"Турските актьори 24/7" (100): от 12 до 18 декември 2016 г.

декември 18, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 18 декември, днес предстои да прочетете едно изключително специално издание на рубриката ни "Турските
актьори 24/7", започнала своето публикуване преди повече от две години и информирала Ви от тогава досега всяка неделя за всички новости около Вашите любимци от турските сериали! Специално, защото е юбилейното стотно подред и защото е финалното за вече отиващата си 2016-а година! Неговото съдържание няма да бъде по-различно от това в предишните броеве, но емоцията, с която го пишем в момента, определено е по-различна и се надяваме да я усетите, четейки за последно, но само за тази година, новините около любимите Ви актьори и актриси! Нека да започваме и да научим какво се случи с тях през седмицата от 12 до 18 декември 2016 г.!

1) Серенай Саръкая с нов сериал през 2017 г.! Любимата актриса на милиони зрители по света, станала популярна след участията си в хитовете "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", ще експериментира, включвайки се с главна роля в първия турски сериал, който ще се излъчва в интернет - "Fi Çi Pi"! В него тя ще си партнира с изключително популярния актьор Мехмет Гюнсюр, познат у нас от "Златната клетка" и "Великолепният век". Проектът ще върви по интернет-платформата PuHu, като седмица след излъчването на епизодите там, те ще бъдат въртени и по телевизията. Героинята на Серенай ще се казва Акила Азра Кохен. Очаквайте повече подробности скоро! 

2) В края на годината се роди нова светска двойка в южната ни съседка! Изключително популярните актьори Ханде Доандемир ("В очакване на слънцето") и Мерт Фърат ("Отмъщението") наскоро бяха забелязани заедно на излизане от известно луксозно заведение в Истанбул с гледка към Босфора. Докато бяха заснети от папараците, Мерт, който е доста по-възрастен от Ханде, се пошегува с тях и хвърли своеобразна бомба с думите: "Шок! Първи снимки от връзката на Ханде и Мерт!". След като приеха медийния интерес към себе си с усмивки на лица, двамата се качиха в автомобила на Фърат и потеглиха в неизвестна посока. 

3) Приключва ли един от най-мащабните и обещаващи проекти на 2016-а "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat)? Този въпрос е един от най-задаваните в момента в медийното пространство в Турция, след като сериалът на Ay Yapim в един момент се провали с излъчването си всяка петъчна вечер и премина в понеделник, когато рейтингите не са кой знае колко по-добри. Наскоро Седа Бакан - актрисата, която изпълнява главната женска роля в мелодрамата на FOX, партнирайки си с Кадир Доулу, бе засечена от папараци в оживения истанбулски трафик, пътувайки с автомобила си в компанията на съпруга си Али Ерел. На въпросите на журналистите дали наистина "Научи ме да обичам" приключва, Седа отговори с мълчание. 

4) Бюлент Инал се завръща на екран! Изключително популярният турски актьор, познат у нас от хита "Под липите", само допреди няколко седмици пресъздаваше главната роля в провалилата се и наскоро приключила драма на KanalD "Баща ми и семейството му" (Babam ve Ailesi), а вече се готви за нова роля и то отново главна! Любимецът на милиони зрителки по света ще се включи в изключително мащабен проект на TRT1, който ще бъде исторически и в който ще изиграе ролята на великия султан Абдюлхамид втори. Продуцент на сериала ще бъде Сердар Акар, известен с предишните си изключително успешни проекти - "Долината на вълците" (Kurtlar Vadisi Pusu), Сбогом, Румелия" (Elveda Rumeli) и "Бехзат Ч." (Behzat Ç.). 

5) Вилдан Атасевер преживя отиващата си 2016-а година сама. Красивата актриса, позната у нас от сериалите "Златната клетка" и "Млечният път", наскоро бе забелязана на премиерата на чуждестранен филм в южната ни съседка, на която изглеждаше много по-красива и сияеща отпреди, като тази промяна във външния ѝ вид всички отдаваха на спекулациите за връзка с известния режисьор Ерол Минташ. На въпросите на журналистите дали те са верни, Вилдан отговори: "Няма такова нещо, със сигурност. Разбира се, че искам да има някой до мен в живота ми, но засега съдбата май няма такива планове за мен". Напомняме, че преди година Вилдан се разведе със съпруга си и известен актьор Исмаил Хаджъоулу и оттогава е сама. За последно се снима в първия сезон на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) т. г. 

