"Твоят мой живот" (21): какво да очакваме в новите епизоди?

декември 13, 2016
Здравейте, приятели! Вторник е, 13 декември, днес продължава вторият сезон на една от най-успешните ни рубрики през изминалата есен и зима
- "Твоят мой живот"! Всеки вторник първо при нас разбирате какво ще се случи във всеки следващи нови епизода от мелодрамата с участието на Нургюл Йешилчай, Еркан Петеккая, Ебру Йозкан и Баръш Фалай в главните роли. Време е да започваме и да разберем какво да очакваме в епизодите, които ще се излъчат до края на 2016-а година, тъй като днес публикуваме финалното за тази година издание №21 от рубриката ни, която ще се завърне с началото на новата 2017-а!

Дилара е бременна от Харун!
След като научава, че между Дилара и Харун има любов, Озан е в шок. Джандан също. Нещата обаче напълно се объркват, когато Дилара съвсем случайно научава, че е бременна!
Коя е майката на Дениз?
След като научава за връзката на внучка си Джансу с Дениз, Рахми се разравя в миналото му и се натъква на Нергис - неговата майка, с която започва бавно да се сближава. Тяхното тайно и скришно запознанство ще затрудни доста току-що започналата връзка между младите.
Озан е прострелян!
Запознавайки се случайно с млада жена, на която иска да помогне, Озан отново сам се озовава в голяма неприятност. Той бива прострелян на улицата и това сломява Дилара, Джихан и всички останали. Състоянието му е критично...
Джандан е в шок от бременността на Дилара.
Дилара, която е объркана от своята бременност и все още не знае дали да роди или не, решава да сподели за проблема си с най-неправилния човек - Джандан. Тя е в шок от чутото. А докато Харун и Дилара планират сватбата си, Харун отправя бизнес-предложение към Джихан.
Джихан научава, че Дилара и Харун ще се женят. Той решава да разкаже всичко на Джандан, за да ѝ отвори очите как Харун я използва. Междувременно между Джихан и Харун възниква конфликт, по време на който Дилара чува репликата на Харун към Джихан: "Ти си убиецът на сестра ми!". Това я шокира.
Хазал си тръгва от дома...
След като научава, че Гюлсерен и Джихан ще се женят, Хазал напуска дома на майка си и отново се чувства изоставена. За да се върне в имението на Гюрпънар, което нейната най-голяма цел, тя за пореден път ще нарани Джансу и ще използва нещо срещу нея.
Дилара научава целта на Харун!
След като решава да се омъжи за Харун и да задържи бебето, което чака, Дилара изживява голям шок, разбирайки истината за годеника си и за неговата цел! Тя е раздвоена и разочарована. Кое ще е единственото място, в което Дилара ще може да се подслони?
Хазал отново е в беда!
Джихан споделя с Джансу за първи път плановете си да се ожени за Гюлсерен. От друга страна Хазал, която вече не е при Гюлсерен, отново се забърква в голяма опасност.
В офиса се чуват изстрели!
Харун, който е разбил на парченца живота на Джихан, решава да развали отношенията му и с най-близкия му приятел - Йълдъръм. Харун залавя капан, в който и Джихан, и Йълдъръм падат, след което се чуват изстрели в офиса на "Darkblue".
Ще роди ли Дилара?
Криещата от всички, че е бременна Дилара, бива засечена съвсем случайно от Джихан в кабинета на гинеколога. Джихан научава, че бившата му съпруга е бременна, и разговаря с нея... вече като приятели. Дилара е раздвоена и не може да вземе решение - дали ще роди бебето или ще направи аборт?
Йозкан с опит да си върне Гюлсерен!
Йозкан, който започва отново да изпитва любов към Гюлсерен, е решен да си я върне отново. Той се възползва от напрежението между Гюлсерен и Джихан и поставя бившата си съпруга в изключително конфузна и неудобна ситуация, изпълнявайки плана си да я върне обратно.
Харун е отчаян!
Харун не може да се свърже с Дилара по никакъв начин и не я открива никъде. Той вече е отчаян и вярва, че я е загубил завинаги. Усъмнява се в Джандан, че я е настроила срещу него, и търси цялата отговорност в нея. За да я защитят от освирепелия Харун, Йълдъръм и Джихан рискуват животите си. В крайна сметка Джандан се оказва на косъм от смъртта...
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от тазседмичното осмо за сезона и двадесет и първо подред издание от "Твоят мой живот"! Следващото девето за сезона и двадесет и второ подред очаквайте на 3 януари 2017 г.! Броевете от предишния сезон можете да си припомните чрез архива на рубриките ни от тук!

3 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте Моля ви престанете да пишете за Тези Турски сапунки
Целият ви блок само за Турски сапунки пише
Аман от Турски сапунки и от индиски
А Диема Фемили и Бтв стига са давали цял ден Турски и Индиски сапунки Само Спират Другите сериали който са милиони пьти яки от Турски и индиски сапунки а Бтв Нормални ли са 20 часа да изльчват Турски сапунки
В Това време Бтв трябва да изльчват нормални Сериали а не глупости
Весели празници

Анонимен каза...

1 Коментар - АМА НЕ ГИ ГЛЕДАЙ КАТО СА САПУНКИ И НЕ ЧЕТИ. КОЙ ТЪРСИШ ТУК КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВАТ. НАПУСКАЙ ТОЗИ САЙТ

Анонимен каза...

Извинявайте прав права сте кой каквото иска ще гледа и харесва
Аз харесвам сапунките
Кой каквото иска да гледа и да харесва аз съм никой да ви казвам какво ще гледате
Извинявам се
Лека вечер

Предоставено от Blogger.