актьори 24/7"!
ГЛАСУВАЙТЕ НА ФИНАЛА НА ОНЛАЙН-СЪСТЕЗАНИЕТО НИ "ВСИЧКИ ЛЮБИМИ ЗВЕЗДИ 2016"! ФИНАЛИСТИТЕ СА ПЕТ: ДАНА ГАРСИЯ, ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ, МУРАТ ЙЪЛДЪРЪМ, НУРГЮЛ ЙЕШИЛЧАЙ И ХАТИДЖЕ ШЕНДИЛ!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.