6) Нурсел Кьосе се оказа изключително срамежлива! Известната турска актриса, която у нас гледаме всеки делничен ден в епизодите от втория сезон на хита "Твоят мой живот" (Paramparca) по БТВ и чиято героиня Кериман е известна с наглостта си и простовата си същност, се оказа пълна противоположност на нея. Наскоро Нурсел бе забелязана заедно със своя приятел-германец Улрич Мертин в Нишанташъ на излизане от бутиков магазин за чанти. Кьосе забеляза снимащите ги папараци и толкова се притесни, че хвана за ръка своята половинка, двамата забързаха крачката и изведнъж изчезнаха от полезрението на обективите. В момента в Турция се излъчва трети сезон от "Твоят мой живот" (Paramparca) всяка понеделник вечер по StarTV. 

7) Бурак Йозчивит не спазва правилата! Любимецът на милиони зрителки по света от сериалите "Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата", който в момента се снима с главна роля в продължаващия втори сезон на хита "Черна обич" (Kara Sevda), наскоро бе засечен от папараци да шофира към мястото, на което се намираше неговата половинка Фахрие Евджен ("Листопад", "Чучулигата" и "С Русия в сърцето"), не спазвайки правилата за безопасно движение. Бурак не бе сложил задължителния за всеки шофьор предпазен колан и дори минаването му покрай полицейското управление не го подсети за този важен детайл. 

8) След поредния терористичен акт, извършен в Истанбул, този път край стадиона на отбор Бешикташ, в социалните мрежи бе създаден таг "#PolisiminYanındayım" (в превод от турски: "#ПодкрепямПолицията"), който за отрицателно време събра изключителна популярност и се превърна в институция. В подкрепа на нея се изяви целият екип на най-гледания сериал в момента в южната ни съседка "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul), включително и Енгин Алтан Дюзятан, който наскоро посети полицейското управление в Бейкоз и разговаря с част от служителите в него за всичко около терора. В края на срещата си всички се снимаха за спомен и споделиха общия си фотос в социалните мрежи. 

9) Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен ще сключат брак през 2017 г.! Това разкриха близки до една от най-коментираните и харесвани светски двойки в южната ни съседка, която по последна информация ще се врече във вечна вярност в началото на юли догодина, веднага след Рамазан Байрама в Турция. Преди това обаче семейството на Бурак ще замине чак за Солинген, Германия, където живеят родителите на Фахрие, за да я поискат за сина си. Именно там ще бъде и годежът на двамата любимци на зрителите. След лятната си сватба, двойката ще замине на меден месец в Далечния изток. След това ще се завърне в Истанбул и ще заживее във вилата си в Зекериякьой. 

10) Още една сватба между двама изключително популярни любимци на Турция ще се състои през идващата 2017-а година! Известната актриса Шюкран Овалъ, която съвсем скоро предстои да гледаме за първи път у нас с главна роля във втория сезон на хита "Твоят мой живот" (Paramparca), и футболистът Джанер Еркин ще се врекат във вечна вярност един в друг след броени дни - на 2 януари 2017 г.! Двамата имат връзка от вече половин година насам и не спират да споделят свои щастливи фотоси в социалните мрежи. Напомняме, че допреди това Шюкран имаше връзка с актьора Шюкрю Йозйълдъз, с когото обаче преживя тежка раздяла. Същото важи и за Джанер, който се разведе доста трудно с бившата си съпруга Асена Аталай. 

11) Нова година, нова роля - това ще важи с пълна сила за изключително популярната актриса с немски произход Мерием Узерли през идващата 2017-а! Красавицата, станала световно-известна след участието си в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), все пак ще се присъедини към екипа на един от най-успешните проекти, излъчващи се в момента в южната ни съседка - "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz)! Въпреки многото спекулации, според които първоначално Мерием щеше да участва в криминалната драма на ATV, а впоследствие и че се е отказала, в крайна сметка тя ще се включи в нея и то с важна роля. Наскоро Узерли сподели в социалните мрежи свое видео, на което танцува и към което добави описание: "Уча се да танцувам през тъмните нощи... Изкуството е моят начин да изразявам себе си!". Въпросното видео можете да видите от тук!

12) През 2017-а една от най-коментираните турски актриси, която никога не е възприемана еднозначно - Белчим Билгин, ще се снима в нов филм! Чаровницата, участвала за последно в драмата "Гордиев възел" (Kordugum), която вече повече от три месеца насам се е установила заедно със семейството си в Лондон, Англия, само след седмица ще се срещне с чуждестранни продуценти, за да подпише договора за участието си в нов филм. Наскоро Белчим даде кратко изявление пред пратеник на турска медия в Англия и заяви, че най-вероятно снимките ще започнат през февруари. Тя добави, че към момента не може да издаде нищо около чуждестранния проект, в който ще се включи, и разкри само, че ролята ѝ ще бъде много различна от досегашните ѝ и че много се вълнува за нея. 

