"Турските актьори 24/7" (97): от 21 до 27 ноември 2016 г.

ноември 27, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 27 ноември, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в България
 - "Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 21 до 27 ноември 2016 г., разбирате сега от деветдесет и седмото ѝ издание!

1) Изключително популярната турска актриса Гьокче Бахадър, която у нас познаваме като Лейля от "Листопад", има нов приятел! Чаровницата, снимала се за последно в провалилата се драма "Сърдечни спомени" (Hatirla Gonul) преди година, наскоро бе забелязана заедно с новата си половинка Ефе Дуру на излизане от известно заведение, в което бе излъчван оспорваният мач между вечните футболни врагове Фенербахче и Галатасарай. Двамата бяха заснети от папараците, хванали се ръка за ръка, но и в лошо настроение, след като техният отбор-фаворит загуби футболния двубой.

2) Младата надежда на турското кино и любимка на милиони зрители по света Серенай Саръкая наскоро бе забелязана на излизане от известно заведение в истанбулския квартал Етилер. Чаровницата, която доскоро гледахме у нас в хита "Кварталът на богатите" (Medcezir), бе излязла на събиране заедно със своите най-близки приятели, но след края му тя побърза да излезе и да се прибере колкото се може по-бързо у дома, тъй като очевидно не желаеше да дава изявления на чакащите я пред ресторанта любопитни журналисти. Въпреки това тя бе в добро настроение след срещата с близките си.

3) Бракът на известната млада актриса Пелин Карахан върви повече от добре! Чаровницата, която в момента е бременна с второто си дете и напуска проекта със свое участие "Достатъчно" (Yeter), в който се снима с главна роля през отиващата си 2016 година, бе забелязана наскоро заедно със съпруга си Бедри Гюнтай на излизане от популярно заведение. Двамата, хванали се за ръка, бяха повече от щастливи във взаимната си компания, като за това говореха широките им усмивки, озарили лицата им. Напомняме, че преди почти две години се роди първородния син на Пелин, като в момента тя чака втория си.

4) Мерием Узерли винаги е била сред най-активните в социалните мрежи турски знаменитости, но отскоро тя позира за десетките си selfie-та, с които радва милионите си фенове, заедно с малката си дъщеричка Лара. Екранната Хюррем султан от "Великолепният век" все по-често се снима заедно с малката си сладурана, като по този начин очевидно наваксва първите години след раждането ѝ, през които тя не искаше да я показва пред целия свят, а причина за тази нейна предпазливост бе страх от уроки и лоши очи. Именно през 2016-а феновете на Мерием най-сетне зърнаха наследничката ѝ в пълния ѝ блясък и видяха сладкото ѝ личице. Най-новите общи снимки на мама и дъщеря можете да видите вляво!

5) Къванч Татлъту с нов-стар имидж! Най-харесваният турски актьор отново е пуснал дълга коса, като причина за тази промяна във външния му вид е ролята му на Джесур в новия хит "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), излъчващ се всяка четвъртък вечер по турската StarTV. Наскоро той бе забелязан заедно със съпругата си Башак Дизер заедно, като на заснелите ги папараци им направи впечатление, че Татлъту е пуснал по-дълга брада и че косата му вече е толкова дълга, че може да се прибере на кок. Напомняме, че подобна бе визията на Къванч преди почти осем години, когато се снимаше като Бехлюл в класиката "Забраненият плод" (Ask-i Memnu).

6) Кенан Имирзалъоулу даде момиче! Изключително популярният турски актьор, борещ се в момента за място на големия финал на онлайн-състезанието ни "Всички любими звезди 2016", наскоро посрещна заедно със съпругата си Синем Кобал и с цялото си семейство близките на възлюбения в неговата братовчедка за церемония по искане на ръката! След като бяха спазени всички обичаи и страната на момчето поиска момичето, Кенан даде своето съгласие заедно с останалите възрастни членове на семейството. Последва емоционална и забавна вечер, като скоро се очаква двойката Имирзалъоулу-Кобал да присъства на първата сватба след своята, състояла се по-рано т. г.

