"Твоят мой живот" (20): какво да очакваме в новите епизоди?

декември 06, 2016
Здравейте, приятели! Вторник е, 6 декември, днес продължава вторият сезон на една от най-успешните ни рубрики през изминалата есен и зима -
"Твоят мой живот"! Всеки вторник първо при нас предстои да разбирате какво ще се случи във всеки следващи нови епизода от мелодрамата с участието на Нургюл Йешилчай, Еркан Петеккая, Ебру Йозкан и Баръш Фалай в главните роли. Време е да започваме и да разберем какво да очакваме в новите пет епизода от новия сезон на "Твоят мой живот" (Paramparca), които ще се излъчат на 7, 8, 9, 12 и 13 декември!

Ще предаде ли Рахми собствения си син?
След като Джихан предлага брак на Гюлсерен, двамата преживяват едни от най-щастливите си дни заедно сами на отдалечено и прекрасно място. В Истанбул обаче ситуацията остава все така объркана. След като пада в капана на Харун, Рахми ще завлече със себе си и собствения си син Джихан, което ще постави бизнесменът пред поредният казус. 
Озан преследва майка си!
Озан започва да се съмнява в майка си Дилара и започва да я следи, след като на въпроса му къде е прекарала изминалата нощ, тя не му отговаря. Този път той се озовава на правилното място - пред дома на Харун, където ще стане свидетел на неочаквана гледка. Междувременно омразата на Джандан към Дилара и ревността ѝ към Харун стават все по-големи...
Харун на кръстопът...
Харун, който е все по-близо до бленуваното и тъй чакано отмъщение за Джихан, все повече се влюбва в Дилара. Той се изправя пред вътрешен кръстопът - дали да се посвети на любовта си или да изпълни докрай пъкления си план?
Джихан отново във фирмата!
След като успява да си върне отчасти правата над фирма "Darkblue", Джихан решава да отпразнува този свой успех с бившата си съпруга и нова съдружничка Дилара. Побеснял от този факт, Харун предприема една изключително важна стъпка по пътя на отмъщението - запознанството си с Гюлсерен, което ще я постави в доста опасна ситуация.
Харун дава урок на Джандан!
След като Харун забелязва ревността на Джандан към него, той ѝ дава един незабравим урок. А разбрал, че майка му има връзка с Харун, Озан пристъпва към най-неочакваните действия...
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от тазседмичното седмо за сезона и двадесето подред издание от "Твоят мой живот"! Следващото осмо за сезона и двадесет и първо подред очаквайте следващия вторник, 13 декември! Броевете от предишния сезон можете да си припомните чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.