13) Еда Едже с поредно нарушение на пътя и този път - с последствия! Известната млада актриса, която до средата на т. г. се снима с главна роля в хитовата романтична комедия "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik), наскоро бе спряна от пътна полиция, докато шофира и надвишава позволената на въпросния участък максимална скорост на движение. След като ѝ бе направен тест с дрегер, той показа наличие на 0.86 промила алкохол в кръвта, като по тази причина Еда бе принудена да придружи полицейския служител до близката караулка и да излезе след това от нея... без шофьорска книжка! Пред пристигналите на място репортери Еда сподели, че се е забавлявала с приятели и че не е прекалила с алкохола. Тя с учудваща усмивка на лицето заяви, че през следващите шест месеца няма да има право да шофира. Напомняме, че съвсем скоро премиерата си по турските кина направи филмът "Зълвичка" (Gorumce), в който Едже изпълнява главната роля, партнирайки си с Буура Гюлсой и Гюпсе Озай, който постига феноменален успех. 

14) Беррак Тюзюндач бе хваната в неловка ситуация! Наскоро известната турска актриса и модел, която у нас сме гледали в "Езел", "Край или начало" и "Великолепният век", бе засечена от папараци на излизане от известно рибно заведение край пристанището в Арнавуткьой в компанията на известния фото-модел Мухсин Акгюн, след като преди това двамата вечеряха вътре заедно. Журналистите, търсещи постоянно скандал, веднага се усъмниха, че Беррак е сложила край на връзката си с Биркан Сокуллу или че му изневерява и я затрупаха с въпроси относно спекулациите си. На тях Тюзюндач заяви ядосано: "Засрамете се! Това е мой много близък приятел!". 

15) Нургюл Йешилчай облече сватбена рокля! И не, не защото ще се омъжва, а за да направи реклама на новото начинание, с което са се заели нейните две сестри - Хаджер и Мине Йешилчай, отворили бутик за създадени от тях сватбени рокли. Известната актриса, позната у нас от "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите", "Ангелският остров" и "Твоят мой живот", се снима в едно от сватбените произведения на сестрите си и качи фотоса в профила си в Instagram, където той за отрицателно време се превърна в тема №1 на обсъждане. Напомняме, че в момента Нургюл се снима във втория сезон на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), изпълнявайки главната роля. 

16) Единствения си почивен ден в седмицата от снимки на "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) Дениз Чакър прекара в търговски център! Наскоро чаровницата, позната у нас от "Листопад", "Великолепният век" и "Ифет", бе забелязана от папараци в нашумелия Zorlu Center, където тя се бе отдала на шопинг-терапия, а след това, уморена от всички направени покупки, седна в едно кафене и изпи следобедното си кафе. По-голямо впечатление на журналистите обаче направи яркочервената рокля, която Дениз бе облякла и с която се биеше на очи отдалече, очевидно не се притеснявайки от интереса на останалите посетители към нея. Червеният цвят се е превърнал в любим за Чакър, която преди време бе забелязана в яркочервени кожени ботуши. 

17) Синем Кобал също наскоро бе забелязана в голям търговски център в Истанбул. Младата надежда на турското кино, позната у нас от "Малки тайни", която за последно се снима миналата година в провала "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler), бе в трескава подготовка по посрещането на новата 2017-а година и купуваше празнични украси и декорации на ред. Пред журналистите, приближили се до нея и попитали я как ще прекара Нова година, Синем отговори, че заедно със съпруга ѝ Кенан Имирзалъоулу ще си спретнат малко парти вкъщи, на което ще присъстват най-близките им роднини и приятели, и че в момента търси подарък за него. 

18) Изключително популярната турска актриса Елчин Сангу, която в момента се снима във втория сезон на романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), наскоро стана лице на декемврийския брой на известно лайфстайл списание и засне фото-сесия за него. В интервюто, което даде за изданието, Елчин проговори за събитията от началото на 2016-а и за спекулациите, че я е поразил синдромът на професионалното прегряване, по-известен като "burnout". Тя потвърди, че е била доста зле и че в продължение на три месеца са ѝ били вливани големи дози серум, от чийто дефицит страдала. Сега обаче Сангу е повече от добре и сама приготвя всичката храна, която приема и която си носи от вкъщи на снимачната площадка. Тя добави, че комбинира здравословното хранене със спорта и че това е успешния начин да е здрава!