7) Мерием Узерли и Бурак Йозчивит посетиха най-богата страна в света Дубай! Двамата любимци на зрителите бяха поканени от страна на най-голямата телевизионна и медийна група в държавата по повод огромния успех на най-успешния сериал, в който взеха участие през последните години и който в момента продължава да се радва на огромен интерес в Арабския свят - "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil). Бурак получи хонорар от 450 000 долара, а Мерием - от 300 000 за визитата си. Екранните Бали бей и Хюррем султан се срещнаха с малка част от милионите си почитатели, а и с ръководството на дубайската медийна група.

8) Аху Яту отново в скандална ситуация! Наскоро се проведе престижното модно събитие "AuVintage" в тузарския истанбулски квартал Бебек, на който екранната Джандан от "Твоят мой живот", позната у нас и от "Любов и наказание", бе специален гост. На него обаче присъстваше и една от бившите половинки на бившия съпруг на Аху - Лал Дедеоулу, която смятала Яту за главен виновник за раздялата си с Джем Йълмаз преди много години. Разбирайки за това, Аху видно се паникьоса, залепи се за модната икона Дийдем Сойдан и се отдалечи колкото се може повече от Лал, като на въпросите на журналистите дали се страхува от нея, Яту отговори положително. Въпреки това обаче усмивката не слезе от лицето ѝ...

9) Годениците Мурат Йълдъръм и Елбани наскоро бяха забелязани заедно на шопинг в истанбулския квартал Бебек. Двамата бяха заснети повече от щастливи във взаимната си компания, като Мурат също така даде и кратко изявление пред журналистите. На въпросите им дали биха се снимали в общ проект, той отговори: "Ако е писано, защо не? Освен щастие, какво бихме могли да си пожелаем!". А на въпроса какво смята за работата на мароканската си половинка като модел, той сподели: "Тя върши това, което сметне за добре. Обеща съм ѝ, че няма да ѝ се бъркам в това отношение". Очаква се двамата да сключат брак през 2017 г.!

10) Малко популярна актриса победи най-известните и извоюва лидерството в петък вечер! Става въпрос за Бурджу Къратлъ, оглавяваща най-новия проект на ATV "Любов и синьо" (Ask ve Mavi), чупещ рейтингите в последния работен ден от седмицата. Чаровната брюнетка, с която болшинството аудитория се запознава едва сега, води доста убедително пред проектите на останалите мега-звезди в петък - Нургюл Йешилчай и Фарах Зейнеп Абдуллах от "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) и Елчин Сангу от "Любов под наем" (Kiralik Ask). В социалните мрежи повечето зрители са на мнение, че Бурджу е лицето, от което телевизията има най-голяма нужда в момента.

11) Причина за малка караница между иначе верните и най-добри приятели Нургюл Йешилчай и Йозджан Дениз стана едно иначе добронамерено selfie... След успеха на техния нов общ филм "Втори шанс" (Ikinci Sans) двамата отидоха на визита в азербайджанската столица Баку. По време на полета им дотам Йозджан реши да направи феновете си съпричастни с пътуването и си направи selfie с екранната си партньорка, което сподели в социалните мрежи. Проблемът бе там, че на него Нургюл бе в изцяло натурален вид, без грим, и не изглеждаше по начина, по който сме свикнали да я виждаме по телевизията. След като тя се видяла на снимката, пожелала от Йозджан веднага да я свали от профилите си, което той направил, но въпреки това тя му се разсърдила за малко.

12) Майката на Къванч Татлъту - Нуртен Татлъту, за пореден път даде повод за спекулации, че не одобрява своята снаха Башак Дизер. Този път възрастната жена провокира интереса на медиите с изявлението си, че Туба Бююкюстюн и синът ѝ Къванч Татлъту, споделящи главните роли в новия хит "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), са най-добрата двойка на годината и символично ги "опази" от уроки. Причина за това нейно мнение бе първата целувка между героите им Сюхан и Джесур, разтърсила социалните мрежи. "Интересно е, че Нуртен досега никога не се е изказвала толкова ласкаво за снаха си, а сега го прави за Туба", коментират във форумите. Напомняме, че това не е първата постъпка на неуважение към Башак от страна на Нуртен... В началото на т. г. родителката на Къванч не присъства на сватбата му с дизайнерката в Париж, уж по здравословни причини.