19) Започнаха снимките на най-новия сериал на KanalD "Име-легенда" (Adi Efsane)! В него главните роли ще бъдат поверени на добре познати на аудиторията актьори - Ердал Бешикчиоулу, снимал се за последно в криминалния трилър "46 изчезване" (46 Yok Olan) през пролетта т. г., Гьокче Бахадар, позната у нас от "Листопад", и Рожда Демирер, която сме гледали в "Ангели-пазители" и която доскоро участваше в "Гордиев възел" (Kordugum). Продуцент е вътрешната компания на KanalD - "D Productions". Сериалът ще направи премиерата си в началото на 2017 г.! Очаквайте повече подробности скоро в рубриката ни "Турция представя..."! 

20) Джейда Дювенджи е бременна! Любимата актриса на зрителите от сериалите "1001 нощ" и "Другите отчаяни съпруги", която само допреди няколко седмици се снима с главна роля в приключилата драма на KanalD "Баща ми и семейството му" (Babam ve Ailesi), сподели официално пред медиите, че отскоро чака второто си дете! Чаровницата се пошегува, че още преди да е споделила със своите близки благата вест, информацията по някакъв начин е била отразена във всички медии. Джейда в момента е омъжена за известния бизнесмен Бюлент Шакрак и има малка дъщеричка на име Мелиса, която още от раждането си се бори с лека форма на диагнозата "Детска церебрална парализа". 

Резултат с изображение за tegv gecesi 2016
21) Завършваме финалното за 2016-а година издание от "Турските актьори 24/7" с една добра новина! Тази вечер, 18 декември (неделя), в Турция ще се проведе ежегодният благотворителен концерт, организиран от TEGV, чиито водещи и тази година ще бъдат известните любимци на зрителите Бурчин Терзиоулу и Джем Давран. Сред звездите, които ще подкрепят благотворителната инициатива за събиране на средства в помощ на болни деца, ще бъдат Илкер Калели ("Тайни"), Дениз Чакър ("Листопад", "Великолепният век" и "Ифет"), Емре Кънай ("Семеен сарай"), Еркан Джан ("Край или начало"), Сарп Апак ("Мечтатели"), Емре Карайел ("Перла"), Еврим Алася ("Другите отчаяни съпруги"), Шебнем Хассанисоугхи ("Пойраз Карайел" и "Ти си моята родина"), Бесте Кьокдемир, Шебнем Бозуклу, Шеввал Сам ("Бодрумска приказка") и други. 

22) Това беше всичко от "Турските актьори 24/7" за тази година и този сезон! Благодарим Ви, че подкрепихте идеята ни за напълно обновена програма през есенния сезон на 2016 г., който приключва днес след изключително успешни три месеца! Следващите две седмици ще бъдат празнични за екипа на СЕРИАЛИ в България, но това не означава, че ще Ви оставим да скучаете... В понеделник, 19 декември, предстои да финализираме финалното за 2016-а година издание №140 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 20 декември, ще публикуваме специална статия за празничната програма на БТВ, а в сряда, 21-ви, предстои и такава за тази на НоваТВ! В петък, 23 декември, ще можете да разберете какво се случва в момента с актьорите от незабравимата тийн-история "Мечтатели" в момента, повече от пет години след финала. В събота, 24 декември, гласуването към "Турски награди 2016" приключва, като резултатите ще можете да разберете в понеделник, 26 декември. В сряда, 28 декември, идва ред на традиционния ни обзор за "Най-ексклузивните телевизионни новини" за 2016 г. И в събота, 31 декември, ще споделим с Вас равносметка на случилото се със СЕРИАЛИ в България през 2016-а година! 
Целият ни екип от сърце Ви пожелава весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници! :) :) :)

2 коментара:

Анонимен каза...

Мерт и Ханде имат само 4 години разлика! Това ли е много според Вас?

Анонимен каза...

Телевизиите прекаряват с Тези турски и индиски сериали
Бтв Диема Фемили Бтв лейди са много зле
А Диема фемили е препьлнена от сутрин до вечер
Турски сериали и индиски изльчват
Диема Фемили Спряха Медици и не го продьржават сериала има 5 сезона а Диема Фемили изльчиха 3 сезон и спряха Великата Класика Медици
А Защо не спрьт някой Турски буламач или пьк индиски
Само яките сериали спират и изльчват скучните сериали срамота

Предоставено от Blogger.