13) Бурак Саяшар отвлече съпругата си Хатидже Шендил! Преди няколко дни двамата напълно спонтанно и неочаквано дори за близките си заминаха за Лас Вегас, САЩ, откъдето малко след кацането си, популярната у нас с ролите си в "Черни планини", "Дила" и "Част от мен" Хатидже сподели своя снимка в социалните мрежи, към която добави надпис: "Опасявам се, че съпругът ми ме отвлече!". Този акт на романтизъм от страна на Бурак трогна феновете на двойката, която вече четири месеца чака своето дете, тъй като Хатидже е бременна. Но полетът им със самолет и то на толкова голямо разстояние даде повод за съмнение у някои, че Шендил всъщност не е бременна и че всички разпространявали се досега информации са били PR-ход. Както всички знаем, пътуванията със самолет не се препоръчва на бременни жени, камо ли пък презокеански...

14) Толгахан Сайъшман, който за последно се снима допреди няколко месеца в драмата "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem), замина заедно с половинката си Алмеда Абази за Маями, САЩ, след приключването на снимките, както Ви информирахме по-рано. Наскоро, след затишие през последните седмици, актьорът, чиято звезда изгря в "Сезони на любовта" (Lale Devri), отново привлече интереса към себе си, споделяйки в социалните мрежи скандален фотос, на който позира във вана, пълна с пяна. За отрицателно време горещата снимка събра десетки хиляди харесвания, но се появи и въпросът кой е снимал Толгахан в толкова интимна сцена... 

Резултат с изображение за muhtesem yuzyil kosem farya ve murad15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 28 ноември, ще бъде финализиран брой №137 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 29-ти, започва новият №138, който ще бъде обновяван всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 29 ноември, предстои шестото за сезона и деветнадесето подред издание от "Твоят мой живот", в което ще научите какво да очаквате в следващите нови епизоди от едноименния хит на БТВ. В сряда, 30 ноември, идва ред на дванадесетия брой от "От кухнята на...", в който ще Ви отведем на снимачната площадка на "Номер: 309" (№: 309). В четвъртък, 1 декември, очаквайте осемнадесетото за сезона и тридесет и осмо подред "Двойно интервю", което ще бъде с Фарах Зейнеп Абдуллах и Метин Акдюлгер от "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem). В петък, 2 декември, предстои дванадесетият брой от "Гледна точка: зрител", в който ще разберете кои песни от турски сериали ме впечатлиха най-много през 2016 г. В събота, 3 декември, идва ред на дванадесетото издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще научите какви са били рейтингите на сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи от 26 ноември до 2 декември 2016 г. И в неделя, 4 декември, идва ред на брой №98 от "Турските актьори 24/7"!
ГЛАСУВАЙТЕ НА ПОЛУФИНАЛА НА ОНЛАЙН-СЪСТЕЗАНИЕТО НИ "ВСИЧКИ ЛЮБИМИ ЗВЕЗДИ 2016"! ПОЛУФИНАЛИСТИТЕ СА СЕДЕМ: ДАНА ГАРСИЯ, ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ, КЕНАН ИМИРЗАЛЪОУЛУ, МУРАТ ЙЪЛДЪРЪМ, НУРГЮЛ ЙЕШИЛЧАЙ, ХАЗАЛ КАЯ И ХАТИДЖЕ ШЕНДИЛ, НО НА ФИНАЛА ИМА МЯСТО САМО ЗА ПЕТИМА! В ПЕТЪК, 2 ДЕКЕМВРИ, ДВАМА ЩЕ ОТПАДНАТ И ЩЕ ЗАПОЧНЕ ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.